Zaman diyen kız ne demek istiyordur?

Arkadaşlar bir kız arkadaşım var, yaklaşık 2 ay önce tanıştık ve 4 kerede buluştuk.. 2. buluşmadan sonra teklifde bulundum ve zaman dedi , duygularından emin olmadığını hemen bir anda olamayacağını söyledi. Anlayışla karşıladım sonra ben bu kıza çiçek gönderdim çalıştığı yere çok çok mutlu olsun sonrasında 3. buluşmadan sonra 4. buluşmada en yakın çocukluktan beri dostu olan arkadaşıyla beni tanıştırmak istediğini söyledi buna da eyvallah gittik tanıştık oturduk, sonrasında ben teklifimi yineledim ve cevabı yine aynı sıkbuğaz etme ve zamanla olacaksa olur demiş olması.. Zaman zaman demesine karşın ilgisinde bir artma yok, çoğunlukla ben irtibat kuruyorum bu şekilde insan ne kadar karşısındaki insanı benimseyebilir ve en önemlisi bu kızın amacı nedir ben bir türlü anlayamadım, çünkü aramız gittikçe soğuyor sanırım .. sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? artık sabır kalmadı bende ciddi bir gider yapma niyetindeyim..

Bu arada ben 27 kızsa 26 yaşında..
Güncellemeler
+1 yıl
şu konuda tavsiyeniz ne olur, ben son bir kerz konuşmak istiyorum ve bu durumun devam etmesini istemiyorum bu şekilde ya olsun ya olmasın, sıkıldım çunku.

Sizin bu konuda tavsiyeleriniz neler ?
Zaman diyen kız ne demek istiyordur?