Genel olarak erkeklerin bu konuda söylediklerini okuduğumda/duyduğumda bu düşüncede olduklarını görüyorum.
Peki, neden bu düşüncedesiniz beyler?
Kadınlar gerçekten paralı erkeklerden mi hoşlanır?🐞
27/01/2018
14.04🐞

Erkekte dekolte cüzdandır. Ne kadar açarsan, o kadar talep görürsün. Bunu unutmayın ! İnkar da etmeyin.
Çünkü paraya önem veren kadınlar büyük çoğunluğu oluşturuyor. Hangi paraya değer vermeyen kadın bir parkta simit yiyerek bir aydan fazla sevgili kalabilmiş? Kim sevgilim oto tamirci diye gururla söyleyebilmiş? Paranın mutlaka bir büyüsü var ve insan istemese de buna kapılıyor.
Örneğin; Birinin maddi durumu çok iyi değildir. Kız arkadaşıyla sahilde oturup çay içmek ister ve bunu sever de. Zihninde canlandır. Ama o kadın zamanla üç kuruşa bir gün orada bir gün buradayız dayanamıyorum, ben de arkadaşlarım gibi hoş yerlerde gezmek istiyorum, gencim der. Hak versen olmaz, vermesen olmaz.
Ancak sevgilisi lüks aracını köşeye çekip soğuk bir sonbahar akşamı çay ısmarlasa, sahilde oturup denizi izlese, kadın "Bu çok hoş bir adam. Parasıyla hava atmıyor, benimle oturup sahili izleyebiliyor. Ve burada huzurla oturmak bana da keyif veriyor. Manzara çok hoş" der.
Parasız sahilde oturan burayı seviyor denmez, ama parayla oturan çok içten ve düşünceli, huzuru seviyor derler.
Altında kötü bir araba ile barların arasından geçerken son ses müzik açsan "keko" derler. Lüks araçla yapsan "adamlar ne güzel eğleniyor, bir biz şöyle eğlenemedik, bardan çıkıp eğlene eğlene eve dönemedik" derler.
Kısacası para tüm kadınlar üzerinde etkilidir. Kimi çok değer verir, kimi önemsemez. Ancak yine de o büyüye kapılır. Bu yüzdendir ki yolda ucuz kıyafetli biri adres sorduğunda normal, şık takım elbiseli biri sorduğunda daha kiar ve kasıntı şekilde adres tarif ederler.
Diğer yandan para iyi bir ailenin, maddi sıkıntı çekilmeyen bir hayatın, sadece mutluluğun, çocuğun bir şey istediğinde rahatça alabilmenin, kısaca yine iyi bir evlilik hayatının anahtatı olarak görülür. Bu da kadına gelecek için güven verir.
Son model arabalarla yarış yapanlara "off bee" deyip şahincilere "çakal bunlar" demekteki ayrımcılıkta para ! Hızlı ve Öfkeli izlerken para kokan her sahne size de cazip gelmiyor mu?
çünkü öyle
para>tip>vücut/boy>karakter
Haklılık payı yok değil çünkü. Çoğu kadın paraya tapar, sadece genelliyor olmaları hoş değil.
Öyle çünkü
Cevap
142Cevap
Çünkü erkeklerin kalpleriyle değil de cepleriyle ilgilenen kızlarımız yüzünden böyle sözler bizim tarafımızdan söylenmekte :)
Çünkü cebinizde para olmadan adamları dışarı çıkarıp karamel makiyato içiyosunuz adamlardan kredi kartına yükleniyor
Bir gün içirme bak noluyo..
Tall grande diye diye venti gibi geldi ekstreler millete...
Kızlar paracıdır, çantacıdır, makyaj, parfüm, ayakkabı, bot, eşarp ya da mont vardır... Sadece kızlar değil herkes böyledir. menfaatçidir. sonuçta herkesin ilgi alanına giren hoşuna giden birşeyler vardır.. ve onların hepsi parayla oluyor. Bu nedenle paran yoksa şansın yok istersen brad pit ol şansın yok. Brad pit bile olsan illaki bir gün kötü gözükürsün o gün tekmeyi yersin. Paran varsa al kızı bindir arabana götür lüks restorana, götür manzaralı yerlere, 5 yere götür,6. da afedersin en namuslusu altına da yatar en değerlisi de olursun. yurtdışına çıkar gezdir metresin de olurlar. ohoo bu göz neler gördü neler
Bu dünyada %99 kadınları anlamıyor bu doğru. Kadınlar güçten hoşlanır ancak para güç değildir hatta bir dişiyi parayla etkilemeye çalışmak güçsüzlüktür. Dişi demek ki genleri kalitesiz ki beni parayla etkilemeye çalışıyor der bilinçaltında. Ancak dişiler aynı zamanda fah*şe ruhludur yani kendilerini pazarlamaya meyillidir. ancak bu adamları kullanıp gerçek anlamda özgüvenli, dominant, umursamaz, maskülen, zeki ve cesur kendini gerçekliğini yaşayan erkeklere kapılırlar. Dişiler mental güçten hoşlanır. Bu cinsel seçilime dayanır erkekler 1000 den fazla çocuk yapabilir çok eşlidir. Ancak dişi en fazla 10 çocuk yapar oda bin türlü emek vererek hamile kalır emzirir regl olur vs. bu yüzden dişiler en üstün genleri arar çok fazla genlerimi yayamıyorsam en iyi en güçlü şekilde yaymalıyım der ve en güçlü erkeği arar bu yüzden. Güce tapar şekilde evrimleşmiştir.
evet aynen öyledir.. istisnalar kaideyi bozmaz dedirtecek kadar azalmıştır parayı önemsemeyen kadın sayısı.. bir ortama eller cebinde girenle , kapının önüne lüks bir araba çekip giren erkeğe olan bakışların aynı olacağını iddia etmesin bana kimse.. :)
Paralı erkek değilde durumu şu şekilde izah ediyim. Kimse sokakta bir anda görüp ışık hızıyla insanlara aşık olmaz. Kişiler bir ortamda veya bir platformda birbirini tanırken illaki yan etmenler ( Kıyafet - araba - maddi durum - iş - okulu - sohbeti - fiziği - karakteri ) ni inceler. Bu gibi durumların fiziki olmayanları incelemek normal gelir. Ama maddi -
fiziki olanları inceleyince insanlar kötü gibi bakılır ama hayatın gerçekleri kimse hayatını 1 küçük odada 3-4 cocuk ile doğru düzgün alışveriş -kaliteli yaşam kendine vakit ayıramayan bireyler ile geçirmek istemez.
Kız istemeye gidecek olurlarken işi kariyeri sorulur.
Girdiği ortamda tanışma esnalarında genellikle ne iş yaptıkları ya da yine kariyer sıfatı öne çıkar, sorgulanır
Askari ücretle ya da sanayi ortamında yağ pas içinde çalışan kimseler ile arkadaşlık yapanlar çok nadir olur ya da bunun gibi işlerde düşük geliri olan kişiler hep bir yere kadar sınırlıdır. Hep iyi yerlerde oturmak yemek içmek giyinmek. vs ister kızlarımız (Genel olarak ele alarak) kızların ailesi hep maddi durumu gözlemler kendilerine gelen seçeneklerin arasında en iyi durumda olan değerlendirilir lafa sıra gelince huyu temiz olsun denir ama elinin kiri görününce bakışlar fazla kalmaz. Bunlar hep görünen şeylerdir daha bir çoğu var.
Okumuş, meslek sahibi olan, kariyeri olan kıza eyvallah ister derim. Dengini ister.
Ama arkadaş liseyi zorla bitirmiş, tek hayali koca bulup, 2 çocuk doğurup, evde g. t büyütmek olan kezbanlar bile evi olsun, arabası olsun, yok doktor olsun bilmem ne olsun diyor.
Amaç kendisine rahat hayat yaşatacak bir sponsor bulmak. Karşılığında ayda birkaç kez işte gönlünü hoş edecek adamın.
statün önemli bir çok kadın için..
serbest meslek deyince tavrın başka devlet memuruyum dediğinde başka oluyor tavrı:)
Çünkü kadınlar tüm ekonomik faaliyetlerin erkekler tarafından yürütülmesi gerektiği düşüncesindeler. Bu yüzdendir ki hesap ödemek, evlendiği kadından daha yüksek statüye sahip olmak, eve para getirmek hep erkeklerin sorumluluğudur. Böyle düşünmekte haklılar. Ben erkek olsam çalışmayan kadınla evlenmem.
kimse edebiyat yapmasın, aylık ortalama gelirim 8 14 arası değişir bunu duyan kadınların davranışlarına kadar yansıyo brak tercih konusunu normal arkadaşlıkta bile davranışlarını sezebiliyorum, ancak genele indirgeyemem bunu, özellikle yaşı 23 25 ten yüksek olan kadınlar tamamen ilk tercihleri oluyo o yuzden evlenmiyorum yani öyle dürüst biri olmadı
En dikkatimi çeken konu da, zengin erkekler paraya bakan kızların ağzına sçıyor, bir fa. hişe gibi kullanıp atıyor gene de sülük gibi zengin erkekleri bırakmıyorlar yapışıp kalıyorlar, gariban erkekte ufacık kıskançlık sahiplenme tiribi atsa basıyorlar tekmeyi, kısacası paranın gücü herşeyin önüne geçiyor, bu verdiğim örneğe doğru değil diyenler için söylüyorum, bu gözler bu insaları görmese bu kadar içten yazmazdı bu eller.
Yani hayır diyenler yalan söyler kimse sevgilisi parasız oluşsun olsun istemez ama olabilir de çok sevmeyen insan o erkekten bir zaman sonra soğur bişey yapamıyoruz gezemiyoeuz falan diye. Seviyorsa eğer paraya değilde yaşananlara karakterine aşıksa durur fakat onun durumu iyi olsunda ister çünkü para insana güç veriyor kadınlarda erkeklerde ki gücü sever
gerçek bu çünkü. farklı bir durum olsaydı onu söylerdik. sorsan tüm kadınlar karakterli olsun dürüst olsun oturup kalkmasını bilsin sadık olsun ağır başlı olsun vs vs. bunlar kadınların sadece kendilerini ucuz göstermemeye çalıştıkları için söyledikleri şeyler. işin özü hepiniz zengin erkek peşindesiniz. tüm hal ve hareketlerinizle bunu ispatlıyorsunuz. erkeklerde tahmin ettiğiniz gibi aptal olmadıkları için bunu farkediyorlar. uff amma uzun yazdım :) neyse durun bu
Kendilerinde sevebilcek bir kapasite yok karakterde yok çünkü. Ki burda zengin kadın vs diye ankette erkeklerde baya bir kesim zengini seçmişti. Onlar zengin olunca sevilebileceklerini zannediyorlar adamın teki param olsa varya diyordu halbuki karakteri beş para etmez.
bir kızın erkeğin parasına bakması normal bence. sonuçta sevgi karın doyurmuyor ve kız geleceklerini düşünüyor evin para getireni erkek bütün ev sonuçta erkeğin parasına bakmıyor mu? günümüzde para sıkıntısı yüzünden dağılan o kadar aileler var. evlenenden sonra kızın erkeğe çok paralı iş bul demesi normal de, önceden bunu istemesi neden kötü?
Bence akıllı kadının bir erkeğin parasında değil, kafasında zihninde ne kadar akıllı olduğu alakadar eder. O düşünceler bence kendini geliştirmiş kültür seviyesini yüksektmiş bir kadında olduğunu düşünmüyorum. Her şeye rağmen dediğiniz düşüncede olan kadınların sayısı fazla olsada dediğim gibi akıllı kadının parada gözü olmamalı.
Hipergami dediğimiz bir gerçek var ortada şimdi, eş seçerken kendinden daha iyi konumda birini seçmek demek. Eskiden kas gücü ve sağlıklı olmak hipergamiyi tatmin ederken günümüzde kas gücünün yerini zihin gücü ve para almıştır. Parası olan erkek daha iyi bir yaşam standardı sunabileceği için içgüdüsel olarak daha çekici gelir ve bu sorudaki düşünce tamamen yersiz bir düşünce değildir. Eklemeden bitirmeyeyim bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
bu konuyu araştırdım tahminlerimle oturuyor ben kafayı yememişim bilimsel bir gerçeği farketmişim şimdide bunu öğrendim cidden çok teşekkürler
Takas yaparlar bir nevi erkek cinselliği güzelliği alır kadın paranın keyfine bakar. he doğru mu durum bence değil. Bu kadınlar parayı çok sever genellemesini hep duyarım ben galiba kadın değilim. ben görselliğe önem veriyorum yakışıklı olsun parayı çalışıp kazanırız beraber?
bir soz varsi askerde
Kadinlar astsubayla evlenir subayla yatar mi ne ilk etapta para olabilir yapanlari bilmiyorum yapanlar icin diyim ama aski subaylarda bulur ha o da zengin ama havali olmak yeter sanirim ha sonra o subayla yuksek ihtimal mutsuz olur sonra astsubaya doner mutlu ve duzgun aile icin turk ailesi olmaya bakar 😂
Kadinlar guclu erkekleri severler. Fiziken ve diger konularda... bir cafeye gidince erkek odemeli o hesabi en basitinden ha bir defa bir aksilik olur o baska ama surekli hesabi kadina odetmeye calisan bir erkek iticidir. Bu yuzden kadinlarda uber zengin olmasa da en azindan cogunlukla boyle seyleri karsilayabilecek erkegi ister. Tabi bu durumlar degisebilir kadinda calisiyorsa vesaire... ama kadin da erkege askim sunu alsana moduna girerse buda para yeme durumuna girer.
Ksde erkeleri aşşağılamak için ellerinden geleni yapanlar şimdi durmuş parası olsun baasını yiyim diyo e kötülüyodun erkek odun abaza çart curt diye
Çünkü doğrusu budur. Burada bile 2 kişi benden hoşlanıyor biri zengin diğeri değil. Zengin olan bana her hayatı yaşatabilir diye soran erkekler mi kızlar mı?
Bazı insanlar var ki gözleri dönmüş kimden ne yırtabilirsem diye düşünüyor gunden gune de bu artınca dogal olarak kadınlar paralı erkek sever oluyor ama hepımız aynı degılız sizler gibi bizimde içimizde öyle düşünmeyenlerimiz var.
Her kız en az bir kez '' Kendime zengin koca bulacağım '' demiştir de be evladım gidip zengin biri neden bizim gibi birine baksın? Sen senden kötü durumu olan birini istemezken o neden istesin? Ha ama bende diyorum şakasına herkes der bunu :DD
Paralı erkeği bütün kızlar sever de parasız erkeği seven kızlar daha şanslıdır çünkü o parasız erkek bigün gelir bütün paralı erkeklerden daha zengin olur emin ol ayrıca parasız erkek daha sadıktır en güzeli orta derecede olması
evi geçindircek kadar parası olmasını ister her kadın bazıları daha fazla tabi ama erkekler ovvv derdi para diyorlar hemen yahu evcilik oynamıyoruz ki ev geçindirmek kolay mı erkeğinde kadının da belli bir geliri olmalı
Günümüz kadınlarının çoğu ilk olarak paraya bakıyor da ondan
Öyle düşünmüyoruz.
Basit kızlar bulduğu her erkeğe konar.
Amaaaa gelmişini gecmişini hayatını düzenini a dan tut z ye kadar herşeyini garanti altında tutmak isteyen her kız
Erkeğinde parrra ister parrraaaa parasız hayat olur mu
"Paralı Erkek"lerden diye ayırmana gerek yoktu yahu. :D Özel isim değil... :P
Cevaba gelecek olursak, bunu bu şekilde empoze edenler yine kadınlar fakat genele yaymakta hata olur, böyle düşünmeyen kadınlarında sayısı çok fazla.
Kızların çoğu yamyam da o yüzden kendilerine koca değil hayat sigortası arıyolar beni yedirsin içirsin gezdirsin lüks hayat yaşatsın ben de yuvarlanım mantığı 😂 Ben de meziyetsiz kız istemiyorum işi gücü olcak hayat müşterek
paraya ihtiyacı olmayan kendi ayakları üstünde duran veya ailesi zengin kızlara parası olan erkekler itici gelir. ama paraya ihtiyacı olan kızı sevgi doyurmaz. hem paralı hem yakışıklı birini ararlar. neden böyle düşünüyoruz? çünkü gördük
ilk buluşmada ne kadar kazandığımı sorarsa..
alışverişte beni çek niyetine kullanırsa / kullanmaya çalışırsa..
iki arabadan kötü olanla yanına gittiğimde bu mu diğeri nerede derse...
ne düşünmem gerekir :)
Erkeklerin aşk anlayışının seksten kadınların ise paradan ibaret olduğunu anladığınız gün gerçekten büyümüş olacaksınız.
Bunun bir de kadın parası yiyen erkeği var.. kadın ne kadar kariyerli ne kadar zengin inse peşinde o kadar çok koşan erkek var..
Örneğin; ben öğretmen giz istiyom mamur olsun garim çalışan alacam ben diyenler yeme derdinde olanlar...
Acaba neden... Kendi parası olmayan erkek parası yemek için uğraşıyor.
Tabi herkesi para avcısı olarak görmemek lazım ama çoğu erkeğin ilk başta şüphe duyması maalesef normal.
ülke mizde çocuk yetistirilirken aman iyi bir okul kazansın avrupa larda okusun iyi maaşı olsun iyi hayatı olsun hep maddi yönden yetistirildigimiz için bu normaldir
e doğru, bende 1800 maaşlı biriyle 2+1 evimde çocuk yapmaya uğraşmak istemem ki. Ha ama taze mühendistir 1500le başlatmışlardır onu kabul ederim artar çünkü biliyorum
Merak ettim muhendisim senin gibi çapulcuyu alacağımı düşünüyor musun? En az bir öğretmen olacaksinki sana bakıcam parasız bir varosa bakmam ahha
@Mavialev71 Ahahaha eminim mühendissindir 😊 Profilde hitler varsa liseli bir özenti ülkücüsündür sen, gelmiş burda mühendis ayağı oynuyor. Yalan atarken herkesin sizin gibi aptal olmadığını hesaba katıp atın 😉
Paralı erkek tanımı sadece işin reklam yüzü kısmıdır. Asıl mevzu güçlü erkekler, insanların en temel doğası ve özü oldu hep. Olayın derinliğini anlamayanlar paralı erkek der geçer sadece.
hipergami ye göre bu doğrudur kadının doğasında vardır yalnızca para değil kendinden her anlamda ya da bir anlamda güçlü eşler isterler
Duyguları olmayan kadınlar paralı erkeklerden hoşlanır, çıkar ilişkisi için. Biri para yer diğeri cinsellik ister
Senin ağzına kurban patenti sende değilse alıyorum bu cümleyi 🙏😊
Anlaşabiliriz diye umuyorum 😁
Çoğu kadın erkeğin cebine bakıyor ilk ondan.
Maddiyat ilişkileri çok fazla
Sadece Erkeğin geçimini sağlayacağı kimseye Muhtaç olmaması yeterlidir kadınların çoğu dürüstlüğe Önem verir
para rahat yaşamak ve bir çok şeyi elde etmek için bir araçtır. Bir kadının buna önem vermesi zaten akıl sahibi ise önemlidir.
hepiniz öyle olmasanızda çoğunuz öyle :D ali ağaoğlunun eşi ya bir dünya insan var acun cok mu yakışıklı para çözüyor derdi
Ama hayatın gerçeği bu, maalesef kadınların büyük bir kısmı erkekte fizikten çok maddi durumunun sağlamlığına yeterliliğine öncelik vermekte
Para yoksa, aşk ve sevgi de yoktur. Kadınlar bunu çok iyi bilirler ve içlerinde sır gibi saklıdır. 😉
Sizi suçlamıyorum biz de paradan hoşlanırız seçici taraf siz olunca böyle şeyler olması normal :D yoksa biz de zengin kadın isteriz amaa işte..
Çünkü öyle, para çok ama çok önemli.
Şöyle bir laf var ;
Erkeğin huyu para çokken , kadının huyu para yokken anlaşılır.
Katılmıyorum sadece para özgüven verir o kadar yoksa parasız yaşanır aşk evlilikte para gerekiyor o kadar
Cunku cidden oyle. Hepsi degil de daha cok cahil kismi oyle. Annenin de okumusluk seviyesi cok etkili.
para derken tabikide "normal" yaşama yetecek kadar olması şart. ama illede ileri zenginliğe her kız koşmaz. ..
Katılıyorum. Bir yuvada rahat etmeyi sağlayacak bir yaşam standardını aramak kötü bir davranış olarak nitelenmemeli diye düşünüyorum. Ama eminim bu sözümü bile yanlış anlayan erkekler olacaktır.
Ben kendimden daha iyi maddi durumu olan birini istemem.
Yanlış anlamada gerçek mi onlar sanki ne bulduysan doldurmuşsun gibi duruyorda?
@kadir0001 Allah ona versin bana daha çok versin, daha çok kazanayım.
@kadir0001 kimsenin eline bakamam çünkü. İzmirliyim.
İzmirli olmak ne alaka onu anlamadım
@sedatcapraz sorduğu için söyledim.
Pardon ben kimsenin eline bakamam çünkü izmirliyim dedin sandım :D
Canım benim kadınlar para harcamayı sever. Alışveriş yapmayı sever. Pahalı hediyeleri sever. Kadının doğasında var bu. Para da kadını çeker.
bu genellemeyi yapan insanlarin karakterlerine bakmak lazim ozguvensiz ve yetersiz insanlardir genellikle
Kendini fakir görüp sevgilisi olmayan bir takım insanların ortaya attığı düşünce bence sevgililerinin olmamasının sebebi diye uydurmuşlar
Adamlar haklı 😂Okuyor görüyor az çok bazı şeylere şahit oluyoruz hayatın içinden Range Rover ya da Maserati daha çekici geliyor Hundai den Toyotodan 😁
İşte karakterleri olmayınca yediremiyorlar buna sığınıyorlar ama %100 haksızlar diyemem... bazı o*ospular da var tabi
Yanılıyorlar. Öyle olsaydı fakir ya da daha az gelirli erkekler için bekarlar derneği kurulmaliydi. Ama bekar erkek sayısı her zaman çok azdır.
Ve evet diyen erkeklere yanıt. Sizde fahişe ruhlu kadınları tercih ediyorsunuz. Evlenilecek değil eğlenilecek kadını istiyorsunuz...
Pekte haksız sayılmayız neydi o kanallarda izdivaç programları diye geçipte en çok para ve emlak işleri konuşulan. neyseki kaldırıldıda kurtulduk
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar