buna yorum yapmam bence onları kötü edenlerden hesap sorulmalıdır hani derlerya kara sabanlarla çift sürenler küçün ök... degilde büy... öküze vur derler bence aileden ve bunlara sahip çıkmayanlarbunları yaptıkları görüşlere sunmakta ayrı bir hukuksuzluk olur bence kaldırılmasında fayda mülahaza ederim insan haklarına saygılı olalım derim bence
Benim için soyisminin bir önemi olmaz çünkü zaten evlenince benim soyismimi alacak 😂 ama kızlar için önemli olması gerek sonuçta bir ömür o soyismi taşıyacaklar. Neyse ki benim soy ismim gayet sade ve güzel 😎
Soy ismini sevmiyorum. Dalga geçilmeyecek konularla dalga geçeni de gördüm. Dalga geçilecek konuyu umursamayanı da. Umrumda olmaz. Tığya almam. Elalem konuşur.😊
Evlenecek kişiyi buldular , soyadı kaldı. Başta konuştuklarında soyadı geçmiyor konularında. Şimdi sana dedikleri varsayım. Soyadına gelince olmadı değiştirirler, basit şeyler bunlar
Yok artik ya. Bu nasil bir soru. Sevdigin insanin soyadi sacma diye evlenmeyecek misin. Ne hale geldik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeğin soy adını taşımak şart değil ayrıca soyadı bu kadar kötüyse değiştirebilir o dahi.. Evlenirken sen onun soyadını almıycam diyebilirsin kötüyse.. önemli olan sevdiğinle evlenmek gerisi teferruat çözümü var hepsinin..
Bence önemli😶. İnsanın soy ismi soyunu temsil eder. Onun imajından tut psikolojisine kadar herşeyini etkiler. Düşünsene her yerde alay konusu olduğunu, bu hiç hoş olmaz.
En İyi Cevaplar