Sizin bu konuda tavsiyeleriniz neler ?
Zaman diyen kız ne demek istiyordur?
Sizin bu konuda tavsiyeleriniz neler ?
zaman diyen kız "dur ben menapoza gireyim çirkinleşeyim sen karizma ol gel beni bul bu arada ben de hoppidi hoppidi gezeyim" diyordur, 26 yaşına gelecem de evlenmeyecem, öh be.
Kendime güvenim çok fazla ve daha önce bu durumu yaşamadım. İş duygusal konulara geldimi kaçıyor gibi olması benim canımı sıkıyor ve artık ben bu durumun daha fazla devam etmesini istemiyorum ama sanırım sağlam bir gider yapmak gerekiyor.
neyin zamanı ? seni tanımaya çalışıyorsa amenna ama tanımaya çalışmadan bekletiyorsa...saçmalık..
tanımaya çalışmadan bekletmek demek doğru olur, çunku ilgide artma yok benimseme yok ortada, durum dediğin gibi olsa ztn adını koymaya gerek kalmaz kendiliğinden olur istediğim şey. Ama durum aynen dediğin gibi saçmalık.
Kız ilginden hoşlanmış ama senden hoşlanmamış en yakın arkadaşının tavsiyesini almak için seninle tanıştırmış ve arkadaşıda senin hakkında iyi konuşmamış ...
Güzel değerlendirme olmuş , mantıklı :)
yedekte tutuyo işte aga. gerçekten etkilense 50 kre görüşürdünüz.
Bende o şekilde düşünüyorum ama bu şekilde düşünen biri en yakın arkadaşıyla neden beni tanıştırsın diyede düşünmüyor değilim..
Cevap
1Cevap
Zaman diyen kızlar 2 çeşite ayrılıyor genelde ya gerçekten buna ihtyacı olup bir şeyleri yoluna koyduktan sonra bir ilişkiye başlamak isteyenler bir de yedekte tutanlar.Temennim 1.si senin için.
Bi kiz zaman diyosa o zmn hic gelmez fikrimce oyaliyoda olabilir kafasi karisikta olabilir ama sevse asik olsa sana zaman demez bence
ona değer vermen hoşuna gitmiştir 2 gün ilgilenme bak gör nasıl koşacak peşinden dostum
valla zaman diyorsa seni beğenmemiştir..
Sopa istiyodur ablası o.. Sopaa...
zaman demek istemiştir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar