Sevgiliniz sürekli arkadaşlarıyla birlikteyse ve size az zaman ayırıyorsa ne yapardınız???ACILLL

Arkadaşlar benım 2.5 yıldır çıktııgm biri var. İlk başlarda herşey cok güzeldii...Sürekli ayrılıp barısıyoruz.. Ama ikimizde birbirmizin ilkiyiz.. O kadar cok seviyorum ki onsuz yapamıyorum ne yazıkki... Ayrılmak istesem iki saat sonra özürler dileyip,ağlıyorum.. Ben böyle yaptııgm için beni artık öenmsemiyor.. Ama ayrımıyorda.. Mesela en son eylül ayında ayrıldı ağladım yaşvardım dinlemedi..Tam 2 ay sonra kendisi bana mesaj attıç Bensız yapamadıgnı,kımsneın ona benım kadra deger vermedıgını fılan söyledi ve tekrar barıstık..şu an hala cıkıyoruz ama yaklasık 1 aydır sadece ben bulusalım dedıgımde bulusuyor,sürekli arkadaşlarıyla gezıyor.Tamam ben gezmesin dmeiyoırum ama neden banada zamna harcamıyor? Bn ne yapmalıyım sizce.. ben onu surkelı dusunuyorm hıcbır ozel gününü kaçırmıyorum hep süprizler yapıyorum o da bılıyor onu ne kadar cok sevdıgımı...Bana lütfen yardım edin çıkmazın içindeyim her gece aglıyorum..dayanamayıp yeter artık banada zaman ayır dıyorum oda saçma sapan cevaplar verıyor ne yapmalıyım sızce artık ıcıme atıp sıramı mı beklemelıyımm ?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar benımde aklıma ayrılık gelıyo tam cesaret edıyorum ayrılıcam bakıyorum o cok rahat davranıyo yapamıyorum. benden sonra baskasıyla mutlu olcagını dusunmek benı mahvedıyo benden baskasın deger vermesıne katlananmam. dun gece yıne bu konuyu konustuk kısa cevaplar verıyo sevıyorum senı dıyo. böyle olcaksa bunedena snra ayrılalım dedım karar snn dedı yapamadım konuyu değiştirdim. sabah 8 den akşam 8 e kadar mesaj atmıyo cunku babaısnın yanında calısıyo ama eskıden bı fırsatını bulur atardı
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar dün dayanamdım ona mesaj attım aynen söyle dedım : bugun tam 13 arkadşımla 3 hocamla konuştum,seni anlattım..Hepside senin artık bu aşka heyecanının bittiğini beni umursamadıgın içinde bu ilişkiyi bitirmeye tenezüül etmediğini söyledi.Birisinden olumlu bişey duymak içn canımı verirdim ama herkes böyle söyledi. mtulu musun yaptıllarından ? her yeni sayfa her yeni umutla yaptıklarından mutlu musun ? dedim...

Kendiside noldu yine dedi. Bende sen beni oynatıyosun ciddi değilsin dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Ciddi değilsin dedikten sonra nerden cıktı buse bu dedi. En küçük kavgada ayrılmak isttemenden dedim.Ne zaman ayrılmaya calıstım ? bölye konuşup benı deli edersen artık cıldırtırsan derim hiç kbkma dedi. Diyosan dersin dedim.K.bakmıcan ozaman dedi.Ayrılcaksan ayrıl şimdi bidaha asla yüzümü göremezsin bundan emin ol benden hiçbir haber dahi alamazsın dedim.Ben sana böyle mi dedim dedi.Ben en küçük kavgada ayrılık lafını duymak istemiyorum serbest bi ilişki değil ciddi istiyorum dedimm
Sevgiliniz sürekli arkadaşlarıyla birlikteyse ve size az zaman ayırıyorsa ne yapardınız???ACILLL