Sevgilimin kız arkadaşıyla yakınlaşmam... Şimdi ne yapmalıyım?

Sevgilimle aynı sınıftayız lise 4 1.5 aydır çıkıyoruz .FAkat yakın bir arkadaşı var adı kübra çıktığı da var. Bizim sınıfta değil ama bizim okulda. Önce konuşurken bana vurmaya çalıştı şakadan arkadaşımı üzme diye birden ellleri ellerimin içine girdi tuttum bende dedim kanka ellerin ne yumuşak seninkilerde öyle yumuşacık dedim.

10-20 saniye el ele tutuştuk sonra bıraktım. Sevgilim küstü 1 gün trip attı dedi git onun elini tut felan ikimizle de küstü. Ondan sonraki gün o kardeşim olur felan dedim barıştık. Fakat salı günü pc dersinde kübra geldi koşarak arkası dönük birden bana çarptı dedim nabıyorsun sen ya kızdım biraz ama cinsel organıma çarpmıştı popsu. Dedi ne kızıyosun yanlışlıkla oldu sanki naptık dedi. O arada ellerim onun ellerindeydi tuttum bıraktım hemen. Kız arkadaşım olayı tam anlamadı zaten görmedi de.

3 gün önce sevgilimle ayrıldık. ondan sonraki gün kübra geldi noldu kanka felan dedi dedim oldu işte. Yarın sinemaya gelmek istersen yarın okulu kırıp gidelim hem sevgilimle ilgili konuşuruz nasıl barışcam felan dedim. tamam dedi. Okulu kırdık buluştuk sinemaya gittik konuşa konuşa. Sinemada otururken birden ellerimiz birbirine deydi. Göz göze geldik ve bir anda ikimizde ne olduğunu anlamadık dudak dudağaydık adeta sevişiyorduk sağ elimi gömleğinin üstünden içeri soktum ve gögüslerini okşamaya başladım sol elimle beline sarıldım 2 saat lik filmin 1saat 45 dakikası sevişmişizdir. Bu arada sabahtı kimse yoktu sinemada 2 kişiydik.

Sonra kapıdan çıkıyorduk tam sinema kapısından dur açma dedim ve tuttum duvara yasladım o bırakana kdr 1 dk felan öpüştük. Daha sonra eskisi gibi arkadaş olarak okulun oraya kadar bıraktım onu ve ayrıldık.

Şimdi ne yapmalıyım ben sevgilimi seviyorum aslında ama o terketti beni bende daha önce 2 kez onu terketmiştim ama barışmştık.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar okuldan yeni geldim.Sevgilimle tekrar barıştık yanağından öptüm ve kulağına özür dilerim diye fısıldadım.Bu arada kübra bugün nöbetciydi.üçümüz sınıftaydık tek. Sonra barıştık mı dedim elimi tuttu ve yanağımdan öptü ve koşarak kapıdan çıktı.Kıpkırmızı oldu.Sonra kübra bakıyordu ne yani yaşadıklarımız nolucak dedi ? , Bende bişey yaşamadık unut onları dedim.Yaklaaştı ve beni kendine doğru çekti ve öptü ( karşılık vermedim ) bunudamı yaşamadık gerizekalı dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bende yaşamadık yaşamamalıydık dedim.Salak ben senn içn az önce ufuktan ayrıldım dedi. Biraz zaman kübra lütfen dedim. ****** çocuğu dedi ve çıktı gitti sınıftan.O gün onu görmedim daha nöbetciydi ztn sevgilimide bi bahane buldum eve bırakmadım yoksa yine onnla karşılaşcaktıkl
Sevgilimin kız arkadaşıyla yakınlaşmam... Şimdi ne yapmalıyım?