Bir insan elemanını nasıl unutur?

Arkadaşlar. Ben 2,5 aydır arcelik mağazasında Satış temsilcisi olarak çalışıyorum. Kurbanda patron bayramın 4. gunu magazanin açılacağını söyledi. Ben 4. gunu mağazaya gittigimde kapı duvardi. Saat 8 di bu arada. Hemen muhasebeci arkadaşımı aradım. Bana pazartesi günü baslayacaz. Sen patronu ara dedi. Arkasindan patronu aradım. Bugun mağazayı açmıyor muyuz? dedim. Oda "Açıyoruz ama sen gelme" dedi. Bende çoktan geldim kapıdayım dedim. Tamam bekle orada dedi. Saat 9 doğru geldi. Megerse herkese haber vermiş. Pazartesi günü açılacağını. Diger Satış temsilcisi arkadaşıma da "Sadece sen gel. Saat 9 da açacaz"diye mesaj atmış. Birtek bana haber vermemiş patron bozuntusu. Bide gelince sordum. Pismis kelle gibi gülüyor. Pazar günüde ben gitmedim.(Normalde calisiyirum o gun) Bugün yemekte karşılaştık. Dun nasıl kalabalık miydi? dedi. Bende "Dün gelmedim. Cumartesj günkü hakkimi dün kullandim"dedim. Bide kiziyor bana. Neymis kafama göre iş yapmayacakmisim. Niye haber vermediniz o zaman dedim."Unuttum ben seni. Yoksa verirdim."dedi. Acayip gıcık kaptım. Bi insan elemanini nasıl unutur.
Bir insan elemanını nasıl unutur?