Arkadasimla tartıstim?

Öncelikle söyle oldu ben babamdan para istedim ve bana 150 tl atti bende yemek yedim aldım dedimki ikili hamburger olsun birisi o yer diye düşündüm sonra verdim yok diyetteyim dedi tamam dedim ikiside ben yedim neyse oturduk falan sonra bana dediki baban sana 150 tl atti karnını doyurdun onla dedi sonra bende babamın attığı 150 liradan sanane dedim ben orada babmi savundum orada dediki senin kimsenin kalbini kırmaya hakkın yok hallettik manasında dedim tamamda babamın attığı 150 liradan sende faydalan diye sana da aldım ben senide düşündüm sonra sonra artık ne yapıyorsan yap seninle hicbirsey ilgilenmiyorum falan filan dedi bana sigara paketini bile aldırıyordu tamam diyordum ses etmiyordum sonra metroda beni aradı bakmadım yanıma geldi yüzüne bakmadım iki kere yerimi değiştirdim sonra metroda ben seni anneme karşı bile savundum yazıklar olsun sana aldiklarimida git cope at dedim geri vermeye gerek yok dedim ve aynı zamanda biz kütüphanede tanıştık dediki aynısını nehire de yaptın dedi ama arkadaşın bana erkek ayarlarken bana diyirki allahtan san deodorant almaktna kurtuldu bana hakaret etti bende ona kaşar dedim kim haklı burada

Arkadasimla tartıstim?