kendimi makyajsiz cok cirkin hissediyorum evde bile makyaj yapiyorum sirf aynaya bakabiliyim diye. disari cikarken makyaj yapiyorum ve herkes gecekten cok begeniyo yaptigimda da bir fondoten ve rimel yapiorum ama cok farkli oluyorum ama okulda makyaja cok kiziyorlar neyapmaliyim
Cevabın nedir?
Allahin yarattigi suratina nasil cirkin diyebiliyorsun hayret birsey.. o makyajla guzesiyorsun ya dedigine gore peki seni seven o makyajli halini begencek aldancak peki evlenince napcan o cirkin dedigin suratini nasil gizliceksin... ikincisi guzellesiyorum dedigin sryler aldatici seyler evimin duvarina bile badana yapmam o pis kimyasal maddelerle beni begenen dogal halimi begensin... okula giderken maske tak en guzeli
04 Yorumla
Soran+1 yıltamamda ben yüz hatlarim cirkin demiyorum ki sadece yüzümdeki sivilceleri kizariklari begenmiyorum onlar zaten dogustan degil ki rümeli niye sürüyorum bende bilmiyorum :D
- +1 yıl
Sivilcelerin cozumu eczanede kullan gecer onlar bahane.25 yasindayim bugune kadar suratima makyaj bile surmedim ama seninle suratimi getir yan yana senin suratindan daha purussuzdur... kuzenim var 30 yasinda fondatenden yuzu delik delik oldu ilerde daha kotu hale gelicem dersen devam et birde daha cok kucuksun yaa kendini birilerine begendirceksen tipsiz temizlik kiyafetinle begendirki herzaman guzel haline alismasin cunku senin deyiminle cirkin halinide gorcek esin... ben esimle bulustugum zaman flort donemimde kaslarimi o yasima kadar hic almadim bile benim hep bakimsiz halimi gordu begendi... genede sen bilirsin suratini ilerde botoks yaptirmak zorunda kalmak ustersen ya da estetik bu dediklerimi unutma
Soran+1 yılyook ya korktum simdi peki yüzüm tek bir renk olmasi icin kizariklarin gitmesi icin de ezane de bisey bulabilir miyim veya pahali bitkisel fondoten alsam parami biriktirip bisey olurmuu cok tesekkür ediyorum bu arada :))
En İyi Cevaplar
Sana oyle geliyodur alistigin icin cirkin hissediyorsun. Sahsen ben bir ara makyaj yapma hatasinda bulundum aliskanlik oldu zor kurtuldum. Kendimi makyajsiz daha guzel buluyorum ama her turlu cirkinim
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme ya her insan güzeldir.. herkes bir sekilde güzel olmayi basariyor
+1 yılİki halinden de resim koy istersen, kararı bize bırak olmaz mı? Belki sandığın kadar kritik değildir durum...
02 Yorumla
Soran+1 yıltelden girseydim koyardim bilgisayardan giriom
- +1 yıl
Kadınlar, bir acayipsiniz gerçekten. Erkek olsa bana böyle bir mazeretten bahsetmezdi çünkü...
+1 yılBiz erkekler her zaman deriz ki "Çirkin bayan yoktur, makyajsız bayan vardır" ;))
110 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D
- +1 yıl
1 tane bayan yalan desin =)) diyemez :))
Soran+1 yılhaklisin yapacak bisey yok :D
- +1 yıl
Dimiiii yaaa =)) e. i. c hakediyor alternatif yok cevap olarak :))
- +1 yıl
Thanks...
- +1 yıl
iyide -1 veren hangi bayan merak ettim =)) sanırım kendini çirkin bellemiş :))
- +1 yıl
Mert sen erkek olarak zaten çirkinsin =))
Soran+1 yılhahahaha :D :D deme öyle seyler üzülcek cocuk :D
- +1 yıl
Üzülmez boşver derisine bile işlemez :)))
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
31Cevap
+1 yılHiç makyaj yapmam. Fondoten hele asla asla asla. Mesela fotoğrafımda allık dışında birşey yok annem cildiyeci. Ve makyaj kullanmak yüzü berbat eder canım kesinlikle bırakmalısın. Bak o zaman eğer çok kötüyse bb krem kullan.
26 Yorumla
Soran+1 yıltabi anne cildiye olunca cilddin de nefis oluyo :D cok güzelsin :)) bisey sorcam cildiyeye gitse, acaba benimkide seninki gibi olur mu
- +1 yıl
Şansını dene. :) Bak sana önerim pirinç suyunu yüzüne sür ve hiç yıkama emene kadar :)
Soran+1 yılpeki kizariklar felan onlara cözüm yokmuu :D
- +1 yıl
Orjinal ozon yağı mutlaka işe yarar.
Soran+1 yılgercekten yardimi oldun cok saol :)
- +1 yıl
Rica ederim. :) ^^
+1 yılmakyajın zaten hafif liselerde pek karışmıyor artık hocalar ama bence sana öyle geliyor. kendini ve çevrendekileri makyajlı haline alıştırdığın için makyajsız halin garip geliyor. kendimden biliyorum bir ara ben de makyaja sarmıştım
13 Yorumla
Soran+1 yılrimel fazla sürsem bisey derler mi :D
- +1 yıl
bişey derler mi bilmiyorum da fazlası fazla yapma duruyor :) doğal ol. yaşın küçük daha (yaşımız)
+1 yılKendini hep makyajlı, boyalı, pürüzsüz görmeye alıştığın için :) bendede öyleydi tatilde bıraktım ve makyajsız halime alıştım ve o kadarda kötü gözükmediğini fark ettim
00 YorumlaDon't need makeup to cover up, being the way that you are is eno-o-ough.
Vurma tamam vurma! dasfghj11 Yorumla
Soran+1 yılasdsafdas hahaahahaha :D
Makyaj güzelisin yani ama bence herşeyin doğalı güzel. Unutma ne kadar makyaj o kadar kimyasal ve sonucunda oluşan cilt tahribatı.
10 YorumlaBence makyajsız kadının kendine güveni vardır asıl bakımlı kadın yediğine içtiğine dikkat eden spor yapan kadındır bence, şahsen her zaman güzel makyaşsız ya da orta halli bir kız gördüğümde kendine güvenini taktir ederim
10 YorumlaSeffaf rimel kullanabilirsin fondotende kapaticili olanlardan kullanirsan daha guzel durur ama ne yap ne et bence su ruh halinden kurtul
00 Yorumla
+1 yılmakyajla güzelleştiğini sanıyorsan sen her türlü çirkinsin zaten...
12 Yorumla
Soran+1 yılsaoool :D
- +1 yıl
kendine güven boyanın arkasına saklanma :)
Makyajsiz kizi aksesuarsiz arabaya benzetiyorum ne alakysa artik :-D
00 YorumlaYapmayın, makyajsız dışarı çıktığınız zaman hastalıklı gibi gözüküyorsunuz, doğal olun ağzınızı kırdırtmayın.
00 Yorumlamakyajlı ve makyajsız foto at biz seçelim hangisinin güzel oldugunu?
13 Yorumla
Soran+1 yılbilgisayarda giriyom telden girseydim atardim :)
+1 yılben şimdiye kadar hiç makyaj yapmadım bence sen de yapma doğal maskeler falan yap işe yarar onlar hem makyaj yapa yapa cildini eskitirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılcildim güzel olsa gercekten yapmam cildiyeye mi gitsem ben ya :D
- +1 yıl
Bebce de bak oyle yap yani cildin ne hale gelir yazik ilac kullan mutlaja bir uzmana gorun derim
+1 yılYani genel olarak herkesin makyajsız hali makyajlı haline göre daha çirkindir sen kendine güven boşver :D bunu kafana kuruntu yaparsan kendini daha çirkin görürsün aynada
00 Yorumlarimel lıkıt okey de fondotene karsıyım ben, kurabıye gıbı
00 YorumlaEvde makyaj yapmak nedir ya.. daha lise öğrencisisin birde.
00 Yorumla
+1 yılcanım çok fark etmiyodur makyajlı makyajsız sen takıntı yapmışın bence. makyajı azalt hiç değilse evde yapma zararlı biliyosun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle valla bir eyelıner rımelle bıle cok degısıyorum evde durduk yere makyaj yapıyorum alıskanlık halıne getırmsı artık azda olsa makyajsız hortlak gormus gıbı oluyoruz ama bence bıze öyle gelıyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılisallah öyledir :)
off bu ne makyaj makyaj sonra 30 na gelmeden bu yüz neden çöktü
00 Yorumla
+1 yılmakyaja gözün alışmış makyajsız a da alışsın güelsen güzelsindir makyaja alıştıgın için öyle geliyo
05 Yorumla
Soran+1 yılyani makyajli güzel olan makyajsiz da güzel mi olur diyosun :)
- +1 yıl
makyajla güzelliğini belirginleştirirsin gözlr daha belirgin olur mesela.. devamlı yaptıgın iiçin doğal halin kötü geliyo herkeste böyledir hep göz kalemi sürsün bir kez sürmesin hasta mısın derler mesela
Soran+1 yılaynen yaa bikere gittim makyajsiz okulla en yakin arkadasim resmen sen makyajsiz megersem bir hic misin dedi yaa bir üzüldüm bir bilsen :( :D
- +1 yıl
ya bırak sen onlarııı tuhaf gelmiştir minimum a indir makyajı çok abartırsan cildin erkenden bozulur zaten seni görmedim ama genel olarak öyle oluyo gözü alışıyo insanın
Soran+1 yılbelkide :)
iki halinle de foto koy bi... belki makyajlı haline alıştığın için makyajsızken öylee hissetmişsindir
00 Yorumla
+1 yılBende öyle hissediyorum. bir dk l*n ben her türlü tipsizim. adadasadasadadadada
01 Yorumla
Soran+1 yıladfsafsafsfafds :D
millet nelerin derdinde, bazen şükretmeyi bilmek gerekir bence
10 Yorumlasen kizsin makyaj yapabiliyosun kapatiyosun (sana göre) çirkinligini ya erkek olsaydin
00 Yorumla
+1 yılBak mantık basit, madem çirkinsin makyajlıyken boyalı çirkinsin, makyajsızken boyasız çirkin..
03 Yorumla
Soran+1 yılyooo makyajli hic de cirkin degilim
- +1 yıl
İki tane fondöten, rimel sürerek güzel olacağınızı mı sanıyorsunuz hakkaten. Çirkinsin abi kasma işte..
Soran+1 yıllaa heeee
doğal güzellik önemli olan kendini öyle begenmeye bak derim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen barisik olmak lazim tatil boyunca yapmim de dogal suratima alisim artik :D
Benimde öyle bir arkadasım vardı. Mükenmelliyetçi olmanızdandır o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLiseden bahsediyorsan yapma ne gerek var okulda kime güzel görüncen
00 Yorumla
+1 yılBen makyajlı bile çirkinim jksdhfds
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme bee kanki adsfadfsdfads :D
+1 yılher ınsan ozunde cırkın deıl mı
00 YorumlaÜzülme ya ben her türlü çirkinim :))
00 Yorumla
+1 yılOkulu birakmalisin:))
032 Yorumla
Soran+1 yılbak bu iyidi :D :D :D assdsf
- +1 yıl
Önemli olan eğitimin degil kendini güzel hissettmen:))))
Soran+1 yılhahaahahahaha :D
- +1 yıl
Sen liseye mi gidiyosunn
Soran+1 yılevet :D
- +1 yıl
Çıtırsın yani:)))
Soran+1 yıl:D :D :D
- +1 yıl
Hatta cıtır cıtırsın mmm.. liseli vardiya ah o liseli kısacık etekli dar elbiseli:)) şarki bu yanlis anlama:))) sende etegi yukardan katliyomusun?:))
Soran+1 yılyok canim benim pantolon takiliyorum ben :D sonra hic cekilmiyonuz dermisim :D
- +1 yıl
Neden pantolon kizlar mini sever ama sen sevmiyomusun
Soran+1 yılyok severimde cekilmiyonuz sonra diyorum daa :D :D :D
- +1 yıl
Hoşuna gidiyor bu durum ama:)))
Soran+1 yılne demesiiin bayiliyorum yaavv :D :D :D güzel kiz götünü basini acarak dikkat cekmeye calismaz
- +1 yıl
g*t baş gögüs acmakta ortamina gore güzel oluyo ama?
Soran+1 yıltamam yeter bukadar :D
- +1 yıl
Pantolona devamm:)))
Soran+1 yılayneeen :D
- +1 yıl
Ama fermuari acik unutma:))))
Soran+1 yılalemsin yaa :D
- +1 yıl
Sana illa bir firikik verdiricem ben:))
Soran+1 yılhahaahahah :D
- +1 yıl
Sen gül gül:))
Soran+1 yılsadece gülüyorum zaten :D :D :D
- +1 yıl
Benden hoşlanmaya basladin sen yaa
Soran+1 yılhahahaa bunu da nerden cikartin :D
- +1 yıl
Zor oldu ama çıkardım:)
Soran+1 yılyanlis cikarmissin canim. sen git uyu bence :D
- +1 yıl
Geçer mi uyuyunca:)))
Soran+1 yılbeynin sulanmis senin gecer herhalde :D
- +1 yıl
Sulanmiş hali boyle normalini sen düşün artık
Soran+1 yılyav he
- +1 yıl
Beni istemeyeni ben hic istemem:)))))) hoşçakal:)))
+1 yılTakıntı olmuş sende bu durum.
10 Yorumla
+1 yılDesene kırkına varmadan muşmulaya döneceksin.
00 Yorumla
+1 yılHaffif bir makyaj yap
00 YorumlaHiç yapma boşver yaaa :)
00 YorumlaÖzelden anlat istersen uykumda kaçmış hazır :)
00 Yorumla
+1 yılalışmışın makyajlı haline ondandır belki de.
02 Yorumla
Soran+1 yılbelkide :D
- +1 yıl
yoksa her kız güzeldir :)
senın kayış kopmus kanks
00 Yorumla
+1 yılyapma makyaj olmasa olmuyormusun yani
04 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor :D
- +1 yıl
yaş kaç?
Soran+1 yıl16 :D biraz kücük ama
- +1 yıl
tamam bende çok buyuk degilim ama daha bu yaştada erken makyaj için :)
ozelden yazsana bir bakim?
+1 yılBence guvensiz sin yoksa guzelsindir emin ol
019 Yorumla
Soran+1 yılayy bir an kendimi güzel hissetim :)))
- +1 yıl
Emin ol olesindir makyaj guzel yapmaz sadrce anlik iyi hissetmeni saglar
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Ama bir goz kalemi sexi yapar bence sadece o olmali
Soran+1 yılhmm
- +1 yıl
Bence olay gozlerdir yuz sonra gelir
Soran+1 yılnasil yani bir göz makyajiyla kurtarirmiyim isi
- +1 yıl
Bak canim senin yaa grubun olaya bayana farkli gozle bakiyor ask size gore baya kolay bu sebeple goze degil vucuda bakiyorlar yani yuzunu boyasanda vucudun guzel mi doye bakarlar bence sen dogal ol daha cok ilgi cekersin ve bence bir kalem goz makyaji islem tamam
Soran+1 yılvucut nasil olmali tam olarak tarif et tatilde rejime girecem gerekirse :D
- +1 yıl
Ya tatli kiz bak sen erkekleri salla olay aynaya bakinca hm hossun be sexisin diyorsan tamam yoksa erkeklere buyuk gogus olsa kucuk ister kucuk olsa buyuk ;-)
Soran+1 yılbacaklar peki ince mi olmali sence :D
- +1 yıl
Turk erkegi dolgun hatun sever ama sisman sevmezyani ne cirpi ne kalas gibi olmali
Soran+1 yılcok saol gercekten :)
- +1 yıl
Onemli degil tatli kiz ama unutma ben senin yas grubuna gore en az 10 yas buyugum yani dediklerim tam dogru olmayabilir ama 20-25 yaslarinda bu dediklerim cok isine yarar
Soran+1 yılanladim.. tekrar cook tesekür ediyorum :)
- +1 yıl
Onemli degil bu arada yasin kac merak ettim;-)
- +1 yıl
Kucuk degil kendine guvenin az sadece degisen olgunlasan vucudunu tani ve kendine guven sadrce sen begen seni milleti takma ve guzel olucam diye makyaja salirma sade ol
Soran+1 yılhahah tamam öyle yapmaya caliscam artik cok hakklisin :)
- +1 yıl
Hadi bol sans tatli kiz ;-)
Kıçına Kaş göz çiz öyle takıl:)
00 Yorumlabizimle degilsin alsjfslafl
00 Yorumlasıkım kalkıyo ne zmaan makyajlı bı avrat gorsm
00 Yorumla
+1 yılLiseli detected.
00 YorumlaKabullen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemet akalinda oyle takma kafana :)
00 Yorumlaher kadın güzeldir
00 Yorumlabir bakayım
00 Yorumla
+1 yılBence git öl sen:)
02 Yorumla
Soran+1 yılsen ne güzel teselli ediyorsun öylee :D
- +1 yıl
Şaka yapıyorum ya:)
+1 yıltıpık ergen kız hali
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında