Arkadaşımla tartıştık sorun ben miyim?

Arkadaşım okula gidiyor benim donemim daha başlamadı. Her gün yoruluyor gelirken bana yemeğimiz ne diye soruyor. Alışkanlık yapmasın diye her gün yapmıyorum bazen atlatıyorum olayın burası bile garip ama neyse. Dur demezsen sonuna kadar gidiyor çünkü. Neyse işte onun da bana iyilikleri oluyor. Oturup bunun hesabını yapacak değilim. Sadece ben yemeği yapınca şak diye oturup yemeye başlaması düşüncesizce geliyor. Tabağa ben koysam gelir oturur yer, tabağa koy desem kendi tabağını alır koyar yer. Neyse işte ben bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim. Yemek yapmışım o kadar ama senin karnını doyurmaya geldiğini düşünmeye başlıyorum ve bu kırıcı oluyor dedim. Buna öyle bir alındı ki yaptığı iyiliği başa kakan kişi oldum. Sonra kendi yaptığı iyilikleri sıralamaya başladı. Ben sana böyle yapmıyorum dedi. Düşüncesizce davranıyorsun dedim. Sen düşünebiliyorsan herkes duşunebilir dedi bana. E dedim o zaman düşün madem. Sonra kalktı gitti yemekten. Saçma sapan bir olay yaşandı. Sizce hassas mıyım

Arkadaşımla tartıştık sorun ben miyim?