Benimle yasak aşk yaşamaya çalışan kişi sevgilimden ayrılınca bana eskisi gibi ilgili davranmamaya başlamasının anlamı ne?

Benim uzun süreli ciddi bir ilişkim vardı. İlişkimizde bazı sorunlar olduğu bir gerçek ama yıllardır bir birbirimize sadık kaldık, en azından ben öyle biliyorum. Sonra benim iş yerinden bir arkadaşım bana aşırı ilgili davranmaya , iltifat yağmuruna tuttu. Sürekli hediye almak istediğinden bahsetti. Kahve içmeye ısrarla çağırdı durdu, gitmedim tabi. İlk zamanlar bu arkadaşımın mesajlarını sevgilime hep diyordum ama tepkisiz sadece dinliyordu. Sonra bu arkadaş iltifatın dozunu artırdı, bana sevdiğini söyleyen mesajlar atmaya başladı. İmalarda bulunmaya başladı. Fırça yiyip kendine geliyordu. Ben mesajları silmeye başladım çünkü sevgilim görse rahatsız olacak diye düşündüm , arkadaşlığı bir kaç kere bitirmeye çalıştım ama bitirmedim. Sonra kendimi buluşmasam da , karşılık vermesem de aldatmış gibi hissettim. Sevgilimle ayrıldık. Bu elemanda biliyordu , beni yine kahveye çağırdı, gel dertleşiriz, hem çok güzel birşeyin başlangıcı olur dedi. Ben sana yükseliyorum filan dedi. Ben gitmeyince de süreci bilmesine rağmen bir kaç ufak mesaj adım attı ama eski isteğinden eser yoktu. Ama yine hikayelere postlara kalpler beğeniler atıyordu. Sevgilimle biz tekrar barıştık ve profil resmimi sevgilimle olan fotoyu yaptım. Şimdi durumlara bakmayı da bıraktı , foto beğenmeyi de. Aşırı kafam karıştı, ne yaşadık biz. Beni istiyorsa ayrı olduğumda neden düzgün adım atmadı, istemiyorsa barışınca niye beni tamamen yok sayıyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu erkeklerin seni ilk gördüğümden beri seviyorum lafları filan tırt anlaşıldı
Benimle yasak aşk yaşamaya çalışan kişi sevgilimden ayrılınca bana eskisi gibi ilgili davranmamaya başlamasının anlamı ne?