41 yaşındaki İsveçli Emmy Abrahamson, 2006 yılında Amsterdam'daydı. Gezisi sırasında Vic Kocula adındaki yabancı ona yanaştı. Onun sokakta yattığını saçlarından ve kıyafetlerinden anlamış. Ancak ikili sohbet etmeye başlayınca aralarındaki kimyayı fark etmişler. Öyle bir kimya ki, 10 dakikalık sohbetten sonra bir sonraki randevu için anlaşmışlar. O zamanlar yaşadığı şehir Viyana'ya geri dönmek zorunda olan Emmy, Vic'ten bir daha haber alamayacağını düşünmüş. Aradan geçen 3 hafta sonra Vic'ten bir telefon gelmiş. Meğer Vic, Emmy'i bulmak için Avusturya'nın yolunu tutmuş. 10 yıl sonra, çift şu an evli ve 6 yaşında ikizleri var: Desta ve Til.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Sokakta tanıştığı evsiz adama aşık olup evlenen kadının yerinde siz olsaydınız evlenir miydiniz?
insanların sınıf, kültür farkı, meslek , v. s ayırdetmeksizin birbirlerini sevmeleri aşık olmaları kadar güzel bir şey olamaz. Ama insanoğlu çiğ süt emmiş derler. Evlilikten sonra en küçük bir tartışmada, bilerek ya da kazara, seni sokaktan bulup adam ettim evlendim. Bugüne kadar bir hiçtin sayende adam oldun. Şimdi kendini bişey mi zannettin , demeyeceginin garantisi yoktur. Umarım böyle birşey yaşamazlar. Kadın hep mütevazi biri olarak kalır.
Katılıyorum kadın evsiz olduğunu bilerek konuşmuş zaten. On dakikalık sohbet adamın kadının peşinden gitmesine yetmiş. Adamın hayatı aşık olduğu kadın sayesinde değişmiş şimdi elektrik mühendisi olmak için yeniden eğitim alıyormuş.
Evsiz olabilir ama duygusuz olmadığı aşikar ve sonuç olarak kimyalarının ve düşüncelerinin birbirlerine olana uyumu sayesinde şu an mutlu bir aile portresi içinde bulunuyorlar. Mutluluklar dilerim :)
Empati kuramam ama aşk insana yapmam dediği şeyi yaptırır belli ki kadının durumu iyi ve paraya değer vermiyor bu dünya da paradan daha önemli olan şeyi görebilmiş mutluluğu yani önemli olanda bu çoğumuzun yapamadığı yargılamadan yaklaşmak kavramını benimsemiş...
Saçmalık, sadece sokakta yatıp kalktığı için bir adamla evlenilmez, bir adamla niye evlenirsin çünkü ruh eşin olduğu için seni tamamladığı için, burada söz konusu sokakta kalan adamları kötülemek değil asla, söz konusu şu örneğin bende gidip denizde can kurtaranlik yapayım bir kız bana aşık olsun sonra evlensin, böyle bir şey olamaz, evlilik böyle bir şey değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlenirim diyen kizlara inanmiyorum... cok nadir olur boyle sevdalar... hikaye yapmasinlar burada boşa
Ben yakisikli biri oldugum halde eski sevgilim okudugum universite bolumunu begenmedi diye... kompleks yapip ikinci universiteye basladim ben...
İssiz olmayi sokakta yasamayi birak... bizim kizlar once herseyin doktor avukat olmakla bitmeyecegini ogrensinler...
şurda evlenirim diyen kızların yüzde 99 u yalan öyle bir adamın yüzüne bile bakmicaklar nasıl aşk olcak? türk kızlarının bu iki yüzlülükleri cok. normal işinde adamı begenmiyolar işsizi o adamı kim begencek :D ben olsam bende evlenmem ama güvenmediğimden
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Iste gercek ask budur, tuylerim diken diken oldu. Oyle sizin yapmacik yalan sevgilerin sahte mutluluklarina, asklariniza benzemez. Neymis "Bir doksaaaaan boyundaagggh kirli sakallliiigg, boyu uzun olmaliiii. Kasliiiiii" seklinde tarif edenlerin ki zaten ask degil. Fantazi.. Ama anlayana.
Kadın bir çok şeyi aşmış birisi. Yaşam tarzı, dış görünüşü, maddiyat gibi bir çok önemsiz şeyi köşeye atıp adamı tanımış ve ruh eşi olduğunu anlayınca da evlenmiş. Sonsuza dek mutlu olmalarını diliyorum.
bu ülkenin kızları yapmaz bunu hiç boşuna kimse kimseyi kandırmasın. bunlar parası olana giderler. buradan fakir olduğum çıkarımı yapıp yanılacak aklı evvellere de şimdiden selam olsun. sadece kene sevmiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
türk erkekler sokakta yaşayan evsiz bir kadınla evlenir ama türk kızlarının böyle evsiz bir adamla evleneceğini sanmıyorum türk kızları maddi konulara çok önem verdiği için
ben zaten böyle düşünmüyorum ama gördüklerim okuduklarım böyle olduğunu gösteriyor maalesef aşşağıda kızların çoğu evlenirim filan demiş ama bence gerçekte yüzüne bile bakmazlar acı ama gerçek bu
Evlilik kararı kolay değil. Ayrıca hayır diyenlerde var. Hayır diyenlere de siz maddiyatçı diyorsunuz evet diyene hayır size güven olmaz. Şu ön yargı ve güven sorunlarından kurtulmalısınız. Eğer gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorsanız.
bu özgüvensizlik ve ön yargı filan değil gerçekler burda evlenirim diyenlerin çoğunluğu yalan söylüyor klavye başından haberi okuyupta toz pembe aşk hayalleri kurup evet demek kolay ama gerçekte cidden yüzüne bile bakmazlar
belki gerçek. ama sebebi yine toplumdur. neden mi? çünkü toplum türk kızına evinin hanımı, çocuklarının anası olacaksın dedi. bunun için de zengin koca bulmak zorundasın dedi. toplum ona önemli olan mutluluk, paylaştıkça çoğalır demedi. o yüzden o böyle, şu şöyle demek yerine oturun bunu nası değiştiririz ona kafa yorun. daha yararlı bir iş olur.
Esas konu su ki. Adamların evsizleri bile randevu verip bulusacak kültüre ve ekonomiye sahipler. İşte medeniyet. Birde gavur diye beğenmezler bazıları.
şu devirde herşey para olmuş tamam illaki para lazim ama et yiyecegine ekmek yersin mutlu olduktan sonrada para gelir aşk olsun sevgi olsun kalpte vicdan olsun
Asik olursam dili dini irki cebinde kac parasi oldugu nerede yasadigi umrumda olmaz. ask bambaska bir duygu. herseye ragmen ayni yatakta uyanmak. evlenirdim.
Hiçbir fikrim yok. Kaynak bu:https://www. thesun. co. uk/fabulous/5461260/woman-fell-in-love-with-an-alcoholic-homeless-man-she-met-on-the-street-and-now-theyre-married-with-twins/
gerçek aşk işte helal olsun Türkiye'den çıkmaz kimse kimseyi kandırmasın bizimkiler evi arabası olsun kafasında hepsi değilde yarısından çoğu yani bırak evlenmeyi sokakta kalan biriyle muhabbet bile etmez
Cidden bizim ülkede evsiz diye bir kavram yok :D Evin yoksa tinerci, balici, dilenci falansın. :D Kader bu belki sizinde ilginç bir evlilik hikayeniz olur henüz zamanı gelmemiş olabilir :D
Herkes soruyla ilgili yorum yapmış, benimde fikirlerimin nazizane farkı yok gibi. Merak edenler olursa diye filmi yazmak istedim. Yoksa direkt geçiyorum..
En İyi Cevaplar