Merhabalar Herkese 🌸

Yapmayın abi sizin aklınız size yeter😂
Merhabalar Herkese 🌸

Yapmayın abi sizin aklınız size yeter😂
Bence bu konu büyük ve önemli bir konu bu konudan dolayı bence çok çok huzursuzluk da çıkabiliyor
Bence kızlar çok arkadaşlarının dolduruşa gelebiliyor genel olarak sadece ilişkiler ile alakalı değil kavramsal olarak konularla alakalı birbirini zehirliyor
Mesela bir kız diyor ki ben evleneceğim diyor evlie karşı bir fobi geliştiriyor onu bütün kız grubuna yansıtabiliyor bütün kız grubu evliliğe karşı oluyor taki biri evlenene kadar tek tek hepsi evleniyor
Arkadaşlıklar birbirini kötü etkilediği zaman bu Doğru olmaz
Hayır tabi ki de.. sevgilimle olan tartışmalarım bende kalır.. bundan başka kimseye bahsetmem aramızdadır her şey.. çünkü başkalarına anlatırsam ya da akıl alırsam özel diye bir şey kalmaz aramızda.
Arkadaşlarım değil de ablam ve kız kardeşime hop ss atardım. Abla bu bana ne diye trip atıyor veya yanlış bisi mi yapmışım diye sorardım. O da işin içinden çıkamadığım zamanlarda. Yoksa söylemem kimseye.
Kimsenin aklı ile ilişkimi ilerletmem sonuçta iki kişi arasında olan bir konuyla alakalı kimse yorum yapmamalıdır. En ufacık bir şeyi bile arkadaşları ile paylaşan kişileri gerçekten hiç anlamıyorum.
Cevap
10Cevap
Benden ilişkisi için tavsiye isteyen arkadaşlarıma bu tavsiyeyi veriyorum genelde assdjdk
Önceden alıyordum ama şimdi almıyorum çünkü herkes sadece kendine göre yargılar ve siz o yargılarla hareket ettikçe ilişkiniz daha da kötüye gidiyor bence zaten adı üstünde ilişki. İki kişiyle olan bişey daha fazlasına gerek yok tartışmaları kendi aranızda halletmeniz daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum 😁
Sevgilimle olan tartışmalarımın ikimizde kalmasını tercih ederim. Üçüncü kişilerin aklıyla hareket etmem arkadaşım olsalar bile.
Hayır, geneli pusuda beklediği için haset, kıskançlık vs. almam. Bir sorun varsa çözerim, çözülecek gibi değilse de zamana bırakırım.
Akıl falan almam sadece dertleşmek istersem belli konularda konuşabilirim
Sevgilimle aramızda olan tartışmaları dışarıya taşımam
Kimsenin aklını aramıza karıştırtmam.. Herkesin aklı da kendisi de haddini bilsin..
Henüz olmadı ama : ) olaki ilerde olursa da. akıl almam
Aşk hayatımla ilgili bir sorun olsa kimseden akıl almam kendi aklım bana yetiyor yine benim için en doğru kararı ben veririm
Hayır almam bildiğimi okurum
Tartıştığımda kimseye tartıştığımı söylemem.
hayir anlatmam genelde
nite benim aklım yok mu
Yok ben zaman veriyorum çözülmesi için
Benim aklım bana yeter
Sevgilim yok ama akıl alırım
Hayır daha kötüye gider
Sevgilim yok kafam rahat
Kendim düşünürüm daha çok
Anlatmam hayır ilişkimde olanlar bana özel
Almam…
Almam
Alırım😂😂