+1 yılyani sarılmasına falan birşey demem, garip ama şöyle bi bakarım. bi öpüşmeyle benden ayrılacaksa çeksin gitsin zaten ne uğraşıcam. yani soyunmak olayı bambaşka. tabi ki bir yere kadar soyunmasına da ses etmem, bikini falan ile kamera karşısına geçmesine. ama tabi ki rol icabı bir sevişme sahnesi varsa (herhangi bir ilişki ekranda gösterilmez ama iki karakter çıplak ve yatakta gösterilir bazen. sonuçta p*rno film değil ama çocuk filmi de değil :)
neyse, sevişme sahnelerinde dublör kullansın yoksa oynamasın. ama soyunabilir, öpüşebilir bikini yerlerini çıkarmadığı sürece.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
öpüşmenin şiddetine bağlı.ve bu olayın ne kadar büyüyeceği yada büyümeyeceği vs vs..
sevgilim modellik yapıyor.yani yapıyordu zamanında abartılı şeyler giymediği için benim açımdan sorun yoktu.hatta bazen egom bile tavan yapıyordu manken sevgilin var ulen.
herneyse söylediğim gibi ölçüsüne bağlı ve dipnot.ben kimim ki başkasının hayatına karışıyorum.benim hoşuma gitmeyecek birşeyi isterse yapar sadece daha sonra ben yanında olmam.10 Yorumla
+1 yılÖpüşmesini bir kenara bırak öyle başka bir kadınla aşık aşık bakışmasına bile yüreğim yetmezdi... Nitekim de dizi aşkları gerçek olmuyor mu? Yastık falan koyunca kurtardıklarını mı sanıyorlar. Çok saçma. Herkesin katlanabileceği bir durum değil, katlananlara da şaşırıyorum :/ Sanat için soyunurlar, ama Allah için dişlerini karıştırdıkları kürdandan bile vazgeçemezler...
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdıgımda eger o bir artist ise bunu kabullenmek zorundayım..
Zaten kabullenmeyende o tarz bir işi olan insanla birlikte olmaz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Sanatci sevgili edinirsen eger, soyununca "soyunma" yada "niye soyundun?" diyemezsin. Sen yokkende o soyunuyordu zaten. Haaa, iliski devam ederken "ben sanatci olacam ve soyunacam " diyene de eyvallah diyen adam da, zaten cuckold gibi biseydir...sanata saygi , sevgiliye gule gule derim.
20 Yorumla
+1 yılsamimi olarak şunu diyebilirim ki
öpüşmek iki insan arasındaki çok harika vede özel birşeydir..
sırf iş icabı bile olsa ..bunu asla kabul etmem kabullenemem...
ya sevglim rolünü değiştirir...ya işini...
hiçbiri olmazsa ben onunla olmam yani20 YorumlaKıskanmak sevgiden gelir kıskanmıyorsan sevme öl git robot ol daha iyi öptürmemek için elimden geleni yaparım ben bile öpmeye kıyamazken elin adamı-kızı gelecek öpecek oldu başka
21 Yorumla- +1 yıl
Sakin:(
+1 yılMesleği oyunculuk ise ve kabul ettiği proje de böyle bir sahne varsa bu kendisinin bileceği bir şey beni enterese etmezdi .
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılyok izin vermem asla sanatçılar duygusal insanlar illa bişiler hissederler olmaz öyle şey bana terss kıskancım ben anlamam sanat falan
10 Yorumla Sanat için niyesoyunsun? ortalığı dağıtırım arkadaş...
Sanatın sevgilisimi benim sevgilimmi tabiki benim o zaman sadece beni öpe bilir sadece benim için soyuna bilir bukadar basit...10 YorumlaMonica Belllucci yi sevgilim olarak hayal ettim kendimi Vincent Cassel yerine koydum, Irreversible faciası yaşamadığım sürece sorun yok... Öpüşsün mühim değil...
*Malum sahne gerçekçi olsun deyu 200 kere tekrarlanmış olm lan...03 Yorumla- +1 yıl
O ne feci bir sahnedir ya.. Vincent bu durumda alkolik olmadıysa daha olmaz..
- +1 yıl
Sakat işler..
o sanatı yerim üzerine felsefe içerim sürünürüm uçarım kaçarım ama asla omas omas omas :)...
20 Yorumla
+1 yılsevgilimin önünde bir kızla öpüşür sonrada ona söylerim... şimdi nefreti bi kenara bırak hoşuna gittiyse bu sende aynısını yap derim :)
10 Yorumla
+1 yılSanat içinde olabilir sonuçta yapılması gereken olacaksa benim sevgilim nü modellerlede çalışıyor benimde meseğim bunu gerektiriyor sürekli oluyor bu tarz durumlar yapacak birşey yok insanın içinde olacak :)
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal sevgilim benimle olmadan önce bu işi yapıyordu. Bu durumdada kabullenmiş olurum otomatikman.
Ama ben oyuncu birisiyle beraber olmam bana ters kardeşim. Eğer benden sonraysa o zaman hayatta izin vermem.10 Yorumlameslege herzaman saygım olmasına ve kıskanç olmamama ragmen sevgılımı duygusuzcada olsa baskalarına opturtmem
10 YorumlaYok öyle. Oldu olacak p*rno filmde de oynasın. Sanat aşkı ayağına...
10 YorumlaTelevizyon kişilerine karşı ön yargım olduğu için bir oyuncu ile ilişkim olmazdı zaten. Olsa bile ben kıskanç biriyim.
00 Yorumlasevgilim benden önce oyuncuysa ben onu öyle kabul etmişimdir zaten ki bişey demeye hakkım yok ama sevgiliyken oyuncu olmaya karar verdiyse o zaman öpüşmeme şartını koyarım.
10 Yorumlaizin alıp-verme olayına dayanmasın isterim ilişki ama açıkçası de-li-ri-rim.
10 Yorumla
+1 yılPartnerim Soyuna bilir, öpüşüp sevişe bilir benim açımdan sakıncası
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öyle birisiyle ilişki düşünmem bu da imkansızlaşır doğal olarak.
00 YorumlaHayır izin vermezdm.. tabi sorarsa..))))
Sırf bu yüzden Oyunculardan Sevgili adayım yok diyeyim.!00 Yorumla
+1 yılherşeyden önce oyuncuysa benm sevgilim olamaz kısa ve net :)))
00 YorumlaKesinlikleee hayırrrrrrrrrrrr... O kadar ileri gidilmemeli..
01 Yorumlaöpüşsün canım ne olacak bende geçerim tv karşısına onlar muck muck yaparken kafamı duvarlardan duvara vururum :) sorun değil yani :)
10 Yorumla
+1 yılya bilmiyorum acıkcası...eğer çok iyi para kazanıyorsa ve bana normalde çok düşkünse olaiblirde normalde izin versemde içim acır blli etmemeye calışırım...
00 Yorumla
+1 yılyok öyle oyun mu oynuyoruz.sanat sinema cart curt bir yana özel hayat bir yana.
10 Yorumlayerim sanatını o neymiş öyle,mümkün değil izin vermem.
10 YorumlaÖyle bişey olursa (büyük konuşmak istemem ama) direk bitiririm ilişkiyi.
12 Yorumla- +1 yıl
yekten bitirrim diyorsun yani ?
10 puan..
adamın mesleğini kabul edemdyisem zaten birlikteliğe başlamam. ama baştan kabul ettiysem. sanat için ister soyunur ister giyinir...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yıloyuncu sevgilim olsa keşke. çok daha fazlasına izin verirdim inan . sonuçta bu sanat
00 Yorumla
+1 yılHayır, vermezdim. Yastık koysunlar araya ne biliyim cam koysunlar. Nıç nıç nıç *.*
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kıskanç biri olduğum için sevgilimi paylaşamam ben.
10 YorumlaÖpücük metreye bağlı olarak evet,bağlı değilse hayır.
00 YorumlaYok kesin ve net o dudaklar bana ait başkası öpemez
10 Yorumlahangi ünlüyle birliktesin geveleme lafı agzında? :D
00 Yorumlasadece opusmeyı çok sevenlerın uydurdugu bır seye sevgılımı alet edemem..
00 Yorumlasenin sevgiline karışmamda , benimki öpemezdi yok öyle bir dünya
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılaraya yastık koyarlarsa izin veririm :D
22 Yorumla- +1 yıl
keserim o dili :D:D
+1 yılHayır.. O kadar geniş olamadım daha..
227 Yorumla- +1 yıl
@hotdog; As kanka, hoş geldin.. Ne demek şakirrr ?
@rosa55 ; Sorma özgür bey, bende 2 gündür " Z" raporu alamıyorum.. - +1 yıl
babacım bu nedir ya..
- +1 yıl
Onun güvendiği dalların aklını alırım, gece yatak odalarına gelirim... Bende böyle bi delikanlıyım..
- +1 yıl
sardınız bu müptezeli başıma.. bunu alın, bak bunu burdan alın..
- +1 yıl
citroen ?
- +1 yıl
Mevlam bize nasip etmiyor demek ki, yoksa 10 numara namaz kılarım abi...
- +1 yıl
yüklen yüklen.. ooo oooo eller eller havaya.. 1, 2, 3.. laylaylay laylaylay lay..
- +1 yıl
güzel sardırıyoruz :D
- +1 yıl
çalgı çengiden gidelim bi ara :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@cobainkd; o kendini bi deli gibi yaptı kanka sorma..
+1 yılyakarız o dizi setini
49 Yorumla- +1 yıl
yok yok olay büyük bu sefer 14 lüyü getir bu sefer:)
- +1 yıl
hatırlat 1 kurşunu sana saklıyacam:) topuğundan..
- +1 yıl
hangisini seçsek bilemedim ki..
- +1 yıl
şuan senden tırstım :D:D
- +1 yıl
bilmem artık, anlamam sanat manat:)
+1 yılYok daha neler ben asla izin vermem..
10 Yorumlasanatını evde icra etsin
32 Yorumla- +1 yıl
olmamış.. yeni nick olmamış
o kadar large biri değilim. Kabul etmem
11 Yorumla- +1 yıl
erkek ...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim sevgilim oyuncu ve öpüşmesine izin veririm bu konuda kıskanç değilim iş icabı olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Benim de sevgilim oyuncu benden önce öpüşsün kimle isterse ama şahsen benle sevgiliyken ben asla izin vermem
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. sanat için soyuNURUM diyenlerdenim :D hainim :DD
05 Yorumla- +1 yıl
her yeni sanat girişimi, işlenmemiş suçtur kanka :D
- +1 yıl
yaz kızım, 50 torba çimento, 20 kamyon kum gibi mi kanka :))
- +1 yıl
he o zaman gidim ben, böle böle dedi deyim ;))
Yok izin vermem.Ben o kadar geniş insan değilim.
10 Yorumla
+1 yılEkmeğiyle oynamamak lazım.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. döverim ne öpüşmesiymiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılBen kesinilkle izin vermem..
10 Yorumla evet karışmam kendisine bu konularda
10 Yorumla
+1 yılvermem. Çünkü her insan etkilenir bence.
00 YorumlaHayır o dudaklar benim.
117 Yorumla- +1 yıl
sana bi enerji patlaması gelmiş ?
- +1 yıl
küfür yok beyler küfür yok.. isteyene atarım ?
- +1 yıl
Halisülasyon musun sen ?
- +1 yıl
sabrımızın ayarıyla oynuyorlar sabri abi..
- +1 yıl
don ıslak ya araya kaçıo.. şampuandan..
- +1 yıl
güzelde hijyenik diil kanka..
- +1 yıl
boncukçu muyuz biz p... :D
- +1 yıl
:)))))
izin almasına gerek yok
20 YorumlaEkmek arası çorba mı yesem <3
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Hayir oylesi sanat surda kalsin.
07 Yorumla- +1 yıl
nerede ?
- +1 yıl
şurda kalsın demiş ya kanka.. şura nere ? o ne ya yeni bi lisan çıktı ortaya.. şuranere !
- +1 yıl
o önce bana sahıp çıksın :(
02 YorumlaHayır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Hayır..!
10 Yorumlaartisten sevgili olmaz :D
00 Yorumla
+1 yılevinde otursun çocuklarim olunca onlara bakar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır keserim biçerim yakarım o seti kezzap atarım
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılha bişimi dedin banamı öyle geldi bi sıkıntın mı var ?
- +1 yıl
depiinen giriş ağzına.. depik vur... adukettttt diye bağır..
Cevap sahibi+1 yılbisküvi markası
+1 yılöyle bi dünya yok
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler