Severken Vazgeçtim Sevdiğime Zarar Gelmesin Diye Ama O Beni Hiç Tanımamış Gibi Yapıyor Ve Sürekli Beni Rahatsız Eden Biri Var?

Konu çok uzun ama kısaca anlatacağım. Ben çok mutluydum her şey yolundaydı sevgilimle birbirimizi çok seviyorduk ama daha sonra ortaya beni tehdit eden bir oğlan çıktı adı barış. Yok neymiş beni seviyormuş eğer sevgilimden ayrılmazsam sevgilimi öldürürmüş kulağa çok saçma geliyor farkındayım ama bu barış denen herif en yakın arkadaşını bıçaklamış biri serserinin önde gideni. İlle de ayrılacaksın falan öldürürüm dedi ben ne yapayım ona zarar gelmesin diye mecburen ayrıldım. Daha sonra bir arkadaşıma anlattım bunu o arkadaşımda gidip sevgilime söylemiş. kim bu çocuk falan demiş ama daha sonra umursamamaya başlamış sevgilim (yani şimdi ayrıldık eski sevgilim). Bu çocuk her gün beni takip ediyor sürekli peşimden geliyor durmadan arıyor ve mesaj atıyor inanın bana ne yapacağımı bilmiyorum. Sevgilim ise sanki hiç tanımamış, hiç tanışmamış, hiç sevmemiş, hiç konuşmamış gibi davranıyor. Bana öyle bir bakışı var ki sanki 40 yıllık düşmanıyım. Ne olur bana yardım edin ne yapacağım? Ben sevgilimi çok seviyordum hatta evlenecektik biz ama neden böyle yapıyor bilmiyorum ve Barış'a gelince onu ne yapacağım? Bana zarar vermiyor sadece sürekli etrafımda ama rahatsız oluyorum. Hatta dün yoldan geçerken iki erkek sarkıntılık etti barış arkamdaymış gitti iki oğlanıda dövdü sonra bunlar yanıma gelip özür dilerim bacım deyip kaçtılar. Ne olur yardım edin lütfen!!!
Severken Vazgeçtim Sevdiğime Zarar Gelmesin Diye Ama O Beni Hiç Tanımamış Gibi Yapıyor Ve Sürekli Beni Rahatsız Eden Biri Var?