Kişilik & Karakter Adını beğenmeyen biriyle evlenir misin? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben evlenmem gerçekten çok çirkin bir şey 😂 Güncellemeler+1 yıl Sorunun benle bi alakası da yok 😂 şu cevaplara bak 😂 Adını beğenmeyen biriyle evlenir misin? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet evlenirim neden olmasın :D sonra gider ismini değiştirirz 0 2 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl sdafsdf :D:D
Gizli Üye (25-29) +1 yıl böyle bir bahanr olabilir mi yuh devenin nalı yani 1 12 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bahane mi 🤨Ne anlamda söyledin de hele bi güzellik 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl adını beğenmiyor diye evlilik yapmamak ne demek haani bahane yani bu düpedüz Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Soruyu öylesine sordum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hay allahım ben de kişisel görüş paylaştım Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂 fikrini merak ettim zaten 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gıcık mısın sen Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yok ya 😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öylesin Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kırıyorsun 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoşuma gider Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şaka şaka iyi geceler Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İyi geceler 🤗 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Valla benm adım genelde beğenilir sayet beğenmezse o senin düşüncen der geçerim 0 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Adımı beğenmeyen çok var 😂 ama evlenirdim ya 1 17 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Salla gitsin be sanki ne 😂😂 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Aynen öyle gıcık şey 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Gıcık oldum 🤣 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Evet gıcık ediyorsun beni bazen cimcikliyesim geliyor 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne yaptım ki 😂Bi bilsem hak verecem 😂 Yorumla umeyirarsln +1 yıl İstemsizce oluyor bu 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sende problem var o zaman 😂 Yorumla umeyirarsln +1 yıl He he bende var gıcık şey 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hayır yani ikna edici bi açıklaman bile yok 😂 Yorumla umeyirarsln +1 yıl İkna olup olmaman önemli değil 😅Garip bir şey bu ama işte gıcıksın 😂Neyse onu bunu boş ver de kahvaltıya gidicem geliyon mu 🤣🤣🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Afiyet olsun 🤗Canım ablam 😂😂 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Ablam? 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl He ben de gıcık memnun oldum 😂 Yorumla umeyirarsln +1 yıl 😂😂😂 Bende memnun oldum Yorumla sozsuZzaman +1 yıl De hayde git git 😂 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Uf tamam ya gıcık şey 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂👋👋👋👋👋👋 Yorumla
Cicekk97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ne kadar saçma yahu ismi ne olursa olsun evlenirim 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Adı ile mi yaşlanacaksın ki adını sevmeyeceksin :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne alaka 0 3 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Çok alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet evlenirim neden olmasın :D sonra gider ismini değiştirirz
😂😂😂
sdafsdf :D:D
böyle bir bahanr olabilir mi yuh devenin nalı yani
Bahane mi 🤨
Ne anlamda söyledin de hele bi güzellik 😁
adını beğenmiyor diye evlilik yapmamak ne demek haani bahane yani bu düpedüz
Soruyu öylesine sordum 😂
hay allahım ben de kişisel görüş paylaştım
😂😂 fikrini merak ettim zaten 😂
gıcık mısın sen
Yok ya 😐
öylesin
Kırıyorsun 🥲
hoşuma gider
şaka şaka iyi geceler
İyi geceler 🤗
Valla benm adım genelde beğenilir sayet beğenmezse o senin düşüncen der geçerim
Adımı beğenmeyen çok var 😂 ama evlenirdim ya
Salla gitsin be sanki ne 😂😂
Aynen öyle gıcık şey 😂
Gıcık oldum 🤣
Evet gıcık ediyorsun beni bazen cimcikliyesim geliyor 😂
Ne yaptım ki 😂
Bi bilsem hak verecem 😂
İstemsizce oluyor bu 😂
Sende problem var o zaman 😂
He he bende var gıcık şey 😂
Hayır yani ikna edici bi açıklaman bile yok 😂
İkna olup olmaman önemli değil 😅
Garip bir şey bu ama işte gıcıksın 😂
Neyse onu bunu boş ver de kahvaltıya gidicem geliyon mu 🤣🤣🤣
Afiyet olsun 🤗
Canım ablam 😂😂
Ablam? 😂
He ben de gıcık memnun oldum 😂
😂😂😂 Bende memnun oldum
De hayde git git 😂
Uf tamam ya gıcık şey 😂
😂😂😂👋👋👋👋👋👋
Ne kadar saçma yahu ismi ne olursa olsun evlenirim
Adı ile mi yaşlanacaksın ki adını sevmeyeceksin :)
bende begen miyom
Adını bile bilmiyorsam ne evlenmesi? :D
Yok daha neler :) tabiki evlenirdim
Ne alaka , çillik olmadıkça evlenirlir
Evlenmem
Ne alaka
Çok alaka
Peki
Aynen
Saçmalık beya