Bugün yolda giderken gördü sevgilim arabaya bindi bende kaçtım sonra babası arabayla beni kovaladı arabayla en sonunda 5 dk gel herşey anlat düzgünce dedi sonra arabadan indi otur şuraya dedi oturdum sonra anlattım abi ben senin bildigin erkeklerden felan degilim dedim babayın adı felan ne dedi sonra işte yakamdan tuttu o artık senin bacın lan dedi beni konuşturmadı o artık senin dedi bende bacım abi dedim sonra tokat felan attı sevgilim arabaydı sonra beni buraktı ben gidiyordum onuda dövdü telefonunu felan elinden aldı birbirimizi çok seviyorduk aşıktık herşey bitti heralde ulaşamıyorum ne yapıyım ben şmdi ben çok kötü durumdayım.
Sevgilimde çok kötü durumdır şuanda keşke kaçmasaydım herşeyi anlatsaydm kaçtım hata yaptım ama geri oturdum anlattım bir kaç şeyi soru felan sordu ama sevgilimide dövdü benide sonra arabaya bindi götürdü çok kötü durumdayım arkadaşlar bişey yapamıyorum ne yapıyım ben babasının telefonunu bulup konuşuyyummu buluşp ne yapıyım akıl verin nolur arkadaşlar sevgilim çok kötü durumdarı şuanda heralde haberim yok
Sevgilimde çok kötü durumdır şuanda keşke kaçmasaydım herşeyi anlatsaydm kaçtım hata yaptım ama geri oturdum anlattım bir kaç şeyi soru felan sordu ama sevgilimide dövdü benide sonra arabaya bindi götürdü çok kötü durumdayım arkadaşlar bişey yapamıyorum ne yapıyım ben babasının telefonunu bulup konuşuyyummu buluşp ne yapıyım akıl verin nolur arkadaşlar sevgilim çok kötü durumdarı şuanda heralde haberim yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer