arkadaslar sizde de oluyormu bu ozguvensizlik. yaptigin islerde degilde dis gorunusunle? sokakta yururken basini egme kimseye yuzunu gostermeme cabasi? bende hep oluoyr yuzumu kaldirmak dahi istemiyorum. bilhassa benden guzel bir arkadasimla oldugumda daha cok oluyor bu. belki kucuklukten gelme biseydir cunku kucukken bikac arkadasima cikma teklifi edildi veya oglanlarla samimilerdi ama ben oglanlarla pek olmazdim oldugum kisilerde hep sessiz olanlar boyle populer olanlari sevmezdim. snra onlara edilip bana oyle bisey olmayinca boyle oldum herhalde,
bunun icin nekadr cok agladigimi hatirliorum. biliyorum sukretmeliyiz Allaha sukur bir eksigim flaan yok ama soyle dusunuyorum ''Allahim senin yarattigin seyler guzel ama neden insanlar ban oyle hissettirmiyor neden begenmiolar'' ve bu bende 9 yildir var,,,,,
bunun icin nekadr cok agladigimi hatirliorum. biliyorum sukretmeliyiz Allaha sukur bir eksigim flaan yok ama soyle dusunuyorum ''Allahim senin yarattigin seyler guzel ama neden insanlar ban oyle hissettirmiyor neden begenmiolar'' ve bu bende 9 yildir var,,,,,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer