Neslihan Atagül malumunuz Burak Özçivit ile her öpüşme sahnesinde kocasından izin alıyor muş. Ayrıca Kadır Doğlu ve Burak Özçivitin arasıda söyleninenlere göre kötüymüş. Peki ya siz eşinizin ya da sevgilinizin rol icabı öpüşmesine hatta yatağa girmesine nasıl tepki verirsiniz?
Sevgiliniz oyuncu olsa rol gereği öpüşmesine izin verir misiniz?
Bunu sorun edenler var. Aslında sorun edenler de evleneceği kişinin daha öncesinde öpüşmesini sorun ediyorlar mı? ''Benden önce sevgiliyse öpüşmüş birini kabul ederim.'' diyenler buna izin vermeli.
Tek fark birisi sen varken oluyor diğeri sen yokken. ''Öperken ona ilgi duyabilir?'' bahanesine karnım tok. Şayet geçmişte eski sevgilisiyle öpüşen bir kişi ileride sizinle de öpüşünce aklına onu getirebilir hatta kıyaslayabilir de. Malum ilkler unutulmuyor.
Bu sebeple öncesinde öpüşmüş olup eşinin rol icabı öpüşmesine karşı çıkanların samimiyetine güvenme. Herkes ortamına göre öter. Onların ortamında birkaç saat kalsınlar kıyafet çıkarmaya bile ses çıkarmazlar.
Bunların hayatları böyle yalan dolan herkes birbiriyle... bir insan benim karım diyen bir adam, ceket giyinip elini kolunu cebine atıp dolaşan adam diye dolaşıyorsa ben ona adam demem.. Bu resimdekiler daha dünkü insanlar bunlardan insan olmaz.
Benim çok severek izlediğim bir dizi. Sırf bu yüzden gıcık oluyorum Kadir Doğulu'ya. Abi o kızın mesleği o yani sen bunu bilerek evleniyorsun. Kendisi karısından izin alıyor mu acaba. Saçma bence. Yani üstelik Burak Özçivit'in da sevgilisi var. Ha ben sevgilimin başkasıyla öpüşmesini istemiyorsam bir oyuncuyla olmam yani.
Olur mu ya cinsi münasebette bile bulunabilirler sorun değil. Tövbe yaa.. İşte günümüz Türkiye'si bu halde. Ulan her şeyi geçtim, bunun dini yönden veya ahlaki yönden izahını geçtim. Ulan insan sevdiği insanın başka bir herifle rol icabı bile olsa yiyişmesine nasıl izin verir? Aynısını halit ergenç denen herif de söylemişti, ne var bunda demişti. Kalıbınıza tüküreyim be, yuh size.
Ben karışmam, onun mesleği oysa yapıcak tabi ki, ayrıca Kadir ve Burak'ın arası neden kötü ki? Sonuçta iş profesyonellik gerektirir, son derece saçma... Zaten hiç birine oyuncu da diyemiyorum ben, Türk dizisi de izlemiyorum, hepsi biribirinden beter...
bu tarz sahnelerde kişiler arasında istemsizçe bir çekim oluyor. buunun nedeni iste sahne için dahı olsa senaryo geregı o karı koca dusuncesı bılıncaltınızda kalıyor ve o kısıye karsı ıstemsız baglanma oluyor agzınız hayır dese bıle ayaklarınız ona dogru gıdıyor. o yuzden bu oyunculukla aldatma ve bosanma fazlasıyla oluyor. mantık ve bılıncaltının ıstemsızce ınsanları yonlendırdıgı bır meslek artık oyunculuk
Rol icabıda olsa insan birseyler hisseder hissetmem diyen yalan söyler kimisi sevgi kimisi nefret kimisi pişmanlik hisseder zamanlada bu git gide artar sonra yaaa ben neden bu adamı rüyamda görüyorum olayına döner bilinç altına girdiği icin eninde sonunda kaçınılmaz son olur o yüzden türkan şoray kanunları en iyi kanunlardır
Oyuncu bir sevgilim olamaz. Başkalarıyla sevişmeden adam gibi para kazanan insan tercihimdir.
Ayrıca o haberi yapan saçmalamış. Onlar için basit şeyler bunlar. He ya Neslihan her sahne öncesi kocasını arayıp "Birazdan öpüşme sahnesi varmış, öpüşebilir miyim ama bak rol gereği. Yani bir şey hissetmek yok bak valla" diyordur. Zaten haber verince ne oluyorsa ki bunun izni mi olur yav sorusu bile saçmalık.
Kadir Dogulu'nun tavrı dogrudur bence. Turkiye'dekiler profesyonel değil ki bu anlamda. Dizi de tanışıyor rol gereği yakinlasiyor bu gerçek hayata da yansiyor flört ediyor. Ne kadar sipsevdilerse. Yabancı projelerde dizi-sinema böyle bir şeye fazla rastlanmaz çünkü onlar gerçekten işlerine saygı gösteriyor
Tabii ki izin vermezdim ben ama sonuçta neslihan daha öncede oyuncuydu kadir de daha önce oyuncuydu kadir de neslihan da rol gereği öpüşme sahnesi çekiyor evlenmeden önce de böyleydi evlendikten sonrada birbirlerini böyle kabul etmişler normal değil zaten
Abi ne kadar iki yüzlü bir toplumda yaşıyoruz ya. Sevgililerini ünlü adamlarla/kadınlarla kıyaslayanlar Türkler,"Şu kadın/adam (oyuncu) sevgilim olsaydı..."diyen Türkler, oyuncuların yerlerinde kendilerini hayal edip duran ünlü olmayı hayal edenler Türkler, ama sevgilisi oyuncu olunca "Olamaz, oyuncu olamaz."diye bağıran yine Türkler. Bir de buna gavatlık diyecek kadar masum insanların günahını alacak kadar ahlaksız olanlar yine Türkler.
İzin ne demek sonuçta mesleği ve senaryo gereği olcaksa olur, zaten bunu kabullenmişimdir oyuncu biriyle birlikteysem. Hatta sete gider karışırım düzgün öper misin, duygusuz gibi öpme diye de azarlarım. Desem inanma. Zor karar öğeceği oyuncu evliyse olabilir yoksa kabullenemem ağır gelir,
kadınım ağzı benimdir istersem ikerim istersem öperim istersem parmağımı sokarım bu benim tercihimdir ve benim özelimdir o mahremiyete giren kişi bana girmiştir o yüzden istemem sakıncalıdır hoş değildir ona izin verenin _______
Bu tip şeylerden rahatsız olacak kişinin bir oyuncuyla evlenmemesi lazım.
Ayrıca Halit Ergenç'in bir lafı vardı, 'Bizim işimiz bu, hem onu da geçtim, ben rolüm gereği bunu yaparken aynısını eşim yaptığında nasıl tepki gösteririm' diye.
O dudaklar benimleyken başka dudakları öpme cesaretini buluyorsa ben izin veririm, ardından yol veririm. Kendimi ne kasacağım. Hayat böyle şeyleri kabullenemediğiniz için acıta acıta geçiriyor dikenlerini. Beni düşünmeyeni gayrı ben hiç düşünmem!
Yine bir ata sözü ''Hamama giren terler'' Eşeğin arkasına geçen yellenmesine katlanır.''
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
zaten serefsızlerde onu amaclıyor tvlerde halkı buraya suruklemeyı kızlarda bu salakların asılda gercek olmayan hayatlarına hayran kalıyorsunuz onlar kımınle yatıp kalkıyor bellı degıl obar senın bu bar benım hayatlar ıcınde turkıyede neler yasanıyor bılmezler tv nın karsısına oturup o salaklara ozenmeyın ne oldugunuzu unutmayın
bu da agir abi ama ya. dusunsenize kocacigim bugun yine burakla opusecegiz bu seferki arabada. yarin askim bugun malesef bir yakinlasma daha var ne diyorsun. bu nedir ya? rol icabi da olsa opusemez. opusme sahnesi olmasa izlenmeyecekmi bu filim
sen isim vermişsin isime gerek yok bende hep merak ederim bu ünlüler gündüz sevişme sahnesi çekildikten sonra akşam nasıl aynı yatağa giriyorlar eşim erkek ona birşey diyemem kocam ne derse odur, kocamın ak dediğine kara diyemem
Sizin gibi eski kafa kadınların yüzünden erkekler hiç Bir zaman kadınların değerini bilmeyecek. ya da böyle konuşarak erkeklerin gözüne flan mı girmeye çalışıyorsunuz. Çok sinirlendim cidden
bu işleri yapan biri ile evlenen ve işini yapmasına izin veren biri elbetde eşine izin vermek zorunda ya da kaz gelen yerden tavuk esirgenmez moduna giriyorlar. izin vermeyenlerde vardır elbet ama onlarda bu sefer başrol alamazlar.
Bu çok saçma , öpüşme ve Sevişmeden söz ediyoruz nasıl mantık kabuk eder bunu 😡 Evliyim ama saat adına her halti yicem iyi valla Aşkımdan ölsem , ölümü kabul eder asla ünlü birini tercih etmem eş olarak
@Filet ünlüler kim ben onları tanımam izleyipte primlerini yukseltmem, toplumda zina ve aldatmayi normalleştiren, evliyken başka erkekler ile birlikte olmayi empoze eden karakterisiz filmler ve oyuncular zaten benim hayatımda olamaz.. Kimsenin benim peşimde kosmasina ya da sıralanmasina ihtiyaç duyucak kadar egosu tavan yapmış bir olamdim daha , Ben kendime değer veren ve kendimi önemseyen birisiyim buda bana yeter @Filet 😊😊
Ben kendim oyuncu olmak istiyorum sevgilimin de böyle şeylere saygı göstermesini isterim ama o oyuncu olsa izin vermem sadece mafya dizisinde oynayabilir ya da kamu spotu reklamlarda asla opusemez teklif dahi edilemez😂😂
Bencede saçmalık ben görsem şahsen kavga çıkartırım zaten böyle sırf öpüşme ve yatak sahneleri olan diziler yüzünden insanların bakış açısı değişmeye başladı
İzin vermem Zira izin isteme-izin verme gibi konular zaten hiç açılmaz. Benim sevgilim-sevdiğim beni bilir ve konuyu hiç açmaz-uzak durur o sahnelerden.
bu kadar mesebi geniş insanlarla zaten benim işim olmaz bana böyle bir teklifte buluna bilicek bir eşle zaten benim işim olmaz peki bu sorunun aynısına sana sorsak sen ne cevap verirdin.
Neredeyse tüm hanımefendiler 'hayır, asla' demiş. Toplumun genelini yansıttığını düşündüğüm bir oranda hem de. Peki öyleyse bu sanatçılar için fan klüp bilmemne açan, ayılıp bayılanları nereye koyacağız. Onlar uzaydan mı gelme? Kafam karıştı..
Oyuncu olmasına müsade ettiysen zaten oyunculuğunda getirdiği her şeyi kabul etmişsin demektir. ona izin veririm buna vermem gibi bişey söz konusu olmamalı.
Şahsen ben oyuncu olsam veya sanatçı olsam yani kısaca ünlü birisi olsam birlikte olacağım kişiyi ünlüler arasından seçmezdim görüyoruz ki bu tarz saçma şeyler olabiliyor kaldı ki ünlüler arasında ki evlilik süreleri malum :)
En İyi Cevaplar