Bana çirkinsin ama ona rağmen yanındayım dedi. Ben de çirkin buluyorsan olma dedim. Yanımda istemiyorum.. Ama şimdi doğru mu yaptım diye düşünüyorum...
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Dediği ben seni beğenmiyorum ama yine de bu haline rağmen senin yanında bulunma lütfünde bulunuyorum
Kendine saygın varsa böyle biri ile olmazsın sorun çirkinlik veya güzellik kavramı değildir birini beğenmeyebilirsin bu yüzden bitirmek istiyorsan bitirebilir ama insan gibi karşıdaki kişiye de saygı duyarak ilişkiye son verebilir ama egosunu tatmin etmek istediği belli siz doğruyu yapmışsınız ilişkiden uzak durun böyle biri ile00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gerçekten çirkin bulmuyor bence sen onu bırakma diye ya da başkasına bakma diye güvenini sarsmaya çalışmış sen kendini nasil goruyorsun ya da ayrildiginda ne dedi?
01 Yorumla
Soran+1 yılbir önemi kalmadı o laftan sonra.
Sen dünyanın en güzelisin, seni çok seviyorum, iyiki varsın, seni hiç bırakmicam diyenler nerde peki şimdi? Sorunla alakasız olabilir ama, seni hiç bırakmicam diyen terk ediyor. Seni bırakıcam diyen yanından hiç ayrılmıyor. İlişkini gözden geçirmeni tavsiye ederim. kör olmamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa durulur belkide dış güzelliğine değilde ruh güzelliğine davranışına size olan sevgisine aşık olun muştur ama sorun şu ki yüzünede sen çirkinsin denmez bu kırıcı bir söz kimse sevdiğini üzmez üzmekte istemez diye düşünüyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılÜzüleceğimi biliyorduda..
Cevap sahibi+1 yılPeki neden öyle dedi yanlış anlama ama fazla mı havalısın yoksa :) belki gerçeklerle yüzleştirmek istemiştir
Soran+1 yılHayır. Ben ona çirkinim falan derdim arada şakasına yani. Ama amacının ne olduğunu inan bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım dediğim gibi seni ve onu daha önce tanımıyordum beni fazla cidtiye de alma ama kendinide okadar aşağıya çekme çirliknim diye hani imam cemaat meselesine döner olaylar bende çirkinim sevdiğim kişi bana öyle dese çok kırılırdım toparlayamazdım kendimi bu yüzden sevgilim yok :)
Soran+1 yılTamam. Benimde artık oyüzden sevgilim olmayacak.😊😊
Cevap sahibi+1 yılYa şaka yaptım ya karamsar olma hemen kısmet meselesi bu işler benim hayalim evli mutlu çocuklu ama doğru kişi benim için nerde birde sevdiğim kişi bende üstün olmayacak diye kafamda planlar yaptım yani meyve lahmancun gibi bişey oldu :)
Soran+1 yılNapcağımı şaşırdım😄
Cevap sahibi+1 yılZamana bırak diyecem ama zaman kötü bu devirde :) özelden yazsana bana
Soran+1 yılGerek yok. Söylediğin herşey için çok teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sende bir erkekle bir kız sadece arkadaş kalamaz diyenlerdensin face vercektim ben bu raya sık sık girmiyorum ama neyse iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
67Cevap
Seni aşağılama sına neden izin veriyosunki cirkinsem sananee niye ozman yanimdasin git yanına yakisani bull de yol ver gitsin yaa byana karşı böyle konusmaminolur ben seni adam yerine koyup hayatıma almisim sen neyin kafasını yasiyosun hadi yavrum guke güle dee at gcina tekmeyi
00 Yorumla
+1 yılmecnun'un uğruna çöllere düştüğü leyla'ya bakmışlarda eciş bücüş bişeymiş. gitmişler mecnun'a bu muydu aşık olduğun kız demişler, siz bide ona benim gözümle bakın demiş. sevdiği insana dünyanın en güzeli gelir, böyle bir laf diyorsa sevmiyordur zaten
10 Yorumlaayrılırım çünkü bir insan sevdiğini ASLA çirkin göremez. Abi bulmayı geç göremezsin, ondaki kusurlar kusur gelmez insana, çirkinliklerini çirkinlik sıfatıyla algılamazsın.
Güzel bulmuyorsa diktirip gider aha kapı orada.31 Yorumla
+1 yılSevgilim bana çirkin diyor ve bende ona orangutan. Sonuç olarak 10 yıldır çok güzel giden bir ilişkimiz var. Çocuk güzelsin diye yalan söylemek yerine aklından geçeni söylemiş. Sonuçta herşey tip değil
00 YorumlaEğer seni çirkin buluyorsa ve yanındaysa iki sebepten biridir.
Ya senin kişiliğini ve karakterini çok beğeniyordur.
Ya da ona veriyorsundur bundan mahrum kalmak istemiyordur.
İlkiyse iyi. İkinciyse ayrıl.00 YorumlaVay be böyle erkekle mi birliktesin? Ben sevdiğim insan kendisini beğenmezdi, sürekli makyaj. güzel elbise falan alırdı. Halbuki ben onun orjinalini sevmiştim, terk ettiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ne diyeyim ki sana şimdi, dilim varmıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle biri olduğunu nerden bilebilirdim.
- +1 yıl
Nasıl nerden bilebilirsin? Böyle bir şeyi sana nasıl söylemeyi cüret edebilir? Gaz vermek için değil ama ben sevdiğim insana aklımın ucundan hiç böyle bir şey geçmedi. Kendisinin geçmişse bilemem tabiki. Gururunu koru. Ben gururumu alçak sevyeleri aldım, kaybettim. Bak bugun saatlerce ağladım eski gunlerin fotolarını görünce, sana değer veren bir insanla ol. Eğer birazcık değer vermediğini görürsen bas git, ilerde o değersizlik hat safhaya ulaşacak emin ol. Allah sabır versin sana, belki gıcıklığına soylemiştir ama ha ve hareketleri belli eder onu zaten. Neyse Allaha emanet ol. Seni mutlu eden seni her türlü sevecek seni hiçbir zaman bırakmayacak seninle her turlu mucadeleye açık biriyle birlikte olman ümidyle. Umarum gelip-geçici davranıştır.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Yazdıklern için.
+1 yılİşte bu gerçek sevgi bence. Bak seni çirkin buluyor olabilir biliyorum üzücü ama değiştiremez. Hem dürüstlükle bunu söylemiş hemde her halinle seveceğini belirmiş. Senin dış görünüşünü değil, karakterini, davranışlarını sevmiş :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYALVARMAKTANSA kaybetmeyi tercih ederim şefim felsefen bu olsun seni benliğinle sevsin değiştirmesin değiştiremez zaten...
10 Yorumla Güzelligin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demiş:)
50 Yorumla
+1 yılGüzel bakan güzel görür deseydin. Bakışını değiştirsin neden trip yaptın güven kendine. Aynı Duyguları paylaşıyoruz bende senin için böyle düşünüyorum deseydin.
00 YorumlaValla çok ilginç madem seni çirkin buluyor senle niye bir ilişki ye başladı belkide sırf boş kalmamak için yaptı eğer öyle yaptıysa sende iyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılerkekler guzellıklere hayrandır acık acık da bunu dıle getırdıyse ayrıl derım gelecekte senınle kalacagının garantısı yok , huyuna karakterıne degıl bedenınle olmayı tercıh ederler
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın kardeşim belliki çocuk seni güzel ya da . irkin diye sevmemiş onların daha üstünde sevmiş sadece belki sesini belki kokunu belkide kalbini eger karşılıklı seviyorsanı yapmayın böyle şeyler...
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyse bile. Bana niye senden güzel milyonlarca kız var niye dedi. Benimde gururum kalbim var..
- +1 yıl
canım kardeşim sen ne dedinde böyle bir cümle kullandı bu çocuk ama?
Soran+1 yılÇirkinsin imasında bulununca direk çirkin buluyosun beni dedim.
- +1 yıl
yaaaa canım kardeşim bende sevdiğimle yapıyorum bazen ama biz karşılıklı yapıyoruz sonra suratlarımıı filan sıkıyoruz sende yapsana ama sende gülerek tipsizsinde sonra suratıyla oyna baktın tepki vermiyor ya da aşırı sert tepki veriyor bilki seni sevmiyordur... o zamanda hadi güzel kızlara git fialn de aman ne olacak takma bu kadar seven insan böyle şeylerde sevdiğini kırmaz zaten
Soran+1 yılSevmediği için kırıyor zaten. Normalen şakalaşıyor bu diğerlerinden farklıydı işte.
- +1 yıl
tamam o zaman şöyle yapıyoruz onu şutluyorsun ben sana deger vermeye hazırım...
O sozuyle seni alcaltip kendini yuceltmis aslinda. S. ktirsin gitsin iyi yapmisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılPismanda olacak iki güne biliyorum. Ama bizde gururlu insanlarız kalbimiz var be kardesim.
Ayrılmak en mantıklısı. Böyle ego mu olur ya, yok sen çirkinsin ama ben yanındayım. Salla gitsin bacım. O adam seni ezmekten başka halta yaramaz
00 YorumlaHeralde dogru yaptin resmen seni asagilamis zaten seni sevseydi seni guzel bulurdu ozguvenin kirilir sakin onla takilma
00 Yorumla
+1 yılinsan çirki bulduğuyla birlikte olmaz, sevdiğini çirkim bulmaz. seninki malmış brz kusura bakma ama
02 Yorumla
Soran+1 yılİçimi sevmiş. Öyle diyor benim mal.
- +1 yıl
içini sevse dışınıda güzel bulur ama sorun orda :D
+1 yılOlur arada oyle zitlasmalar cirkinsende o senin guzel yanina asik olmus zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmamış demekki. Yoksa bir insanın onurunu nasıl kırarlar.
- +1 yıl
Ya skma canini bunu cidden dememistir
Soran+1 yılDedi işte.
Bunu demesi çok kaba. Seven erkek çirkin olsan bile bunu söylemez gururunu incitmemek için.
00 Yorumlaçok doğru yapmışşsın inan bana. insanı sadece dış görünümüyle yargılamamak gerek. boşver gitsin ilerde daha çok üzer seni bu
00 Yorumladoğru yapmışsın. banada dese ayrılırım. gurur, şevk denilen birşey var. kırılırsa asla dönmem daha
00 Yorumla
+1 yılTabiki doğru yaptın. İnsan görünüşü ruhunu okşamayan bir elbiseyi bile giymez. Kaldı ki sevgili?
00 YorumlaEe madem beğenmiyormuş neden birlikte olmak istemiş
00 YorumlaSeven insan kalbiyle görür bu yüzden herkese sevdiği güzeldir aksi düşünülemez
00 YorumlaÇirkin buluyorsa neden sevgili olmuş onu merak ederim 😊 belki çirkin olduğum için sevmiştir.
00 YorumlaÇirkinsen neden seninle. Şakasına çirkin denir de çirkinsin ama seninleyim denmez o zaman ben onun isteklerinden şüphe ederim.
00 Yorumla
+1 yılSeni çirkin buluyosa neden sevgilin cok sacma zaten adriana lima olsan onunla birlikte olmazsin
00 Yorumlabeğenmediyse niye baştan çıkıyo ki seninle saçmalığa bak beni istemiyeni ben hiç istemem bence sende azcık gururlu ol ve ayrıl ki en en doğrusunu yapmışsın arkana bile bakma :)
00 Yorumlakesınlıkle dogru yaptın arkadasım... hayırdır yaa var mı oyle sey hem begenme hem ıste ona ragmen yanındayım dıyıp bıde aşşagla... sakınnn ezdırme kendını
00 YorumlaLeylada cirkinmis AMA mecnunun aski hala dillere destan. Allah cirkin sansi versin be Ben guzrlim AMA hep cirkin adamlar cikiyo sansima bende bundan biktim mesela
00 Yorumla
+1 yılayrılırım tabi bağrımamı basacam beni çirkin göreni.
10 YorumlaBir kıza çirkinsin demek başlı başına odunluk zaten onu bir kere geçin haketmiş.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin buluyorsa zaten sevgilim olmamalı. o versiyoların sonradan pişman olduklarını çok gördüm.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim beni çirkin buluyorsa sevmiyodur. Sevene sevilen dünya güzeli gelir.
00 Yorumla
+1 yıldensizlik yapmış salak.. çirkin buluomuş ama hala birlikteymiş.. lutfettin deseydin.. boşver iyi yapmışsın..
00 Yorumlabanada diyo bazen öküz ima ediyo sonra şaka şaka diye geçiştiriyo sevgilimde yakısıklı kadir inanır maşallah :*
00 Yorumla
+1 yılayrılırım 1 dk durmam gurursuzluktur begenmiyosan ne duruyosun kendi capında güzellere bakmayacagının garantisine verebilirmisin artık
00 Yorumla
+1 yılİsteğidin kadar çirkin ol seven insan dünyanın en güzeliymişsin gibi görür seni. Hem kaba hem sevmiyo yani ayrıl doğrusu ayrılmak
00 YorumlaAyrildiysan adamsin öyle biriyle devam edilmez zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl devam edilirki zaten. Demiş diyeceğini.
+1 yılTabi ayrılırım. Mala bak, hem çirkin diyecek hem de yanında durucam? Neden onun gibi birinin kıçına bez olayım.
10 YorumlaSana o lafı söyleyen şerefsiz le birlikte olma ve üzülme insan sevdıgıne öyle laf etmez
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Biraz rahatladım.
Soran+1 yılGülümsettin. Ya çok tesekkür ederim kardesim.😊😊
+1 yılSeni çirkin bulan birinin amacı bellidir sadece uçkurdur ayrılmakla iyi yapmışsın.
Beni çirkin bulan biri niye benimle vaktini öldürsün ki git kendine daha güzel birini bul derim.00 Yorumla
+1 yılseni gerçekten sevse gözünde dünyanın en güzeli olurdun zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkinsen sana yalan söylemek yerine seni böyle de seviyoum demiş, yani gerçekten sevdiğine inanıyosan ayrılma bence. Başka ne çıkarı olablir?
00 YorumlaYaptığın doğru değil. Seni her halinle seviyorum demek istemiş.
00 Yorumla
+1 yılGöz doktoruna gideriz. s
yok yok dayanamam tepik atarım.00 Yorumlasende çirkinsin ama yüzüne vurmuyorum seni seviyorum de :D
00 Yorumla
+1 yılSoruda mantık hatası var. Çirkin buluyorsa neden seninle bir arada?
00 Yorumla
+1 yılAyrıl hemen kendini beğenmiş pislik üzülme canım sen
00 Yorumla
+1 yılDesin onun demesiyle güzel ve ya çirkin olmayacağım
Cirkinsen kendini o kadar beğenmiyorsan senle işi ne00 YorumlaLütfettiniz beyefendi derdim ben. Söylenecek laf mı bu patavatsız.
07 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ayrılığa çıkıyo ama
Soran+1 yılÖyle. 3 yıllık bir iliskiydi bizimkisi halen şoktayım.
Soran+1 yılDöner biliyorum. En azından şimdiye kadar hatasını anlaynca döndü. Ama ben affedermiyim. Nasıl inanırım sonuçta.
+1 yılİyi yapmışsın çünkü seni her haliyle beğeniyorsa ona çirkin gelmemen lazım gelsen bile bunu yüzüne vurmamasıı lazım gösteriş yapmak istemiş baya
00 YorumlaOha, resmen Ağzına s. çsaydı daha iyiydi böyle bir Aşağılama olabilir mi ve buna rağmen yanında olmak istiyorsan kendini sorgula
00 Yorumla
+1 yılTipmi sevmeyen içimi sevmeye de yanaşmaz zaten bu iş başlamadan biter :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemis iste.
- +1 yıl
Hahaha :)
hemen af edersin de * et ok kişiyi. hayır çıkmaz ondan lafa bak çirkin sin ama yanındayım. g*t aynen bu demek istiyor bak değerimi bil bu halinle yanındayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav nasıl bir soru bu beni çirkin buluyorsa zaten o ayrılır bana sıra kalırmı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin buluyor diye ayrılmam fakat o lafı bana etseydi ayrılırdım.
00 Yorumla Doğru yapmışsın. Onu seviyorsan sana güzel gelmeli zaten^^
00 Yorumla
+1 yılbence dogru eger senın cırkın oldugunu dusunuyorsa neden senle beraber
00 Yorumla
+1 yılKendisi Cokmu Güzel ki g*tüm Kendini Ne Sanıyorsa Artık
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi