Kayınvalidem iç çamaşırıma kadar karışıyor!!! ?

5 ay sonra evleneceğiz fakat her şeyin parasını kayınvalidem ödediği için sürekli kendi istediğini aldırtıyor örneğin; istediğim düğün salonu olmazsa salon parasını ödemem benim istediğim gelinliği giyeceksin her yeri kapalı olacak diyor (türbanlı değilim ve yazın olacak düğün) sürekli bu şekilde. mobilyayı istediği yerden aldık ama kafasına göre gidip bana sormadan eşyalarımı değiştiriyor. aldıklarının hepsi en iyisinden en pahalısından altın beyaz eşya vs ama bana hiç bir şeyi sormuyor.
nişan alışverişi için iç çamaşırını ben seçeceğim sana birlikte gideceğiz almaya deyince delirdim artık ben!!! hiç bir oğluna böyle yapmadı misafir gibi gitti düğünlerine sadece bize bu kadar karışıyor kendi evlenecekmiş gibi davranıyor nişanlımda parayı o ödediği için ve annesi olduğu için bir şey diyemiyor. bizden sonra evlenecek bir kardeşi daha var onlara da hiç karışmıyor sadece bize karşı böyle. kına gecemin tarihine bile karıştı. koltuk bakarken bile koltuğu ölçüyor ben burada yatarım diye. hani genç hiç bir şeyi bilmeyen anlamayan cahil biri olsam bir nebze anlarım bu yaptığını ama mühendisim kendi ayakları üzerinde duran öz güvenli biriyim saygısızlık yapmak istemiyorum ama bezdirdi beni nasıl davranayım artık bu kadına ben? çevremdekiler evlenene kadar he de geç evlendikten sonra kapı duvar olur zaten diyorlar da şimdiden bu kadar karışıyorsa? ve neden sadece bize karışıyor?
Kayınvalidem iç çamaşırıma kadar karışıyor!!! ?