Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar duygularını daha çok yoğun yaşarlar :)
Tabiki karılar
Genelde Kadinlar
Kadınlar
Cevap
24Cevap
Kadınlar daha çabuk aşık olur ancak gerçek aşk olarak aşık olur.. Erkekelr her beğendiğine aşık olur ama gerçek aşk biraz geç olur..
Erkekler kolay aşık olur, zor unutur.
Kızlar zor aşık olur ama kolay unutur.
Bu durumun dayanağı nedir?
@iştekuzukuzugeldim Çünkü varoluş sebepleri çocuk doğurmak olduğu için, kadınlar seçici olmak zorundalar. Uzun uzadıya ölçüp biçip karar vermeleri gerekir. Öyle şıp diye kolayca aşık olamazlar. Ve gene aynı şekilde şak diye bir ilişkiyi bitiremezler. Uzun uzadıya düşünüp taşınıp sonunda olamayacağına karar verdiklerinde ilişkiyi sonlandırırlar. Zaten ayrılmadan önce yeterince düşünüp taşındıkları ve kafalarında ilişkiyi bitirdikleri için kolayca unutup geleceğe bakabilirler.
Dünyanın en aptal erkekleri beraber olduğu kızın geçmişine kafayı takan erkeklerdir. Oysa bilmezler ki kızlar geçmişlerini kolayca tarihe gömer, kolayca silip atabilirler.
Bir kadın kuaföre gidip saçlarını kestirir gibi geçmişini kesip atabilir.
Öyleyse sperm ve yumurta sayısı arasındaki o derin farkın bir tezahürünü burada da mı görmüş oluyoruz?
Tamamiyle biyolojik bir kısım sistemin varoluşumuzun tüm alanlarında yankı alanı bulması gerçekten düşündürücü.
@iştekuzukuzugeldim Dünyadaki tüm canlıların davranışlarını belirleyen şey biyolojidir. İnsanlar bu realiteden muaf değillerdir.
Kendi realitesini inkar etmek kişiye ne ruh ne de beden sağlığı getirir.
Bak sana bir fıkra anlatayım:
Küçük bir kaplumbağa bir ağaca ıkına sıkına tırmanıp ilk dala ulaştığında paat diye düşüp, yara bere içinde tekrar tırmanıp tekrar pata küte düşüyormuş. Her defasında biraz daha yukarı tırmanıyor ama her defasında yere çakılıyormuş.
Üst dallarda yan yana oturan bir güverçin çifti kendi aralarında şöyle konuşmuş:
"Acaba" demiş dişi kuş kocasına "kaplumbağaya onu evlatlık aldığımızı söylememizin zamanı gelmedi mi?" :)
:) :) :) Peki bizim insanlar olarak hangi biyolojik gerçekliklerimizden kaçarak, onlara aykırı hareket ederek fiziksel ve ruhsal sağlığımızı kendi elimizle bozduğumuzu düşünüyorsunuz?
Bir de bir önceki anlatıma ilişkin olarak, kadınlar üzerinde düşünerek ayrıldıkları için unutmaları da kolay olur dediniz. Öyleyse erkekler üzerinde yeterince düşünmeden karar alıyorlar, değil mi?
Tamamen katılıyorum, bu yüzden kadınlar üstündür.
@iştekuzukuzugeldim Bu farkı alışveriş yaparken bile görebilirsin. Erkek ne lazım ise girer alır öder ve çıkar.
Kadın ise tüm seçenekleri tek tek inceler. Karşılatırır. Düşünür taşınır ve sonra karar verip ya alır ya da almaz.
Bir çok erkek sırf bu yüzden kadınlarla birlikte alışverişe çıkmak istemezler. Daralırlar. Bunalırlar çünkü.
İnsan demek bir yerde yaradılışına isyan, biyolojisini inkar demektir.
Kanatları yoktur ama uçmak ister.
Balık gibi yüzgeçleri yoktur ama suyun altında yüzmek ister.
Yer çekimine başkaldırır uzaya gider.
Erkek ve kadın çok farklıdır ama nedense bunları denk tutmaya kalkar.
Erkek kadının kendisi gibi davranmasını / hissetmesini bekler, kadın erkeğin kendisi gibi davranmasını / hissetmesini bekler ki bu mümkün değildir.
Bünyesine aykırı şeyler yer içer.
Sigara içer, alkol yapar tüketir.
Hayalleri süperman, örümcek adamdır ama doğru dürüst düşmeden bir ağaca bile zor tırmanır.
Göğüslerini ameliyatla büyütür. Burnunu küçültür.
Doğayı hesapsızca tüketir. Kendisinin doğanın bir parçası olduğunu unutur.
Doğayı yok etmenin aslında kendini yok etmek olduğunu düşünmez bile.
Yaradan'a sürekli isyan eder.
Nadiren şükreder.
Çok yanlış. Olanı kabul etmek gerek. Sağlıklı ilişki ve mutluluk olanları kabul edince gerçekleşir.
Bence erkekler çabuk hoşlanıyor yönleri değişebiliyor kadınlar ise aşık oluyor aşk ile hoslanma çok farklı
Erkekler çabuk aşık olur çok vazgeçer kadınlar geç aşık olur geç vazgeçer
Erkeklerin açkı gerçek olur. Kadın daha güçlüsünü görünce aşkı unutur.
Aşkı.. yazacaktım. Ben bu haytayı nasıl yaptım :(
kadınlar çabuk kaptırıyor kendini..
#kskanbağışlıyor
Kadınlar her şeyi aşk sanıyor gibi.
Kadınlar daha çabuk aşık olur. Erkekler genelde yavşar.
Kim severse o bu nasıl anket bunun cinsiyeti olmaz
Kadınlar daha kolay aşık oluyor
Erkekler ler çünkü maymun iştahlılar
tartışmasız erkekler :)
Tecrübeyle sabittir ki kadınlar :)
Bilmiyorum ikiside duygusuz ise aşık olmaz :D
buna hangisi en açsa sanırım o.
Erkekler
#günaydın
Ben oldum , başkalarını bilmem😀
Erkekler, kadınlar detaycıdır.
Erkekler çabuk hoşlanırlar ama geç aşık olurlar