1 yılErkeklerin ilk bakışta aşık olma oranı kadınlara göre daha fazlaymış. Erkekler %54 oranında, kadınlar ise %44 oranında ilk bakışta aşık olurlar. Erkekler ilk bakışta etkilenir. Belki fazlaca etkilenir ama kadınlar etkilenmenin de ötesinde aşık da olabilir. Görsel ve gözlemsel anlamda erkeklerin fiziki özelliklerin dışında çok dikkatini çekmeyen ama kadınların fazlaca önem verdikleri şeyler vardır. Kadınlar bakışlara, gülüşe, dişlere, ellere, bakıma, temizliğe, tavırlara ve daha bir çok ince detaya çok fazlasıyla dikkat ederler. Bu anlamda erkeğin dikkat ettiği fiziksel güzellik şehvet uyandırırken kadının dikkat ettiği karakteristik özellikler hayranlık uyandırır. Kadının daha duygusal olduğunu da dikkate alırsak, erkek bir an önce sevişmek isterken beğendiği kadınla, kadın ise beğendiği erkekle nikah hayalini kurmaya baslar. Kısacası etkilenmekle aşık olmak arasında çok fark vardır. Bu yüzden kadının ilk görüşte aşık olma olasılığı daha düşüktür bence.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHellowrrii ✌️ bence kadınlar daha çok kolay aşık oluyorlar.. nedeni de genelde çabuk etkilenirler.. mesela burada bile sırf cevaplarından etkilenip diek erkeklere yürüyenler var.. erkekler dersen onlar zaten sapık aşık olmazlar.. kadın nefes alsın yeter kafasında olurlar.. ama gerçekten aşık olan insan zaten bir günde aşık olmaz.. aşk ve sevgi emek ve zaman gerektiren konulardır çünkü.. ama tabi ki de her insan aynı da değil.. kimisi var işte direk aşık oldum der 2 gün sonra ayrılır düşman olur başkasını sever.. kimisi vardır ki uzun zaman kimseye aşık olamazlar.. oldukları zaman da zaten bir daha ayrılmazlar birbirleri için yaratılmış da derim hatta böyle aşklar için.. bana sorarsan da ben zaten aşka inanmıyorum şu an için kolay kolay birini seveceğimi ya da aşık olacağımı onunla mutlu bir hayatım olacağını düşünmüyorum hiç bir şekilde ama hayat bu olabilir aşk sonuçta hiç beklemediğimiz bir zaman bizi buluyor her zaman.. bu yüzden de zamana bıraktım ben artık bu işleri :D
20 Yorumla
Bence, aşkın ne kadar hızlı gelişeceği herkes için aynı değil ve cinsiyet ile doğrudan bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Bazı erkekler daha hızlı aşık olabilirken, bazı kadınlar da aynı hızda duygusal bir bağ kurabilir. Bu, kişinin deneyimler, duygusal geçmiş ve kişinin karakterine bağlı bir durumdur. Önemli olan, kişinin karşısında olan kişiyle kurduğu bağın derinliği ve samimiyeti önemli olduğunu söylemek istiyorum. Dolayısıyla, aşkın hızı cinsiyet ile ilgili değil.
15 Yorumla- 1 yıl
Genel olarak sordum.
- 1 yıl
Bende genel olarak yazdım
- 1 yıl
Maksat uzun uzun bir şeyler yazmak mı :D illaki kadınlar mı yoksa erkekler mi daha hızlı aşık oluyor, ayırt edebiliriz. Tıpkı kadınlar mı daha fazla uyur erkekler mi, kadınlar mı daha bakımlı yoksa erkekler mi “genel” olarak fikrimizi o şekilde beyan edebiliriz. Ama neyse..
- 1 yıl
Eğer beğenmedi iseniz kaldırabilirsiniz 🙂
- 1 yıl
Yok emek verilmiş djdjs
1 yılHer erkek ve her kadın kendi karakterleri nedeniyle farklı tepkilere sahip olurlar. Kimse kadın veya erkek diye değil de, mesela yüz kadın ve yüz erkeğin her biri farklı karakter ve kâlp yapıları nedeniyle âşık olurlar veya olmazlar bana göre.. Kadınlar çabuk âşık olabiliyor olsa o zaman ben niye aşksızlık ve yalnızlık rekoru kırıyorum sdssdf ✔️
22 Yorumla- 1 yıl
😃 böyle daha güzeliz
- 1 yıl
Ne demezsin 😃
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi bakalım, aşk arenasına dalıyoruz! 😄 Bazı araştırmalar gerçekten erkeklerin daha çabuk aşık olduğunu gösteriyor. Hormonlar ve biyolojik etkiler falan diyorlar. Ama kişisel tecrübelerime göre, bu tamamen kişisel farklılıklara bağlı. Kimi erkek yıldırım aşkıyla vuruluyor, kimiyse kalbini kırk kilitli kapıda saklıyor. Kadınlar da yoğun duygulara çok hızlı kapılabiliyor. Yani aşk, kimyası karmaşık bir olay! 💕✨
Ama en güzeli, kapıya kadar gelmek fikri 😉🚪🎶10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılBunun karakter ile ve yemiş olduğun kazık ve boynuzlar ile alakalı olduğunu düşünmekteyim cinsiyet denemez bence birde aşık olunca değil terk edilince belli oluyor aşk mı değil mi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye değişiyor erkek kadın ayrımı yapamıyorum sosiii
22 Yorumla- 1 yıl
Yapmalısın :D
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Cinsiyete göre değerlendirilecek bir konu değil aslında. Şıpsevdi bir yapıda olan herkes çarçabuk aşık olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılErkekler aşık olurmuş gibi yapar kadınlar biraz zaman geçince aşık olur bağlanır
20 Yorumla
1 yılKadınlar daha duygusal canlılar oyum kadınlara
10 YorumlaÇabuk âşık olan çabuk unutur.. Bunun cinsiyetle pek alakası yok bana göre.. Karakter meselesi..
23 Yorumla- 1 yıl
Çabuk aşık olmak o manada değil ki :D
- 1 yıl
Aman boş ver:)
1 yılBence kadınlar daha çabuk aşık oluyor. Çünkü kadınlar erkeklere göre daha duygusal oldukları için ilişkilerde tek amacımız sevgi, ilgi, sadakat ve aşk.
112 Yorumla- 1 yıl
Hayır işte bizim istediklerimiz daha zor, daha detaylı onu da her erkek veremiyor, dolayısıyla bence erkekler daha çabuk aşık oluyor kadınların anca ruha dokunan olursa aşık oluyor
- 1 yıl
Ben şunu demek istedim aslında biz kadınlar duygusal olduğumuz için ve bunu yaşamayan kadın ilgiye, sevgiye aç dolayısıyla iki tatlı söze kanıp çabuk aşık oluyor
- 1 yıl
Anladım ama katılmıyorum 😅
- 1 yıl
Kişilikler farklı ama genellememek lazım
- 1 yıl
Tabii ki. Her kadın ama istisnasız her kadın gün içinde iki tatlı söz ve ilgi görüyordur. Düşünsene hepsine düştüğünü ve aşık olduğunu. Bence bu yanılgıdan ibaret, kadınların kalbine ruhuna dokunabilmek o kadar kolay değil bence emek istiyor. Hoşuna gider mi? Gidiyordur. Yani aslında aşk değil hoşlantıdır. Bence kadınların aşık olması daha zor.
- 1 yıl
Hoşlantı evet beni ikna ettin 😀 doğru diyosun ben farklı bakış açısıyla baktım olaya bir nevi kaldırılmak :(
- 1 yıl
Kandırma konusunda erkeklerin eline su dökemeyiz, orası kesin :D aslında aynı kapıya çıkıyorduk ittirdim ben biraz çabuk çıkalım diye sjjs
- 1 yıl
Aynen öyle 😀 aslında dediğimi anladın sen evet 😌ben de seni djfhgh
- 1 yıl
😃🌸
- 1 yıl
😌🤞😀
- 1 yıl
Aynen kendi paramızı kazanıp tipimize dikkat etmekle meşgulüz, sorsaydın söylerdik.
- 1 yıl
Kimsenin parasına ihtiyacımız yok, ki sizlerde ikisinde yok
1 yılerkekler daha hızlı aşık oluyor sebebi de genellikle görsel çekiciliğin erkekler üzerinde daha etkili olmasıdır, kadınlar ise duygusal bağ kurmaya ve güven hissetmeye daha çok önem verirler
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum beybi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılAdam olan 1 defa aşık olur.
Erkek için kesin bir şey diyemem.
Kadın ise, sayısını kendi bile bilemez.11 Yorumla- 1 yıl
Yahu ne alaka soruyla :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerde giden kaybetmiştir mantığı olduğundan yanından ayrılan olduğu an rota yeniden oluşturuluyor
15 Yorumla- 1 yıl
Yara bandı olmadan yapamıyorlar 😃
- 1 yıl
Yaraları da yara olsa 😄
- 1 yıl
Kedi şeyini görmüş djdks
- 1 yıl
Kıçını 😄 bunlar gibi yara sanmış
- 1 yıl
Ahahha :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
m 1 yılHellowrrii, kadınlar da çabuk aşık olur ama erkekler güzel kadın gördü mü "Üfff bu ne güzellik" diye aşık olurlar.
12 Yorumla- 1 yıl
Onlar gördüklerine biz daha derine 🤤
- 1 yıl
Tabi 😃😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar. İlgi ve sevgi açı herkes. Verdiğin zaman er ya da geç karşılık buluyorsun
15 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar mı aç bunlara?
- 1 yıl
%70 erkek de kadın da aç. Çok fazla çift görüyorum terapilerimde. Herkes ilgi gördüğü yerde kalmayı tercih ediyor. Kimisi buna aşk diyor kimisi ise sadakat
- 1 yıl
Aşk zaten öylesi bir şey ya hani, ilişki dediğin ilgi verirsin alırsınla yürüyor. Tuhaf karşılamak saçma geldi bana
- 1 yıl
Sorunun cevabı kadınlar o yüzden saçma gelecek bir şey yok sevgili mod.
- 1 yıl
Saçma gelen “kadınlar” cevabı değildi zaten sevgili üye
Önüne gelene aşık oluyorsan bilki o aşk değil boşluğu doldurma isteğidir.
13 Yorumla- 1 yıl
Gel gör ki, konu o değil :D
- 1 yıl
Aynen canım
1 yılPoyrazımm...
Erkekler daha çabuk oluyor bence111 Yorumla- 1 yıl
Yeniden izleyeceğim 😅
- 1 yıl
Aklıma düşürdün yakında bende başlarım :D ezberlediiim🤦🏼♀️
- 1 yıl
İzleyecek bir şey yok :D kaliteli dizi izlettiriyor kendini
- 1 yıl
İzlemediysen söz de fena değildir :))
- 1 yıl
İzlemiştim onu ama yarıda kestim 😅
- 1 yıl
Bi poyrazcım karayel değil jdmxjsnxns
- 1 yıl
Asla değil :D son yaz dizisine kaptırmıştım kendimi o nasıl öyle erkenden bitti ya. Başka dizileri sakız gibi uzatıyorlar, kaliteli güzel dizileri bitiriyorlar. Gaddarı da bitirdiler zaten. 😕
- 1 yıl
Huyları bu oldu 🙄
Ya da insanların zevki yok güzel dizileri izlemiyorlar 🤦🏼♀️ - 1 yıl
Ya dizilerin bir hikayesi olmalı, insanlar aldatma aldatılma dizilerine bayılıyor
- 1 yıl
Böyle böyle aldatma da bilinç altına normal gibi yerleştiriliyor ve yayılıyor.
- 1 yıl
Evet amaç oydu, ulaştılar.
Kadınlar biraz bu konuda hassas. Hemen hop şey. Dur bi ya.
12 Yorumla- 1 yıl
Yok cınımm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBence biz erkekler çünkü otobüste bile 5 dk da aşık olup acı çekebiliyoruz eheheh
13 Yorumla- 1 yıl
Siz her şeye “aşk” diyorsunuz zaten
- 1 yıl
Espri yapıyorum
- 1 yıl
Tamam
1 yılSütten ağzı yandığı içim yoğurdu üfleyerek yiyor kadınlarımız haklı olarak.
Erkekler daha salaş, daha rahat. Bu sebeple çabuk aşık olurlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence kadınlar daha çabuk aşık oluyorlar 🤦♂️
Aşık olunca çok şapşallaşıyorlar ya o hallere bayılıyorum 😂😂😂😂10 Yorumla
1 yılAşk demeyelim ama erkekler daha çabuk hoşlanıyor. O da görüntünün onları için daha önemli olmasından dolayı.
10 Yorumla
1 yılErkekler aşık olduklarını sanıyorlar ama değil çok çabuk sıkılıyorlar kadınlarda zamanla aşık oluyorlar
10 Yorumlakadınların aşkı ya paraya ya da alışverişedir
nadiren kaıdnlar var adam gibi sevip aşık olan10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılErkekler kendini hızlı kaptırıyor kolay vazgeçiyor. Kadınlar geç kapılıyor geç vazgeçiyor
10 Yorumla
1 yılErkeğe iki gülsen bu kız verecek sanıyor bu kadar saf olmayın be kardeşim 😃
10 Yorumla
1 yılBardakta aşk yakında tüm zincir marketlerde 😃 Cinsiyet ayrımı yapamayacağım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadın çok ama tek sever erkek az ama gerçek sever
10 Yorumla
1 yılBence erkekler daha kolay aşık oluyor kadınlar ise kendini daha çok kaptırıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar cogu seye anlam yüklediğimzi için yani kaynak yanliss
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler. Kalkıp inen uçakları sayesinde beyinleri iptal oluyor.
10 Yorumla Bunun cinsiyeti yok bence ya değişiyor
10 YorumlaErkekler aşık olmuyor
17 Yorumla- 1 yıl
Bal gibide oluyorlar
- 1 yıl
🙄🙄
- 1 yıl
Oluyoruz tabii
- 1 yıl
Peki 😅
1 yılErkekler her gördüğüne aşık olur ve nunla gurur duyarlar, kadınlar çok analitik oldukları için zamanla severler. Hata yaparlarda da pişman olurlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılErkekler olduğunu sanıyor kadınlar oluyor
15 Yorumla- 1 yıl
İlk defa mantıklı bir yorum gördük :D
- 1 yıl
Hep mantılı olmak çok sıkıcı 😂
- 1 yıl
Dur daha bu 1 :D
- 1 yıl
Ayda 1 tane hemen çok bir beklentiye girme bak 😂
- 1 yıl
Anlaştık 🤝😂
- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
1 yılAşkın cinsiyeti olmaz. Kalp bu belli de olmaz
11 Yorumla- 1 yıl
Aksini söyleyen olmadı
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkekler. Kadınlar aşık ediyor çünkü 😂
16 Yorumla- 1 yıl
😃 vah vah
- 1 yıl
Bir an öyle geldi
- 1 yıl
Bu konuda şikayet kabul edilmemektedir
Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Gördüğüm kadarıyla kadınlar bayağı önde bu konuda
13 Yorumla- 1 yıl
🙄 yioo
- 1 yıl
Demek ki.
1 yılKadınlar tabii ki erkeklerde kalp yok ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence erkekler daha çabuk oluyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılSanki erkekler daha çabuk gibiler.
10 Yorumla
1 yılErkekler bu yaşıma kadar ben aşık kadın görmedim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar yelkenleri hemen suya indirir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sanırım erkeklerin ki aşk değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne fark ediyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle erkekler ama @ptal aşık
10 Yorumla
1 yılhangisi çok seviyorsa aşık oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılGenelde erkekler böyle olur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bence erkekler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Ikiside yeterki beyinde şimşek caksin
10 YorumlaKadınlar saf bunlar..🪶
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Erkekler tabi ki
12 Yorumla- 1 yıl
Kabullenmeniz ne hoş :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYoklukta olan
14 Yorumla- 1 yıl
Aşkın yoklukla ne alakası var
- 1 yıl
İlgisiz kalıyorlar ya duygusal boşlukta daha çabuk etkileniyorlar bence.
- 1 yıl
O hissettikleri aşk olmuyor genelde 😃
- 1 yıl
Doğrudur
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
1 yılkadınlar her gördüğüne aşık
10 Yorumla erkeklerdir
20 Yorumla
1 yılErrrkek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılErkekler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılCinsiyet farketmez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar
10 Yorumla Kesinlikle kadınlar
10 YorumlaErkekler
10 Yorumla
1 yılErkekler
10 Yorumla
1 yılErkekler
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri