Kız arkadaşımdan ayrılamıyorum, ne yapmalıyım?

Kız arkadaşımla liseden beri beraberiz 7 senedir birlikteyiz, liseden sonra ben o şehirden taşındım bana çok hata yaptı güvenimi kırdı bikeresinde bi kursa gidiyordu orada bi çocuk ona yardımcı olmuş diye arkadaş grubuna çocuk hakkında bişeyler söylemiş sanki onla flörtte hoşlanmışta o şekilde şeyker yazmış neyse sorduğumda şakalaşıyordum felan dedi tartışmadan sonra ona inandım kapattım ama bunun için özür bile dilemedi bikeresindede ondan hoşlanan çocukla arkadaş kaldı bunu benden sakladı sonra sadece bi kişiye değil bi kaç kişiye onun hakkında aşklı maşklı şeyler söylemiş onu öğrendiğimde birlikte kalıyorduk konuşmak istemedim kızdım sonrasında yaptığı çok doğru bişeymiş gibi umursamazcasına şakalaşıyorum dalga geçiyorum nolmuş felan dedi istersen gidebilirim şu an dedi affettim sonra çünkü o kadar çok seviyordumki ters gitmek istemiyordum bunun dışında sürekli 2 kelime ettiği kişiler instagramda bunu bulup ekliyor buda takipleşiyor hayır yani bu size normal geliyormu? Ben yeni tanıştığım birisine aynı ortamda bulundum diye bir kızı eklesem hoşmu olur daha o kadar yakın bile değiliz. Ben çok olumlu düşünen bir insanım ama kız arkadaşım hep olumsuz sürekli ailesini sorun ediyor ailesi izin vermiyor birlikte olmamıza bende daha okuyoruz dedim erken normaldir dedim okulum bitsin askerliğimi yapayım konuşulur bu durum dedim hepte böyle düşünüyorum. Hep bu bahaneye sığınarak herşeyde beni 2. Plana atıyor beni arıyorum açmıyor ilgisiz bana karşı genelde ben bunu sorun ettiğimde bana dediği şey ilerde olmuyucaz zaten felan 2 defa ayrılmak istedi resmen yalvardım ayrılmayalım diye sanki onsuz yaşayamıyıcağımı hissediyordum ayrılmadık tek anlaştığımız nokta birlikte olduğumuzda temas halinde olmamız ve cinsellikti onunda benimde ilkimiz birbirimizdik hala da öyle ama bu sorunlar hep devam etti yine aile konusu açıldı ve ben çok yoruldum tek başıma bu ilişkiyi yürütmekten değersiz görülmekten, o hayatını ben yokmuşum gibi davranıyordu ben ise herşeyimi ona danışıyordum
Güncellemeler
+1 yıl
Hep o ayrılmak isterdi şimdi ben ayrılmak istiyorum bizden olmaz diyor ailem izin vermiyor hiç bir yolu yok diyor bende o zaman ne istiyorsun ayrılmak mı istiyorsun diyorum ayrılalım diyorum yok istemiyorum diyor sonra sanki ayrılsam bırakıcaksın diyor bende eskisi gibi olmaz biter diyorum istemiyorum diyor anla istiyorum sadece felan diyor
Kız arkadaşımdan ayrılamıyorum, ne yapmalıyım?