Defalarca açık anlaşılır net bir biçimde istemiyorum sana karşı bir şey hissetmiyorum dedim ama anlamıyor engel koydum bu kez de fake hesaplardan yazmaya çalışıyor bıktım ya öğğğ geldi yapıştı resmen
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. geğirme, kötü kokma ağız kokusu, iğrenç tırnaklar🙄 ağır abilik, sinsilik, dedikodu, sürekli hareketlilik, bissürü erkeğe bakma, yorum atma, laf atma, belki özensiz takılar, bencillik, iğneleyici konuşma, bağırarak konuşma, her şeyin içine girme, detay/hesap sorma, kıyafete karışma, aşırı kıskanma, kötü yemekler yapman, hijyenik olmaman, garip zevkler, isteksiz, canı sıkılan, din'i sürekli alet edip sürekli saçmalayan, her şeyden şikayet eden, kendine tanımadık arkadaş bulan, arkadaşlarıyla geçirdiği zamanı abartan, geç cevap verip çevrimiçi durman, sivri dilli küçük mesajlar atman, onun gizli fotoğraflarını çekmen, efektler yapman, salak salak şakalar, kötü espiriler, saçınla bıyıklı gibi davranman, yemeklerini onun tabağından yiyip yemek bırakmamak, sürekli eşyalarını üstüne alman (benim olsun mu vs.) saçını kes bu yakışmıyor sana, tipini değiştir, spor yapmgibi şeyler, hakaret karışımı lakaplar kullanman, belki birkaç küfür, evlilikten iğrenmen, ben seni çekemem demen vb daha aklına gelen iğrençlikler😃🤩
17 Yorumla- +1 yıl
Vay be 😅 çok fazla olmasada ben bunları yapsam doğalsın diyor
- +1 yıl
Töbe gay ile ne işim olur Allah korusun 😅
- +1 yıl
Erkek arkadaşım değil ben istemiyorum
En İyi Cevaplar
Zor bir durum saplantı derecesi ne bilmiyorum açıkcası empatide kuramiyorum ancak, şu ya benimsin ya toprağın tiplerindense bu kişi yapıcağin her harekete bir tepkisi olcaktır. Bence tepkisiz kalmak en güzeli bunu dövsen uğruna dayakta yedim der daha bağlanır, karakol diyenler olmuş yok yere rezillik ki ortada suç yok daha saplantı edebilir bir sevgili ile kıskandırsan bu yüzsüz davranıslarına istinaden pekte takılcağinı düsünmüyorum. Bazen yapılacak en iyi şey hiç birşey yapmamaktır. Sen sözünü söylemişsin ötesinde ne tepki versen bişey sanacaktır kendini mümkün oldugunca karşılaşmamaya ve msjlarına kayıtsız kalmaya çalış. Felaket tellalliği yapmak istemem ama dikkatli ol..
22 Yorumla- +1 yıl
Tesekkür ederim
+1 yıltepkisiz kalmak asla cevap yazmamak. Öyle manyaklar var ki sen cevap yazdığın için bile ümitlenir cevabın olumsuz olması önemli değildir onlar için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece sosyal medyadan iletisim kuruyorsaniz sogutmak zor gercekte goruyorsan birsuru sey yapabilir sin...
04 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi bir sürü
Cevap sahibi+1 yılGercekte goruyor musun?
- +1 yıl
Çok sık değil bazen
Cevap sahibi+1 yılSevmedigi hareketleri yap
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
42Cevap
+1 yılOna içinde bulunduğu o acı gerçeği gülle gibi kafasına indir.
Şöyle de;
Zor bela bir kız buldun hayatında bidaha da bulamam korkusuyla bana yapmıştın bırakıyorsun de. Hem sana çok kızar hem seneden soğur hiç kaçarı yok. Kesin çözüm.
Zaten böyle davranışları hayatında hiç ikinci bir sevgilisi olmamış tüpler yapar çoğunlukla istisnalar da var tâbi ayrı.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılBelki seviyordur, belki sana karşı derin duygular besliyordur. Önyargılı olmayın böyle insanları karşınıza alarak konuşup sonuca ulaşabilirsiniz. Hayvan muamelesi yapıp karşısınızdakine yol verir gibi konuşmayın. Sonuçta o da insan evladı ve siz inada gittikçe ona da inada biniyor :)
14 Yorumla- +1 yıl
Estağfurullah tabi ki insan evladı ben elimden geldiği kadar nazikçe reddettim ama bir süreden sonra bıktırıyorlar
- +1 yıl
Sizi anlıyorum ama sevda gelmişse başa kıvırmak artık boşa... Bazıları saplantı haline getiriyor ve elde etmek için büyük mücadele veriyor. Bence son bir şans verip onu karşınıza alıp güzel bir dille olmayacağını söyleyin. Hatta sevgiliniz olduğunu söyleyerek gururuna dokunun.
- +1 yıl
Tesekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılBabanın biryerlerden senden yaşca büyük oğlu çıkmazsa eğer.
Tek çözümün var başka birini bulmak sevmek zorunda değilsin hoşlansan yeter.
ya da samimi bir erkek arkadaşın varsa delikanlı o bu isi cözer ama delikanli olmali yoksa oda bunu firsata cevirir.00 YorumlaGece içinde ölü gibi bataklıkta sis gibi old abını gördüğünde... Pardon yA bu başka bir hikayedeydi😅😂 bir süre ses soluk çıkarma karşılık da verme bir yerden sonra bırakır sonuçta bulunamaz hint kumaşı değilsindir herhalde ama inatlaşma kafa kafaya girme
00 Yorumla
+1 yılKim o erkek? Herşey olabilir de hiçbirsey olmayabilir de
02 Yorumla- +1 yıl
Benim için hiç kimse
- +1 yıl
Boşver o zmaan.
Onunkisi sevgi degil acik ve net hayvanlik sevmiyorsa yoluna bakarsin olmasi gereken bu ama bu sigir ben erkegim ben istiosam benle olucak diye dusunuyor saplanti yapmis yerinde olsam bir guzel dovdururum kol bacak birakmam hergelede igreniyorum oyle yapisip gitmeyen ahmaklardan
00 Yorumla
+1 yılBen seninle insan gibi konuşuyorum sana anlayacağın dillerden hitap ediyorum ancak sen ısrar ediyorsun. Kişisel olarak senden rahatsızım hareketlerine devam edersen soluğu karakolda alacağımdan emin olabilirsin bu sana son ikazımdır.
10 Yorumla
+1 yılÖyle yapiyorsa bilki hırsli ve takintili asla pes etme engele devamm
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyayı kullanmayı bırak veya fake hesapla devam et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. onunla konuşmaya zaman ayırma, bir kez şöyle yaz. senden iğreniyorum, çok adi bir kişsin yaz.
sonra fake hesaplarından birkaç kez engellersen bıkıp bırakır. ama hiç konuşmamaya çalış fake oldugunu anladıgında hemen engel at00 Yorumla
+1 yılpolıse sıkayet edecegım deyın yaparsada hıc tavız vermeyın sıkayetcı olun.. bıldıgınız buda sosyopatlık ve psıkolojık tacız
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok sıkılıyorum insanca ifade ediyorum ama olmuyor
- +1 yıl
gercekten buyuk olaylar cıkabılır yol yakınken bır dılekce cozer herseyı.. uzaklastırma bıle alabılırsınız aıle mahkemesınden.. ılla yakınınız olması gerekmıyor..
Hatunların geneli böyle zaten konuşur eder işine gelmeyince polis yazışmaların hepsi çıkar ama çekincen yoksa git polise başkalarıda senden şilayerçi olursa iş uzar haberin ola
10 Yorumla
+1 yılAyni sey banada gelmisti birak yani sogutmayi girme bence cevao verme 1000 tane fake hesap acip ariyirdu engelle gitsin
00 YorumlaErkeklerle takıl samimi ol oda gorsun kıskanıp soğur yavaş yavaş
10 Yorumla
+1 yılYılışık abazaya denk gelmişsin Allah kurtarsın güneş bir gün sanada doğacaktır :D
10 Yorumla
+1 yılBu sosyal medya ile sınırlı bir durumsa fake hesapları onaylamamak daha doğru olur sanırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. İlgilenme. Yazma. Yazdıklarını okuma. Onu yok say her zaman.
10 Yorumlasavcılığa git konuyu anlat baro sana bedava avukat sunar taciz davası açılır
00 YorumlaValla zor benim de başıma geldi başkasına sarinca bitiyor
00 Yorumla
+1 yılHer defasında sıkmadan engelle elbet sirgün vazgeçer ya da tanımaya çalış belki seversin😊
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla sevgili ol diycem onu da dövmeye kalkar şimdi
00 Yorumla
+1 yılAdamda suç gurusuz aşık olmuş ama sana demek ki belkide
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılOnun tanımadığı bir arkadaşını sevgilinmiş gibi göster aynı ortamlara takılıyorsanız birlikte gükğn eğlenin vs..
00 Yorumla
+1 yılGucsuz davran ve surekli onu sevdiugini soyle cok gecmeden gidecektir
00 YorumlaBen para bile teklif ettim. Yolu bulursan bana da söyleyin.
00 Yorumlaİlgisiz davran, onun olduğu ortamda baska erkeklerle yakın olduğunu goster
10 YorumlaAbi gercekten rahatsiz isen bu durumdan polise git gozunu korkutmaya calisma inanmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli peşinden koşarak ikna edebileceğini sanıyor. İş tacize dönmeye başladı sanırım, polise de şikayet edebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSen gerekli ağırlığını koyamıyorsun demekki sert olsan cesaret edemez hiç olmadı bida rahatsız edersen ailenle konuşmak zorunda kalacağım de
00 Yorumla
+1 yılMıçarken fotoğraf at.
218 Yorumla- +1 yıl
Ulan ya 😂😂😂😂
- +1 yıl
Eksilemiş bir de hsfddghs
- +1 yıl
Etkilenirmis demek istedin sanirim 😂
- +1 yıl
Soruyu soran kız eksilemiş, baksana.
- +1 yıl
E birakta yapsin yani herkesin mizah anlayisi olacak diye birsey yok sonucta 😊😊
- +1 yıl
O da doğru
- +1 yıl
Ama senin yazdigini ilk gordugumda sesli güldüm güzeldi 😂
- +1 yıl
:DDD
- +1 yıl
Mizah anlayışım yok değil de ciddiye aldığım bir konu o yüzden eksiledim yoksa bende güldüm yani ilk görünce hatta onu yapsam ona bile olumlu bir şey bulur dedim içimden 😅
- +1 yıl
Sana bulaşan elemandan "Mıçabilmen, sağlıklı bir insan olduğunu gösteriyor. Evlenelim!" tepkisini beklemiyor değilim açıkçası.
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Bende evlenelim her halinle seviyorum demesinden korkuyorum 😂
- +1 yıl
Sen niye bu kadar yüz verdin ki buna be 🤔
- +1 yıl
@ProteinABC yüz vermemiş, reddetmiş hatta. Ama o yapışmış kıza
- +1 yıl
Raid kullan raid şu sivrisinek savarlar varya ondan kullan 😂
- +1 yıl
Bence dee xd
- +1 yıl
Yüz versem içim yanmaz 😅
- +1 yıl
Akışına bırak hiçbir sekilde muhatap olma havlayan köpek isirmaz derler havlar havlar susar elbet rahat ol yokmuş gibi davran.
+1 yılHiç bir karşılık vermicen veya yeni bir kişi hayatına sokucan yalandanda olsa
00 Yorumla
+1 yılDaikan klima.
13 Yorumla- +1 yıl
Daikin değil miydi o?
- +1 yıl
Bu güzeldi 😂
- +1 yıl
@LunarStill Googledan bakıp ugrasmak istemedim dışarıda olduğum için 😀 sonuçta klima klimadır iyidir. Soğutur.
+1 yılPolise git. İfadesini alır uyarırlar en azından
22 Yorumla- +1 yıl
@Akşamş guluncek ne var? Cidden ruh ve sinir hastasisin.
Cevap verme olur biter.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Cevap yazma kayıtsız kal.
00 Yorumla
+1 yılOnun sende sevdiği özelliklerini ona farklı yansıt
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yen, sevg,, l, yle foto koy
00 YorumlaGit sevgili buk sogar zaten
00 Yorumla
+1 yılBaskı ve kıskançlık yap. Anında etki gösterir.
011 Yorumla- +1 yıl
Yok daha neler ekmeğine yağ mı sürsün 😁
- +1 yıl
Ahaha 😅 biliyom.
- +1 yıl
Sende eğlence arıyorsun galiba 😂
- +1 yıl
@akrep_1903 hee, bugün burası niye bu kadar sıkıcı 😃😄
- +1 yıl
Bilmiyorum bende işteydim arada göz atıyorum sıkılınca 😁
- +1 yıl
@akrep_1903 Sıkılgan olmakta sıkıcı 😁 biliyon mu 😅
- +1 yıl
Evet özele gel sohbet edelim ne dersin :)
- +1 yıl
@akrep_1903 özel den konuşmak istemiyom 😊
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
@akrep_1903 işte
- +1 yıl
İşte olan benim 😁 mızıkçılık yapma da gel 😊
+1 yılyanmışın bu modeller hayatta bırakmazlar
00 YorumlaOnu ümit vermeden önce düşünecektin bayan öğğğğ
00 Yorumla
+1 yılsende küfre başla o zaman
02 Yorumla- +1 yıl
Onu kendime yakıştıramıyorum
- +1 yıl
sen biliyn hacı erkek kardeşine ver
+1 yılKötü alışkanlıklarin olduğunu söyle
00 Yorumlaöyle insanlarda harbi itici oluyo ya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Tek çözüm aşağılamak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılIlgi göster, sev sadakatli ol bak nasıl soğuyor...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mesela neden istemiyorsun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Sevgilim var de.
10 Yorumla
+1 yılTiksindir kendinden belki olur
00 Yorumla
+1 yılBaşka biri var gibi yaparım :/
00 YorumlaKnk tipi nasıl
01 Yorumla- +1 yıl
Önemli mi istemiyorsam
+1 yılBiri ile samimi resim at
00 YorumlaDerin dondurucuda soğutabilirsin 😀
00 Yorumla
+1 yılBaska birisini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorla güzellik olmaz ki ama
00 Yorumla
+1 yılkakalı gez
00 Yorumla
+1 yılUmursamamak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılHiç muhattap olma
00 Yorumla
+1 yılPolise söyle 😎
10 Yorumla
+1 yılÇirkin mi?
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi