Bi kız anı yaşa kasma diyorsa ne demek istiyordur?

Soru gayet açık başlıktaki gibi. Sizce ne demek istiyor bu kız
Çok basit aslında Kızın karşısında doığal davranamıyorsun. Gerginsin veya ne bilim Temkinli oluyorsun. Rahat ve dobra değilsin Kendin gibi davranmıyorsun buda kasıntı olarak karşıya yansıyor olan biten bu
Kaybetmekten korkuyorum ya da ne bileyim yedekteymisim gibi
Seninde redpile ihtiyacın var. Bu seri videoları izle betalaşmıssın https://youtu.be/bcUOYWmUmCg
Görüş
3Görüş
Hayatının güzel gitmesini istiyorsan şimdiki zamanı yaşa demek istiyor
Relax ol yani acele etme akışına bırak hızlı olmayalım beni sal
Teşekkürler bunu yapmayı deniyorum ama bi sevgiliyiz bi arkadasmisiz gibi konusuyoz
Ben sevgiliymisiz gibi konusuyom bunu bi deneyeyim acaba ne tepki verecek
Valla ben de anlamadım ama belirsizlik değersizliktir sal bence çok istese ilgili konuşurdu
Mantıklı
Beni öp falan anlamına gelebilir ya da benimle birliktelik yaşa diğer sözlerine de bakmalı ama onlara göre bi çıkarım yapabilirim
Ya bi sevgiliymisiz gibi konusuyoz bi arkadasmisiz gibi oyle konusuyor nedenini sorunca boyle diyor
Sevmiyo olabilir bi sevgili bi arkadaşsa boş ver seven nettir sevdiğini de dile getirir zaten
açıkça söyleyim seninle sevgili olmayı düşünmüyor
Tesekkur ederim gercekleri yuzume vurdugun icin
sen çok mu seviyosun
Yani aşığım diyemem aslinda icimdeki duygulara bi isim vermek icin erken 3 haftadır falan konusuyoruz ama seviyorum yani
ben genelde karşı taraf bazen fazla hevesli olunca onun beklentilerini karşılayamazsam falan diye gerilirim bu tarz şeyler söylerim kendimden yola çıkarak.
Hmm ondan olabilir ama o hevesi onda goremedim bi sicak bi soguk yapiyor iste
Sence ne demek istiyor bu kız?
Hocam kafam karisik oldugu icin buraya yazdim eger hizli gittigimizi dusunup rahatla kasma gibi iyi dusunceli de olabilir yedekte bekletiyor as oyuncudan yuz bulmayinca bana yaziyorda olabilir sevgili olmak istemiyor olabilir hemen yelkenleri suya indirmek istemiyor beni tanimak istiyorsa olabilir o yuzden kizlar genellikle hangi anlarda der diye buraya yazdim
Sal beni diyo
Ama ağlarım..
Akışına bırak
Anladim bunu yapmam gerektiginide bu ne gibi seylerde soylenir neden boyle diyor onu merak ediyorum
anda kal abi
Çok dusunmemeye calisiyorum zaten anda kaliyomda o neden boyle diyor acaba yedekte mi tutuyor beni bilmiyom ya..
Fazla düşünme
Knk bu lafindan bunu bende anliyom ama neden bunu dedi ne demek istiyor bunu anlamadim
En İyi Görüş