Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. dostum durma, devam et. sen s.kmezsen gelip başkası s.kicek bi gün mutlaka. fırsatları tepme bu hayatta.
ama dikkat, deplasmanda maç tehlikelidir. ne yapıosan kendi sahanda yap, sakın kız arkadaşının haberi olmasın yaptıklarından. sen açık vermezsen, duymaz. anca o kız gider sölerse duyar ama tabi kanıtı olması lazım. sen bunlar olmadı dersin, kanıtı da yoksa inancak bişi olmaz. ama türk kızları cinstir, en yakın arkadaşları kırmızı elmaya "yeşil" dedi diye onlar da yeşil der.09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılEvette bunlar bide arkadaş off
biraz büyü aklını başını topla kübra zillisiylemi diğer taraftaki sadece yüreği sevgiyle atan sevgilinlemi olmak aklına mantığına insanlığına yüreğine yatıyor yaptığını kendin sorgula sevgilin yapsaydı senin en yakın arkadaşınla aynını adam gibi ya kübrayla aynı o gibi yaşa yada o gerçekten tek derdi sen olan seni seven o kıza sahip çık
37 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmak istiyorum zaten ama kübra da bütün gün yanımızda oluyor.Yani birbirimizi gördüğümüzde istemediğimiz şeyler tekrar olsn istemiyorm.
Soran+1 yılEtmez onunla sinemaya gittiğimi bile duysa etmez :S
- +1 yıl
ozaman ettiğini çekiceksin o bunu mutlaka duyucak duymasada sen ona nasıl saf bakabilicen sana yapılsa aynısı ve kübrada sürekli aynı ortama giricek söylemesede bu kez gizli saklı yasak ilişki durumları falan çıkar bunu insan olarak kabul edebilirmisin bi yanlış yapmışssın ya kapat özür dile yada o yanlışa en azından başka yanlışlar yapmadan devam et
Soran+1 yılDevam etmek en iyisi kübraylada konuşucam ve unutucaz herşeyi yarın sonucu buraya yazarım.
Soran+1 yılTeşekkürler umar m
Dur önce bi hakaret ediyim sonra devam edelim... Ulan öküzzz naptin sen tühh senin kalibina meymenetsiz herif!
Ok.. Ikisindende ayril alakani kes. Sevgilinle cikmaya devam edersen kübra sürekli aklinda olcak ve onu arzulayacaksin ve senin icin daha ulasilmaz olcak. Kübrayla devam edersen simdiki sevgilini mahf edeceksin bunu yapmaya hakkin yok yazik o kiza hemde kankasindan...
Cik ikisininde hayatindan bi hayvanlik yapmisin bari devam ettirme35 Yorumla
Soran+1 yılBelki haklısın ama bırakamam çünkü ikisi olmadanda yapamam ben :(
Soran+1 yılAlakası yok ben zaten pişmanım diyorum sevgilimi seviyorm
Soran+1 yılPeki siz öyle diyosanız :S
+1 yılseviyorum deme.
19 Yorumla
Soran+1 yılİstemeden oldu pişmanım zaten ama seviyorum.
- +1 yıl
ben yerinde olsam bi daha seviyorum dediğinin yanına yaklaşmayı bırak yüzüne kaldırıp kafamı bakamazdım. yaptıktan sonra pişman olmaz değiştirmez bişeyi. o kübra dediğin kişi birine anlatsa seviyorum dediğin kız duysa zaten o seni ne olarak görür bilemiyorum. yani onun mutluluğunu istiyosan onun yanına yanaşma. şahsen imkanım olsa seni onun yanına yaklaştırmazdım.
Soran+1 yılPEki ama onsuz kendimi çok kötü hissediyorum :( eminim oda beni özlüyordur zaten ümmü diye bir arkadaşı var ona anlatmış kararsızım beni sevip sevmediğinden onu test etmek istiyorum felan demiş.Ümmüyü yarın okuldan sonra dersane çıkışına almaya gidicem bana anlatıcak neler konuştuklarını felan.
- +1 yıl
lan kötü konuşturma beni. benim sevgilim bunu yapcak bende onun suratına adam diye bakcam. bi git işine saçmalama. bide seviyorum diycek öldürürüm. o kıza git ben bunu bunu yaptım de ama her ayrıntısıyla. bişey bile demeden suratına tükürmezse bende insan değilim.
Soran+1 yılAnlatamam ama saklayabilirim.Bu arada ümmü benim eski sevgilim
Soran+1 yılYarın ümmüyle konuşmaya gittiğimdede ters bişey yaşansın istemiyorum ama bu tarz konularda kendime hakim olamıyorum o an unutuyorum herşeyi
- +1 yıl
saklamıycaksın. saklamak kolay. sen o kızı seviyosan uzak dur derim. onu kandırıyosun. o kız bunu duysa gram sevgi kalmaz içinde sana karşı bence.
Soran+1 yıloff peki teşekkürler
- +1 yıl
ne demek !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılAski memnu yapmissin sen arkadas :-D karar ver artik behlul mi adnan mi?
56 Yorumla
Soran+1 yılAma suç onda ayrılmasaydık belkide olmucaktı bunlar :S
- +1 yıl
yok arkadas sen yaz yazdiklarini iyicene bir oku...sen zaten onun arkadasina karsi birseyler hisediyordun.. ayrilmanizda yakinlasmaniz icin bir bahane oldu. simdi tadini aldin ve yine sevgiline donmek istiyorsun
Soran+1 yılDönsem acaba kübrayı gördüğümde nasıl olurum yani o nasıl olur kız arkadaşım öğrenir mi öğrenirse ne yapar bilmiyorm kararsızım
- +1 yıl
bu bir celiskimidir ?:-P
yahu arkadas once kubrayi bir gor bak nasil oluyorsun ya seninkisi aski memnuyi geciyor :)))
Soran+1 yıl:D sanırım biraz öyle oluyor . Teşekkürler yarn bakalım neler olucak sevgilime bir mektup hazırladım onu ne kdr çok sevdiğimle ilgili sanıyorum ki geri dönücek
- +1 yıl
Iyi sanslar dilerim sana umarim gonlunce olur
+1 yılhiç hayırlı değil bu kübrayı da bırak sevgilinide. ve ikisinide unutmaya çalış çünkü eğer bırakmazsan ilerde daha çok üzücü şeyler olur
25 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir kız var özge die benden hoşlandığını söylemişti onla başlasam daha hayırlı sanırım ?
- +1 yıl
ya bir dur illa sevgilin yapıcaksın diye birşey yok ki azıcık dur mola ver düşün yalnız kal. ne o öyle o bitti şimdi bu ondan sonra şu. şahsen öyle erkeklere hiç güvenmem sevgisine bile inanmam. nasıl her erkekle çıkan kıza başka gözle bakılır erkekte öyle. o yüzden bu kadar aceleci davranma
Soran+1 yılPeki o zaman en iyisi kız arkadaşımla barışmak içn çabalamamak ve o istersede reddetmek ve kübrayla ilişkime kaçamak yaparak devam etmek sanırım en hayırlısı
- +1 yıl
of dediğimi anlamamışsın sen. napıyosan yap ozaman
Soran+1 yılPeki peki herkesten uzak durucam bir süre :()
+1 yılne fatmagül kaldı ne behlül ne bihter :D senariste anlat bunu bak iyi tutar :)) şaka bi yanada keyfine bak dostum hayatını yaşa, ciddiyet arama olcagı varsa olur herşey...
17 Yorumla
Soran+1 yılBir yandan kız arkadaşımla birlikte olup bir yandan kübra ile olan ilişkime gizli gizli devam mı etmeliyim ?
- +1 yıl
abinin sözünü dinlersen eğer, sana şöle bişi diyim, içinde ciddiyet varsa eski sevgiline karsı adam gibi dururum sadık kalırım, başka kızlarla alakam olmaz diyosan eger kendine, git barış sevgilinle gönlünü al, yok ben kalamam zaten üniye geçince ayrılacam falan diyosan, paşa gönlünün keyfine bak yaşa hayatını...
Soran+1 yılBir kız daha var özge die ondanda çok hoşlanıyorum acaba kübra ve sevgilimden uzak dursam barışmasam onunlamı çıkmaya başlasam daha iyi olur bu çıkmaz için.Özge arkadaş çevreme benden hoşlandığını falan söylemş
- +1 yıl
sen ciddiyeti taşıyamazsın, bunu sorgula kendine bana hak verirsin, içinden napmak geliyosa onu yap, ama kimsenin hayatını karartmadan üzmeden...
Soran+1 yılPeki teşekkürler.
- +1 yıl
kime öküz diyon?
+1 yılArkadaşıyla sevişmişsin lan daha ne diyim yani sevdiğin kız bunu duyarsa yüzünü bile görmek istemiyeceğine eminim :p
15 Yorumla
Soran+1 yılDuymaz yani ne kübra ne ben bunu ona söyleyemeyiz
- +1 yıl
E Kübra ile çık o zaman :D
Soran+1 yılO zaman bir süre sonra olur bu şimdi yaparsam tepkisi ne lur bilmiyorum onunda benmde çıktığım var bide kübra onun en sakın arkadaşı evlerine falan gidiyolar birbirlerinde kaldıkları günler oluyor.
- +1 yıl
Bişey söyliyemiyorum artık sana :D Ya işte kübra ile çıık :D
Soran+1 yılKeşke o kdr kolay olsa:S
Gizli Üye(36-45)+1 yılbişey olammış gibi davran hatuna . delirtecektir onu. peşinde sürünecek söyleyim :)
110 Yorumla
Soran+1 yılKübrayamı
Cevap sahibi+1 yılevet kübraya .
heyecanlanmışsın , eğlenmişsin , birşeyler yaşamışsın.
ne güzel bi oyun oynamışsınız :)
devam ettir , ama hiçbirşey olmamış gibi davran .
kesinlikle fır dönecek etrafında bak buraya yazıyorum
Soran+1 yılPEki bu arada sevgilimle tekrar çıkmaya devam edeyim değil mi ?
Cevap sahibi+1 yılhatun seni bırakmış . sence geri dönemeye değecek kadar önemlimi gözünde ?
eğer öyleyse zaten diger hatunu bosver . ama niye terketti seni , amaı ne , mutlumuydunuz ? sıkıcı bi ilişkiniz mi vardı ?
Soran+1 yılDedi benimle öpüşmek sevişmek içn çıkıyorsn gibi geliyor yoksa ilişkimz yürümüycekmiş gibi hissediyorm felan diyodu.Sanırım sevgimi ölçmek içn terketti.
Cevap sahibi+1 yılöyle bi ölçme nasılmış ? :s saçma geldi bana.. kendini değersiz hissetmiştir. birisi aklına girmiştir ..
ama şöyle bi durum var. sen onu geri istiyormusun
Soran+1 yılEmin değilim ama olursada fena olmaz istiyorum dielm
Cevap sahibi+1 yılsktret. diger hatuna biraz uzak dur . biraz yakınlas.
ama ona ihtiyaın yokmuş gibi hissettir. (kübraya)
Soran+1 yılTeşekkürler bende bunu düşünüyordum.
Sen anlattın bizde inandık...Allah ın liselisi ...Daha dünkü bebe gelmiş yediği naneyi anlatıyor milletde yorum yazmış...Ne günlere kaldık.Zibidiye bak.Böyle bebeler anne baba olacak ileride öyle mi?Pehhhh.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Len zibidi gül gibi sevgiline yapılır mı bu elin zillisiyle kanka ayağıg*tayağı vallahi zaman değişti liselilere gel yaaa.:D eskı sevgılınle barısmaya kalkma hıc. kızı haketmıyosun zaten bari öğrenmesin zavallım.
111 Yorumla
Soran+1 yıl:( ee nabıcam o zmn ben
Soran+1 yılHaklısın galiba en iyisi ikisinede bulaşmamak kübrayla konuşup olanları unutmsaını söylemek ve bir öpücük daha almak son kez.
Soran+1 yılAma kübra çok yakın arkadaşı barışırsak sürekli dibimizde bazen birbirlerinin evlerinde felan kalıyolar kankalar.Onlada konuşmam gerek mecbur.
Soran+1 yılKübra daha sexy :$
Soran+1 yılSeviyorm :( ama cinsel yönden kübra daha sexy daha ateşli
Soran+1 yılSevgi işte napabilirim :(
+1 yılufuktan ayrılmış iyi yapmışsın bu kız kaşar değil iyi bi kıza benziyor 1 yiğişmeye aşık etmişsin kendine doğru olanı yaptın başınada bela olmaz kız rahat ol ama kübrayla karşılaşmaktan korkma
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kendimi bi tuhaf hissediyorum ikisiyle aynı ortamda bulununca hangisine bakıcağımı şaşırıyorum
- +1 yıl
kübra erkek arkadaşından ayrılmış senden hoşlanıyor ona bakarsan umut verirsin sen çıktığın kızı seviyosun anlaşılan karşına al kübrayı konuş arkadaş kalmaya devam edelim uygun bir dille sevgiline sezdirme
Soran+1 yılDiyorum ama anlamıyor :S
- +1 yıl
dediğin halde ne diyor
Soran+1 yılO kadar şey yaşadık bu kdr çabuk unutucakmıyız falan dio
- +1 yıl
yuhya nikahına girmk istiyor sktiri cekiceksin ozaman çek bence sktiri ondan sonrada sakın ama sevgilinede belli etme sevgilinin yanındayken yanına git konuşman gerekiyosa selam ver gerekiyosa konuş ama bi mesafe koy
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. boşuna yazmışsın o kadar şeyi karaktersizsin resmen.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılkızlarını birbirine düşürücek gibisin eski sevgiline geri dön küpra çıkalım derse ayna aynı anda çık derim
06 Yorumla
Soran+1 yılİkisi bir olur beni öldürürler o zmn:S
- +1 yıl
dinle şimdi sakin ol eski sevgilinle barışmaya çalış barış hatta hemen
ondan sonra kübra gelir beni öptün işte biz ne olucaz biz çıkmıyormuyuz derse istersen çıkarız ama ben işte zaten çıkıyorum ondan ayrılıp seninle çıkarsam çok üzülür onu üzmek istemiyorum dersin bi zaman sonra ayrılırım dersşn oyalarsın 2 siyle 2-3 hafta çıkarsın ondan sonra ayrılırsın benim ilişkilerim zaten 2 hafta sürüyor
Soran+1 yılPEki teşekkürler ztn kübranında şuan çıktığı var yarn sonucu buraya yazarım öyle bişey derse
- +1 yıl
oho çok şanşlısın kızı utandırma sakın güncellersen sorunu haberim olur iyi geceler
Soran+1 yılTeşekkürler yarn güncellicem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılE yuhh sana da kankasına da Allah sizi bildiği gibi yapsın pislik p**evenk :\
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyorum mu dedin şaka mı bu?
31 Yorumla
Soran+1 yılHayır yani seviyorum ikisinide off bilmiyorm
+1 yılBurda olsaydın seni tokatlardım.
31 Yorumla
+1 yılne kankaymış bu be:))
08 Yorumla
- +1 yıl
üzülme lan:),yemişsin bi halt...kız seninle dudak dudağa yapıştığına göre,ezelden beri bunu istiyormuş,kanka ayağı boşmuş.
Soran+1 yılBilmiyorum belkide ama şimdi ne olucak onu düşünüyorm
- +1 yıl
kız seninleöpüşmenin ve sevişmenin hayalini kuruyormuş,onu yaptı..şimdi sen ona yatağın yolunu göster senden önce yatar o yatağa O...cebinde yani o kız senin...haa bu iyi birseymi tabiki deeğil..beraber olduğun kıza bunu yapmamalıydın ne olursa olsun..
Soran+1 yılEvet ama o tarz konularda kendime hakim olamıyorum.O zaman kübrayı eve film izlemeye feln davet ediyim kız arkadaşımdan da uzak duruyum eski kız arkadaşımdan..
- +1 yıl
sinemada öpüşüyorsa,evde ,yatağa atarsın sen o kızı..
Soran+1 yılSinemada kız arkadaşımda benimle öpüşüyordu yani bütün kız arkadaşlarım.Belkide benm arzumla alakalı bişey bilemiyorm
- +1 yıl
olabilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılölsemokumam bunu ya ne bu böyle hayat hikayen mi bu ? psikologa git sen deli
11 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yorumda yapmasaydın keşke :S
+1 yılUlan benim adımda Kübra ayar oldum :D
55 Yorumla
Soran+1 yıl:( karşı koyamadık
- +1 yıl
Eksi veren elleriniz :)
- +1 yıl
ben artıladım küpra
- +1 yıl
Eyw adanis4194 ama bana Kübra de küpra demeeee.
+1 yılNice hikaye hocam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar