Evet arkadaslar, bir erkegi, yada sevgilinizi diyelim. Nasil kendinizden sogutursunuz?
Galiba benimki boyle bisey yapmaya calisiyorda, anlayamadim. Yardim..
Galiba benimki boyle bisey yapmaya calisiyorda, anlayamadim. Yardim..
1)eski sevgilimi unutamadım lafları
2)her şeye karışmak her halta karışmak kavga çıkarmak
3)yapma dediğini inatla yapmak
4) sen mesaj attığında 1-2gün sonra cevap vermek geç cevap vermek
5) face'e eklenen yeni kızlar
aramam sormam merak etmem terslerim cevap vermem hı hıı der geçerimm
efendim bişimi dedin kafam çok doluda dinleyemedim seni derim önemsizmiş gibi davranırım oda önemsiz olduğunu anlar gider.
seninki öyle bişi yapmaya calısıyosa senin sorun yanlıs.. bi erkek kızı kendisinden nasıl sogutmaya calısır demeliydinki taktikleri ögren ..
neyse ettim bi yanlis, cevabi alim :)
cevapı artık biliyosun demek söyle bakalım neymiş yarın öbürgün banada lazım olur belki ..
ilgisiz görünmek en iyi yoldur. aradığında kısa kes, sen asla arama, niye görüşmüyoruz dediğinde bahane bile üretme. yeterli.
Cevap
10Cevap
mesaj yazmamaya ve onunla ilgilenmemeye başlarımmm ve artk karıştıgım şeyleri varsa onlara takmam artık ve seni seviyorum gibi aşkım gibi kelimeleri söylemeyi bıarakırımm bi insani kendinden sogutması bence çokk basitt
Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir :) Feyz al filmden link
onu önemse..daha çok çok çok gözüne girmeye çalış..kendini kas..aha adam kaçıyo tutun la...
Başkasının dikkatini çekmek için seninle çıktım de...Bir daha hayatta karşılaşmazsınız..ama canı ve duyguları da deli yanar...Bilesin..
Onu ona sevdiğini söylemişsen buna inanmaz
sürekli ara telefon et.trip at,sorgula,yargıla,olur olmadık şeyleri kıskan,hesap sor,en ufak şeyde sinirlen. Bak nasıl şutlayacak o zaman.
Ben ne yaparsan yapıyım soğumuyo tiksinmiyo beni çok sıkıyo çok daraldım adım atsam haber vermemiştir istiyordu çok sık konuşuyoruz hiç bir yere tek başıma gidemiyorum ciddi düşünüyoruz ama böyle yaparak soğuttu kendinden
aramam sormam umursamam ılgılenmem habersız bırakırım terslerım kavga cıkarırım
benim yanımda geğirmen yeterlidir senden soğumam icin . başkalarını bilemem
nasil ya :)
hahahaha
yanında geğirir iğrenç esprilere kahkaha atar en sıkı esprilere böögghhh derdim
var basımda cevap yazmıyorum takmıorum napıosa yapsın
onu çok seversen soğur..
ilk gece ilişkiden sonra kendisi zaten gider:D
senı aldatıyorum de kesın sogur hatta buz tutar
defol git de
çok ağır bi söz muş :D
soğu benden diyebilirsin