Uzak mesafedeyiz. O yüzden genelde mesajlaşıyoruz ya da arıyoruz
26 gü
Cevap
17Cevap
Arama yazma geç yanıtlar ver gıcık olduğu şekilde davran
Soğutmaya neden ihtiyaç duyuyorsun ki? Açıkça konuş ve bitir. Olmadı engelle.
boş ver
İnsani özelliklerinden bahset. Senle konuşurken askerlik arkadaşıyla konuşuyo hissine kapılsın erkeklerin en sevmediği kadın tipi diye biliyom 🤣
Sadece onun görebileceği bir hikaye ayarı yapıp bir erkekle fotoğrafını paylaş ve kalp koy.
Maddiyattan konuş maddi beklenti içinde olduğunu söyle
İlgisiz davranarak msjlara geç cvb vermeler konuşmak istediğindede işim var diyip konuşmamak
konuşmayı kes direkt niye çaba harcayacaksın soğutmak için
boş ver
Geç cevap ver mesajlarına ben öyle soğuyorum da özel değilse neden onu kendinden soğutmak istiyorsun aradığını bulamadın mı yoksa
Evet
Ne gibi bulamadın mesela merakımdan soruyorum
Bazı huyları hoşuma gitmedi
Anladım ama dürüstçede söyleyebilirsin
Huy değişmez
Oda doğru
Geç cevap ver. Umursama takma gerçi bunları bağlayabilir öyle tipler de var ama geç cevap bence soğutur. Huysuzluk falan yap sürekli 😂
Kısa cevaplar ve uzun süre habersiz bırak, günde 5 mesajdan fazla yazma. Soğur gider
@Proko2 doğru buldugum icin yazmadım. İstedigi şey buysa kimseye laf düşmüyor. İstediğinin çözümü de bu. Bu kadar basit
Kaşarı bana demişsen sg uza seni ilgilendirmez durumu bilip bilmeden konuşma @Proko2
Sataşmak için kasıtlı yazmış zaten boş ver sanki bunu diyen tek kişi ben miyim yorumlarda. Gitsin erkeklere yazsin yiyorsa
Sen de erkeğin kaşarısınki ilgi toplamak için kızlarla burada konuşuyosun
O yüzden bizim sorularımızı yanıtlıyosun
Net olup kalp mi kıralım bunu mu istiyosun. onun yerine onu soğutsak kendisi gitse en azından bizde vicdan azabı çekmeyiz
@Proko2 yahu sen ne biliyorsun bu ülkede kadın olmaya dair de akıl veriyorsun kalkıp bir de. Bu ne saçmalık ya belki kız o şekilde sinir koyamayacagi biriyle konuşuyor. Belki sinir koysa iyice boka saracak işler. Sanki çok hakimsin de bizim ülkedeki erkeklerin ilişki istedikleri gibi gitmeyince yaptıklarına. Durumunu bilmeden kafana göre yargılamayı ancak senin gibi sığ birisi yapar
En azindan kendi ayrılmış gibi dusunsun de o dusuk ozguvenleri, gururları hasar almasin da gelip başka bir kadini yaralamaya ya da öldürmeye çalışmasın diye dusundun mü hiç birinden ayrılırken mesela
Sırf ayrıldı diye sevgilisini kesip biçenleri bilmiyomuş gibi konuşma türkiyede yaşıyoruz farkındaysan. sen bence emtapi yap
@Proko2 ha bir de katillere hak ver de tam olsun. Hiç annen kardeşin ileride bir kızın olmayacakmış gibi rahat rahat konuş sen.
Ya soran boş ver onu anlamaz o.
Pardon cevap sahibi diycektim😂😍
Aynen baya ağladık
😂😂görcezzz
Çok geç yaz kısa cevaplar ver anlık falan istediğinde atma samimiyetsiz konuw
mesajlara geç bakarak
Geç yazmak, ona gün içerisinde ne yaptığını sormamak, aramamak.
Bıyıklı foto at.
Yazma , yazarsan sogumaz
sürekli mesaj yaz ilgiye boğ kavga çıkar bağımlı ol hemen kaçar
görmezden gelerek geç yaz açma kısa cevaplar
Tek kelimelik cevaplar.
Delikanlı ol açıkca konusmak istemediğini söyle
O kadar kolay değil kırılır
10 kişiyle yattım de soğur zaten
Direkt bitirmek istediğini söyle..
foto attı çirkin çıktı dimi😂
😂yok ya bazı huyunu sevmedim
tabi efendim ondandır ondan😂
Yok kız ciddiyim
🤣😂😂
sen kesin yengeç burcusun böyle bir arkadaşım vardı oda böyle kendinden soğutmaya çalışıyordu o çocukta boğa burcuydu çcşdçsmgnslsk
Evett yengecim 🤣😂😂. senin burcun ne
akrep çdmslslslsl
sizinkide mi yengeç boğa draması kdkdmdmdkdkdk
Yok kız onun burcu oğlak
toprak grubu aynı hokun laciverti işte
🤣😂. ya herşeyi olumsuza çeviriyor ne yapsam sanki kötü niyetliymişim gibi davranıyor
su grubu erkekleri daha çok yakışıklı boylu poslu seksi oluyor mizahları süper fazla konuşmazlar ve onlarla sevgili olmak çok zor özellikle balık burcu erkeği ateş gibi çocuk ünlüleri bile ateş gibi fırat altunmeşe kutsi murat boz bide istersen chris diamond yaz şey oyuncusu bu arada haberin olsun bak diye söyledim yakışıklı erkekleri görmeden burcundan anlamak istiyorsan😉😂
Maşallah hepsini de çözmüşsün😂😂. yengeç kızları nasıl peki onlardan da bahset.
yengeç kızları nazik ama yalancı yalan söyleyip kafa karıştırır kendini haklı çıkarmayı sever hatalarını kabul etmez dengesizdir aşkından kölesi olduğu çocuk onu bırakınca oda çareyi bıraktığı eski sevgililerine tekrar yazmakta arar sonra eski sevgililerinden tekrar soğutmaya çalışır kendini sonra tekrar ilgisiz kalınca böyle böyle devam eder yani yengeçin beğendiği yengeçi beğenmez yengeçin beğenmediği ise yengeçi beğenir swetie fox var o şey oyuncularından da😂
😂😂kanka benle pek alakası yok bazı özellikleri uyuyor sadece
bence çoğu özellikleri uyuyor aslında sana ama sonuçta yengeç burcu kadınları böyle soğutma tekniğiyle ayrılmaya çalışır sevgililerinden 😂
Bu özelliği doğru evet😅
ayrıldın mı o çocuktan naptın bu arada
Yok duruyor hsflajdj
ne yapmayı düşünüyorsun peki xoxçxösmsnsmsl
Zamanı gelsin halledicem
oha o kızda böyle demişti sesli konuşurken çdşsldkfm
Halfkadja acaba ruh ikizim falan mı
burcunuz aynı ya karakterinizin huyunuzun aynı olması muhtemel
ingilizce biliyorsan dinle senin burcunu da anlatıyor 😂
😂😂bilmiyorum maalesef
ben de google çeviriden bakmıştım çdösmskdk
şarkının özeti şu balık burcunun terapi özelliği var piskolojiden çok iyi anlıyor ama piskopat dışardan mutlu görünüyor ama içinde fırtınalar kopuyor yani duygularını anlayamazsın o seni çok iyi anlar akrep burcu ise deli sapıklık yapmayı fantezileri kaosu seviyor küfürbaz odasında şeytanlarıyla plan yapıyor yengeç ise depresif depresyon modunda enerjisi düşük mutsuz olduğunu anlatıyor akrep burcundan hoşlandığını ama kalbinin kırıldığını söylüyor böyle yani gidip tekrar şarjı sözlerini çevirmeye üşendim ççddldldlmm
Yengeçin tespitleri çok doğru çok sağol çevirin için😘
rica ederim😘
çok çok doğru demişsinde akrep burcu birine mi aşık olmuştun😂
Halfkajs yok be çook önceden hoşlanmıştım o da aldatmıştım
Pardon o da aldatmıştı yazacaktım yanlış oldu
yani aşk değil hoşlantıydı ona hissettiğin sevgiliydiniz ve seni aldattı
Evet aynen öyle
hiç sevgilin olmadığını söylemiştin sanki
Of yalandı işte 🤣😂
çdçdşsmsndk çocuğa yalan söyledin yani
Çünkü ilişkim kısa sürdü 2 hafta sürdü anlatmaya gerek duymadım
kaç yaşındasın kanka
20 sen
21 ama sen biraz çocuk gibi geldin ondan sordum yaşını
Evet çocuk ruhluyum.
benden sana tavsiye evlenmek istiyorsan sevgili ol sevgili olmak için sevgili olma mesela şu anki yaşına bak evlenmeyi düşünüyor bu yaşında
*düşünüyor musun
Haklısın düşünmüyorum. ama belki birini bulduğumda uzun ilişkiden sonra evlencem bilemeyizki
okuyorsan hem ilişki hem dersler sınavlar vs zor geliyor bence diplomanı aldıktan sonra rahat olduğunda aşk işleriyle uğraş kanka
Evet doğru. Çünkü sevgili yapsam düzgün biri çıkmasa onu düşüncem derse odaklanamıycam haklısın galiba. Teşekkürler tavsiyelerin için
rica ederimm😘
😁😘😘😘ha
Soğuk cevap yazarsın
uzak durmak
Cevap verme mesajlarına
başım ağrıyor bu akşam olmaz de sajha
Engellemek
İYİ DAVRAN TATLIMMM ONA sogur
Ilgisiz davranarak
Yazma olsun bitsin
Git gel yapmak
Bencede
Açık ol konuş derim
Kırılır
Çünkü ben ondan hoşlanmıyorum o benden hoşlanıyor
1 hafta
Aa çok mantıklı abim var zaten abim yakaladı kızdı falan mı desem acaba
Aynen çok sağol yardımın için
Engel?
O kadar kolay değil işte
Kolay aşko engel butonuna basması çok kolay tehdit falan varsa ağzına s. ç
Yok kız ondan değil kırılır ya ne bilim
Cevap vermesen de kırılır. En doğru ve saygılı olan şekil "artık iletişimde olmak istemiyorum" deyip konuyu kapamak. Bunada kırılacak ama yapcak bişey yok. Seninle konuşmak istiyosa illa kırılır
Haklısın. ama soğursa kendisi gider belki
Eski sevgilim hapisten çıktı sana bişey olmasını istemem çok iyi birisin de😂😂😂
Oo bak çok mantıklı cidden ama ona hiç sevgilim olmadı demiştim🤣😂😂
Abi olarak güncelle o zaman😂 Abim psikopat çok geri kafalı seni yakalarsa b. ku yersin lütfen beni arama falan de😂😂
Denenir çok sağol yardımın için😊
Konusmak istemiyorum bu kadar.
Keşke o kadar kolay olsa. Kırılır. Demez mi neden baştan umut verdin
Başta ilgi gösterdim başta konuştum
1 hafta 🤣😂
Haklısın bencede.
uzak oldugu icinmiii
Ona KızlarSoruyor'da olduğunu söyle :d
Sevgiklim var de
Sevgilim var
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ve sanal ortam radyosu açıkken soğutmak mı? 🤭 Bence enerjini biraz düşür, cevaplarını kısa ve net tut, fazlasını bekletme. Görüşme isteklerini nazikçe azalt. Ama kızgın olmak yerine, sevgiyle sınırlar çizmek aşkı değil, saygıyı korur. Sen ne düşünüyorsun, bu taktikleri denedin mi? 🎭💌