Önce kendisi istiyorum dedi ardından garip davranmaya başladı telefon açmamalar msja dönmemeler, söz verip tutunamamalar , söz verdiği gün karşı cins arkadaşla görüşmeler falan derken tepem atti arkadaşlığımı da bitirdim 8-9 yıllık sohbetimiz vardi
Bir kız ilişki için süre istiyorsa ne demeye çalışıyordur?
Süre istemek nedir sınavda mıyız? Ben diğer muhtemel adayları deneyeyim ama sen burada dur tamam mı? demek. Böylelerine yüz vermeyin. Sevin, diretin, sevginizin arkasında olun fakat şu kafadaki insanlara değil sevginizi, günahınızı vermeyin.
Önce yaşadıklarından dolayı size önyargılı bakıyordur. Sizi tanımak , sizden emin olma çabası. Kalbini açma çabası. Zor gerçekten zor. Birini sevebilmek, ona alışmak , onu düşünmek , hissetmek. İçinde olduğumuz durumda önceden daha zor birseyleri yaşamak , yaşayabilmek. Önyargısız , koşulsuz. Bırakmak, ama oluruna bırakmak.
İnsan istediğini elde edince soğumaya başlar... Sıradan gelir artık... k bkma gerçekler yol ver gitsin görmemezlikten gel.. yine peşinden koşar o 😅 zor olanı seven insan ugrsatirici olcak... Saçma spn şeyler işte.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla ben bu devrin insanını hiç anlamıyorum. Ne özleri bir ne sözleri