arkadaşlar daha önce sevgilim oldu ama hiç böyle yakınlaşmalı olmamıştı. zaten 3 yıl sonra biriyle sevgili oldum. ondan önce 19 umda oldu en son herkesle samimi olamıyorum zaten. herneyse bu kız benden de 2 yaş büyük 7 aydır cıkıyoruz. şimdi farkındayım orama felan yakın dokunuyor. araba sürerken elimi tutuyor kendi eliyle bacağına koyuyor tabi ben kıpkırmızıyım malum. nasıl sakin olacağım birde penis boyumdan dolayıda çekiniyorum 14,5, 15 cm maalesef bu da kırıyor yakınlaşma isteğimi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni de böyle bir soru cevapladım Allah aşkına neden yani neden birlikte olmaktan çekiniyorsunuz ben diyorum ki hani keşke sevdiğim adamın yanında olsa bir şeyler yaşayabilsek sizin böyle bir imkanınız var Ama bu seferde utanıyorsunuz gerçekten ilginç yani emin olun pişman olacaksınız bakın ben size söyleyeyim neden yapmadık diye pişman olacaksınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilimin de aynı sadece bazı pozisyonlar da biraz yetersiz kalıyor ben bu durumu önemsemeyince ona övgüler yapınca kendi bedeniyle barıştı sevgilim. His olunca zaten bide üstüne ten uyumu eklenince cinsel organın, fiziğin , o an nerde olduğunuzun bir önemi kalmıyor. Ne güzel 7 ay ağırdan almış bir şey yaşamamışsınız karşında ki insan sadakatliyse ayrıntılara takılma. Tek partnerle yapamayana seks makinası kadın ya da erkek ver onu da aldatır. Uzun zamandır sevişmeyince hele sevdiğin insan karşındaysa o telaşın, heyecanın tadını çıkar. Tek korkucağın şey ilişkinin monotonlaşması olsun. Sevgilinle ilk yakınlaşmaların tadı kolay kolay geri gelmiyor çünkü
222 Yorumla
Soran+1 yılböyle sanki yaklaşsam dudaklarında beni boğacak gibi deli bir heyecan var içimde
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız da tahmin ettiğim gibiyse küçük değil ergen değilsiniz. İleriye bile gitseniz ne var bunda. 40 yaşımıza geldiğimiz de azalan libidomuzla baş başa kalıcaz. Bakir ya da bakire olduğumuz içinde toplum bizi alkışlamayacak plaket verilmeyecek. 7 ay olmuş belirli bir güven var cicim ayları bitmesi gerekiyordu normalde hala niye bekliyorsun çekinme.
Cevap sahibi+1 yılMesela 30 yaşımda değilim ama 19-22 yaşımdaki libidomdan eser yok şimdi. O zamanlar parmağım kesilse canım acımazdı şimdi elimi çarpayım acıdan ölürüm. Acı eşiğim bile o kadar düştü ki hem bedenen hem yatak anlamında
Soran+1 yılyanlış anlama sapıklık olarakda algılama ama nasıl yaklaşayım ne dememden veya nasıl dokunmam neler hoşuna gider onun
Cevap sahibi+1 yılDaha önce ön sevişme ya da ilerisini yaşadın mı? İlk önce dediğim gibi öpüşmekle başla bütün görevi kendine yükleme bırak kız sana eşlik etsin. Belki daha tecrubelidir bilemeyiz. Şimdiden planını yaparsan kendini yorarsın kendinden beklentin olur. Plansız olan, hislerle yaşanan sevişme emin ol ezberlerden çok daha zevkli. Kimisi tatile gider zevk almaz kimisi arkadaşının evine getirir sevgilisini anlık bir şeyler yaşanır. Mekanın bile bazen önemi kalmıyor
Soran+1 yıl1 kez olmuştu yazlıkda tanıştığım kız ile. biraz ilerlemiştik ama yani ateşli öpüşme olarak tanımlayabilirim. ve o evet tecrübeli anlayabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılDetay vermeden demeye çalışıcam çünkü abazalar yoruma birikiyor çünkü bizim ilişkimizde mesela biz ilk ayımızda yaşadık herşeyi. Normalde oo çocuğa hemen vermişsin biter bu ilişki derler ama tam tersi oldu 1 yıl olucak neredeyse ve ciddi bir ilişki oldu. Her ilişkinin ezberi farklı işte
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi öpüşmelerle başka. Daha sonra günü birlik bir yere gidin. İmkanınız varsa aile yönünde birlikte kalın o gece. Sen efendi çocuksun 25 yaşındaki kadına bile bakiremisin diye soran hadsizler çok çünkü. 7 aydır efendiliğini bozmamışsın kız bakire değilse yardım eder zaten. Benim anlamadığım 7 aydır illaki hafta da bir görüştünüz nasıl dayanabildiniz 😂ilerisi için de demiyorum öpme cilveleşmeye iyi dayanmıssınız yapmadan
Soran+1 yılvalla benim çekinmemden dolayı dayandık. o sürekli öyle şeyleri çağrıştırıcak şeyleri yapıyor. bende anlıyorum aslında. bu arada napayım bakire değilse nasıl vazgeçicem aşkımdan
Cevap sahibi+1 yılBakire değilse neden vazgeçiyorsun ki o zaman yıllar önce karşısına çıksaydın. Kurallarım var yapamam egom incinir dersen kızın senden sonra başkasıyla olması ihtimalini göze alabiliyorsan ayrıl. Umarım kendini kasarak (ilişkiye girerken) bakire taklidi yapmaz ama açık açık değilim derse bişey demeye hakkın yok 😂 Onun sana sitem etmediği neden tecrube edinmedin demediği gibi. İkimizinde durumu eşit bence
Soran+1 yılyanlış anlamışsın napayım derken. zamanı geri getiremem aşkımdan da vazgeçemem demek istedim. Türkçe ne tuhaf dil heryere uzuyoruz
Cevap sahibi+1 yılBence saatten dolayı idrak edemedim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılUmarım ikimizde çooook mutlu oluruz ilişkimizde.
Cevap sahibi+1 yılDaha aile muhabbetlerini yaşayacaksınız anneyle tanışma muhabbeti bak o da heyecanlı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilim için acaba beni sevmiyor mu annemden niye kaçıyor diye düşünüyordum. Bunlar tanışınca bizimki heyecan yaptı 😂😂😂 Meğersem utanıyormuş
Soran+1 yılOndan çekinmem benim annem onu tanıyor zaten çok da seviyor 😄
- +1 yıl
Yaa ne güzel diyalog kurmuşsunuz ben de katılmak istedim, ve içimi hiçbir yere dökmezken birazcık buraya dökeyim bari. Bize de 3.5 yıl kadar oldu ve ben de 22 yaşına giriyorum. Onun da benim de daha önce ilişki deneyimimiz olmadı.. konuştuk, tercih etmedik ben açıkçası büyü bozulur sevgi biter diye korkan bir tiptim hep. İster istemez öyle devam ediyorum ama bir yandan özel olsun istiyorum e tabular da var neyse o kısmını geçtim ama birbirimizi tatmin ediyoruz o beni önemsiyor ben onu önemsiyorum mastürbasyon falan yapıyoruz fırsat bulursak en son 3 ay önce oldu tabi ama.. kendisi asker. İçten içe kendimi huzursuz hissediyorum ama bu ilişkimiz daha masum mu kalmaliydi diye. Geri kafali diye nitelendirmeyin bu arada. Öyle bir tip değilim ama işte neyse sizi de sıkmayım inşallah çok mutlu oluruz hepimiz.
Soran+1 yıl@Limonlukekjuice neden ötelendirelim. Bence doğrusunu yapıyorsunuz. Zaten bu dönemde bir şey yapmayan kimse yok. Ben önceden benden önce kimseyle takılmamış olsun derdim. Yaş arttıkça fark ettim ki onlar önemli değil. Şöyle diyim severek aldığım bakire birisinin huyu suyu uymaz bir zaman sonra dağılabiliriz. Ama isteyerek evlendiğin biri bakire olmasa bile pişman olmazsın sonuçta o seni ömür boyu sever. Velhasılkelam bence pişman olma zaten çocuk seni gerçekten seviyorsa ilişkinizin masumiyeti hiç bozulmaz.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, öyle hissediyorum evet seviyor görüyorum da
Cevap sahibi+1 yıl@Limonlukekjuice bence 3.5 yıl olmuş büyü bozulmasın. Siz onun görevi sebebiyle ayrısınız bizde ayrı şehirlerden dolayı. Birbirinizi böyle zamanlar da bırakmamışsınız devamı da gelir bence söz nişan anlamında. Çok çok mutlu olun bi anlık gaflete düşmeyin 3 yıllık bir emek var çünkü herşeyi beraber keşfediyorsunuz iyi günler dilerim
Cevap sahibi+1 yılÖzel olarak paylaştığın şeyler içinde pişman olma çünkü dozunda yaşamışsınız. İlerisi için de evlendiğiniz zaman umarım ten uyumu çıkar. Sadakat, güven, saygı üçlüsü her zaman olduğu sürece cinsellik ve iletişim konuları bence her zaman çözülür. 3 ümüzünde ilişkisi hep ilk gün ki gibi olsun :)
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim en içten dileklerimle diliyorum çok mutlu olun hepiniz 🌿
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Önce kendine güvenmelisin gerisi gelecektir
Duyguların hislerin zaten senin durmana tepkisiz kalmana izin vermez. Dokun sarıl öp bunlar içinde boy lazım değilİlişkiye girecek kadar istekli arzulu olduğunuzda çokta önemli olmayacaktır00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyu gayet iyi kardeşim takma evlenince yaşa utanmaya devam
01 Yorumla
Soran+1 yılOna kadar kalamicaz durum onu gösteriyor 😄
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. derin derin nefes al penisi sorun yapma kız belli ki temas istiyor
00 Yorumla
+1 yılIm nimet bu kız sevis onla dokun a**mı**na** okşa
16 Yorumla
Soran+1 yılyarın akşam buluşacaz. karşılık vericem :D
- +1 yıl
Eheh kolay gelsin
Soran+1 yılaşağıda bir arkadaş baya yardımcı oldu ama, ben hala tam olarak nasıl başlayacağımı bilemiyorum o sorun var :D
- +1 yıl
Icinden ne geçiyorsa boynundan emme baslayabilirsin
Soran+1 yılzaten tecrübem olmadı ama hemen üstüne atlayayım işi bitireyim kafasında değilim. neyse bakalım inşallah sıkıntı olmazsa yarın buluşacagız
- +1 yıl
Duygular çeker
+1 yılPeki siz neden utanıyorsunuz ki ilkiniz değilmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamamışsın. onun çok belli cinsel tecrübesi var benim o yok
- +1 yıl
Kusura bakmayın kafa meşgul biraz finallerle falan. Bunu biliyor mu peki? Biliyorsa size yardımcı olur bence sorun etmeyin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne