Evett sorum size
Karsinizdaki kisinin (flört ettiginiz/Sevgiliniz) gecmisini unutup unutmadigini nasil anlarsiniz?
Karsinizdaki kisinin (flört ettiginiz/Sevgiliniz) gecmisini unutup unutmadigini nasil anlarsiniz?
Saglikli bir İnsanin geçmişini unutması imkansızdır eğer unuttum der veya unuttum havasına yatiyorsa bilki rol yapıyor. hafiza kaybı veya ayzemir hastasi (genelde yaşlılarda görülür) bu kişiler bile yakın yıllardaki ya da bir iki haftalık veya günlük yaşamında hafıza kaybı yaşar ama küçüklüğünü veya gençlik anını senden benden iyi hatırlar
o anlamda sormadigim anlasiliyor sanirsam. Saglikli bir insan tabiki gecmisini unutamaz ama önemli olan gecmisle olan bagini gönül bagini koparabilmek
imkansız kiyasliyordur ama demiyordur
Eski sevgilim şöyleydi veya eski anılarını anlatıyorsa unutmamıştır. Veya sorabilirsin önceki ilişkin nasıldı anlat diyebilirsn. Anlatmazsa boşver unuttum derse unutmuştur. Ben böyle yapardım. aklımda olsaydı bahsediyor olurdum çünkü içinde kalan şeyleri dökmek ister insan
diyelimki sordum ve bosver eskide kaldi diyor
ve ben israrla soruyorum sonra zorla bir sekil anlatiyor.. bu nedir peki sence
Seni kirmadigi için olabilir. Sevgisini hissediyorsan boşver gerisini
sevgisini hissediyorum ama bazende geliyorlar bana ve diyorum acaba o sayfalari kapatmismidir diye cünki ben sormadan hic gecmisiyle ilgili birsey anlatmiyor..
Geçmişi kurcalamak iyi değildir geleceğe bakın beraber gelecek ile plan kurun ve konuşun daha çok yararı olur her ikinize ama evlilik filan diye de acele Edip o konulara dalmayin ikinizide yorar. Ailesi çocukluğu anıları hakkında konusun merakın bunlara olsun eski şeylerde. Unuttu unutmadı bunu düşünerek ilişkin zarar görür
Cok tesekkür ederim 🙏
Umarım iliskine faydası olur. Sevgilinde sevgine layık olur
Seni ona benzetmeye çalışırsa gibi gibi. Mesela sac rengi şekli giyim koku değişikliği gibi şeyler.
Cevap
11Cevap
Bilmem gadasi
Bilmiyorum ama şuraya bir #rez atıyım. Güzel bir soru. Cevabını bilmek isterim.
Unutamam şu an bu durumdayım onu unuttuğuma inandırmaya çalışıyorum ama unutamadım
münneccim olmak lazım
kim içinde ne yaşıyor mumkun değil
bence unutulmaz o yüzden kendim gibi geçmişi olmamış arıyorum da imkansızı istediğimin farkındayım
Unutturmuşlardır ona.. 😊😊
Anlayamayız sihirli annemde ki Betüş müyüz biz
Anlayamazsın
anlayamamjsjsshh
Davranışlarından
Anlayamazsın
unutmaz kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar