erkekler ilk bakista etkilenir belki fazlaca etkilenir ama kadinlar etkilenmenin de otesinde asik da olabilir... gorsel ve gozlemsel anlamda erkeklerin fiziki ozelliklerin disinda cok dikkatini cekmeyen ama kadinlarin fazlaca onem verdikleri seyler vardir... kadinlar bakislara, guluse, dislere, ellere, bakima, temizlige, tavirlara ve daha bir cok ince detaya cok fazlasiyla dikkat ederler... bu anlamda erkegin dikkat ettigi fiziksel guzellik sehvet uyandirirken kadinin dikkat ettigi karakteristik ozellikler hayranlik uyandirir... kadinin daha duygusal oldugunu da dikkate alirsak, erkek bir an once sevismek isterken begendigi kadinla, kadin ise begendigi erkekle nikah hayalini kurmaya baslar... kisacasi etkilenmekle asik olmak arasinda cok fark vardir... o yuzden kadinin ilk goruste asik olma olasiligi daha yuksektir bence...
Kesinlikle erkekler ancak bunun temelinde yatan şey şudur
Doğada bulunan canlılar eşlerini yani nesillerini devam ettirmeyi şöyle seçerler Erkekler bir kadına baktığında ilk önce neslinin güzel ve kaliteli olmasını Kadınlar ise güçlü bir yapıya sahip erkeği seçerler sahip çıkılma ve korunma iç güdüsüdür bu
Bu temelle aslında her iki cinste bu tüm calılar için nesillerinin devamlılığını sürdürmek için kendilerine en uygunu seçmektir. İlk bakışta aşk yoktur aslında o ilk bakış alt beyinde yatan neslin üremsine doğru kişi mi vurgusudur ve zamanla bu ya ilerler ya da biter ilişkiler içinde yaşanılanlar sadece o anki ruh halleri ile ilintilidir
Kadınlar ilişki halindeyken aşık olurlar. Erkekler ise ilişki bittikten sonra. Kadınlar ayrıldıkları ilk bir kaç ay acı çekerler. Erkekler ise ooh be ayrıldım özgürüm artık ortamlar takılmalar. Bir kaç ay sonra kadınlar unutur depresyondan çıkar, belki yeni ilişkiler kurmaya başlarlar. Ama erkeklerin kafasına yeni dank eder, özlemeye zırlamaya başlarlar. Yani işin özü, kadınlar daha çabuk aşık olurlar. Ancak erkekler daha uzun süre aşık kalırlar..
yillar önce yaşamiştim.. şimdi yine başima geldi.. arkadaşiz kirici konuştum özür diledim ama artik mesajlarima cebap vermiyor.. artik istemiyormi yoksa cok mu kirildi artik bilemiyoeum
Erkeklerin kadınlara göre ilk görüşte aşık olma ihtimalinin daha fazla olduğunu düşünüyorum. Çünkü kadın birlikte olacağı erkeği önce tanır sonra aşık olur. Ama erkekler önce aşık olur sonra tanımaya çalışır diyorum ben :) kadınların dış görünüşten ziyade karaktere aşık oldukları kanısındayım , en azından ben öyleyim ☺️
Bence kadınlar, erkekler her zaman kadinlardan daha çok darbe yemiştir ve bundan ötürü kimisi arkadaşım kılığına girer sahiplenir bunu. Ama kadinlar hep beğendiklerini elde etme çabasına girer, özellikle o kadın egolu, öz güveni yerinde. ve istediğimi elde ederim modundaysa biseydende korkusu yoksa bu kadından korktuğun kadar hiç bir insan korkmamalisin. yapamayacağı bisey yoktur çünkü. dip not; DÜŞMAN BAŞINA
Evet erkeklerin beyni bilimsel olarak bu konuda daha aceleci erkek beyni hemen atılmak istiyor aşık olunca kadın ise zamanla karşılık veriyor fakat aşık olmak sa mesele ben erkeklerin daha az sayıda aşık olduğunu düşünüyorum sadece aşık olunca aceleler.
Aşk iki temiz duygunun evinden rastgele deyip çıkıp bişekilde çarpışması ya da kızın fazla akpili olan var mı demesi vs vs bence bana sorarsanız her iki tarafta ilk bakışta aşk ı yaşayanilirler ama saf ve temiz aşk ı ilk kadınlar yaşar sonrası 'uzun hikâğye'
Aşık olmak için birinin sizde düşünmeye sebep olması lazım. Düşündürtmeli kendini. O zaman takıntı boyutuna çıkınca aşk doğuyor. Birine kendinizi sürekli düşündürtürseniz o kişiyi kendinize aşık edersiniz. Bu kadar basit.
Erkekler begenir ilk goruste asik olmaz. Kadinlar hic olmaz daha hesapcidir cunku ;) bu durumda ilk goruste ask diye bisi yoktur kanimca. Ask yoktur dicem de kizacak birileri :p ilk goruste yoktur diim.
Erkekler. Çabuk aşık olmak iyi bir şey değil hem. Kadınlar kendilerini erkekler kendilerini seçmiş çoğunluk olarak ankette 😂 Bir insan ne kadar şıpsevdi olursa aldatma ihtimali o kadar çoğalabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Daha çok kadınlar ayran gönüllü oluyor ve biri güzel laf dediği zamanda çabuk kanıyorlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Esasen erkekler aşırı duygusaldır eğer bir zü*ppe görüyorsanız onu bu hale getiren yine bir kızdır. Geçmişinde bir yanlışa uğramıştır. Kimi intikamcıdır başkasından çıkarır kimi hiç değişmez belki ama kızlar bu konuda duygu yönünden biraz daha körelmiş oldukları kesin değer veren insanı çabuk unuturlar değer vermezsen seni asla unutmazlar.
son 4 senedir kimseye aşık olmadım, sevgilim de olmadı tabii ki, çünkü sevmediğim birisine yürümem :D ilk görüşü bırakın 1 sene de geçse aşık olamıyorum
erkek dis goruse bakar once sonra severr kadin once tanirr yutkunur kabullenir oyle sever o yuzden erkekler daha cabuk asik olur heleki gizrl kadinlara
İlk bakışta aşık olma oranının yüksek olması erkeklerindir, çünkü kadında görselliğin güzel olmasına daha çok önem veriyorlar. Ayrıca hâlde aşk ansızın gelen bir duygudur.
tabiki kadınlar 10 yaşında aşık olmaya başlıyorlar anasını satayım ben 34 yaşındayım daha hiç aşık olmadım 25 yaşındaki bir kadına sor saymaya ayak parmakları bile yetmez
cetrefilli bir cevabi gerektiren bir soru. Evlenene kadar erkekler daha aşıkmış izlenimi verirler. fakat evlendikten sonra kadinlarin daha cok aşık oldugu ortaya cıkar. sanki herseye dunden razilarmis gibi. girilen ilişkilerdede bu boyledir.
İlk bakışta aşk denmez, fizikten etkilenme denir. Seksüel şeyler. Erkeklerin çok az bir kısmı aşık olur, sevmeyi bilir. Gerisinin derdi bellidir. Kadın sever genelde doğruca.
erkekler hormonların etkisi ile daha çabuk aşık olur hatta doğru kelime ile beğenir ve cabuk vazgeçer biraz maymun iştahıdır nefsine hakim olamaz ama tabi bbm gibi istisnaî kişilerde baya fazla
biz biraz daha ayran gönüllüyüz galiba çabuk hoşlanıp aşık olduğumuzu sanıyoruz sonra endorfin dolaşımdan uzaklaşınca birden uykudan uyanıyoruz ortada ne hoşlantı kalıyo ne aşk
Erkekler tabii ki :) Kadınlar (kızlar) kolay aşık olurlar. Aşık olurlar dediğime bakmayın öyle olduklarını sanarlar ama aslında bu sadece hayran gönüllülüktür :) Erkekler olur
Kadınlar zor seçer, beğenir. O yüzden erkekler daha kolay aşık olabilmektedir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence hiç biri çünkü bunun cinsiyetle alakası yok mesela ben spor salonuna gittiğim günlerde 5-6 kez aşık oluyorum normalde pek olmam ama neyse spor salonları önemli koruyalım
Erkek dns gereği her zaman bir bayandan zarar gelmeyeceğini düşünerek onu tanımadan önce ona sahip olmak ister ve o geçen zaman süre içinde ona aşık olduğunu düşünür
En İyi Cevaplar