Çünkü para harcatan kızlar, starbucksta kahvesiz yapamayanlar tipler okuyor. Hoş, bakımlı ve havali tipler oluyorlar genelde. Tipe bakmazlar erkekte, paran varsa 1838e adim ondesin onlar icin. Erkekler de sadece guzelliklerine kapili giderler. Hikayenin sonunda bunlar sevgili olurlar. Oglan kiza birsuru pahali hediyelerle kizin gonlunu hos eder. Ayrilirlar ve hediyeler geri istenir. Genelde sonu boyle bitiyor.
Ben bende olduğu surece harcatmam ama bikere harcadıysa diğerinde mutlaka ben harcarim ortaklaşa yani böyle daha iyi diğer türlü içim rahat etmiyor para kolay kazanilmiyo artik ☺
Yok böyle bir şey yahu. Kim uyduruyor bunu. Tamamen manipulasyon ve algı yönetimi yapıyorsunuz. Kadınlara parasını yediren ve hesabı eşit ödemeyen erkekler enayidir bence. Bu tarz bir kafada olan kız da para avcısıdır.
Gösterdiği ilgiye göre değişir. Hangisi daha çok ilgi gösteriyorsa ona daha çok değer veririz. En azından kızlar gibi annesi babası da ölse Dünya başına da yıkılsa dimdik güçlü kalmalı gibi zor şeyler istemiyoruz. Yapıcağınız iş çok basit ; ilgi göstermek.
Nedeni çok çünkü erkekler kız görmeyeli görmeyeli birden görence kızda güzel itiraflar yapınca kanıyorlar hal böyle olunca kız onu kullanıyor her yönden parası bitine kadar kullanıyor aferdisiniz bizim erkeklerde salak ya kanıyor zavallı adam bizim erkekler düşüncesiz hareket ediyor
Harcamalarının karşılığını almak istedikleri bir amaç uğruna cabaladijlari için olabilir. Burda sorun para harcamak değil kendinden verip çabalayarak kadını elde etme cabasi. Bu da bir iç güdü diye düşünüyorum.
Moğolistanda yaşıyor olsaydın bu sorunun tam tersini görüyor olurdun "Kızlar neden kendilerine para harcatan erkekleri daha çok seviyor?" derdin. Tek sebebi anaerkil değil ataerkil olmamız.
Simdi tuhaftirki ben tam tersi saniyordum ama durum şöyle Vay kizlari kapmak cok kolaymis para desem candir diyolar sevdigim kizda böyleyse isim dahada kolay
Para harcatmayı çoğu kadın sever, ben aksine ortak olmayı yeğlerim aşağı kalamam yani hediye. i verdiyse ben de alırım, ama bazı şeylerde erkeğin ödemek istemesi de hoşuma gider. Çünkü erkeği güçlü gösterir, centilmen gösterir👍
Ambalajı cazip olan ürün her zaman daha pahalı ve daha fazla talep görür. İktisadi bir olay, kapitalizm insanın kemiklerine kadar işlenmiş yıllarda yaşıyoruz.
İlk bakışta öyle görüne bilir aklı olan biri gereksiz harcama yaptıran biriyle sürekli muhatap olmaz tasarruflu düşünceli kadın gerilerden gelip maçı alır 😂😋✋
En İyi Cevaplar