Cevabın nedir?
+1 yılBenden etkilenmeyen bir erkek ile birlikte olmam saadet sadece aşk ve sevgi ile mümkün değil heyecan ve tutku esastır aynı zamanda istek ve özlem çoğunlukla hayranlık ve beğeni nefes kesen beğeni gerekir. Bunlar sevgiliye söylenir ve ego tavan yapmış olduğu gibi olumlu etki eden şeylerdir. Merhamet, şefkat ve vicdan sahibi olmalı tabiki ayrıca akıllı ve mantıklı bir kişi hatta çokça empati duyduğum ve bana karşı duyarlı bir birey olması önemli. Sanıyorum hiç bir şey tek başına yeterli değil. Hepsi bir araya gelip de bir karma olmalı.
22 Yorumla- +1 yıl
cok güzel bir cevap 👍
- +1 yıl
Bende beğendim cevabını 💖
En İyi Cevaplar
+1 yıl"Senin de giderin var aslında" Derim 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Şımartıyorsun ama 😘🤗🤗🤗
+1 yılSevgiliniz size sürekli çirkin olduğunuzu ama yine de sizi çok sevdiğini söylese, buna alınır mıydınız? ↗
:@
Benden daha fazla görüş gelirse sana 💩 atarım!!1!! bir!!
Cevaba gelecek olursak, insan sevdiğini güzel görür be sevgili derim..113 Yorumla- +1 yıl
Aaa ben soruyu arattim çıkmadı 🙄🙄🙄🙄🙄 iki gün önce sormuşsun ya 😏😏😏😏kaldırılsın benim ki yönetime diyeyim 😏😏😏
- +1 yıl
Tabi tabi
- +1 yıl
Merhaba,
Tekrarlanmış paylaşım, aynı üye tarafından aynı sorular sorulduğu taktirde olur. Yoksa farklı üyelerin aynı soruları sormasında bir sakınca yok, paylaşımın kalabilir.
Teşekkürler,
Mete. - +1 yıl
Ben sana kaldır mı dedim yav :Ddd
Ama eferin doğru kişiye özeniyorsun 😎
Taklitler aslını yaşatır 😏😏 - +1 yıl
Söylediğim gibi soruyu sende görmedim, yani bu durumda özenmiş olmuyorum.
Soruyu görsem zaten sormazdım. Senin sorduğun kalıpta daha önce sorulmuş.
Benim sorduğum şekilde yoktu.
Kaldırılmasını istedim sana ayıp oldu çünkü onun dışında başka birşey yok💁🙋 - +1 yıl
Olm takılıyoruz yav :D
- +1 yıl
24 saat sonra kendim silecegim.😶😶😏
- +1 yıl
Yav kalabilir takılıyorum diyorumm
- +1 yıl
Olsun, ayıp oldu sana
- +1 yıl
Yav ne ayıbı gören de sövdün sanacak
- +1 yıl
Aradan 1 ay falan geçmiş olsa neyse 2 gün geçmiş Bende sormuşum🙄🙆
- +1 yıl
İyi kendin bilirsin ısrar etmeyi sevmem
- +1 yıl
Tamam 🌷
Adamın dibiyim bir zahmet sevsin aqü kızı
15 Yorumla- +1 yıl
Fişeq gibisin sevecek tabi
- +1 yıl
Mütüş tü tü tü 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ahahahah 😂😂😂😂🌷🌷
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
193
Cevap
155Cevap
Böyle bir şey mümkün olmadığı için , nazar değmesin diye demiştir o 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni her halimle etkilerim aşkım :D :D
10 Yorumla Poposuna Taliscanın bugün vurduğu yarım voleden atarım 😀
154 Yorumla- +1 yıl
@emirhan58 Bu duruma uygun olan voleydi onun için bunu seçtim yoksa frikik elbette daha güzel. Eksileyen 6 kişi de kalecinin akrabaları sanırım :)
Beni gerçekten sevmediğini düşünürüm. İnsan birini seviyorsa gözüne güzel gelir çünkü.
70 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğindeki güzellikleri görür sadece.
Çirkinliģini görüyorsa oradaki sevgide şaibe var demektir 😶
Bakınız Mecnunun çöllere düştüğü leylası
Leyla çirkin diyenlere mecnunun cevabı
"Leylaya bir de benim gözümden bakın😏 o zaman ancak ondaki güzelliği görebilirsiniz"
#dilber
30 Yorumla
+1 yılAşık veysel karısına dedigi gibi asik veyselin eşi bir gün başka bir adamla kaçmak icn anlaşır ve bundan aşık veyselin haberi vardır ve bütün biriktirdigi paranin hepsini eşyalarının arasina bırakır ve kadın kacacagi vakit aşık veyselle yüz yüze. gelir ve bakar aşık veysel derki guzelligin on para etmez bu bende ki ASK olmazsa..
20 Yorumla
+1 yıl"Hem güzel bulduğun hem de çok sevdiğin biri de olur elbet, o zamana kadar kendine iyi bakmanı isterim çünkü ben de seni seviyorum ama senin yanında olamayacağım artık :) Yani artık sevdiğin biri de olmayacak yanında yine sevdiğin birini buluncaya kadar." derim
*Gecen bol olsun.*10 Yorumla
+1 yılBirinin beni sadece iç güzelliğimle değil, dış güzelliğimle de sevmesini isterim. Çirkin olsam da seven insan bir sürü güzellik buluyor olmalı, diğerlerinin baktığı gözle bakıyor olamaz, o zaman bu aşk, sevgi olamaz. Mecnun'a sormuşlar "Leyla Leyla dediğin bu muydu diye," siz birde onu benim gözümden görün" demiş.
10 Yorumla
+1 yılDemek istediği şu sanırım, sevdiği şeylerin fiziğin görünüşün değilde karakterin fikirlerin düşüncelerin. Bunda bişey yok bence olması gereken. Kalp yalnızca kalbi sever düşünceyi sever karakteri sever çünkü. Güzellik, fizik insanın nefsinin heyacanıdır. Ne mutlu ki sana seni sen olduğun için seviyor.
10 YorumlaDürüstce ve en iyisi. Cirkin olup sevilmeyi isterdim en azindan şüphem olmazdi. Ben güzel ve maddi durumu epey iyi bir kızım. Herkes tarafından cok begenilirim fizigim de iyidir. Artık o kadar bunaldim ki doğru düzgün bir erkek arkadaşım yok tanıştıktan 2hafta sonra hepsi aşığım diye zırvaliyor gercekten sevilmeye hasret durumdayım. Oyle olmak isterdim
10 Yorumla
+1 yılO kelimeyi söylerken ciddi olup olmadığını sorarım. Eğer değilse hoş bir şey olmadığını söyler bir daha soylememesini isterim. Eğer ciddiyse de peki derim. Elimden ne geliyorsa yaparım. Tabi kendimi bozmamak şartıyla. Daha çok dikkat ederim yani. Sonuçta çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır 😊😊
10 YorumlaBunu söyleyebilecek kadar saygısızsa, yanımda yeri olmaz.
40 Yorumla
+1 yılKırılır beni gercekten sevip sevmediğini sorgularim cunki insan begenmedigini sevmez sevi birazda hoslanmayla ilgilidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Aaakim sende yakişiklısın ama azıcık canımsın desem sorun olarak görmesin dimi 😍 derim 🤓
22 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
Bu kadar realist olmaya gerek yok der kendisini romantizmin mistik ve metafizik havasına bırakmasını isteyip bir valse davet ederdim. Aşk zaten bir yanılsama. Bu yanılsama içinde realist olursan bedel ödersin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Sıkıntı yok bunu söylerken geri dönüşü olmayacağını bildiği halde söylüyorsa helal olsun yani şu derece de onu yanarken görsem o anda elimde 1 bardak su varsa o suyu direkt içerim biraz abartılmış olabilir ama bu böyle ^^
10 YorumlaKırılmam, aksine memnun olurum. Çirkin olduğumu söyleyebilecek kadar sözünü sakınmıyorsa sevgisinede inanmak kaçınılmaz.
Güzellik görecelidir sonuçta, beğenmek zorunda değil. Güzelliğim için sevmemiş belli ki. 😄10 YorumlaAferin işte tam aradiğim adam güzellige önem vermiyor gel bir öpeyim derim 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Ahaha😂
+1 yılKuzguns yavrusunun kartal gorunmesi lazımdı derim😂
20 Yorumla
+1 yılOff çok üzülür büyük ihtimalle 3 gün depresyon battaniyemin altında dondurma yerdim ama ona belli etmezdim elinde olan bir
şey değil ki yani30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen ne yanına yakışmak isterim nede kalbine bırak ruhuna ve ahiretine yakışayım
Ne aksesuar misali kolunda olayım nede görünüsum ile gözünde beğeni
Bırak biz ALLAH huzurunda güzel çift olalım10 Yorumla
+1 yılseni aşağılayan biriyle olmaya devam etmek senin kararın tabii, bana deme gafletinde bulunsaydı eğer, önce cesaretinden dolayı kendisini tebrik eder, sonra s. ktiri çekerdim şahs-ı zatına...
10 Yorumla
+1 yılBu kızlar için gerçekten ağır bir travma. Ve bana sen çirkinsin denilmesi cidden onurumu kırardı.. büyük ihtimalle ciddi derecede özgüven sıkıntısı çekerdim.
Erkekler Sakın demeyin please!11 Yorumla- +1 yıl
Mümkünse evet
+1 yılÇok güzel birşey söylemiş olur. Esas daim olan odur. Daha güzelini görüp aldatmaz öyle seven mesela.. Daha iyisini aramaz. Kalbini sevendir. Evlenilir<3
10 Yorumlaiç güzelliği ön planda tuttuğu için mutlu olurum artı hödüklük edip böyle bir cümleyi lap diye söylediği için sağol be felan en azından söylerken azcık düşünseydin felan derdim
10 Yorumlasen de cok cırkınsın ustelık senı sevmıyorum bıle derım.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılAynı hissiyatları paylaşıyor olmamız ne kadar güzel diyerekten 😏
40 Yorumla - Çirkinsin ama yinede seni çok seviyorum
+Bence bitirsek iyi olur 😉
-O neden
+Daha güzelini bul 😁😁😁😁20 YorumlaEğer bana çirkin olduğumu söylüyorsa sevmesi konusunda söylediği cümle yalan demek ki çünkü seven insan güzel görür
20 Yorumla
+1 yılO zaman sevdigine inanmam,
cünkü insan sevdigi kisiyi kusursuz ve mükemmel olarak görür yani beni cirkin bulmasi mümkün olamaz,
ya sevmiyordur, ya da güzel bulur.11 Yorumla- +1 yıl
çok guzel katiliyorum
+1 yılBeni dış görünüşüm için sevmediğinden dolayı mutlu olur, fakat çirkin oldugumu pat diye söylemesine içten içe kirilirim.
20 Yorumlagerçekten çirkin birine bunu söylediyse bu kabalıktır çok kırıcı bir şey; ama fiziksel olarak düzgün biriysen bunu şaka diye algıla gül geç :)
10 Yorumla
+1 yıl"Benim yüzüm çirkin, senin kalbinin çirkinliğine ne yapacaz? Sen yüzümün çirkinliğine rağmen beni sevebiliyorsun, lâkin ben kalbinin çirkinliğiyle seni sevemedim" derim ve yol veririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. aynaya bakmadan bana bunu demen ilginç derim 😂 lütfen bı göz doktoruna gözlük derim basar giderim 😂
10 Yorumla
+1 yılBakan gözler çirkin görüyorsa ortada sevgi yoktur. Oysa ki sevginin olduğu yerde surat logar kapanın dış yüzeyi gibi olsa bile dünyanın en güzelidir.
10 Yorumla
+1 yılÇok çirkinsin dese zoruma giderdi ama senden güzel kızlar elbette var ama benim gönlüm tek seni istyor dese alınmazdım
10 YorumlaDuygularinin aslinda gercek oldugunu belli etmis olur cirkin oldugum halde seviyosa tipe onem vermiyodur
10 Yorumla
+1 yılBunu nasil dedigi önemli hani espirisine derse tamamda yani diger türlü alinabilirdim
Onun yerine seni her halinler seviyorum demek daha hoş olurdu10 Yorumlademekki çirkinsin ama sen mükemmel bir insansın karakterin ahlakın olağanüstü diyordur erkeğe denebilir ama kadına denmemesi gereken cümleler 😀
10 Yorumla
+1 yılBeni çirkin bulduğu galde sevmesi hoşuma gider demek ki karakterimi beğenmiş dış güzellik düzelir be derim kendimce
13 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha olsun be bir de dolu tarafından bak😂
Daha iyi değil mi işte? :D
Tipim yüzünden değil, beni ben olduğum için seviyor :D
Allahtan belamımı istiyorum :D10 Yorumla
+1 yılKendine yakışanı bul der irtibatı keserim nolacak. Gerçi yakışıklı adamız ama.. Öyle birşey olsa diye düşündüm şimdi :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbiliyorum da demendeki mana nedir derdim? yoksa bir insanı sadece güzel olduğu için sevecek bir insanla mı sevgiliyim diye aşkımıız sorgulardım.
10 Yorumla
+1 yılSevgi varsa işin ucundan gerisi sorun edilecek bir şey Yok sende onu çok seviyorsan bu engel değil 👍
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı olsun, o senin çirkinliğin canım. Nasıl da kabasın öyle. Ben de seni istemiyorum artık, derdim.
10 Yorumla Sende çok çirkinsin ama gönül bu otada konar bo.. kada derim
30 YorumlaBir kere de eşiniz yazın. İşiniz gücünüz namussuzluk. Bu yüzden mutlu olamıyorsunuz.
20 YorumlaZaten senide bir ben alirdim kendini görmüosun hic derdim 😁
20 YorumlaSevgilim benim yanimda olsun. Varsin batsın diken gibi sözleri ama yanimda olsun..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılValla en azından dürüst fikrini söylemiş diye düşünürüm, yalan yere güzel olduğumu söyleyip beni kandırması daha kötü
10 Yorumla
+1 yılSevince gozun fazla guzel goruyor. Seven cirkinsin diyemez. Bana ii geliyorsn desin senle ii hissdyrm desinde seviom diyip umut vermesin
10 Yorumla
+1 yıl"Ulan ben seni orangutanken seviyorsam bu çok normal"
20 Yorumla
+1 yıl"güzelliğin 10 para etmez bu bendeki aşk olamasa" demiş veysel baba güzellik nedirki.
20 YorumlaBeni sevdiğini söylediği kısımla ilgilenirim , çünkü beni seviyor
20 YorumlaÇirkin olabilirim ama onun çirkin görmesine üzülürüm ve dile getirmesine
20 Yorumla
+1 yılBeni şımartmamak için güzelliğimi söylemiyor diye düşünürüm 😌 😂.
20 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini güzel görür. Bu yüzden bu soru yanlış
20 Yorumla
+1 yılSende çok cirkinsin ama bende seni çok seviyorum...
20 YorumlaEe demek ki dış görünüşe bakan birisi değilmiş demek ki sadece dış görünüşle olmaz bu isler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bana denmez o ama hadi dedi diyelim, her şey tip değil bunu ispat etmişim derim :)
10 Yorumla- Devamını Gör (288)
Devamını Gör(333)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz size, sen çok çirkinsin ama seni yine de çok seviyorum dese tepkiniz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım