Arkadaşlarım yüzünden sevgilimle tartıştım?

Benim çok güzel mutlu olduğum bir ilişkim vardı üç sene sürdü ama son bir sene aşmadığımız kavgalar yüzünden sevgilim beni terk etti. Üç ay sonra pişman oldu kimseyi hayatına almadı ve geri geldi ben ona inandım samimiyetine sevgisine inanmak istedim ama ayrılık sürecinde peşinden çok koştum beni çok kez reddetmişti şimdi kendini affettirmeye çalışıyor. Bunu bilen arkadaşlarım barıştım diye bana kızıyor. O çocuk seni sevmiyor yokluktan geldi falan diyorlar. Ama ne yaşadığımızı ben biliyorum böyle değil Emin'im ama ben bunlaran etkilenip kavga çıkartıyorum. Son olan bir arkadaşımla tanıştırdım sevgilimi. Yani ben güzel geçti sanıyordum. Kız ertesi gün ne kadar EGOist biri etkilenme ama ben olsam hayatta anlaşamam diyor. Kilo aldığım için kilo ver öyle daha güzelsin demişti bana arkadaşım da o kim sana böyle diyor ağırdan al haddini bilsin falan dedi resmen bunun üzerine gittim büyük bir kavga ettim bana önyargılısın ben seni sevmesem gelmezdim özür dilerim şu bu. Şu an çok gerginim ya. Yanlış mı yapıyorum arkadaşlarım haklı mı ben ne yapacağımı bilmiyorum
Arkadaşlarım yüzünden sevgilimle tartıştım?