Aile & Toplum Üzerinizde artık evlen baskısı var mı? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Bu akşam ailemi ziyarete gittim ve çayıma bisküvi batırırken aile fertlerinden artık evlen lafları işittim. Çayımı bitirmeden hadi bana eyvallah diyip kaçtım 😃Sizin de üstünüzde evlilik baskısı var mı? Üzerinizde artık evlen baskısı var mı? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Hayır yok zaten kimse de baskısı yapamaz durumum olduğunda ve aşkı da bulursam kendim evlenirim bir gün. 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Var...Yani ailemden değil de enişem olsun ablamlar olsun yok mu biri sürekli soruyorlar. Sanki karnımı onlar doyuruyor.😅 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl O baskıyı bertaraf ettim ya. En sonunda ben gay oldum diyeceğim herkes rahat etsin. 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Etma milletin avzını sulandırma Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yurtdisinda insan duymuyor bunlari ama ulkeme donunce teyzem surekli der sana birini bulalim diye 0 0 Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Düğün davetiyesi yolladıkça darısı başına demeleri de bi baskı sjsjŞükür ailede yok bu 😃 0 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Artık evlen baskısından çok “çok erken evlenmişsin” darlaması var. 0 0 Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bizde öyle şeyler yok ama kendim bir düzen oluşturmak istediğim için düşünüyorum artık 0 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır yok bizde 30-40 yaşinda da olsan kimse sana evlen demez 0 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır yok. Olacağını da zannetmiyorum. Hele bi denesinlerrr 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. 24 yaşındayım başladılar. Evde kalmış kız muamelesi görüyorum 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bana daha bebesin ne evlenmesi diyor ailem 😂😂 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yoo yok bende beni saldılar demek ki artık 😂😂 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Alıştım artık.. Neden evlenmiyorsun dediklerinde "iyiyim, sen nasılsın"diyorum.. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç öyle baskılar olmaz bizde 0 0 Yorumla
Kendisigibi88 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bana evlilik baskısı yapacak adamın anını karışlarım XD o yüzden kimsenin gözü kesmiyor 0 0 Yorumla
BEŞlKTAŞ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 19 yaşındayım ama var. 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yuh daa Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Baskı yok ama birisi var mı diye merak ediyorlar. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cok doru tepki vermissin helal 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öyle bir baskı görmüyorum neyse ki.. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olamaz daha yaşım çok erkennn 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır yok çok şükür ya 0 0 Yorumla
Baalböceğii Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Babam bu baskının olmasına izin vermiyor 0 3 Yorumla marco-pasam +1 yıl daha kücüksün bence dimi Yorumla Baalböceğii +1 yıl Evet ama babam hiç evlendirmek istemiyor Yorumla marco-pasam +1 yıl ama sen istiyormusun evlenmeyi Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok öyle çok şükür 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı. Ne gezer 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Henüz başlamadılar 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayr yok 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Olmaz mı… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yok zaten kimse de baskısı yapamaz durumum olduğunda ve aşkı da bulursam kendim evlenirim bir gün.
Var...
Yani ailemden değil de enişem olsun ablamlar olsun yok mu biri sürekli soruyorlar. Sanki karnımı onlar doyuruyor.😅
O baskıyı bertaraf ettim ya. En sonunda ben gay oldum diyeceğim herkes rahat etsin.
Etma milletin avzını sulandırma
Yurtdisinda insan duymuyor bunlari ama ulkeme donunce teyzem surekli der sana birini bulalim diye
Düğün davetiyesi yolladıkça darısı başına demeleri de bi baskı sjsj
Şükür ailede yok bu 😃
Artık evlen baskısından çok “çok erken evlenmişsin” darlaması var.
Bizde öyle şeyler yok ama kendim bir düzen oluşturmak istediğim için düşünüyorum artık
Hayır yok bizde 30-40 yaşinda da olsan kimse sana evlen demez
Hayır yok. Olacağını da zannetmiyorum. Hele bi denesinlerrr
24 yaşındayım başladılar. Evde kalmış kız muamelesi görüyorum
Bana daha bebesin ne evlenmesi diyor ailem 😂😂
yoo yok bende beni saldılar demek ki artık 😂😂
Alıştım artık..
Neden evlenmiyorsun dediklerinde "iyiyim, sen nasılsın"diyorum..
Hiç öyle baskılar olmaz bizde
Bana evlilik baskısı yapacak adamın anını karışlarım XD o yüzden kimsenin gözü kesmiyor
19 yaşındayım ama var.
Yuh daa
Baskı yok ama birisi var mı diye merak ediyorlar.
Cok doru tepki vermissin helal
Öyle bir baskı görmüyorum neyse ki..
Kaç gitsin o ortamlardan
Tam tersi daha erken diyolaa :D
Olamaz daha yaşım çok erkennn
Petibör müydü bari
Hayır yok çok şükür ya
Var ×10000000000000000000000
Senin cevabın nedir
Babam bu baskının olmasına izin vermiyor
daha kücüksün bence dimi
Evet ama babam hiç evlendirmek istemiyor