Kızlar bir erkeği kendinizden nasıl soğutursunuz?
Erkeklerrr kızlar ne yaparsa soğursunuz?

Kızlar bir erkeği kendinizden nasıl soğutursunuz?
Erkeklerrr kızlar ne yaparsa soğursunuz?

Durumun ne kadar ciddi olduğuna göre değişir. Eğer aşık bir erkekten bahsediyorsak, ruhunu parçalaman gerek. Öyle kalp kırığıyla soğumayız. Yine kırıkları sevdiğimiz düzeltsin diye ona döneriz.
Güvenini kaybetmen lazım mesela ama "güvenimi kaybediyorum, kaybettirme" diyebilir. Umurunda olmasın.
En kestirme yolu yalan söylemek, şüphe uyandırmak ve bunların ortaya çıktığını görmesini sağlamaktır. Nereden biliyorsun diye sorma :D
diyalog kurmayarak, her yaptığı şeylere cevap vermeyerek, mutlu imajı vermek öyle görünmek çünkü bir şekilde izliyordur... çünkü alacağı her cevap kendini vazgeçilmez hissettirir buda takıntı boyutuna ulaştırır...
Eğer benim yanımda telefonda eski erkek arkadaşıyla konuşursa soğurum. Hatta üniversitede kız arkadaşımı bu yüzden dolayı evden kovup ayrılmıştım.
Sevmediği şeyleri yaparak
Cevap
19Cevap
direk silerek.
Özellikle soğutmaya çalışmam. Rahatsız oluyorsam açıkça söyler mesafe koyarım.
Kendim olmam yeterli. Değişken ruh halim, dengesizliğim, kararsız oluşum ve ne istediğimi henüz bulamamış olmam bence birinin soğuması için gayet yeterli
Konuşmayı kesmek istiyorsam keserim soğutmakla uğraşmam
Erkekler bir konuşmamandan engelliyor anlamıyorlar siz aktif olmazsanız ben konuşamam yoksa kimseye garezim yok o yüzden
Benim açımdan fazla naz, haksız ve/veya çok uzatılan trip, aşırı merak, gereksiz güvensizlik.
Bir keresinde aptal numarası yapmıştım ksjdhfjdmsks
Benimle konuşmaması için saçma sapan bir şey sordum ve çocuk bir daha bana yazmadı ahahhaha
Ekstra bir şey yapmaya gerek yok hevesi bitince sogurlar
Soğuk yapması, geç cevap vermesi gibi nedenler yeterli.
Değer vermediğini anladığım anda soğurum (illa sevgili olarak değil, arkadaş olarak da aynı)
soğumam için aptal olması yetiyor ya da egoist
Bana soğuk yaparsa benim için yeterlidir
Net mesafe koyarım, engellerim.
Konuşmak istemiyorsan açık açık konuş söyle mal değilse anlar.
Bilen varsa acil yardim
Soğuk davran görüldü at ara ara yeter heralde
sapıksa sadece cinsellikten anlıyorsa soğurum
Paragöz kızdan anında soğurum
Bir kere ver bir daha aramaz.
3 IQ gibi davransa yeterli
Patavatsız ise aşırı ilgiliysen
Filmi var izle🤣
Mesaj atma
Küfretmesi yeterli..
İlgisiz davranması
Yalan bahane ile