• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Sizce erkekler kariyer sahibi bir kadınla mı evlenince daha mutlu olur yoksa ev hanımı olan bir kadınla mı?

Lovegood
Lovegood Takip Et
Master Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
08
Yapay Zekaya Sor
Sizce erkekler kariyer sahibi bir kadınla mı evlenince daha mutlu olur yoksa ev hanımı olan bir kadınla mı?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Avantika
    Avantika Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 80%
    +1 yıl

Su siralar erkekler calisan kadin diye tutturmus gidiyor neye gore bunu soyluyorlar bilmiyorum iyice sasirttilar bunu en birinci kriter yapan insanlar taniyorum kadinin kisiligine guzelligine insanligina bakmadan is konusuna gelince sunu kimse bilmiyor Islam dininde calisip eve gecindirmek erkege farzdir kadin calismaya mecbur degil simdi diyecekler ki kadinlara yetisemeyz evlilik karsilikli anlayistr kadin esinin gucu kadar seyler bekleyecek erkkte karisina elinden geldigince imkanlar sunacak hersey bu kadar mi para oldu ya meslegi olmayan kadinlari bile one surup calistryorlar nasil insanlar var nasil ki kizlara paragoz deyip herkesi karaliyorsunuz bende boyle kadinin kazandigi az bir maasa goz diken erkklerden nefret ediyorum gucsuz ve ezikce geliyor
    Not: Simdi saldiranlar olacak lakin benim annem ev hanimi babam zenginde degil annemi 1 gun bile calistrmadi kendimde hemsirelik mezunuyum esimin durumu iyi olursada calismayip esime zaman ayirmayi dusunuyorum ilerde de cocuguma guzel bir egitim vercem ona dini ogretip paraya tapmamasi gerektigini asiliycam

12
    3 Yorumla
    • Huseyinnakatt
      Huseyinnakatt
      +1 yıl

Su an seni tanımak isteyen binlerce erkek var

Yorumla
    • MaheyInteresting
      MaheyInteresting
      +1 yıl

Bir tanesi ben

Yorumla
    • Marylouise
      Marylouise
      +1 yıl

Çalışmanın kadını erkeği olmaz. Bir erkek kimseyi taşımak zorunda değil Bir kadın da aynı şekilde. Erkek çalışıp didinip eve para getirip kadın da o paraları çatır çutur yerse kusura bakma ama orda hak yeniyo demektir. Erkek de kadın da (bir iş bulma imkanı varsa) çalışmalı bence. Yok ben okudum şu mesleği oldum ama kocamın parasını yicem gibi saçma bir anlayış olamaz. Evet kocan kazanıyor ama kocana yük olmak yerine işini eline almak daha mantıklı geliyor bana. Toplumun erkeğe "görev" diye yüklediği bir baskı bu. Kadın da erkek de çalışma imkanı varsa yani bir mesleği varsa eve ekmek getirmeli. Eve gelen parada kadının da payı olmalı.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Erkek kariyer sahibi değilse kariyer sahibi bir kadın istemez.
    Fakat kendi kariyer sahibiyse ve annesi de zamanında çalışmışsa o da öyle bir kadın ister.
    Erkekler genelde annelerine benzeyen kadınları tercih ederler.

16
    2 Yorumla
    • Muallime__
      Muallime__
      +1 yıl

Eig için teşekkürler 😊

Yorumla
    • Lovegood
      Lovegood
      +1 yıl

Rica ederim tatlım😇❤

Yorumla
  • PozitivistMan
    PozitivistMan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 63%
    +1 yıl

Eş seçerken ne kariyerini referans alabilirsin nede olduğu statüye göre beni taşır ya da taşıyamaz diye fikir yürütebilirsin. Eş olmak birbirini tamamlamaktan geçer, karşılıklı sorulması gereken soru şudur; benim eksik olduğum şeylerde beni tamamlar mı yoksa tamamlamayıp bunu gün geçtikçe sorun eder mi! Uyum en önemli kriterdir ve birbirine uyum sağlamakta yaşam tarzından eğitim seviyesine kadar bazı faktörlerin etkisi altında gerçekleşir. Bu faktörler de eşler arasında da büyük farklılıklar içermemeli olabildiğince belli bir seviyede olmalıdır. İstisnalar kaideyi bozmasa da arada ki fark uçurum kadar olmamalı, eşler birbirini her yönüyle tamamlamalıdır. Mutluluk; yanımızda ki kişiyle neyi, ne derece paylaşabildiğimizle ölçülür.

10
    5 Yorumla
    • PozitivistMan
      PozitivistMan
      +1 yıl

Teşekkürler 😊

Yorumla
    • Lovegood
      Lovegood
      +1 yıl

Rica ederim 😊

Yorumla
    • kimdirkibu
      kimdirkibu
      +1 yıl

Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi👍🏻👍🏻

Yorumla
    • PozitivistMan
      PozitivistMan
      +1 yıl

Güzel yorumunuz için teşekkürler😊

Yorumla
    • Düşünerekkonuş
      Düşünerekkonuş
      +1 yıl

@kimdirkibu anlatıldı.😉

Yorumla
  • HandsomeJack
    HandsomeJack Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl

otoriter ve dominant seven erkekler kariyerli kadına tapar
    maço kıskanç erkek ise ev hanımı tipi kadını sever

10
    3 Yorumla
    • Hümanstkz
      Hümanstkz
      +1 yıl

Güzel betimleme olmuş tebrikler 🎉

Yorumla
    • HandsomeJack
      HandsomeJack
      +1 yıl

@Hümanstkz teşekkür ederim :)

Yorumla
    • Hümanstkz
      Hümanstkz
      +1 yıl

Rica ederim jack 🤭

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

120

Cevap

146

Cevap

• Tersy
    Tersy Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 47
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kendi ayakları üzerinde durabilen, aklı başında, yönetici ve zeki kadınları severim.

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Erkekler onu seven kadınla evlenince mutlu olur

8
    0 Yorumla
  • evalight
    evalight Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

ya kızlar siz delimisiniz? tabi ki ev hanımı biriyle evlenirse daha mutlu olur, karıyer yapıcam diye erkek tarafının utanmadan maddi durumunu yemek, ya da onun imkanlarından faydalanmak cok cirkin günümüz kızlar okuyo işsiz kalıyo işide kendi ailesinden degil erkek tarafının ailesi tarafındna hallettirneye calısıyo sevgiliykende bol bol sevgilisinden para alıp geziyo, yanı bu durum erkegin kız kardesi veya ablası varsa hele ki evlenmemişse size agır patlar evinizde huzur olmaz, ama ev hanımı ise tatlış tatlış hayat güzel geleneklerine gore devam eder tabi insan sıkılır bu dünyaya sıkılmaya sıkıntı cekmeye geldik zaten hergün işe gidenler cok mutlu ama kadının calısması dogru bişey degil, türkiye zaten krizde erkekler işsiz bence hiç kendinizi yormayın, hanımlar ev hanımı olmak gercekten daha iyi ki japonyada da bu boyle. ben anlamıyorum asya ülkelerinde kadınlar calısıyo ama türk kadınları kadar kasmıyo, siz cok fenasınız. kabul edin. sinsi yani para nerde siz orada.

4
    6 Yorumla
    • evalight
      evalight
      +1 yıl

sunuda soylemeden gecemiycem doktor bile olsa, her calısan mutlu degil, suanda saglık sektorunde iş buluna biliniyo, ama dyt fzt bakmayın cokta mutlu degiller herseyin en iyisini hak ettiklerini düsündükleri için hayattan lezzet alın be hersey para ama illa calısılacak sizin yetinizde olsam dyt fzt ya da doktor kadınlarla evlenmem onlar para ile şükreden insanlardır ya da aşırı gereksiz para kazanma istegi olup calısmak isteyenler yani bilgi sahibi olursun ama cocuklarını yine annesi yetistirecek nesilden nesile gelen bir cahil dediginiz ev hanımlaro yetistirecek, o anneler en tatlısıydı simdi bazı doktor nenelere bakıyorum torununun suratına bakmıyor cocuk sevgisiz büyüyor. yani işe giden bir anne mezarında yanlızlıgı secen bir annedir. bir estir allahın vermiş oldugu güzel evliliği ve güzel cocuklarını paraya tercih eden kişidir.

Yorumla
    • Lovegood
      Lovegood
      +1 yıl

Ben de katılıyorum yazdıklarının hepsine ama günümüzde insanlar kapitalist para delisi oldu kadının çalışması her bakımdan kadına zarar aslında fizyolojik psikolojik ve sosyal anlamda kadını zorluyor ama yapılacak bir şey yok bizim insanlarımızın aza kanaat etmeyi öğrenmesi gerekir diye düşünüyorum öğrenmediğiniz sürece para ve statü yarışında olan yine kadına olacak aldıkları verdiklerinden daha fazla bunu öğrenmek gerekiyor😊

Yorumla
    • evalight
      evalight
      +1 yıl

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Yorumla
    • evalight
      evalight
      +1 yıl

ayy yok hepsi tuhaf kadınlar oyle insanların yolunu kapatmıs ki anlatamam erkekler kadınlasmaya başlamıs harika paralar kazanıypr, yani tatlımm ahir zamandayız dünyadan tek goturdugumuz dünya meyvesi ya da mirası cocuklar eskidden cocuklara ilim ogretirdi anneler, eskiden din egitiminide aileler verirdi yani annelerimiz simdi ki anneler sadece cocuklarını ozluyormus ve onlara sarılıyprmus hiç bir egitim yok ortada gezen sımarık cocuklar biriktirildi mezarına bir fatiha bile okumayan gencler cogaldı, ben açık bir insanım yani ben bu kadar çalısmaya diretmiyorum ama kadınlarımıza bakıyorum masallah, öldüklerinde dua edemeyecek hayır işleyemeyecek cocuklar, ben cocuguma allahın emanetine kendim bakmayı tercih ederim üniversite okudum ama evlendikten sonra bir aileye bak beeee, erkek tarafının ailesini hiçe sayıyolar yaa hiçe, en kral benım surekli gorumce gomulur mu? ya da eşinin erkek kardesi onlarda sneın ailen kayınvalide de yani toplumun degerleri bozulsun diye topluma bir dayatma yapıldı oyle gidiyo deger meger kalmadı gelinler eşinin annesnr anne bile demiyor isimli anne der oldu bende bir gelin olarak sok içerisndeyim yaa yapmayın arkadaslar daha fazla su güzelim kültürümüzü bozmayalım calısanlar nadıl sinsi ise üniversitede ki kızlarda oyleydi ben oyle insanları günlük hayatta gormek istemiyorum birbirinin arkasından konusan dedikoducu tipler yazık yaa

Yorumla
    • TheDreamStreet
      TheDreamStreet
      +1 yıl

Ev hanımı 👌

Yorumla
    • evalight
      evalight
      +1 yıl

aynen oyle 👌

Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı.

Hem kariyer hem de ev hanımı gibi olan çok kadın var.
    Bazıları var evi ihmal ediyor. Öyle olmaz.
    Japon kadınları üniversitede profesör bile olsa ,
    sabahleyin erkenden kalkıyor, kocasının kahvaltısını hazırlıyor, ayakkabılarını boyuyor. İlk günden, evliliğinin son anına kadar saygıda, incelik ve zerafette kusur etmiyor. Sabahleyin evinden eşinin sevgi ve saygısıyla ayrılan bir erkek de , bütün imkanları ile işyerinde görevini en güzel yapmaya çalışıyor ve dolayısıyla Japonya kalkınıyor, dev hamleler yapıyor.
    EDEB iki heceli bir kelime , ama kökeninde sonsuz incelikte sırlar gizliyor. Aile yuvasında huzur, mutluluk , işyerinde disiplin ve saygı ortaya başdöndürücü gelişmeler ortaya çıkarıyor.

5
    16 Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Bahsettiginiz isleri erkek de yapsin da daha cabuk kalkinalim o zaman. Nedne hepsini kadin yapmak zorunda olsun? Ayrica bu kadar seyi her erkek haketmiyor kusura bakmayiniz.

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Hak etmeme konusunda haklısın. Tabi insanlar birbirlerine yardımcı da olmalı.

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Ayrica kadinlik robot gibi calismak demek degildir. Bu tip kadinlardan Turkiye'de de var ve hepsi aldatiliyor. Cunku kocalari biryerden sonra karsilarinda erkeklesmis tobot kadin goruyor artik. Davulun sesi uzaktan hos geliyor yani. O yuzden ben hicbir zaman o tip kadinlardan olmayacagim kusura bakmayiniz.

Ulkenin kalkinmasi kadinin bu sekilde kendini yipratmasiyla alakali bir durum degil ayrica. Japonya'da sadece yilbasi tatil yapiyormus insanlar. Bizimkiler gibi bir bayramda 10 gun tatil yapmiyorlar. Kafalarini teknoloji icin calistiriyorlar. Bizimkiler gibi sahtekarliga degil... Bizim ulkede kadinlar Japonlar gibi olsa erkekler yan gelip yatarlar zaten bir de aldatirlar zaten.

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Ön yargılısın şu an. Aldatmaya meyilli erkek her şekilde aldatır.
      “Kızım Fatıma sen Ali'ye eş ol ki, o da sana köle olsun” diyor Efendimiz s. a. v.. Sen köle ol ki kocan da sana köle olsun diyor. Yani bir taraf fedakarlık yapıp diğeri kar ediyorsa zaten öyle olmaz.

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Benim sorumluluklarim sadece Islam'in bana yukledigi kadari olanidir. Sadece o sorumluluklari yapmam beni iyi bir es yapar zaten. Islam bana hem disarida calis hem de evde calis kole ol demiyor yani. Ayrica karsimdaki kisi Ali mi yoksa Ebu Cehil mi ona da bakmak lazim

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Eee başında da dedim her erkek hak etmiyor :) Çok tepkilisin yahu.
      Ben her zaman şu sözü benimserim evlendiğimde : Kadından meleklik bekliyorsan cenneti sunacaksın. Yani tek taraflı olmaz haklısın. Allah gönlüne göre istediğin bir Ali'yi verir umarım.

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Siz kadinlari bu sekilde kiyaslar agir seyler beklerseniz tepki veririm tabi. Ayni seyleri bilmem hangi ulkenin erkekleri karilarina yapsa biz de bunlari Turk erkekleriyle kiyaslasak "biz kilibik miyiz bunlari yapalim" dersiniz. Kadin yapinca fedakarlik, gercek kadinlik oluyor erkek yapinca kilibiklik...

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Haklısın.

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

"Kadindan meleklik bekliyorsan cenneti sunacaksin"

Cumlede de dediginiz gibi meleklik bekliyorsaniz once siz sadece cennetinizi anlatiniz. Ondan sonra kadindan meleklik bekleyiniz. Once kadinlara melekligi anlatip kadinlari kiyaslarsaniz ne cennetiniz kalir ne de meleginiz. Bu kadar... Iyi gunler.

Yorumla
    • _UmutsuzVaka_
      _UmutsuzVaka_
      +1 yıl

@DusunenHanim helal olsun ya işten yeni geldim bu yorumu okuyordum tam yorum yapacaktım sen yapmışsın Allah senden razı olsun bacım

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@_UmutsizVaka

Sizden de... Guclu kadin degil akilli kadin olunuz her zaman.

Yorumla
    • ruhumsevdi
      ruhumsevdi
      +1 yıl

@DusunenHanim seni ayakta alkışlıyorum doğru tesbitlerde bulunmuşsun ve çok haklısın

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@ruhumsevdi

Siz soyledigim seylerin orneklerini gordunuz mu hayatinizda hanimefendi?

Yorumla
    • ruhumsevdi
      ruhumsevdi
      +1 yıl

Bende kadını kullanan zihniyete karşıyım

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@ruhumsevdi

Biz "Adamin biri hem evini gecindiriyor hem de evde ev hanimi esine ev islerinde yardim ediyormus" desek "Yuh kilibiga bak aptal mi bu?" derler. Kadinlardan da hem kariyer yapsin hem de ev hanimi gibi olmasini bekliyorlar. Bunu bir de gercek kadinlikla ifade ediyorlar. Herkesin isine yaradiginiz kadar iyisiniz bu hayatta tabi.

Ama ben sunun farkindayim ki erkekler sacini supurge eden kadini degil sacini savurup oturan kadinin kiymetini daha iyi biliyorlar. Asil oylelerine köle oluyorlar.

Yorumla
    • ruhumsevdi
      ruhumsevdi
      +1 yıl

Aynen öyle kıymet bilen olmadığına göre saçını savurup oturacaksın işine gelirse

Yorumla
  • Ayni-Dün
    Ayni-Dün Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 41%
    +1 yıl

Soruna üstünkörü cevap verilecek olsa, ev hanım derdim ben de. Ama önceliklerim var bundan ziyade.

- İnsanlara aşırı derecede saygı duyması gerekir.
    - Zeki olması, nerde ne yapması gerektiğini, hangi koşullarda kime nasıl davranacağını bilmeli.
    - Sosyal medya saplantısı olmamalı.
    - Aile değerini çok iyi bilmeli.
    türevleriyle çoğaltabilirim ama uzatmamak adına burda keseyim :)

Bir kadın öncelikle anne olabilecek kadar merhametli, vicdan sahibi olmalı. Sonrasında, Sabancı'da mı çalışmış, evde kocasını mı beklemiş çok fark etmez.

4
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 316 cevap paylaştı.

Genelleme yapmıssın. O zmn genel cevap vereyim. Ev hanımı. Kariyer yapmak erkeğin nazarında bir kadın için eksi puan. Ne bilim çoğu erkek aman karım kariyer yaptı harika demez. En fazla nötr. Ama ev hanımı olmasıyla gurur duyar. Türk toplumu böyle. Kariyer kızlardan korkuluyor sanırım

7
    0 Yorumla
  • Camelliaa
    Camelliaa Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Bence ev hanımı kadınla daha mutlu oluyolardır.
    Çünkü işe giden kadın eve geliyor o yorgunlukla eşine sürpriz yapmak istese bile yorgunluktan yapamıyor.
    Ev hanımı evde daha rahat işi. :D

5
    0 Yorumla
  • hayalperest_0187
    hayalperest_0187 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl

bu kadinin verdigi reaksiyonlara bagli. her kavganin savusturmasini bende para kazaniyorum diyerek yapanlar var. kavga konusu her ne ise o konuda tartis o konuda savunma yap. yani senin para kazanman bizim tartismamamiz geregini mi doguracak? para kazanmayi bir ustunluk vasitasi olarak kullanmayan kadinla mutlu olunur.

5
    0 Yorumla
  • si_nem_D
    si_nem_D Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 74%
    +1 yıl

Bence kariyer ve üni mevzunu olmasından daha önemli olan. Kadınında erkeğinde hanki kesimden gelirse gelsin cahil olmaması önemli. Kendini yetiştirmiş geliştirmiş olması yeterli benim icin. Eski kafalı olmamalı, eski kafalı derken islam değil demek istediğim. Eski adetlerden bağtıl inanclardan arınmış olmalı. Karekterli merhametli olmalı

4
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    +1 yıl

Erkeğine göre değişirken çoğunluk kadının Ev Hanımı olmasından yanadır. Erkek ilgiyi seven biridir. Annesi kadar olmasa da ona yakın bir ilgi alaka gösterirseniz sizin için ölür.
    Kariyer sahibi kadın işiyle ve başka adamlarla görüşmesinden dolayı erkekte kıskançlık oluşturur istemez de.
    Karısının parasını yiyen birisi için de (Kadın çalışmalııııı) der.
    Kimse sataşmasın bu iş böyledir.

3
    0 Yorumla
  • Denztrmn
    Denztrmn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 69%
    +1 yıl

Çalışan kadın istemez eve bir tek o para getirsin peşindedir gururuna dokunur. Ama kadın çalışmalı ki ileride boşma olursa en azından lang diye ortada kalmaz erkekte ev hanımı tercih eder eder ki benim elime baksın kadın muhtaç değildir erkeğin yapamıcağı her işi kadınlarda başarıyor

3
    1 Yorumla
    • evalight
      evalight
      +1 yıl

boşanmaya odaklı evliliklerde zaten boşanma olur, ister çalısan ister ev hanımı bu zihniyetli kadınlarımız zaten evlenmiyor şimdiki erkeklerde evlenmeye cekimser olan seyler hoş degil. evlenmeden boşanmayı düsünen bir insansan hiç evlenme

Yorumla
  • cepkaplanı
    cepkaplanı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 57%
    +1 yıl

Ben eşimle birlikte çalışıp çocuklarımıza bir gelecek hazırlamak için birikim yapardım zaten bütün gün evde dursam sıkıntıdan eşime sataşırdım uğraşacak beynimi vericek bir durum olmazdı ortada ama herşeyden önce birikim yapıp çocuklarımıza bir gelecek hazırlardım

2
    0 Yorumla
  • Pia_pia_pia
    Pia_pia_pia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl

Evlenmeden önce kariyer Sahibi bir kadın erkeklerin her zaman tercihidir evlendikten sonra kendilerinden güçlü bir karakter onları fazlasıyla şaşırtıyor sonra ki süreçteyse sıkıntılar başlıyor kadının kısıtlanması kıskançlıklar çalışma hayatına baskılar vs... erkekleri anlamak çok zor

1
    0 Yorumla
  • FatihSayınn
    FatihSayınn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 59%
    +1 yıl

Eşini işine göre secmedigin sürece bunlar önemsiz sorular tabii ama kariyeri olan bı eşin varsa onu kıskanma durumun ortaya çıkabilir çünkü senden başka bircok kişiyle muhatap olacak ve sana gün icinde zaman ayırma süresi azalacak ama ev hanımı olursa gun icinde sana zaman ayırma fırsatı daha çok olacak

1
    0 Yorumla
  • Mahmut000
    Mahmut000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Kendi tercihime göre; mutluluk başarıyla gelişebilen faktör, eşimin akşama kadar ev işleriyle ölene kadar uğraşacağını bilmek beni mutsuz eder. Onunda topluma faydalı olması gerekir hem kendisi hem ailemiz hemde toplum için çalışmasından yanayım. Ama benim için çalışacağı meslek önemli, doktor, mühendis, avukat, memur da olabilir.

1
    0 Yorumla
  • JetBlackGoat0
    JetBlackGoat0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 53%
    +1 yıl

Kariyer sahibi. Ev hanımı diyenler var, ev hanımlığını kınamıyorum ama ömür boyu eve tıkılıp kalınacağı belli olan biriyle nasıl mutlu olunur, büyük çoğunluğu zaten Cem Yılmaz'ın anlattığı gibi eşofmanı çekip kadın programı izliyor zaten eşine ne yardımı edecek, çocuğuna ne katacak? Çocuğa sevgi değil güç gerek, geçmiş unutulur zaten. Yani evde akşama kadar oturan bir kadına ihtiyaç yok bence.

2
    10 Yorumla
    • gülüsssss
      gülüsssss
      +1 yıl

Çocuğa sevgi gerek orda yaniliyorsun. Çalışan kadınlar da dünyayı kurtarmiyor ayrıca.

Yorumla
    • JetBlackGoat0
      JetBlackGoat0
      +1 yıl

@gülüsssss geleceği ve ihtiyaçları önceliklidir.

Yorumla
    • JetBlackGoat0
      JetBlackGoat0
      +1 yıl

@gülüsssss Türkiye şartlarında dünyayı kurtarmış sayılırlar çünkü önyargı meselesi var ve dünyayı kurtarmasa da basit bir işte bile çalışsa eşi saygı duymak zorunda çünkü ekonomik özgürlüğü var, ihanete uğrarsa arkasına bakmadan çekip gidebilir mesela.

Yorumla
    • gülüsssss
      gülüsssss
      +1 yıl

Sevgi görmeyen çocuğa ne yapsan boş istersen para içinde yüzdür o çocuk mutlu olmaz. Mutlu olan çocuk kendi geleceğini kendi de inşa eder zaten. Yeter ki duyusal olarak aç olmasın, özgüveni olsun. Şimdi günümüzde hangi çocuk mutlu? Genelde mutsuz çünkü ebeveynler sadece çocuğun maddi ihtiyaçları için çırpınıyor kimse çocuğun ruhunun aç kaldigini görmüyor.

Yorumla
    • JetBlackGoat0
      JetBlackGoat0
      +1 yıl

@gülüsssss duygusal özgüveni varsa zaten sevgi ihtiyacı doğmaz. Açıkçası sarılmaya çalışırlardı nefret ederim. Benim açımdan ihtiyaçlarımı karşılaşalardı daha mutlu olurdum. Herşey elinizin altında olursa tek derdiniz ruhsal konular olur. Normal karşılıyorum.

Yorumla
    • gülüsssss
      gülüsssss
      +1 yıl

Vah vah canım sen çocuk yapma sakın. Senin gibisi binde birdir. Çocuk dediğin sevgiye muhtaç bir varlık.
      Çocuk aklı herşey mükemmel olsun diyemez maddi eksiklikleri çok fark edemez ama sevilmediğini ilgisiz kaldigini hemen hisseder.
      Neyse sen buzdan kralicesin bellli çok da tartışmaya gerek yok. Koç burcu felan misin?

Yorumla
    • JetBlackGoat0
      JetBlackGoat0
      +1 yıl

@gülüsssss koç değilim başak bu ayrı konu. Annem babam ayrı olduğu için anneanem ve annem bana baktı ve annem babam gibiydi resmen anneannem disiplin dışına çıkmazdı hiç sevgi görmedim ve bundan rahatsız olmadım. Sevgiye alışmadım çünkü, karşımdaki çoğu olaya mantık çerçevesinden bakabiliyorum, insanların sevgisiyle değil inatla toplumda yer edineceğimi biliyorum. Yani sevgisizlik kötü değil.

Yorumla
    • JetBlackGoat0
      JetBlackGoat0
      +1 yıl

sevgi saçan bir çocuğun geleceği dengesizdir çünkü savaşmamıştır her zaman bunun açlığını gidermeye çalışacak ve gücü paylaşamayacak. kendinde bile yeteri kadar yok çünkü.

Yorumla
    • gülüsssss
      gülüsssss
      +1 yıl

Sevgiyle savaşmanın ne ilgisi var? Bence senin ruhun çok aç kalmış etrafa çok acimasizsin. Bilemiyorum söylemek istediğim şeyler var ama neyse.

Yorumla
    • JetBlackGoat0
      JetBlackGoat0
      +1 yıl

Etrafa acımasız değilim, lafı çarpıtma ne demek istediğimi anladın bence. Gerçeklerden bahsediyorum ve yaptığım acımasızlık değil. Rahata alışmamaları gerektiğini söylüyorum.

Yorumla
  • melikeozel
    melikeozel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 73%
    +1 yıl

Erkek eğer Türk ise Türk erkeklerinin geneli eskiden eşinin çalışmasını istemezdi ataerkillikten dolayı tabi hala böyle ama Türkiye'nin ekonomik anlamda sorun yaşadığı orta olunca para yetmemeye başladı. Bu yüzden erkekler artık çalışan eş arıyorlar daha çok :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tabiki ev hanımı kariyer sahibi olan bir kadın her zaman dik burunlu olur okuyupda meslek sahibi olanların çoğu öyle kendilerini birşey sanmaları havalarından falan geçilmemeler falan işte ev hanımı olup kariyer kadından daha görgülü kişiler insanlar var onlar görüp geçirmiştir ne oldum değil ne olcam diye düşünürler ama kariyer sahibi bir insan hep ne oldum der. Ne olacağını hiç bilmez

4
    0 Yorumla
  • GeceMavisi13
    GeceMavisi13 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 61%
    +1 yıl

Kariyer sahibi veya ev hanımı fark etmez. Erkekler kendilerini erkek gibi hissettiren kadınlardan hoşlanır. Kendileri erkek gibi davrananlardan değil

8
    0 Yorumla
  • --Altus__
    --Altus__ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 36%
    +1 yıl

Kariyer sahibi olan kişilerde kibir fazla oluyor. Erkek kadın farketmiyor. Tabi karakterle alakalı birşey ama yüzdeye vursak daha fazla oluyor. Kibirsiz olan kişiyle daha mutlu olunur

6
    0 Yorumla
  • gercekdemokrat
    gercekdemokrat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 58%
    +1 yıl

Yemek dışarıdan söylenebilir, çamaşırı bulaşığı makina yıkayabilir ancak dünyadan bir haber biriyle ne konuşabilirim? Kesinlikle bana muhtaç olmayan eğitimli kariyer sahibi bir kadınla mutlu olabilirim.

5
    0 Yorumla
  • uk1987
    uk1987 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Ev geçindirecek kadar iyi maaşı ve mesleği olanlar ev hanımı diğerleri kariyer sahibi kadın der genelde.. Ben Kariyer sahibi ama güven veren, ayakları yere sağlam basan, kendini geliştirmiş kadın derim. Güven vermeyen, dengesiz biri kariyer sahibi boyle olsa size ızdırap olur, kıskançlık krizlerine girersiniz..

2
    0 Yorumla
  • Mumaçi
    Mumaçi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 69%
    +1 yıl

İster kariyer sahibi olsun ister ev hanımı, ister ilkokul mezunu olsun ister lisansüstü farketmez. Ruhlar, kalpler duygular uyacak, uyuşacak!

6
    0 Yorumla
  • Serdar__31
    Serdar__31 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 48%
    +1 yıl

Kişinin işive kariyeriyle ilgili olan birşey degilki mutluluk, daha çok karekter ve düşüncesi önemli beni mutlu edebilsin ister ev hanımı ister ilk okul istersede üniversite mezunu olsun.

4
    0 Yorumla
  • JamieFox
    JamieFox Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 31%
    +1 yıl

hiçbir erkek (hiçbir güç sahibi) kendinden yüksek biri ile birlikte olmak istemez. Önünü keser daima kendinden altta kalsın diye. İstisna her zaman var ama dediğim şey içgüdüsel bir şey

4
    8 Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Tipki kadinlarin kendilerinden bir tik yukarida erkek istemesi gibi... Tamamen icgudusel.

Yorumla
    • elsanurnur
      elsanurnur
      +1 yıl

Aynen öyle ayni bölümü okuyorduk ve liseden beri sevgiliydik benim ruscam ingilizcem ve almancam var diye bölümde hep önde tutuldum ve hep bunu sorun yapti ve 2aydir ayriyiz en son yabanci dil sun yaptim ve ayrildi bnden

Yorumla
    • JamieFox
      JamieFox
      +1 yıl

@DusunenHanim erkek niye istemez. Mesela Lise mezunu ile işletme mezunu birini örmek alalım. İş ortamı daha elit olduğu için aklını daha doyuran, dolduran insanlar vardır. Farklı güçlü insanlar ile iletişimde olur iş gereği. Para ve ekonomik şartlar da buna göredir. Bunu sağlayamayan erkek arkadaş sıkıntı yaratmaya başlar. kıskanır kısıtlamaya kalkar ama söylediğim alanları dolduramaz hacmi yetmez. Elinde kala kala penisi kalır. O durumdaki kadın için de bunun önemi yoktur

Yorumla
    • JamieFox
      JamieFox
      +1 yıl

@elsanurnur sen daha fazla kazanacaksın ondan yukarda olacaksın. tercihlerin de değişecek

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Yoo anliyorum sizi tabi ki. Kadinin ve erkegin fitratinda var bu. Kadin nasil bir tik yukarida erkek istiyorsa erkek de kadin bir tik asagida olsun istiyor. Bun normal birsey

Yorumla
    • JamieFox
      JamieFox
      +1 yıl

@DusunenHanim kadını da denk ister adam. Anlamak sosyal ve duygusal boşlukları doldurmak önemli. Mesela ben artık memurum buna uygun insan istemek durumundayım. 25 yıla yakın özel sektör deneyimim var elit seviyede ama tercihler değişiyor. Artık resmi tatil kavramı var hayatımda eskiden normal tatil yoktu.

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

O acidan denkli onemli tabi. Benim demek istedigim erkek okul mudurudur kadin da ogretmendir filan. Bir tik altta ya da ustte olmaktan kastettigim buydu. Yoksa memur biri gitsin uyumsuz biriyle evlensin degil

Yorumla
    • JamieFox
      JamieFox
      +1 yıl

@DusunenHanim seni anlıyorum verdiğin örnek doğru. Doğru düşünmek seni doğru ilişkiye ve hayata götürür

Yorumla
  • atombombasietkisiii
    atombombasietkisiii Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

Kendisi lise mezunu, eşi lisanslı. Ve her konuda eşini destekleyen bir adam. Annesi ve babasından bunun saygısını görmüş çünkü.
    Erkeklerin hislerini bilemem ama bunu düstur edinmek kadar güzeli olamaz galiba.

2
    0 Yorumla
  • Kısaetek
    Kısaetek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 47%
    +1 yıl

Çalışsın ya bence önemli konu kadının çocuğuna yetebilecek bir kadın olması, kişisel görüşüm ev hanımlarının kendini geliştirmeye çalışan kadınlar kadar önem vermemesi. Ama umarım ben yanılıyorumdur gerçekte fark yoktur.

2
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 618 cevap paylaştı.

Egoist bir erkekse ev hanımıyla, güçlü bir erkekse çalışan bir kadınla.

7
    0 Yorumla
  • zahideakgok
    zahideakgok Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 67%
    +1 yıl

Erkege gore degisir bu. Ve kariyere gore de. Ama cogu ev hanimi ister diye dusunuyorum. Cunku bende bir erkek olsam bende karimin calismasini istemezdim 🙈 evde dursun evine baksin beni beklesin derdim 😁😍😜👻

2
    0 Yorumla
  • Yakamoz2094
    Yakamoz2094 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 70%
    +1 yıl

Cocuk ta yaparim , kariyer de 😂Ayrıca tek taşımı da kendim aldım...
    Yani ben dominant ve kariyer sahibi bir kadınım, ister benimle mutlu olur ister kendi yolunu bulur 😉

3
    0 Yorumla
  • lavinyaoffical
    lavinyaoffical Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 30%
    +1 yıl

Aslinda insan gercekten sevince okumus mu okumamis mi pek cok ilgilenmiyor bu konularla. Ama iki tarafinda calisyor olmasi daha bir ayricalikli olmuyor da degil

3
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.

Karı eline bakan erkeği kariyerli kadın mutlu eder... tek başına ev geçindirecek yürek yoktur çünkü :d

4
    9 Yorumla
    • hayalperest_0187
      hayalperest_0187
      +1 yıl

yavas sakin ol.

Yorumla
    • lovezone
      lovezone
      +1 yıl

Karı eline bakan erkek asam değildir. Öyle düşünüyorsanız sizin sorununuz. Seven adam eşini kimseye muhtaç etmez.

Yorumla
    • hayalperest_0187
      hayalperest_0187
      +1 yıl

@lovezone sacma. kimse kimsenin eline bakmiyor. bu dedigin ancak adam calismaz kadinin parasiyla gecinir o adam asalaktir. iki tarafta calisip musterek hayat kuruyorlarsa bundan guzel birsey olamaz.

Yorumla
    • lovezone
      lovezone
      +1 yıl

Kastettiğim o zaten asalak yaşayanlar. Tabiki iki kişi anlaşılırsa mutlu olunur.

Yorumla
    • hayalperest_0187
      hayalperest_0187
      +1 yıl

@lovezone bu kizimiz karisi calisan erkekte yurek olmadigini iddia ediyor. tek basina gecindirecek cesaret yokmus. bu isler cesaretle mi oluyor. turkiyenin sartlari belli. iyi bir hayat isteniorsa kadinda calismak ister. yoksa benim kazandigimla yetinir. bu kadar basit. kimse acliktan olmez bu ulkede.

Yorumla
    • lovezone
      lovezone
      +1 yıl

Erkeğe muhtaç olmak istemeyen en küçük problemde hadi bana eyvallah diyenler için hayat müşterek değil olmaz da

Yorumla
    • hayalperest_0187
      hayalperest_0187
      +1 yıl

@lovezone ya gitmek isteyeni zorla tutamazsin. erkekte gidebilir. onun icin iyi secim yapmaya calismak lazim. her zaman kendini diri tutmak onemli. kadin ben gidersem yerimi biri doldurur riskini duygusunu yasamali.

Yorumla
    • lovezone
      lovezone
      +1 yıl

Gitmek isteyeni zorla tutamayız tabiki. Ayrıca evini geçindirmek erkeğin görevi her ne kadar çarpıtılsa da

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Ben karı eline bakan erkekte ev geçindirecek yürek yoktur dedim. Kadın ister çalışır, ister çalışmaz. Erkek kadına çalış diye baskı yapmamalı. Nice erkekler var karısı- kızı- oğlu çalışıyor kendi kahve köşelerinde sürtüyor... veya çalışmadığı için laf sokuşturuyor.. ben bunlardan söz ediyorum.

Yorumla
  • Linn1
    Linn1 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Erkeğin karakterine göre değişir bu. Bazı erkekler güçlü, kendi ayakları üzerinde duran ve finansal özgürlüğe sahip kadınları taşıyamazlar. Daha kontrol altında tutabilecekleri karakterleri severler. Bazıları ise tam tersidir.

3
    0 Yorumla
  • konyalife
    konyalife Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 66%
    +1 yıl

Erkekse eğer erkeğin düşünce tarzı ve hayattan beklentilerine göre değişir. Ben evi geçindirebilsem bile eşimin çalışmasını isterim. Sonuçta hayat standardımız yükselecek.

2
    0 Yorumla
  • DusunenHanim
    DusunenHanim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Bu biraz erkegin sosyal hayattaki konumuve beklentileri ile alakali.
    Kimi sadece ev hanimi der kimi tahsilli olsun ama ev hanimi olsun der kimi tahsilli ve kariyer sahibi olsun der.

2
    0 Yorumla
  • dianaxs
    dianaxs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 69%
    +1 yıl

Bazı kadınlar vardır ev kadınıdır ama daha yemek ve temizlik yapmayı bilmez bazı kadınlar vardır hem ekmeğini taştan çıkarır hem evini çekip çevirir değişiyor işte

2
    0 Yorumla
  • meysuaylin
    meysuaylin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 52%
    +1 yıl

Bu erkeğin kariyerinede bağlı bir durum eğer kişi kariyer sahibi ise yine kendiside kariyer sahibi bir kadın ister değilse ev hanımıyla evlenmesi daha uygun olur. İlerde sıkıntı yaşanmaması için.

2
    0 Yorumla
  • BildiginErkek
    BildiginErkek Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Yapılan araştırmalar kesinlikle ev hanımı olan kadınların ailelerinin daha mutlu olduğunu gösteriyor.

4
    1 Yorumla
    • evalight
      evalight
      +1 yıl

araştırmalar dogru soyluyo cpcuguna bakabilen bir eşin yoksa parayı tetcih etmişse ilerde senın kafan bozulur onun kafası bozulur ayrılıklar boyle başlıyor.

Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    +1 yıl

Erkeğin kariyer ve sosyal yapısına göre cevap değişir..

5
    0 Yorumla
  • Huseyinnakatt
    Huseyinnakatt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Bence kadının ev hanımı veya kariyer sahibi olmasıyla alakasi yok kadin kadın olsun ev hanımı da olsa sadık kalmasını bilen bir kadınla evlenilir

7
    0 Yorumla
  • Nurrbuse
    Nurrbuse Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 54%
    +1 yıl

Her kadın tabiki kariyer sahibi olmak ister ama bence erkekler ev hanimi olan kadinlarla daha mutlu olurlar

3
    0 Yorumla
  • Aşkaziyade
    Aşkaziyade Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 44%
    +1 yıl

Erkeklerin adı batsın
    Çalışırsın yaranamzsın
    Çalışmazsın yaranamazsın
    Yani şöyle gebere kalsınlar adı batasıcalar

3
    1 Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Erkeklere ne diye yaranmaya calisiyorsunuz ki? Siz kendiniz gibi olunuz ondan sonra ister begensinler ister begenmesinler kendileri bilir.

Yorumla
  • EvreninEvrimsizAdamı
    EvreninEvrimsizAdamı Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 43%
    +1 yıl

Bu kişiye göre değişir. Kariyer sahibi, iyi eğitim almış birisi karşısına kendisi gibi birisini ister.

3
    0 Yorumla
  • kirlak28
    kirlak28 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Kariyer para pul mesele değil önemli olan sevgi saygı anlayış kendini geliştiren kadın her zaman daha idealdir benim icin

3
    0 Yorumla
  • ici-vesma
    ici-vesma Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 41%
    +1 yıl

Aşırı zeki, entelektüel ve anaç ruhlu, ayrıca en az doktora seviyesinde tahsil yapmış desem Türkiye gerçeklerine ters.

3
    0 Yorumla
  • Elmira_Akarsu
    Elmira_Akarsu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 77%
    +1 yıl

Kariyer sahibi kadınla. Çünkü erkek herşeyi tek başına ödemek te zorlanor

4
    0 Yorumla
  • Steve-Wolfe
    Steve-Wolfe Takip Et
    Xper 3 Yaş: 47 , eic 52%
    +1 yıl

Ev Hanımı Ama Köle Cinsinden Değil, Zevk İçinde Değil.

4
    0 Yorumla
  • hdagci
    hdagci Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

bunun kariyerle ev hanımıyla alakası yok
    karakteri düzgün sadık güvenilir biriyle evlenirse mutlu olur

5
    0 Yorumla
  • ŞANSSIZ__ÇOCUK
    ŞANSSIZ__ÇOCUK Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Ev hanımı olan bir kadınla evlenirsem daha mutlu olabilirim

4
    0 Yorumla
  • can464646
    can464646 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Tabikide ev hanimiyla evlenirse daha mutlu olur.. Kim ne derse desin kadin en ufak sikistiginda benim param harcarim sanane filan der...

3
    0 Yorumla
  • qkral
    qkral Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

Aynı dili konuşabiliyor musun önemli olan onu anlamak. Buda evde oturup veya çalışması ile alakalı değil külterel olarak yakın olunsa yeterli.

2
    0 Yorumla
  • 6inch5r
    6inch5r Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

8 saat çalışabileceği bir işi olsun isterim. Makyaja düşkün biriyse, anca kendi masrafını karşılar. 😅😅

2
    0 Yorumla
  • TanrıdanGelen666
    TanrıdanGelen666 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 84%
    +1 yıl

Erkeğin hayat görüşüne ve istediği kadına bağlı. Herkes kendine uygun bir eş ile evlenirse her şekilde mutlu olur ;)

2
    0 Yorumla
  • CrazyShrekK
    CrazyShrekK Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 53%
    +1 yıl

Sevgi ve Değer Gösteren ilişkisine sadık mutlu huzurlu ilişkiyi sürdürecek anlayışlı ve eşine sadık olan bir kadınla ikisi fasa fiso

2
    1 Yorumla
    • CrazyShrekK
      CrazyShrekK
      +1 yıl

Evleniyor musun bu arada

Yorumla
  • Readeray
    Readeray Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 65%
    +1 yıl

Hangisiyle mutlu olur bilmem ama ev hanımı sözünden çok çıkmayan bir kadın isterler. Gerisini zaten dışarıda ararlar.

2
    0 Yorumla
  • zigan
    zigan Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 36%
    +1 yıl

erkekler gönünün sahibi bir kadınla evlenince mutlu olur. diğer iki seçimi erkek değil erkeğin annesigiller yapar çünkü

2
    0 Yorumla
  • kimkardashiantr
    kimkardashiantr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45 , eic 45%
    +1 yıl

Kariyer sahibi bir kariyerin olsun elin para tutsun ekonomik özgürlüğün olsun bundan daha iyisi kim kardashian zaten

2
    0 Yorumla
  • datax
    datax Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Kariyer sahibi. olmasi onemli diplomali olmasimi ima etmiyorum hayatta bir hedefi bir ideali olmali aksi takdirde bos insani seytan doldurur. ayrica en cok aldatan kadinlar ev hanimlari ve isi gucu olmayanlardir.

2
    1 Yorumla
    • Etzel32
      Etzel32
      +1 yıl

Tespite bak tebrikler..

Yorumla
  • tesadûfask
    tesadûfask Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ne istedigini kendisi bilmeyen erkek hiç evlenmesin bence en doğru kararı kendi iradesi verebilir sadece mantıklı düşünmen lazım

2
    0 Yorumla
  • AdamGibiAdam__
    AdamGibiAdam__ Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 47%
    +1 yıl

ne yalan öyleyeyim kariyer sahibi olsa iyi olur. parasından değil hayata bakış açısı değişiyor.

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (206)
Devamını Gör(251)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sizce erkekler kariyer sahibi bir kadınla mı evlenince daha mutlu olur yoksa ev hanımı olan bir kadınla mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evli kadınlar mı daha mutlu yoksa evli erkekler mi? 33 cevap verildi
Sizce eşi çalışan erkekler daha mı mutlu? 144 cevap verildi
Sizce evli kadinlar mi daha cok pisman erkekler mi? 7 cevap verildi
Erkekler evde oturan bir eş mi yoksa kariyer odaklı bir eş mi ister? 98 cevap verildi
Sizce iş hayatında evli insanlar mı daha başarılı olur, yoksa bekar insanlar mı? 7 cevap verildi
Sizce erkekler mi yoksa kadınlar mı istediklerinde daha kolay evlenir? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨