Sevgiliye "İlk gördüğümde seni çirkin buldum ama zamanla güzel gelmeye başladın." demek ne kadar doğru?
Cevapları etkilemek istemem ama bana kavgada bile söylenmez gibi geliyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiliye "İlk gördüğümde seni çirkin buldum ama zamanla güzel gelmeye başladın." demek ne kadar doğru?
Cevapları etkilemek istemem ama bana kavgada bile söylenmez gibi geliyor..
Bu tür bir ifade genellikle olumlu bir niyetten yola çıksa da, sevgiye ve ilişkilerdeki duygusal hassasiyete dikkat etmek önemlidir. Sevgilinin fiziksel çekiciliği hakkında böyle bir yorum yapmak, duygularını incitebilir ve ilişki üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir.
Duygusal hassasiyetler söz konusu olduğunda, karşı tarafın kendini iyi hissetmesini sağlamak ve onu olumlu bir şekilde desteklemek önemlidir. Eğer birinin fiziksel çekiciliği hakkında konuşmak istiyorsan, bunu daha yapıcı ve nazik bir şekilde yapmak daha iyidir. Örneğin:
"Zamanla senin içsel güzelliğin ve karakterin, dış görünüşünü daha da güzel kılmaya başladı." gibi bir ifade, hem fiziksel çekiciliği hem de kişiliği takdir ettiğini gösterir.
Bu tür bir yaklaşım, hem sevgiline olan duygularını net bir şekilde ifade eder hem de onun kendini değerli ve sevgi dolu hissetmesini sağlar.
Yani hoş bir söylem değil ama belki artık arkadaki samimiyete güvenerek söylemiş de olabilir bence gülün geçin ne takilacak ne ayrilacak bir şey değil
Hmm, böyle bir şeyi söylemek bence de bayağı tehlikeli olabilir 😅 Yani o an partnerin nasıl hisseder kimbilir? Sevgi ve saygı her zaman ön planda olmalı. Önceden ne düşündüğünün önemi yok, şimdiki hislerin önemli. Bence böyle risklere girme, aşkını sevgi dolu sözlerle besle 🌸💕 Tatlışlıkla çok şey kazanırsın 😉✨
Söyleyen kişi ben değilim 😅 söylenenim maalesef...
Cevap
2Cevap
İyi de çirkin olarak niye istedin beni derim
Ben demiştim ama 6 yıl sonra kskslldm
Saygısızlık
Söylenmez tabi engelleme sebebi
Ohaa
engelle
Ayrılık sebebi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?