Çöpe atılan biriyle evlenir miydinz?

Yaklaşık 6 ay önce tanıştık... Asla sosyal medyadan biriyle olmam dedim ama onun hikayesini anlatığı gibi inandım ona ve acımakla merhamet arasındaki çizgideyim... Duygusal bişeyler hissediyorum onu sarmak yaralarını sarmak isitiyorum ama bazen de sen herkesi iyileşitirrmezsin doktor degilsin diyorum... Hikayesini anlatıyorum... Henüz bebekken çöp pöşetinde bağlı şekilde bulunmuş ve polis ona yusuf ismini koymuş... Neden atıldığını sormuş durmuş yıllarca kimse cevap vermemiş.. 3 ablası var o en küçüğü ve dayısıyla aynı şehirde annesiyle konuşmuyolar annesi farklı şehirde... Direkt onu gayrımeşru oldugunu annesinin bir hata yaptıgını anladım.. Sonra ona gidip sor dedim hakkımı helal etmiyorum dersen anlatırlar dedim ve dayısı herşeyi tüm gerçekliğiyle anlatmış dönerken kaza yaptı kaburgası kırıldı ve hashanede aynı zamanda bu yetmemiş gibi 4. evre lenf kanseri oldugunu öğrendi.. İki ay önce Ankara ya taşındı bu arada bu süreçte benimle iletişimi de kesti ölürsem üzlüme diye dedi... Annesiyle yüzleşecekti annesi görüşmeyi kabul etmedi... Tabi yüzü yok.. Evliyken eski sevgilisiyle olup kocasını aldatmış.. Kocası öğrenince bu çocuk doğacak demiş ve onu cezalandırmak için diri diri çöpe gömüşler resmen yahudi zülmü gibi ama gerçek.. Yusuf bi şekilde hayata kaldı ama ölü gibi... Aklı gidiyor bazen çoğu zaman dalgın bazen beni de unutuyor bir an beyni resetlenip sonra geri yükleniyor sanırım o kadar düşünüyor ki beyin onu durdurmanın bu yolunu bulmuş... Nişanlısı 6 yıl önce kanserden ölmüş biribirlerini çok seviyolarmış.. çocuk esirgemeden kaçmışlar üç arkadaş sokakta hayatta kalmışlar... Ve diyor bir inşaatta uyurduk çoğu zaman aç.. Bir sabah bakmışlar ki bir arkadaşı donarak ölmüş çok iyi biri sürekli namaz kılan zayıf çelimsiz çocuk.. Ya hepsi küçükmüş ne tramvalar gerçekten sokakta hayatta kalabilmiş... Becerikliymiş bir usta almış yanına ve sonra onu okutmuş yazılım mühendisi bir başarı öyküsü aynı zamanda... Ve sonra bir abiyle aynı evde kalıyor üniverste okurken çalışıyor iki arkadaş hala beraberler o arkadaşının babası onu buluyor... Onun çok yakın ark babası bir hayat kadınıyla beraber olacak meydana gelmiş ama adam geçte olsa onu bulmuş yusuf tek kaldı... Ve yusufun babası da ölmüş genç yaşta annesi ise onun yüzleşmiyor.. Daha önce sordugunda da seni istemiyordum ölmeni istiyordum demiş cani... Hiç mi pişman olmaz insan... Bende onun yaralarını sarmak istiyorum ama ben yaralanırsam diye de korkuyorum.. Ne yapıcam?
Güncellemeler
+1 yıl
yusufun annesi onunla yüzleşmemek için herşeyi yatp ve vefat etmiş onlar yüzleşemedi bile
Çöpe atılan biriyle evlenir miydinz?