Bir insan neden affeder? Çok değer verdiği biri olduğu için mi? Umursamadığı için mi?

'Ben aptal değilim' veya 'hayır tabii ki biz mal mıyız' diyenler olmuş. Biz mal mıyız demicem -çünkü evet dersiniz-. Mal olduğumu var sayıp soruyorum : biz 'mal' olmayı ister miyiz? Biz cidden köpek gibi birini sevmek ister miyiz sizce. Herşeye herkese her hatasına yanlışına her kusuruna göz yummak güzel birşey mi ki?
Kim ister birini karşılıksız olduğunu bile bile deli gibi sevmeyi. Ben istemediğim halde seviyorum. Ve kadın gururunu hiçe sayıp ona herkesin önünde 'Seni seviyorum' diye haykırırken o ne yapıyor? Hiçbirşey ! Hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyor. Peki. O beni kırmak istemiyor, o beni arkadaşı olarak görüyor. O zaman neden saçma sapan mesajlar atıp saçma sapan hareketlerle ben seni bırakmam deyip sonra tekmeyi koymakla kimseyi kandırmamış oluyor musun? Sorunca 'ben sana seni seviyorum demedim'. Bak sen. Demedin ama bakışların !!!
Cidden sevdi mi bilmem ama bir bakışı vardı. ALLAH sizi inandırsın bir bakışı vardı 'gel bana aşık ol' der gibiydi
Eig verilecek yorum olmuş. Haklısın.
Hahahahahahah hayır inşallah da imtihan olmam bu durumla
Hataları kaldıramam, hata bir kere olur. Devamı bilinçlidir. Bilinçli olarak beni üzen bir insanı sevemem.
Cevap
6Cevap
Ben ilk hatada hayatımdan çıkarıyorum. Bu hataların devamının gelmesine izin vermiyorum. Böyle olması gerek
Hayir o sevgili değil şeytanin kendisidir eğer ben ona seviyorum dersem bende aptalin önde gideniyimdir. Kendinize yazik etmeyin.
Sevdimm ayriyiz Şu an ama yinede sevmeye devam edecegim asik oldum cunki her hatasini kabullendim yine gelse yine severim yine affederim
Sevdim ama vu beni ben den cikartiyo ya😏bazen silesim geliyo bazen ise olamadigimi anlıyorum
Sevmek her hatasını affedeceğim anlamına gelmez
Çok şükür yoklukta da değilim aptal da değilim
Sevdim ama bida konusmadim
Ay ben o kadar aklimi kacirmadim😳😱
o sevmek değil mallık
Ne alakası var. Zaaf diye birsey duymadın mı sen hiç?
😂 😂 güldüm
Birini hedef alan yorum değil. Sakıncası yook kalabilir.
Öyle bir şey yok.. Kimse keyfi kaldıramaz. Mod üyeler gizler yönetim inceler uygun görürse kaldırır yoksa iade esiliyor. Hiç bir mod kafasına göre kaldrım yapamax sadece gizler. Ve haksızlık yaptığı fark edilen mod uyarı alır. Modluğu bile alınabilir.
Sevmek mi sevilmek mi,? ↗
bak buradakilerin çogunu gizledi mod.
kaldırmak derken gizlemek diyordum ki normal seylerdi.
en az 50 görüş kaldırıldı
Demek ki kural dışı şeylerdi.
Keyfi gizlenmiş olsa geri gelirdi.
Vaaay merak ettim. Neyse ss alıp yönetime atarsanız hemen ilglenirler bilginiz olsun. Mod olan hiç bir üyenin ayrıcalığı yok.
Hakaret içeren grşlerini gizledim.
Evet bilerek buradan yazdım.
Yönetim ile iletişime geçtim ilgilenecekler.
Saçma sapan ergensi sözler
hayır tabiiiiiiiiiiiiiii
Hayirrr
Maalesef sevdim
Evet sevdim
Sevdim o. O
Sevdim
Sevdim
Sevmedim
Ewettt çokkkkk
Ben enayi miyim ya
Henuz degil