Su siralar erkekler calisan kadin diye tutturmus gidiyor neye gore bunu soyluyorlar bilmiyorum iyice sasirttilar bunu en birinci kriter yapan insanlar taniyorum kadinin kisiligine guzelligine insanligina bakmadan is konusuna gelince sunu kimse bilmiyor Islam dininde calisip eve gecindirmek erkege farzdir kadin calismaya mecbur degil simdi diyecekler ki kadinlara yetisemeyz evlilik karsilikli anlayistr kadin esinin gucu kadar seyler bekleyecek erkkte karisina elinden geldigince imkanlar sunacak hersey bu kadar mi para oldu ya meslegi olmayan kadinlari bile one surup calistryorlar nasil insanlar var nasil ki kizlara paragoz deyip herkesi karaliyorsunuz bende boyle kadinin kazandigi az bir maasa goz diken erkklerden nefret ediyorum gucsuz ve ezikce geliyor
Not: Simdi saldiranlar olacak lakin benim annem ev hanimi babam zenginde degil annemi 1 gun bile calistrmadi kendimde hemsirelik mezunuyum esimin durumu iyi olursada calismayip esime zaman ayirmayi dusunuyorum ilerde de cocuguma guzel bir egitim vercem ona dini ogretip paraya tapmamasi gerektigini asiliycam123 Yorumla- +1 yıl
Su an seni tanımak isteyen binlerce erkek var
- +1 yıl
Bir tanesi ben
- +1 yıl
Çalışmanın kadını erkeği olmaz. Bir erkek kimseyi taşımak zorunda değil Bir kadın da aynı şekilde. Erkek çalışıp didinip eve para getirip kadın da o paraları çatır çutur yerse kusura bakma ama orda hak yeniyo demektir. Erkek de kadın da (bir iş bulma imkanı varsa) çalışmalı bence. Yok ben okudum şu mesleği oldum ama kocamın parasını yicem gibi saçma bir anlayış olamaz. Evet kocan kazanıyor ama kocana yük olmak yerine işini eline almak daha mantıklı geliyor bana. Toplumun erkeğe "görev" diye yüklediği bir baskı bu. Kadın da erkek de çalışma imkanı varsa yani bir mesleği varsa eve ekmek getirmeli. Eve gelen parada kadının da payı olmalı.
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek kariyer sahibi değilse kariyer sahibi bir kadın istemez.
Fakat kendi kariyer sahibiyse ve annesi de zamanında çalışmışsa o da öyle bir kadın ister.
Erkekler genelde annelerine benzeyen kadınları tercih ederler.162 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler 😊
+1 yılEş seçerken ne kariyerini referans alabilirsin nede olduğu statüye göre beni taşır ya da taşıyamaz diye fikir yürütebilirsin. Eş olmak birbirini tamamlamaktan geçer, karşılıklı sorulması gereken soru şudur; benim eksik olduğum şeylerde beni tamamlar mı yoksa tamamlamayıp bunu gün geçtikçe sorun eder mi! Uyum en önemli kriterdir ve birbirine uyum sağlamakta yaşam tarzından eğitim seviyesine kadar bazı faktörlerin etkisi altında gerçekleşir. Bu faktörler de eşler arasında da büyük farklılıklar içermemeli olabildiğince belli bir seviyede olmalıdır. İstisnalar kaideyi bozmasa da arada ki fark uçurum kadar olmamalı, eşler birbirini her yönüyle tamamlamalıdır. Mutluluk; yanımızda ki kişiyle neyi, ne derece paylaşabildiğimizle ölçülür.
105 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi👍🏻👍🏻
- +1 yıl
Güzel yorumunuz için teşekkürler😊
- +1 yıl
@kimdirkibu anlatıldı.😉
+1 yılotoriter ve dominant seven erkekler kariyerli kadına tapar
maço kıskanç erkek ise ev hanımı tipi kadını sever103 Yorumla- +1 yıl
@Hümanstkz teşekkür ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi ayakları üzerinde durabilen, aklı başında, yönetici ve zeki kadınları severim.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler onu seven kadınla evlenince mutlu olur
80 Yorumla ya kızlar siz delimisiniz? tabi ki ev hanımı biriyle evlenirse daha mutlu olur, karıyer yapıcam diye erkek tarafının utanmadan maddi durumunu yemek, ya da onun imkanlarından faydalanmak cok cirkin günümüz kızlar okuyo işsiz kalıyo işide kendi ailesinden degil erkek tarafının ailesi tarafındna hallettirneye calısıyo sevgiliykende bol bol sevgilisinden para alıp geziyo, yanı bu durum erkegin kız kardesi veya ablası varsa hele ki evlenmemişse size agır patlar evinizde huzur olmaz, ama ev hanımı ise tatlış tatlış hayat güzel geleneklerine gore devam eder tabi insan sıkılır bu dünyaya sıkılmaya sıkıntı cekmeye geldik zaten hergün işe gidenler cok mutlu ama kadının calısması dogru bişey degil, türkiye zaten krizde erkekler işsiz bence hiç kendinizi yormayın, hanımlar ev hanımı olmak gercekten daha iyi ki japonyada da bu boyle. ben anlamıyorum asya ülkelerinde kadınlar calısıyo ama türk kadınları kadar kasmıyo, siz cok fenasınız. kabul edin. sinsi yani para nerde siz orada.
46 Yorumla- +1 yıl
sunuda soylemeden gecemiycem doktor bile olsa, her calısan mutlu degil, suanda saglık sektorunde iş buluna biliniyo, ama dyt fzt bakmayın cokta mutlu degiller herseyin en iyisini hak ettiklerini düsündükleri için hayattan lezzet alın be hersey para ama illa calısılacak sizin yetinizde olsam dyt fzt ya da doktor kadınlarla evlenmem onlar para ile şükreden insanlardır ya da aşırı gereksiz para kazanma istegi olup calısmak isteyenler yani bilgi sahibi olursun ama cocuklarını yine annesi yetistirecek nesilden nesile gelen bir cahil dediginiz ev hanımlaro yetistirecek, o anneler en tatlısıydı simdi bazı doktor nenelere bakıyorum torununun suratına bakmıyor cocuk sevgisiz büyüyor. yani işe giden bir anne mezarında yanlızlıgı secen bir annedir. bir estir allahın vermiş oldugu güzel evliliği ve güzel cocuklarını paraya tercih eden kişidir.
- +1 yıl
Ben de katılıyorum yazdıklarının hepsine ama günümüzde insanlar kapitalist para delisi oldu kadının çalışması her bakımdan kadına zarar aslında fizyolojik psikolojik ve sosyal anlamda kadını zorluyor ama yapılacak bir şey yok bizim insanlarımızın aza kanaat etmeyi öğrenmesi gerekir diye düşünüyorum öğrenmediğiniz sürece para ve statü yarışında olan yine kadına olacak aldıkları verdiklerinden daha fazla bunu öğrenmek gerekiyor😊
- +1 yıl
ayy yok hepsi tuhaf kadınlar oyle insanların yolunu kapatmıs ki anlatamam erkekler kadınlasmaya başlamıs harika paralar kazanıypr, yani tatlımm ahir zamandayız dünyadan tek goturdugumuz dünya meyvesi ya da mirası cocuklar eskidden cocuklara ilim ogretirdi anneler, eskiden din egitiminide aileler verirdi yani annelerimiz simdi ki anneler sadece cocuklarını ozluyormus ve onlara sarılıyprmus hiç bir egitim yok ortada gezen sımarık cocuklar biriktirildi mezarına bir fatiha bile okumayan gencler cogaldı, ben açık bir insanım yani ben bu kadar çalısmaya diretmiyorum ama kadınlarımıza bakıyorum masallah, öldüklerinde dua edemeyecek hayır işleyemeyecek cocuklar, ben cocuguma allahın emanetine kendim bakmayı tercih ederim üniversite okudum ama evlendikten sonra bir aileye bak beeee, erkek tarafının ailesini hiçe sayıyolar yaa hiçe, en kral benım surekli gorumce gomulur mu? ya da eşinin erkek kardesi onlarda sneın ailen kayınvalide de yani toplumun degerleri bozulsun diye topluma bir dayatma yapıldı oyle gidiyo deger meger kalmadı gelinler eşinin annesnr anne bile demiyor isimli anne der oldu bende bir gelin olarak sok içerisndeyim yaa yapmayın arkadaslar daha fazla su güzelim kültürümüzü bozmayalım calısanlar nadıl sinsi ise üniversitede ki kızlarda oyleydi ben oyle insanları günlük hayatta gormek istemiyorum birbirinin arkasından konusan dedikoducu tipler yazık yaa
- +1 yıl
Ev hanımı 👌
Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı. Hem kariyer hem de ev hanımı gibi olan çok kadın var.
Bazıları var evi ihmal ediyor. Öyle olmaz.
Japon kadınları üniversitede profesör bile olsa ,
sabahleyin erkenden kalkıyor, kocasının kahvaltısını hazırlıyor, ayakkabılarını boyuyor. İlk günden, evliliğinin son anına kadar saygıda, incelik ve zerafette kusur etmiyor. Sabahleyin evinden eşinin sevgi ve saygısıyla ayrılan bir erkek de , bütün imkanları ile işyerinde görevini en güzel yapmaya çalışıyor ve dolayısıyla Japonya kalkınıyor, dev hamleler yapıyor.
EDEB iki heceli bir kelime , ama kökeninde sonsuz incelikte sırlar gizliyor. Aile yuvasında huzur, mutluluk , işyerinde disiplin ve saygı ortaya başdöndürücü gelişmeler ortaya çıkarıyor.516 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiginiz isleri erkek de yapsin da daha cabuk kalkinalim o zaman. Nedne hepsini kadin yapmak zorunda olsun? Ayrica bu kadar seyi her erkek haketmiyor kusura bakmayiniz.
- +1 yıl
Ayrica kadinlik robot gibi calismak demek degildir. Bu tip kadinlardan Turkiye'de de var ve hepsi aldatiliyor. Cunku kocalari biryerden sonra karsilarinda erkeklesmis tobot kadin goruyor artik. Davulun sesi uzaktan hos geliyor yani. O yuzden ben hicbir zaman o tip kadinlardan olmayacagim kusura bakmayiniz.
Ulkenin kalkinmasi kadinin bu sekilde kendini yipratmasiyla alakali bir durum degil ayrica. Japonya'da sadece yilbasi tatil yapiyormus insanlar. Bizimkiler gibi bir bayramda 10 gun tatil yapmiyorlar. Kafalarini teknoloji icin calistiriyorlar. Bizimkiler gibi sahtekarliga degil... Bizim ulkede kadinlar Japonlar gibi olsa erkekler yan gelip yatarlar zaten bir de aldatirlar zaten. - +1 yıl
Benim sorumluluklarim sadece Islam'in bana yukledigi kadari olanidir. Sadece o sorumluluklari yapmam beni iyi bir es yapar zaten. Islam bana hem disarida calis hem de evde calis kole ol demiyor yani. Ayrica karsimdaki kisi Ali mi yoksa Ebu Cehil mi ona da bakmak lazim
- +1 yıl
Siz kadinlari bu sekilde kiyaslar agir seyler beklerseniz tepki veririm tabi. Ayni seyleri bilmem hangi ulkenin erkekleri karilarina yapsa biz de bunlari Turk erkekleriyle kiyaslasak "biz kilibik miyiz bunlari yapalim" dersiniz. Kadin yapinca fedakarlik, gercek kadinlik oluyor erkek yapinca kilibiklik...
- +1 yıl
"Kadindan meleklik bekliyorsan cenneti sunacaksin"
Cumlede de dediginiz gibi meleklik bekliyorsaniz once siz sadece cennetinizi anlatiniz. Ondan sonra kadindan meleklik bekleyiniz. Once kadinlara melekligi anlatip kadinlari kiyaslarsaniz ne cennetiniz kalir ne de meleginiz. Bu kadar... Iyi gunler. - +1 yıl
@DusunenHanim helal olsun ya işten yeni geldim bu yorumu okuyordum tam yorum yapacaktım sen yapmışsın Allah senden razı olsun bacım
- +1 yıl
@_UmutsizVaka
Sizden de... Guclu kadin degil akilli kadin olunuz her zaman. - +1 yıl
@DusunenHanim seni ayakta alkışlıyorum doğru tesbitlerde bulunmuşsun ve çok haklısın
- +1 yıl
@ruhumsevdi
Siz soyledigim seylerin orneklerini gordunuz mu hayatinizda hanimefendi? - +1 yıl
Bende kadını kullanan zihniyete karşıyım
- +1 yıl
@ruhumsevdi
Biz "Adamin biri hem evini gecindiriyor hem de evde ev hanimi esine ev islerinde yardim ediyormus" desek "Yuh kilibiga bak aptal mi bu?" derler. Kadinlardan da hem kariyer yapsin hem de ev hanimi gibi olmasini bekliyorlar. Bunu bir de gercek kadinlikla ifade ediyorlar. Herkesin isine yaradiginiz kadar iyisiniz bu hayatta tabi.
Ama ben sunun farkindayim ki erkekler sacini supurge eden kadini degil sacini savurup oturan kadinin kiymetini daha iyi biliyorlar. Asil oylelerine köle oluyorlar. - +1 yıl
Aynen öyle kıymet bilen olmadığına göre saçını savurup oturacaksın işine gelirse
Soruna üstünkörü cevap verilecek olsa, ev hanım derdim ben de. Ama önceliklerim var bundan ziyade.
- İnsanlara aşırı derecede saygı duyması gerekir.
- Zeki olması, nerde ne yapması gerektiğini, hangi koşullarda kime nasıl davranacağını bilmeli.
- Sosyal medya saplantısı olmamalı.
- Aile değerini çok iyi bilmeli.
türevleriyle çoğaltabilirim ama uzatmamak adına burda keseyim :)
Bir kadın öncelikle anne olabilecek kadar merhametli, vicdan sahibi olmalı. Sonrasında, Sabancı'da mı çalışmış, evde kocasını mı beklemiş çok fark etmez.40 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 316 cevap paylaştı. Genelleme yapmıssın. O zmn genel cevap vereyim. Ev hanımı. Kariyer yapmak erkeğin nazarında bir kadın için eksi puan. Ne bilim çoğu erkek aman karım kariyer yaptı harika demez. En fazla nötr. Ama ev hanımı olmasıyla gurur duyar. Türk toplumu böyle. Kariyer kızlardan korkuluyor sanırım
70 YorumlaBence ev hanımı kadınla daha mutlu oluyolardır.
Çünkü işe giden kadın eve geliyor o yorgunlukla eşine sürpriz yapmak istese bile yorgunluktan yapamıyor.
Ev hanımı evde daha rahat işi. :D50 Yorumla
+1 yılbu kadinin verdigi reaksiyonlara bagli. her kavganin savusturmasini bende para kazaniyorum diyerek yapanlar var. kavga konusu her ne ise o konuda tartis o konuda savunma yap. yani senin para kazanman bizim tartismamamiz geregini mi doguracak? para kazanmayi bir ustunluk vasitasi olarak kullanmayan kadinla mutlu olunur.
50 YorumlaBence kariyer ve üni mevzunu olmasından daha önemli olan. Kadınında erkeğinde hanki kesimden gelirse gelsin cahil olmaması önemli. Kendini yetiştirmiş geliştirmiş olması yeterli benim icin. Eski kafalı olmamalı, eski kafalı derken islam değil demek istediğim. Eski adetlerden bağtıl inanclardan arınmış olmalı. Karekterli merhametli olmalı
40 YorumlaErkeğine göre değişirken çoğunluk kadının Ev Hanımı olmasından yanadır. Erkek ilgiyi seven biridir. Annesi kadar olmasa da ona yakın bir ilgi alaka gösterirseniz sizin için ölür.
Kariyer sahibi kadın işiyle ve başka adamlarla görüşmesinden dolayı erkekte kıskançlık oluşturur istemez de.
Karısının parasını yiyen birisi için de (Kadın çalışmalııııı) der.
Kimse sataşmasın bu iş böyledir.30 YorumlaÇalışan kadın istemez eve bir tek o para getirsin peşindedir gururuna dokunur. Ama kadın çalışmalı ki ileride boşma olursa en azından lang diye ortada kalmaz erkekte ev hanımı tercih eder eder ki benim elime baksın kadın muhtaç değildir erkeğin yapamıcağı her işi kadınlarda başarıyor
31 Yorumla
+1 yılBen eşimle birlikte çalışıp çocuklarımıza bir gelecek hazırlamak için birikim yapardım zaten bütün gün evde dursam sıkıntıdan eşime sataşırdım uğraşacak beynimi vericek bir durum olmazdı ortada ama herşeyden önce birikim yapıp çocuklarımıza bir gelecek hazırlardım
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce kariyer Sahibi bir kadın erkeklerin her zaman tercihidir evlendikten sonra kendilerinden güçlü bir karakter onları fazlasıyla şaşırtıyor sonra ki süreçteyse sıkıntılar başlıyor kadının kısıtlanması kıskançlıklar çalışma hayatına baskılar vs... erkekleri anlamak çok zor
10 Yorumla
+1 yılEşini işine göre secmedigin sürece bunlar önemsiz sorular tabii ama kariyeri olan bı eşin varsa onu kıskanma durumun ortaya çıkabilir çünkü senden başka bircok kişiyle muhatap olacak ve sana gün icinde zaman ayırma süresi azalacak ama ev hanımı olursa gun icinde sana zaman ayırma fırsatı daha çok olacak
10 YorumlaKendi tercihime göre; mutluluk başarıyla gelişebilen faktör, eşimin akşama kadar ev işleriyle ölene kadar uğraşacağını bilmek beni mutsuz eder. Onunda topluma faydalı olması gerekir hem kendisi hem ailemiz hemde toplum için çalışmasından yanayım. Ama benim için çalışacağı meslek önemli, doktor, mühendis, avukat, memur da olabilir.
10 Yorumla
+1 yılKariyer sahibi. Ev hanımı diyenler var, ev hanımlığını kınamıyorum ama ömür boyu eve tıkılıp kalınacağı belli olan biriyle nasıl mutlu olunur, büyük çoğunluğu zaten Cem Yılmaz'ın anlattığı gibi eşofmanı çekip kadın programı izliyor zaten eşine ne yardımı edecek, çocuğuna ne katacak? Çocuğa sevgi değil güç gerek, geçmiş unutulur zaten. Yani evde akşama kadar oturan bir kadına ihtiyaç yok bence.
210 Yorumla- +1 yıl
@gülüsssss geleceği ve ihtiyaçları önceliklidir.
- +1 yıl
@gülüsssss Türkiye şartlarında dünyayı kurtarmış sayılırlar çünkü önyargı meselesi var ve dünyayı kurtarmasa da basit bir işte bile çalışsa eşi saygı duymak zorunda çünkü ekonomik özgürlüğü var, ihanete uğrarsa arkasına bakmadan çekip gidebilir mesela.
- +1 yıl
Sevgi görmeyen çocuğa ne yapsan boş istersen para içinde yüzdür o çocuk mutlu olmaz. Mutlu olan çocuk kendi geleceğini kendi de inşa eder zaten. Yeter ki duyusal olarak aç olmasın, özgüveni olsun. Şimdi günümüzde hangi çocuk mutlu? Genelde mutsuz çünkü ebeveynler sadece çocuğun maddi ihtiyaçları için çırpınıyor kimse çocuğun ruhunun aç kaldigini görmüyor.
- +1 yıl
@gülüsssss duygusal özgüveni varsa zaten sevgi ihtiyacı doğmaz. Açıkçası sarılmaya çalışırlardı nefret ederim. Benim açımdan ihtiyaçlarımı karşılaşalardı daha mutlu olurdum. Herşey elinizin altında olursa tek derdiniz ruhsal konular olur. Normal karşılıyorum.
- +1 yıl
Vah vah canım sen çocuk yapma sakın. Senin gibisi binde birdir. Çocuk dediğin sevgiye muhtaç bir varlık.
Çocuk aklı herşey mükemmel olsun diyemez maddi eksiklikleri çok fark edemez ama sevilmediğini ilgisiz kaldigini hemen hisseder.
Neyse sen buzdan kralicesin bellli çok da tartışmaya gerek yok. Koç burcu felan misin? - +1 yıl
@gülüsssss koç değilim başak bu ayrı konu. Annem babam ayrı olduğu için anneanem ve annem bana baktı ve annem babam gibiydi resmen anneannem disiplin dışına çıkmazdı hiç sevgi görmedim ve bundan rahatsız olmadım. Sevgiye alışmadım çünkü, karşımdaki çoğu olaya mantık çerçevesinden bakabiliyorum, insanların sevgisiyle değil inatla toplumda yer edineceğimi biliyorum. Yani sevgisizlik kötü değil.
- +1 yıl
sevgi saçan bir çocuğun geleceği dengesizdir çünkü savaşmamıştır her zaman bunun açlığını gidermeye çalışacak ve gücü paylaşamayacak. kendinde bile yeteri kadar yok çünkü.
- +1 yıl
Etrafa acımasız değilim, lafı çarpıtma ne demek istediğimi anladın bence. Gerçeklerden bahsediyorum ve yaptığım acımasızlık değil. Rahata alışmamaları gerektiğini söylüyorum.
+1 yılErkek eğer Türk ise Türk erkeklerinin geneli eskiden eşinin çalışmasını istemezdi ataerkillikten dolayı tabi hala böyle ama Türkiye'nin ekonomik anlamda sorun yaşadığı orta olunca para yetmemeye başladı. Bu yüzden erkekler artık çalışan eş arıyorlar daha çok :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki ev hanımı kariyer sahibi olan bir kadın her zaman dik burunlu olur okuyupda meslek sahibi olanların çoğu öyle kendilerini birşey sanmaları havalarından falan geçilmemeler falan işte ev hanımı olup kariyer kadından daha görgülü kişiler insanlar var onlar görüp geçirmiştir ne oldum değil ne olcam diye düşünürler ama kariyer sahibi bir insan hep ne oldum der. Ne olacağını hiç bilmez
40 Yorumla
+1 yılKariyer sahibi veya ev hanımı fark etmez. Erkekler kendilerini erkek gibi hissettiren kadınlardan hoşlanır. Kendileri erkek gibi davrananlardan değil
80 YorumlaKariyer sahibi olan kişilerde kibir fazla oluyor. Erkek kadın farketmiyor. Tabi karakterle alakalı birşey ama yüzdeye vursak daha fazla oluyor. Kibirsiz olan kişiyle daha mutlu olunur
60 Yorumla
+1 yılYemek dışarıdan söylenebilir, çamaşırı bulaşığı makina yıkayabilir ancak dünyadan bir haber biriyle ne konuşabilirim? Kesinlikle bana muhtaç olmayan eğitimli kariyer sahibi bir kadınla mutlu olabilirim.
50 YorumlaEv geçindirecek kadar iyi maaşı ve mesleği olanlar ev hanımı diğerleri kariyer sahibi kadın der genelde.. Ben Kariyer sahibi ama güven veren, ayakları yere sağlam basan, kendini geliştirmiş kadın derim. Güven vermeyen, dengesiz biri kariyer sahibi boyle olsa size ızdırap olur, kıskançlık krizlerine girersiniz..
20 Yorumlaİster kariyer sahibi olsun ister ev hanımı, ister ilkokul mezunu olsun ister lisansüstü farketmez. Ruhlar, kalpler duygular uyacak, uyuşacak!
60 Yorumla
+1 yılKişinin işive kariyeriyle ilgili olan birşey degilki mutluluk, daha çok karekter ve düşüncesi önemli beni mutlu edebilsin ister ev hanımı ister ilk okul istersede üniversite mezunu olsun.
40 Yorumlahiçbir erkek (hiçbir güç sahibi) kendinden yüksek biri ile birlikte olmak istemez. Önünü keser daima kendinden altta kalsın diye. İstisna her zaman var ama dediğim şey içgüdüsel bir şey
48 Yorumla- +1 yıl
Tipki kadinlarin kendilerinden bir tik yukarida erkek istemesi gibi... Tamamen icgudusel.
- +1 yıl
Aynen öyle ayni bölümü okuyorduk ve liseden beri sevgiliydik benim ruscam ingilizcem ve almancam var diye bölümde hep önde tutuldum ve hep bunu sorun yapti ve 2aydir ayriyiz en son yabanci dil sun yaptim ve ayrildi bnden
- +1 yıl
@DusunenHanim erkek niye istemez. Mesela Lise mezunu ile işletme mezunu birini örmek alalım. İş ortamı daha elit olduğu için aklını daha doyuran, dolduran insanlar vardır. Farklı güçlü insanlar ile iletişimde olur iş gereği. Para ve ekonomik şartlar da buna göredir. Bunu sağlayamayan erkek arkadaş sıkıntı yaratmaya başlar. kıskanır kısıtlamaya kalkar ama söylediğim alanları dolduramaz hacmi yetmez. Elinde kala kala penisi kalır. O durumdaki kadın için de bunun önemi yoktur
- +1 yıl
@elsanurnur sen daha fazla kazanacaksın ondan yukarda olacaksın. tercihlerin de değişecek
- +1 yıl
Yoo anliyorum sizi tabi ki. Kadinin ve erkegin fitratinda var bu. Kadin nasil bir tik yukarida erkek istiyorsa erkek de kadin bir tik asagida olsun istiyor. Bun normal birsey
- +1 yıl
@DusunenHanim kadını da denk ister adam. Anlamak sosyal ve duygusal boşlukları doldurmak önemli. Mesela ben artık memurum buna uygun insan istemek durumundayım. 25 yıla yakın özel sektör deneyimim var elit seviyede ama tercihler değişiyor. Artık resmi tatil kavramı var hayatımda eskiden normal tatil yoktu.
- +1 yıl
O acidan denkli onemli tabi. Benim demek istedigim erkek okul mudurudur kadin da ogretmendir filan. Bir tik altta ya da ustte olmaktan kastettigim buydu. Yoksa memur biri gitsin uyumsuz biriyle evlensin degil
+1 yılKendisi lise mezunu, eşi lisanslı. Ve her konuda eşini destekleyen bir adam. Annesi ve babasından bunun saygısını görmüş çünkü.
Erkeklerin hislerini bilemem ama bunu düstur edinmek kadar güzeli olamaz galiba.20 YorumlaÇalışsın ya bence önemli konu kadının çocuğuna yetebilecek bir kadın olması, kişisel görüşüm ev hanımlarının kendini geliştirmeye çalışan kadınlar kadar önem vermemesi. Ama umarım ben yanılıyorumdur gerçekte fark yoktur.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılEgoist bir erkekse ev hanımıyla, güçlü bir erkekse çalışan bir kadınla.
70 Yorumla
+1 yılErkege gore degisir bu. Ve kariyere gore de. Ama cogu ev hanimi ister diye dusunuyorum. Cunku bende bir erkek olsam bende karimin calismasini istemezdim 🙈 evde dursun evine baksin beni beklesin derdim 😁😍😜👻
20 Yorumla
+1 yılCocuk ta yaparim , kariyer de 😂Ayrıca tek taşımı da kendim aldım...
Yani ben dominant ve kariyer sahibi bir kadınım, ister benimle mutlu olur ister kendi yolunu bulur 😉30 Yorumla
+1 yılAslinda insan gercekten sevince okumus mu okumamis mi pek cok ilgilenmiyor bu konularla. Ama iki tarafinda calisyor olmasi daha bir ayricalikli olmuyor da degil
30 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Karı eline bakan erkeği kariyerli kadın mutlu eder... tek başına ev geçindirecek yürek yoktur çünkü :d
49 Yorumla- +1 yıl
yavas sakin ol.
- +1 yıl
- +1 yıl
@lovezone bu kizimiz karisi calisan erkekte yurek olmadigini iddia ediyor. tek basina gecindirecek cesaret yokmus. bu isler cesaretle mi oluyor. turkiyenin sartlari belli. iyi bir hayat isteniorsa kadinda calismak ister. yoksa benim kazandigimla yetinir. bu kadar basit. kimse acliktan olmez bu ulkede.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben karı eline bakan erkekte ev geçindirecek yürek yoktur dedim. Kadın ister çalışır, ister çalışmaz. Erkek kadına çalış diye baskı yapmamalı. Nice erkekler var karısı- kızı- oğlu çalışıyor kendi kahve köşelerinde sürtüyor... veya çalışmadığı için laf sokuşturuyor.. ben bunlardan söz ediyorum.
Erkeğin karakterine göre değişir bu. Bazı erkekler güçlü, kendi ayakları üzerinde duran ve finansal özgürlüğe sahip kadınları taşıyamazlar. Daha kontrol altında tutabilecekleri karakterleri severler. Bazıları ise tam tersidir.
30 YorumlaErkekse eğer erkeğin düşünce tarzı ve hayattan beklentilerine göre değişir. Ben evi geçindirebilsem bile eşimin çalışmasını isterim. Sonuçta hayat standardımız yükselecek.
20 Yorumla
+1 yılBu biraz erkegin sosyal hayattaki konumuve beklentileri ile alakali.
Kimi sadece ev hanimi der kimi tahsilli olsun ama ev hanimi olsun der kimi tahsilli ve kariyer sahibi olsun der.20 YorumlaBazı kadınlar vardır ev kadınıdır ama daha yemek ve temizlik yapmayı bilmez bazı kadınlar vardır hem ekmeğini taştan çıkarır hem evini çekip çevirir değişiyor işte
20 Yorumla
+1 yılBu erkeğin kariyerinede bağlı bir durum eğer kişi kariyer sahibi ise yine kendiside kariyer sahibi bir kadın ister değilse ev hanımıyla evlenmesi daha uygun olur. İlerde sıkıntı yaşanmaması için.
20 Yorumla
+1 yılYapılan araştırmalar kesinlikle ev hanımı olan kadınların ailelerinin daha mutlu olduğunu gösteriyor.
41 Yorumla
+1 yılErkeğin kariyer ve sosyal yapısına göre cevap değişir..
50 Yorumla
+1 yılBence kadının ev hanımı veya kariyer sahibi olmasıyla alakasi yok kadin kadın olsun ev hanımı da olsa sadık kalmasını bilen bir kadınla evlenilir
70 YorumlaHer kadın tabiki kariyer sahibi olmak ister ama bence erkekler ev hanimi olan kadinlarla daha mutlu olurlar
30 Yorumla
+1 yılErkeklerin adı batsın
Çalışırsın yaranamzsın
Çalışmazsın yaranamazsın
Yani şöyle gebere kalsınlar adı batasıcalar31 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere ne diye yaranmaya calisiyorsunuz ki? Siz kendiniz gibi olunuz ondan sonra ister begensinler ister begenmesinler kendileri bilir.
+1 yılBu kişiye göre değişir. Kariyer sahibi, iyi eğitim almış birisi karşısına kendisi gibi birisini ister.
30 YorumlaKariyer para pul mesele değil önemli olan sevgi saygı anlayış kendini geliştiren kadın her zaman daha idealdir benim icin
30 YorumlaAşırı zeki, entelektüel ve anaç ruhlu, ayrıca en az doktora seviyesinde tahsil yapmış desem Türkiye gerçeklerine ters.
30 Yorumla
+1 yılKariyer sahibi kadınla. Çünkü erkek herşeyi tek başına ödemek te zorlanor
40 Yorumla
+1 yılEv Hanımı Ama Köle Cinsinden Değil, Zevk İçinde Değil.
40 Yorumlabunun kariyerle ev hanımıyla alakası yok
karakteri düzgün sadık güvenilir biriyle evlenirse mutlu olur50 Yorumla
+1 yılEv hanımı olan bir kadınla evlenirsem daha mutlu olabilirim
40 YorumlaTabikide ev hanimiyla evlenirse daha mutlu olur.. Kim ne derse desin kadin en ufak sikistiginda benim param harcarim sanane filan der...
30 YorumlaAynı dili konuşabiliyor musun önemli olan onu anlamak. Buda evde oturup veya çalışması ile alakalı değil külterel olarak yakın olunsa yeterli.
20 Yorumla8 saat çalışabileceği bir işi olsun isterim. Makyaja düşkün biriyse, anca kendi masrafını karşılar. 😅😅
20 Yorumla
+1 yılErkeğin hayat görüşüne ve istediği kadına bağlı. Herkes kendine uygun bir eş ile evlenirse her şekilde mutlu olur ;)
20 Yorumla
+1 yılSevgi ve Değer Gösteren ilişkisine sadık mutlu huzurlu ilişkiyi sürdürecek anlayışlı ve eşine sadık olan bir kadınla ikisi fasa fiso
21 Yorumla- +1 yıl
Evleniyor musun bu arada
Hangisiyle mutlu olur bilmem ama ev hanımı sözünden çok çıkmayan bir kadın isterler. Gerisini zaten dışarıda ararlar.
20 Yorumlaerkekler gönünün sahibi bir kadınla evlenince mutlu olur. diğer iki seçimi erkek değil erkeğin annesigiller yapar çünkü
20 Yorumla
+1 yılKariyer sahibi bir kariyerin olsun elin para tutsun ekonomik özgürlüğün olsun bundan daha iyisi kim kardashian zaten
20 YorumlaKariyer sahibi. olmasi onemli diplomali olmasimi ima etmiyorum hayatta bir hedefi bir ideali olmali aksi takdirde bos insani seytan doldurur. ayrica en cok aldatan kadinlar ev hanimlari ve isi gucu olmayanlardir.
21 Yorumla
+1 yılNe istedigini kendisi bilmeyen erkek hiç evlenmesin bence en doğru kararı kendi iradesi verebilir sadece mantıklı düşünmen lazım
20 Yorumla
+1 yılne yalan öyleyeyim kariyer sahibi olsa iyi olur. parasından değil hayata bakış açısı değişiyor.
30 Yorumla- Devamını Gör (206)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat