Evlilik konusunda hadi artık evlen diye çevrenizden bir baskı varmı? Peki siz evlenmek istiyormusunuz?

Napıyorsun sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bir toplum baskısı var bide psikolojik olarak mecbur kılınıyo gibi tüm yaşıtların evleniyo çocuk yapıyo senin bir sevgilin bile yok der gibi bakıyolar
Zorla olmaz ama!
E olmaz tabi askında dediğim gbi ki senin açık olarak zorladığı yok psikolojik bir baskı var mesela annem evlenen genç kızlar çeyiz hazırlayanları görğnce içli içli bana bakıyı bişey diyemiyo ya da uzun zaman görmediğin biriyle görüşünce yok mu biri diyo yok diyince halaa mı yok diyo işte o halaaa mı lafı biraz koyuyo 😂
Aslında cesaretini toplayıp hangisini soruyorsun diyeceksin derin bir şok yaşayacaklar :)
Ha haa 😂😂arkadaş çevresindekilere denir de aile içinden de soran var onlar yemez 😂😜
Uzaktan söyle kaç :)
Ooo sen hiç aile dedikodusuna denk gelmedn heralde 😂😜
Sende haklısın :)
Başın sıkışınca öl 😂😂 Her düğünde bekarlara sıra sana geldi bak diyen yaşlı teyzelere, cenazeye gittiğimde ona dönüp bak sıra sana geldi demek istiyorum diyenlerdenim 😂😂😂 Tabii ne kadar diyebildin dersen Hiç 😅😅
Onlar soyleyince saygili olur ama biz soyleyince saygisizlik olur. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis. Aslinda cenaze sirasinda sana sira geldi diyen teyzelere donup kendin de diyeceksin.
Bazen olmaması olmasından daha hayırlı oluyor inan bilmiyoruz. Artık canım cicim diye evlenip 6ay sonra boşanan bir sürü insan var
Rica ederim en samimi cevaptı :)
Burda disardaki teyzeler, yengeler, haric en cok ailem istiyor, ama disardaki biri birsey dedigi zaman evlilik onun icin daha erken diyor.
Buna torun hayali deniyor :) ah evde bir minik olsaydı diye!
Hayir torunla alakasi yok, mahallenin agzina dusmeden git diyorlar ama bir yonden butun ev islerini ben gordugum icin gondermek istemiyorlar
Bir yönden iyi evlenince sıkıntı çekmezsin
Sen oyle san asil is ozaman basliyor
En azından acemilik çekmezsin
Baskı yapma artık eskilerde kaldı belki de. Ama doğru birini bulamayınca evlenmek istemenin anlamı yok. Ayrıca karikatürler harika. Çok güldüm ya😄😄
Teşekkürler :)
Valla daha 18 olduğum için herkes evlenme bak erken yaşta en az 26 falan ol diyor valla zaten ben her türlü evde kalırım
Seni deliler gibi seven biri çıkar merak etme :)
Sanirim benden umudu kesmisler. Kimse bir sey demiyor artik. 😀
Kendi bulur diyorlardır. :)
20 yaşında ne evliliği ya 😀
Annem küçülde cebime gir der ama. Hiç alakam yok.
Yavaşça düşün :)
Vallahı benım basıretım bağlanmış 😂evde kaldım ben
Şimdiden böyle düşünmen için sebep ne?
Evet baskı var ama güven konusunda sıkıntı yaşıyorum kimseye güvenim yok :/ adamım diye geçinen ne çakallar tanıdım
Alır eline çikolata çiçek ve tatlı, birde ailesini, çalar elleri titrerken kapını, işte o zaman bakarsın ;) tatlıdan banada ayır çok seviyorum :)
İstediğiniz tatlı olsun her daim...;)
Eyvallah kardeşim :)
Var ama ben istemiyorum.
Demekki biri yok hayatında
Umarım istediğin gibi olur :) teşekkürler
Maalesef var, ama istemiyorum :/
Doğruyu bulana kadar :)
Hayır yok. Okulum bitmeden düşünmüyorum.
Bazen psikolojik olarak anne baba bir torunumuz olsada sevsek gibi sözler söyler :) yorum için teşekkürler
Evet var bnde istiyorum ama nasio
Talibin yokmu?
8 senedir baski yok evlendim kurtuldum :)
Ne güzel mutluluklar dilerim
Tesekkur ederim
Istiyorum ama henüz yok :/
Hayırlısı olsun :)
Sırf baskı altında kalmayayım diye evlendim.
Peki mutlumusun?
Maşallah diyelim Allah bozmasın :)
Hayir yok guvenebilcegim insan yok
Umarım bulursun :)
Evliliğe nasıl bakıyorsun yani zaman ve şartlar açısından
Sanırım sende haklısın teşekkürler yorumlar için :)
Baskı var evlenmicem ama 😂
Ne diyorlar?
Hayatını birisiyle paylaşmak ve çocuklarının annesi evinin kadını olmak kötümü?
Bol şans diliyorum sana teşekkürler :)
Kimse bana baskıyla zorla bir şey yaptıramazz
Peki sen evlenmeyi düşünüyormusun?
Hayır zamanı daha var
Hayırdır nolduki
Yok birşey soruyu tam oku
Tamam seni zorluyorlar galiba
Yok ya öyle birşey, sadece aklıma geldi sordum :)
Tamam bakalım 😂
17 yaşında evlilik mi olur -,-
Burda farklı gözüküyor :)
Nasibimizi beklerken iskelet olucaz 😅
Biraz açıkgöz olmak lazım :) bazen burnunun dibindekini görmez insanlar
Hiç tanımadığın biriyle risk almaktansa tanıdıklarını değerlendirmek en akıllıcası
Alemsin yakın çevrene bak:)
Yok sükürler olsun
Teşekkürler
Hayır
Teşekkürler :)
Yokkk
Hiçmi?
Hicccc
Sen ne istiyorsun?
İnsanların benden uzak durmasını
Tamam teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?