Kendiside noldu yine dedi. Bende sen beni oynatıyosun ciddi değilsin dedim
Sevgiliniz sürekli arkadaşlarıyla birlikteyse ve size az zaman ayırıyorsa ne yapardınız???ACILLL
Kendiside noldu yine dedi. Bende sen beni oynatıyosun ciddi değilsin dedim
Biz Kadınlar Fazla Duygusal Davranıyoruz Sadece Bazen En iyisi Görmezden gelmektir. Cünkü Göz Görmeyince Gönlümüzde Katlanıyor. cok fazla önemdiğimiz icin ondan da fazla önemsenmek bekliyoruz. ama insanları degıstırmek yerıne oldugu gıbı kabullenmek gerekır. ebedıyen böyle gidecek degildir ya kendın ıcın yasamayı bırakıp resmen onun ıcın yasıyorsun.. biraz sosyalles arkadaslarınla zaman gecir arkadasın yoksa evde veya hosuna gıdecek bir kac aktive bul kendıne güzel düsün.. hayat birine baglı kalıp yaralancak kadar uzun degıl.. biz cabalıyoruz acısını cekıyoruz bızım cabaladıklarımızlada baska kadınlar sefalarını suruyor oyuzden güzelim bosvereceksin önünce iki secenek var ya oldugu gibi kabulleneceksin. ya da oldugu gibi sileceksin umarım az da olsa sana yardımcı olmusumdur. ama sen özgüveninide kaybetmıssınki onun senden gidecegini hissediyorsun. ilgisizse ilgisiz sen ilgi verirsen zaten ilgisiz olur erkekler kedi gibidir sevsende tırmalar ilgi versende kendı hallerıne bırak.. arkadaslarıyla takılsın bosver senle haftada bir günü varsa sen o bir günde sana nasıl davrandıgını gözlemle hosuna gıtmıyorsa son bır kere daha uyar ama yıne olmuyorsa zaman kaybetmeden hatda onun senden gitmesine müsade etmeden sen git sen gidersen kolay unutursun...
o gıderse bırde terkedılmek koyar.. ona göre yanii hadi morelini yüksek tutttt ;)
ayy canım canım varya aynı durumdayız bence ona yapabileceğin tek şey buluşalım demek değil sadece özledim demelisin sonra onu çok övmelisin birazda dikkatini çekicek konuşmalardan bahsetmelisin bak o nasıl geliyo o eğer değer vermiyo gibi yapıyosa yeri sağlam sana güvendiğindendir nasılsa bana tapmış nasılsa beni bırakamaz diyordur ama buna yapacak birşey yook bence alıştırmamalıydık şimdi biz üzülüyoruz bence bi süre takma çıkın sevgili olun ama buluşma çokta mesaj atma ve sakın bidaha ağlayarak barışalım diyip onun egosunu okşama o kendine güvendikce seni ezik görürr.
ilgisini çek dur yani çoğu erkeğin olduğu gibi cinsellik cok büyük cezb edici yoldur. ama sakın uygulama :) sadece telde falan böyle çaktırmadan o yönlü konuş onun ilgisini çektiği anda balık gibi ağına düşer sonra o muhabbet açmaya çalışır sonra sende az daha yemlersin sonrda konuyu kapatırsın. daha osnra kendi gelmeye başlar böyle senle daha çok vakit geçirmek ister sen yemle yemle ama sakın kendini kaptırma bi süre böyle olduktan sonra kendini çek tamamen tadı damağında kalsın tabiri caizse bak gör kapında köpekmi oluyor süt dökmüş kedimi.. mantğını kullan zeki ol sevgini bi kenara koy bi süre ipleri eline al olursa böyle olur yoksa çok zor
işi gücü yok mu yada okulu vs sürekli arkadaşlarıyla takılan biri sana pek bir şey veremez aslında şahsi düşüncem bu. zorlama sen geri çekil bak bakalım gidiyor mu gidiyorsa bırak gitsin. gitmiyorsa koy tavrını ama bu arkadaş olayını abartan aylak takımından birine benziyor bu tür insanlar sadece zaman kaybıdır. hep erteler.
okula gitmiyo acık liseden okuyo.. hafta içi babasıyla işe gidiyo akşam gelıyo zaten aksama kadar da mesaj atmıyo.. akşam eve gelınce arkadaslarıyla oturuyo zaten arkadaslarıyla aynı sıtede oturuyolar eve gittiginde saat 10 gıbı oluyo ancak o zamn konusuyoruz zaten oda en fazla saat snra uyuya kalıyo hergun böyle geçiyorr
bu ne saçma bir düşünce? senin hayatın o mu? onunla mı geldin ona mecbur değilsin kendini o psikolojiye sokma boş yere insan hayatta yalnızdır dönem dönem birileri hayatından geçer gider. o gitti diye ders çalışmazsan kendine kötülük yapmış olursun..o kendi dünyasında yaşıyor sana yer yok sen de kendi dünyandasın. sıkılmış artık demekki bitirmeni bekliyor bitir gitsin geri de dönme bir daha..
Cevap
13Cevap
Canım benim ya ilk sevgilimle yaşadıklarım canlandı gözümde bunları okurken.
ondan başka da sevgilim olmadı gerçi hoş hala bekar gezioz :)
sana kısaca şunu sölim.
kıymetini anlayacağı şeyleri sık sık ama çaktırmadan tekrar tekrar yapman gerek.
örnek verecek olursak kendini sıkça özlet mesela elinde olmayan durumlardan dolayı gibi görünsün mümkünse.
tamam sen daha çok özlersin biliyorum ama özlediğini belli etme tut kendini :)
,kımsneın ona benım kadra deger vermedıgını fılan söyledi bu sözü derken sanırım kendıne deger verecek birilerini arıyor.. tutunacak dal bulana kadar seni oyalıyor olabilir.. tehlike sinyallerini duyar gibiyim..
diğer kızlarda varmıs baksana.. ablasının rahatca onları söyleyebıldıgıne gore ne demek dıger kızlar geçici buse kalıcı demesi seven insan bir tek sevdiğini gözü görür.. bu adam senle kukla gibi oynuyor.. ayrılmak sözünü duyunca bile bir tepki vermemiş sen bilirsin demiş, sevdiğini çok belli etmişsin, nasıl olsa bu kız beni seviyor diyerekten istediği nazı yapıyor sana.. bu zamanda her ailesiyle tanıstıran evlenecek diye bir kural yok bacım.. umarım sonunda üzülen olmazsın..
bı kere olaya surdan bakalım kımsenın senın gıbı deger vermedıgını soyleyıp donmüş.bu herseyı açıklayan anahtar kelıme zaten.sevdıgınden degıl kımseden deger goremedıgınden dönmüş egoyla ılgılı bısey.
resemn çişim geldi okuycam dıye tutyorum kum olcam.D sakın ol derin nefes al yüreğinden gecenlerı gıt söyle ben öyle yaptım ya bitecek yada devam edecek ama benım gıbı dızgınlerı vermısın elıne
bende bir erkegim ve sadece şunu söylüyorum bir kaç kere soguk davranıp buluşmak istediginde işim var gelemem arkadaşlarınla takıl sen diyerek trip atarsan emin ol tekrar çogu zamanını sana ayıracaktır :)
atma içine şuan acı çekiyorsun devm edersen yine çekiceksin ki bunu sende biliyorsun.yapman gerekeni yap belki o an acın daha çok artıcak ama bunla yüzleş oyuncak değilsn
kızım burdan millet ayrıl der ayrılırsın sorun deıl ama ondan sonrası peki yüreğinin sesını dınle
Ayrıl desek ayrılamazsın.Kendini toplayıp noktayı koyman şart
yok
az ilgileniyorsa vur tekmeyı dıcem ama aza kanaat etmeyen cogu da bulamazmıs dıe bır teorı var sonucta
en buyuk hatan bu işte...ona hakettıgınden fazla deger verıyorsun ve boyle gıderse onu kaybedeceksın
hayır sıra falan bekleme , onun heycanı bitmiş artık.bu heyecanı yeniden oluşturmalısın, ona patronun kim oldugunu göster desem ne anlarsın ?
sen bu kadar çok sewiom diosan ewlilik felan da düşünüyosundur ama göözünü aç ileriyi düşün ewlenincede aynısı olur sen ewde beklersin o arkadaşlarıyla gezer sen çocuk bakarsın o arkadaşlarıyla gezer ws ws...kendini yıpratma boşuna derim ben
ilgisini çekmeye çalışırdım. bu arada açıklama kısmın çok uzundu okumaya üşendim.
çok istiyosan okiyim :)
anlasana sen bılırsın dıyoo ayrıll senden bısı beklemıo artıkk
sabır ıster bu ısler bak sımdı hemen olmaz kı o donuceği varsa beklıceksın biraz dönerse döner dönmezse demek ki bişi yok ortada...sunu bır kere kafanda kur sana deger verıyorsa bır kısı ılgılenır senınle tamam mı ıkıncısı sana deger vermeyen bırıne bosuna deger verıyorsan emın ol bı kac ay belkı gunler sonra kendıne guluceksınnn degerlendır sen kendı posızyonunu su anda...
Ciddi değilsin dedikten sonra nerden cıktı buse bu dedi. En küçük kavgada ayrılmak isttemenden dedim.Ne zaman ayrılmaya calıstım ? bölye konuşup benı deli edersen artık cıldırtırsan derim hiç kbkma dedi. Diyosan dersin dedim.K.bakmıcan ozaman dedi.Ayrılcaksan ayrıl şimdi bidaha asla yüzümü göremezsin bundan emin ol benden hiçbir haber dahi alamazsın dedim.Ben sana böyle mi dedim dedi.Ben en küçük kavgada ayrılık lafını duymak istemiyorum serbest bi ilişki değil ciddi istiyorum dedimm
bende öyle ciddi istiyorum ama bu mesajlasmak yuzunden aramız bozuluyo hergun mesajlasıoyoruz konusucak bısey kalmıyo byuzden tavırla baslıyo ben annemle babamla dısarı cıktıgım zaman elımde telefonla dolasmak ıstemıyorumm telefonu cebıme koymak ıstıyorum msaj yazcam dıye kendımı kasmak ıstemıyorum,müsait oldugum zamanlar senı aramak ıstıyorum telefonda konusmak ıstıyorum bısure mesajlasmayı keselım dedı
ya senle az ılgılenıyorsa vay halına vururdum ben olsaydımm
Ayrıl ama bu sefer kesin karar ver.Hayat kısa ve aşk mutluluk olmalı ızdırap değil.
senin arkadaşların yok mu? bu kadar mı bağımlısın? ayrılık lafını zaten sakız etmişsiniz. pöff yani.
hala değişmedi. pöfff yani.
Demek ki senden daha değerli arkadaşları
hiç böyle bişey yaşamadım bilmiyorum
çok şımartmışsın valla
önemsemem keyfime bakarım
bende kendıme zaman satın alırım.. onsuzz
Ondan adam olmaz bosuna cabalıyorsun
arkadaslarimla vakit geciririm.
sevgilini uyar dikkat ede elden uçabilir heran
Yol ver.
ayrılırdım ben olsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?