Erkeklerde trip atar mı? İlişkide sürekli trip atan erkek itici midir?
daha etkili sinir etme yöntemlerini 10 adımda anlatan başlıktır. trip kadınların bir protesto şeklidir. hatta reflekstir diyebiliriz. erkeklerde de nadir de olsa görülebilir. şimdi trip giriş 101 ve trip lab. derslerinde verilen bilgilerin bir özetini bilmeyen yazarlarımız için yazacağım
1- öncelikle iyi tabu oynamanız gerekir. nasıl ki tabuda belli kelimeleri kullanmadan bir şey anlatmaya çalışıyorsanız trip atarken de asla asıl sorununuzu gösterecek kelimeler kullanmayın.
2- sevgi, saygı , hoşgörü belirtecek tavır veya davranışlar içine girmeyin.
Trip atarlar
#iyigünler
Acı ama gerçek atıyorlar ve bunun ne denli itici oldugunu bilmiyorlar. Biz, naz yapmak isteriz, ilgi isteriz atarız da erkek dediğin, adam dediğin alır karşısına konuşur ne derdi sıkıntısı varsa. Trip atmak nedir ya 😐
Arkaya bile bakmadan kaçılması gerekir. Ben onun yerine de atıyorum gerek yok atmasına 😂
Cevap
95Cevap
Hemde çok itici ve nefrete dönüşür zamanla
Ya herkes atmaz demıs he atmaz emınımkı yazanların hepsi hatttınden de. Fazla tırıp atıyor senı kırdığı zamanlarda tabıkıde kırıldıgında mutlu gıbı davranamıcaksın onı kırmamak ıcın de kavga cıkarmak yerine soguk olabılırsın buna tırıp diye adlandırıyor ve herkes bunu da en ıyı sekılde yapıyor bosuna burda erkekler erkeklık taslamasın neyse onu söyleyin ve fazlası sadece erkekte degil kızda da ıtıcı duruyor
Ya ne hediye salla gitsin artık kendini iyice bırsey sanacak
Amacı zaten o
Seviyorsan bekle sadece bunu diyebilirim
Cinsiyetçi yaklaşmak niyetinde değilim. Tamamen gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki, gerçekte niyeti sadece dikkat çekmek olan erkektir. Trip attığının farkındadır, bilinçli yapıyordur zaten. Yani kontrollü bir durum söz konusu.
Kadında ise pek öyle değil. Trip default olarak geliyor ve otomatik olarak devreye giriyor. Manuel yapan var ama. Onlar iyi.
Sonunda oda oldu erkekleride kendinize benzettiniz ya helal olsun :)
En nefret ettiğim erkek kişiliğidir. Kız gibi bacım olsun derim
Eşim sürekli en ufak bişeyde bile trip atan biri. Her seferinde suçluda olsa gönlünü ben alıyorum. Şu an boşanmayı düşünüyorum. Triplerinden bıktım artık
tabi ki de itici kızlara has bir olaydır trip atmak erkeklere değil ki hayır dozunda trip diye bir şey var sen tutup uzattıkça uzatırsan ben de allah verdi demem ağzına geçirirdim yani
erkeklerin tribi daha farklı oluyor sanki. bizimki kadar yıpratıcı değil sanırsam :D ama iki tarafın da fazla trip atması iki kişi için de sağlıklı bir durum değil.
Erkek daha çok maçoluğunu tatlı dilinin inadını gücünü kullanır bazende kırılmasın üzülmesin diye naz yapar ama istediğini verir çünkü kıyamaz seven erkek
Erkek adam da trip atar ama arada yani. Kadına misilleme yapmak için trip atmalı. Kız tribi gibi değil yani. İlişkinin tuzu biberi olsun diye trip atacak :D
Erkeklerde trip atar ama fazla tripli erkekte doğru değil :D Erkek adama trip yakışmıyor. Bu işi en iyi kızlar yapar.
Bir halt işlersiniz istersinizki erkek birşey demesin veya jest ve mimiklerini yansımasın öyle olunca sonra ERKEK İTİCİ dersiniz yok artık
Bir sene uğraştım gerçekten hiç çekilmiyor. Onunla telefonda konuşurken başka birine cevap verdiğimde bile saatlerce trip atabiliyordu. Allah düşmanımın başına vermesin
Kolay kolay trip atmam (attığım olaylar varsa da hatırlamıyorum o derece) gereksiz yere atılmasından da hoşlanmam kız olsun erkek olsun, itici.
Trip atan degil de, kendini geri çeken kendini ağırdan satan her erkek kadınların gözünde çekicidir...
itici değilerdir ancak trip atmak genel olarak iyi bişey değişdir ancak ilgi istemeninde iyi bir yoludur erkekse trip atmasın mq
Sürekli trip atan kız ne kadar iticiyse erkek de o kadar iticidir insanlar trip atmadan sorunlarını birbirlerine söyleyebilmeli
erkek adam trip atarmı ya hiç yakışmayan bir olay sevmem öyle erkekleride
Sürekli trip atan erkek itici midir sorusu gereksiz bir soru. Kısasa kosas düşünülürse sürekli trip atan kıza karşı erkek istediği zaman trip atma hakkına sahiptir. Erkekler trip atabilir ama genelde tercih edilmez.
Atmam. gün içinde bir dünya yiyom atmaya fırsatım olmuyo
Ben atarım problem oluyor ama atarım. Dikenime katlansınlar dkdlalf
Cokk itici. genellikle basak ve yengec burclari cok trip atar😡
balığida eklermisin😏
Duygusal ve seven değer veren insan trip atar erkeği kadını yok bunun
Fazla itici iyyy hele utananan maymun koyan erkek daha itici 😂🙈
Erkeğim trip atsın da onun o minnoş göynünü alayım...
Trip atarım kendini nimetten sayıp seni hor görene..
Sadece trip atan erkek değil, trip atan herkes itici geliyor bana.
Ya onların tribi= ilgi gostermiyon demek😂😂 sanmıyorum bizim gibi her konudan trip atsinlar 😂😂
Trip atmak her iki tarafta da itici durur. Kadın erkek farketmez
İstediğini alamayıp morali yerle bir olan erkek modeli
Kesinlikle ama karşı tarafada bakmak lazım çok trip atan kızda itici bence
Erkekler trip atmaz, hırka atarlar. Dümdüz giderler genelde.
Trip atan erkek de var atmayanda. Trip atmak ne ki naz yapmanın yan versiyonumu
Kız trip atarsa erkekte buna yavaş yavaş alışır ve oda trip atmaya başlar
Trip diyemem ama burulduğum oluyor. Bu da yüzüme yansıyor , sesim kısılır..
Evet cok fena trip atiyorlar ve hep sebepsiz yere
Kizlar genelde bir sebebi oldugu için atiyor
Ama onlar eglenmek icin
İğrenç yaaa hiş çekilmiyor kesinlikle , sunu anladım hayatta hayat zaten cekilmiyor trip atmayan insanlar daha çekici geliyor bana nedense
atanı var ve tabi ki çok itici kızada erkeğede haddinden fazla trip yakışmıyor.
Arada bir olabilir ama sık olmaz. Trip atmak sıkar insanı, ilişkiden soğursun.
Karşındaki insan laftan sözden anlamiorsa
Trip atmayı kendine ayrıcalık olarak görüyorsa
En güzeli kısasa kısastır 😎
Erkeklerin tribi çekilmez. bir erkek bana trip atsa onun yanından uzaklaşırım.
Erkek trip atıyorsa kadına sözü gecmiyordur. Kadının umursamadığı bir ilişki yürümez
Trip atan erkek değilde kirildigini belli eden erkek diyelim biz ona
valla bacım ben trip atan erkek görmedim şimdiye kadar
Atabilirler.
Sonunda kadınlar hep haklı olur ama kendileri bilir
Niye itici olsun sizin agziniz varda erkek de yok mu oda trip atacak gerekirse ama tadinda
Erkeklerde çok trip atıyor kızı elde edene kadar canım cicim sadece
Sürekli trip atan erkek iticidir. Ama trip kadınlara özgü bir konu değil.
Tribin fazlası zararlıdır kadın da yapsa erkek de yapsa problem olur fazlası
Problemler karşısında karşılıklı açık açık konuşmak gerekir. İçinde tutmak ve trip atmak her iki cinse de yakışmıyor.
Sadece itici değil bence mide bulandırıcı
Ya erkek tripmi atarmış herneyse buna sebep ya olacaktır ya da olmayacaktır nokta
Sonunda haksız duruma düşürüleceğini bile bile yinede atar 😅
evet sevmiyorum mızmız trip atan sorunlu erkegi sevmem.
Trip bizim hakkımız söke söke alırız. :)
Where is the Adalet? :)
Trip atan erkek mi? O erkek değildir iyi bakın.
Unutmayalım ki herşeyin fazlası zarar ben kadın erkek olarakta ayırmadan evet atabilir, ilgi gösterirken oluyorsa trip atarken tahammül edemiyorsan haksızlık yapıyorsundur.
Erkekler kızlar kadar trip atmaz oney öyle kız gibi 😂
Atıyorlar ama yerine göre yani bazı zamanlarda itici geliyo
Bana göre itici adı üstünde erkek erkek gibi davranmalı boşuna dememişler kız evi naz evi diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar