Onun sevgilisi mini etek giymesine karışmıyor.. Arkadaşlarımı sevgilileri bu kadar bunaltmıyor.. Onun sevgilisi çok düşünceli özel günleri unutmuyor, sen odunsun.. Onun mesajlarına hemen dönüyor sen sürekli bekletiyorsun...
Sevgiliniz, sizi arkadaşlarının sevgilileri ile kıyaslarsa ayrılır mısınız yoksa daha mı özenli olursunuz?
Hekimler ozelliklede pedagoglar in bir numarali ogretisi anne babaya asla ama asla cocugunuzu baskalari ile kiyas mukayese etmeyin bu kisilik bozukluguna neden olur buyuklerde ise mazallah kin ve nefret duygusunu korukler adi ask olan sozum ona sevgi olan birliktelikler de bunu yapmak olumcul dahi olabilir ama bizim kizlarimiz cok zeki tabii istedigini elde etmek ugruna yapamayacaklari sey yok allah onlarin serrinden korusun.
O zaman onunla çıksaydın der hiçbir şey olmamış gibi devam ederim. Ne bu saçma karşılaştırmayı ciddiye alırım de saçma bir trip yüzünden ayrılırım. Biraz realist olun ilişki dediğin şey bu kadar ufak şeylerden biter mi?
Bu kıyaslama 1-2 defalığa mahsus bir şey ise kendime çeki düzen veririm. Fakat bu kıyaslama her fırsatta dile gelen bir şey ise ve ilişkimizi zedeleyecek bir boyuta ulaşmışsa ayrılmak en doğrusu olacaktır.
Ne kıyaslarım ne kıyaslanırım ki zaten artık yaşımız 30 a dayandı hala daha böyle bir adam varsa da uzak dursun yani :D Tam ergenlere göre soru sormuşsun.
Kitleye göre sorular , yetişkinler de zıvanadan çıkabilir. Özellikle iş yerlerine birinin eşinden/sevgilisinden sürekli çiçekler hediyeler geliyorsa. Diğer kızlar kendi sevgililerine baya görmüyor.😀
kiyaslamalisin, abartmadikca bir sikinti cikarmaz ve emin ol ki gereklidir. yoksa kendini ezdirmis olursun, senin hakkinda arkadaslarina bahsederken sen insan degilmissin de onun oyuncagiymissin gibi anlatir.
Eğer benimle ilgili rahatsız olduğu bir durum varsa, bana söylemeli ve dikkat etmemi istemeli. Eğer beni başka bir kadınla kıyaslıyorsa, kapı sonuna kadar açık istediği zaman defolup gidebilir
Hoş karşılamam, kimseyle kıyaslanmayı sevmem. Ne ben kimseden iyi, ne de onlar benden. Ben duygularımla yaşarım, başkalarının nasıl davrandığıyla ilgilenmem.
Bence şu da düşünülmeli biri ile kıyaslayacak seviyeye geldiyse insan kendine yapılmayan şey içerlemiş üzülmüş olabilir. Çünkü hepimiz deriz bazen Keşke benim de böyle olsa diye.
Ayriliyim evli msem evlilik biraz zor yikilir beni sevmesi icin elimden geleni yaparim bide zaten evlendiyse eskiyi unutmuştur sadece beni kiskandirmak icin diye dusunurum killimi kimildatmam
En İyi Cevaplar