Kabul etmediğim gibi, Ben oyuncu olsam ve, Eşim/Sevgilim bana desin ki, ‘’Sen filmlerde Öpüşme sahnesine rol alabilirsin’’ diye, Ben o sevgiliye hemen tek ederim. Değil öpüşmeye, başka bir kadına derin ve manalı bakmam da bile, Bana tokadı atmazsa, beni pek sevmiyor ve umursamıyor demek. aşkın en güzel yanlarından biri, Kıskançlık ve korumacılıktır,
Sevgiliniz eskort olsa para için başkalarıyla yatabilir mi. Evet yapabilir diyen Gavattır. Gerek yok sevişmeden oynanacak roller de var. Türkan sorayım yıllarca başrol oynadı hiç kötü görüntüsü yok. Kavak yelleri adlı dizideki başrolde iki bayan var onlarında öyle sahneleri hiç olmadı. Başka filmlerde. Sevişmeden oynamak zor mu.
@Mczp17 bende onu diyorum. Neden yani neden. Adile Naşit in yok. Minur ozkul un yok. Kemal sunalı in yok şener sen in yok. Bkm oyuncuları yeni jenerasyondan onların yok. neden başka bir insana sevisılsın. Bunu yatağa uzanırken misal ışıkların yavaşça kararması ya da kameranın odayı çekmesi yatağın sallanması gibi şeylerle pekala gecıstırebılırler. Neden illa kucakta zıplamak öpüşmek lazım?
Hayır, öpüşemez. Öpüşmenin rolü olmaz... adamın ya da kaydının dudakları ve tükürükleri birbirine karışacak ben de keriz gibi rol diyeceğim, öyle mi? Peki o yakışıklı aktörün benim avradı heyecanlandırmadığına beni kim inandıracak? Benim fantezilerim bunu yemeye yetmez :))))
Öyle mesleğinde öyle paranın da öyle profesyonelliğinde öyle eşinde! Herşeyi bırakın bı yere.. çocuklarınız on sene yirmi sene sonra izler bunları yahu!! Bu adamla opusuptemi okuttun beni o Robert kolejde derse ne diyeceksiniz!
Sete gitmeden önce direk gidip nikah dairesinde boşanma için gerekenleri yapsın evimi değiştirsin benim geçmeyeceğim uğramicağım görmeyeceğim bir şehire taşınaın eşyalarını alsın sete gitmeden 6 gün önce evden çıksın. Az oldu ama yazdıklarım.
Kıskançlık hakkın da kitap yazsam 3 bin seri olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kızlar hepiniz oyuncuyla ilişki düşünmem demişsinizde nedense çoğunuz burak özçivit, çağatay ulusoy gibi yakışıklı oyuncuları görünce ağzınız sulanıyor oysa çağatay bey medcezirde serenayı yedi bitirdi.
Ben sevdiğime sadık biriyim gerekirse uğruna herşeyi verebilirim herşeyden vazgeçebilirim.. Evet vazgeçtim birçok şeyimden hemde öyle sıradan şeyler değildi vazgeçtiklerim ama terkedilen ben oldum. Her zaman sonuna kadar savaşan taraf bendim.
İzin vermezdim, bence hiç hoş değil. Dini açıdan da kötü, benim açımdan da... Ha yok, "Rol için abartma." falan derse olacaklardan ben sorumlu değilim. Önce kızı, sonra benimkini bir güzel severim (!) 😅
Empati yapmak gerekirse ben opusmek isterdim kariyerim icin her ne kadar etkilenecek oldugunu bilsemde gizli gizli ne yapiyorsan yap der o bolumu de izlemezdim
Asla. Geçen benim aklıma geldi ama ben oyuncu olsam öpüşme sahnelerini çekmezdim herhalde diye. Sonuçta eşim başkasını öptüğümü görse çıldırır ben çıldırırdım resmen
En İyi Cevaplar