Ben şahsen akıllı kadın tercihinde yanayım. Her zaman bir kadının bir hayata bakış açısı, gelecek planı ve kariyer hedeflemesi olmalı. Kendi ayakları üzerinde duran kadın güçlüdür, aciz değildir, sözü geçendir ama hamarat olmasını da göz ardı etmek olmaz tabi elinden güzel yemekler yemekte ayrı bir çekicilik katar ona.
Ben ortaya karışık deme hakkımı kullanıyorum çünkü ben de ortaya karışığım bu konuda. Bir yerde bir şey yapılacaksa ortaklaşa yapılır. Para konusunda da öyle, yemek konusunda da öyle... Özel durumlar tabi ki olur, işsiz kalınabilir istifa edilebilir. Ev terkedilebilir vb. Yani düzlüğe çıkmak önemli olan. Başarılı insan severim ama başarısı kadar da alçakgönüllü olanı.
Kariyer yapan kadını tercih ederim. Neden? Çünkü iş hayatına adapte olan kadınlar, ev kadınlarına nazaran eşleriyle daha fazla ilgileniyorlar. Daha da ileriye gideyim... Çalışan kadın gece yatakta nazlanmıyor!
Kadının kalbinden iyilikler taşsın da İsterse o çalışsın ben ev erkeği olayım benim için fark etmez. Ev kadını olmak isterse de ben dışarıda ki dünyada canavarlar ile savaşıp eve geleyim , onun gül yüzünü görmek için.
Kesinlikle hamarat ev hanımı. Eğer kadın başarabiliyosa iş hayatı ile ev hayatını yürütebilirse bu erkeğin daha da hoşuna gider. Erkekler ayakları yere sağlam basan, özgüvenli ve güçlü kadınlara aşık olur 👍😄
Ne yapacagimi erkeklere mi sorcam canim ya :) istersem kariyerime devam ederim istemezsem hamaratligim tutar. Ama hem kariyer hemde evde tüm isleri ben yapacaksam istifa ederim her ikisindende gezerim tüm gün.
Para takıntım yok. Hayatımı belli bir standartta sürdürecek kadar eve para girsin yeter. İşi de olsun, yemeği de. Çocuk sahibi olursak işi çocuk büyüyene kadar bırakmasını isterim ama. Çocuk anne ile büyümeli.
İkisi de. Evi ve onların yaşam alanlarını derleyip toplayacak yemeklerini yapacak bulaşık bırakmayacak çocuklarını doğurup bakacak bir de üstüne para getirip itibarı olan kadına ayılıp bayılırlar.
hiç birini zeki ahlaklı hakiki mutlu olacagını seçer hamaratlık karizma sonradan var olandır anasında karizmatik ve hamaratlı dogmamışlardır bence efendim
Kadın dediğin evine hakim olmalı ve ayakları üzerinde de durmali biz gerçekten donanımlı varlıklarız tek bir özelliğe indirgenmek yeteneklerimize ve vasıflarimiza saygısızlıktır/sığlıktır✔
Tabiki tercih edilmesi gereken hamarat çünkü çocuk falan işin içine girince kariyer falan hak getire ee evde olduğunda da kariyer tava yemeyecegimize göre kariyer birşeye yaramaz sonradan pismanlik kariyeri secenler defalarca şahit oldum
@Jüpiteroo Yav hehe kafanız ancak bu artniyetli düşüncelere çalışıyor. Kadın evinin hizmetçisidir. Erkekte amelesi. Erkek çalışıp getirecek kadında aşı pişirecek beraber yiyecekler.
@Jüpiteroo Yaş 21 zoruna giden ne onu anlamadım. Başta laf sokma gayreti içerisine girip sı çan arkadaş. O egonla birilerini aşağılayarak laf sokarak kendini yüceltme zahmetinde bulunan zavallı?
işini fazla ciddiye alıp hayatını ona göre şekillendiren hatta kendini ve sağlığını ihmal eden kadınları sevmem. azcık işten azcık evden anlayanı makbuldür.
En İyi Cevaplar