Çok sinirlendiysem evet

Hayır. Sevgilim veya eşim ile başkalarının yanında kavga etmem. Bu doğru bir şey değildir. Sevgilimle her ne kadar da kavgalı olsakta onu başkalarının yanında asla küçük düşürecek veya utandıracak bir şey söylemem. Kendi sesimi asla yükseltmem veya tartışmayı uluorta yerde yapmam. Eşlerin tartışmalarını yalnız kaldıkları vakit birbirlerine düzgün bir şey düzgün bir üslup ile ve güzel bir dille ifade etmeleri gerekiyordur. Böylelikle ortada kavga veya tartışma olmadan sorunlarını çözerler. Eğer konu aldatma ise aynı şekilde tartışmayı özel olarak yapmalıdırlar. Eğer sinirli bir yapıları varsa onlara tavsiyem; aldatılsanız dahi bazı şeyleri öğrendiğiniz için kendinizi şanslı hissedin ve nefret kusmanıza gerek yok çünkü sizi aldatan veya aldatacak kişi hayatının en büyük ve en güzel şansını kaybetti demektir. Siz siz olun aldatılma karşısında çirkinleşmeyin ortada sadece bir çirkin bırakın ve sessizce hayatınızdan çıkarın.
Bence ilişki iki kişi arasında yaşanmalı üçüncü kişiler dahil olursa işin rengi değişir ve saygı biter.. O sebeple asla üçüncü kişilerin yanında tartışma taraftarı değilim daha da sinirlendirir beni bu tutum. Keyifli günler..
Cevap
39Cevap
Bu çok yanlış bir davranış her iki taraf için de.
Sorun varsa dışarıya yansıtılmamalı, iki taraf kendi aralarında halletmeli sorununu.
Dışarıda tartışma olduğu zaman araya üçüncü kişi girer ve olay hepten çığırından çıkabilir.
Hayır etmem. Genel de tartışırken bilinç altında kalanlar ortaya çıkıyor. O yüzden baş başayken tartışmak en iyisi. Hem aradan zaman geçmiş olduğu için genellikle kızgınlık seviyesi azalır ve tartışma daha sağlıklı olur...
çok sinirlensem bile tartışmam, ikimiz de kötü hisseder ve ayrılık raddesine bile geliriz o yüzden sinirimi dindirmeye çalışır sakin bir ortamda güzelce konuşurum.
Hayır dışarıya hiçbir şey yansıtmam özelimi evde yaşar evde bırakırım
Tartışmam doğru değil. İki saat sonra barışacağımı biliyorum bu yüzden insanların yanında ilişkimizi küçük düşüremem.
Tartismam hiçte sevmem eğer eşim bana öyle bisey yaptıysa arada yapar agzindan burnundan getiririm. Ama dikkat eder oda son olaydan sonra 🤣🤣 isterse etmesin. Hele ben asla eşimi kucuk düşürecek bişey söylememde yapmamda ama o yaptı bana.
Ben yapmadım hiç aslada sevmem bu konuyu.. Ama eşimin yaptığı olmuştu..
nerede nasıl hangi ortamda ve tartışmanın sebebi önemli detaylar
İstemem ama insan her zaman aynı ruh halinde olamıyor bu yüzden bilemiyorum
Çok sinirlenmiş bile olsam bir şekilde sakinleşmeye bakarım. Asla başkaları varken tartışmam.
Tartışalacak bir konu varsa (hangi konu olursa olsun) tartışırım. Niye tartışmayayım ki?
sanmam iliski ask vs akil fikir birligi degilmidir boyle bi duruma gerek yok
Ben zamana mekana ve insanlara göre yaşayan biri değilim. Beni tanıyan ve orada rezalet istemeyen kişi beni orada sinirlendirmekten kaçınır. Kaçınmıyorsa eğer onun çekinmediği yerde ben hiç çekinmem.
hayır tartışmayı sevmem olayın nedenlerini konuşuruz ilişkimiz yürümüyorsa ayrılırız her gün stres olmaktan kendini üzmekten iyidir zor olsa da ayrılık
Hayır başkalarının yanında küçük düşmesini istemem. Sonuçta akıllı kadınlar kocalarını kral yapar kraliçe olur diye bir söz var kesinlikle doğru. Aynı şekilde onun da benle tartışmasına müsaade etmem bunlar baş başayken çözülmesi gereken şeyler.
Tartışmam.
Ağzımdan çıkanlara çok engel olamadığım için zaten sinir anında susmayı tercih ediyorum.
Dün Kinder bueno yedim tadı çok güzel.
Bu arada " bueno " sözcüğü ispanyollara ait, ve Türkçe " Iyi " demek.
Hayır. Çok yanlış. Yakışıksız. Kabalık olur bu. Kimse kimseyi alağılamamalıdır, sebebi ne olursa olsun. 😎
Hayır böyle şeyler milletin yanında olmaz. Bunu akıl edemeyecek biriyse rezil edecekse bizi olmayız zaten.
Hayır tartışmazdım ben her şeyi herkesin duymasına gere yok
Hayır öyle bi durum ayrılık sebebi bile olabilir benim için.
Hayır tartışmam susarım ama sonradan acısını cikaririm 😂
Eger beni sinirlendirdiyse etmem ama benimle kavga etmeye baslarsa durmam. ikisi arasinda fark var
Hiç sevmem baskasının yanında tartışmayı da tartışanı da.
Tartışmam başbaşa olmak varken napayım başkalarının yanında tartışmayı
Tartışmam, evde tartışmak varken onların yanında asla yapmam.
Ben kavga etmem ama kadın istiyorsa erkek her halükarda caresizdir
Hayır asla.. kavagda Sevgi de özeldir özel kalmalıdır
Hayır, kavga canlısı değilim ama başbaşa kalınca muhakkak o sorunu çözerim.
Hoşuma gitmez herkesin içinde. Uygun zamanda baş başayken hallederiz sorun neyse
Tartışmam tartışmayi sevmem müsait yerde olabilir herkesin içinde olmaz
özelim sonuçta başbaşayken evdeyken tartışırım ama dışarda ve kimsenin yanında asla
Eğer ciddiyse ve çok aşırı sinirlendiysem kimse tutamaz beni
tartışmam. sevdiğim insanlarsa üzülürler kavga ettiğimiz için. sevmediğim insanlarsa da ağızlarına laf vermis olurum. hiç gerek yok
Kesinlikle hayir belli bile etmem eger sorun bendeyse ama. O kavga etmek isterse bakislarimdan kesinlikle anlar ve erteler
Büyük konusmayayim ama Asla tartismam Bu hiç uygun bi davranış değil. Çünkü insanların haysiyetini ve gururunu incilten en büyük kötülüktür başkalarının yanında tartışmak.
Hayir dogru degil hos gorunmuyor disardan ve incinebilir sevdigim
sevgilim veya eşimle kavga etmem ki
genelde dikkat ederim tartışamamaya
sevgilimle tartışmam sevgilimle hadi tartışabilirsek bile başkalarının yanında olmaz
Hayır tabiki, insanların yüzüne nasıl bakarsın sonra
Hayır kavgalıysam bile kimseye belli etmem
Milletin içinde değil. Uygun zamanda konusu açarım
asla.
iti, çakalı sevindirmek olmaz
Zorla tartışmadığı sürece hayır
esim beni dinkemezse yapisiririm tokati azina
Bilmem huysuz bir eşim olursa ederim belki. 😀
Hayır.
Hayır
Asla
Tartismam