Trip atan erkekle nasıl baş edilir? İlişkide erkeğin aşırı alıngan olması problem mi?

Selamm🥳🥳

Bence baş edilmiyor ya sabrımı falan sınıyor, uyarıyorum falan ama anlamıyor. Her haltta trip atıyor konuşmayı kesince aklı başına gelip kedi moduna giriyor affedeyim diye uğraşıyor. Aşırı duygusal ve beta olarak ilan edilen erkeklerden ben hep alfa karakterli dominant karakterli erkekleri hayatıma aldığım için bana bu tavırları aşırı anlamsız geliyor trip atmasa iyi hoş hiç bi problem yok ama böyleside çekilmiyor nee ediceez nasıl adam edicem ben bu uşağı🤦🏼‍♀️

Bu arada sözel olarak çok defa "bana trip atma ben çabalamam, uğraşmam gönül almak için" diyerek uyardım. Her seferinde de kendisi geri adım atmak zorunda kaldı yinede akıllanmayıp triplere girmeye devam ediyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş ortamında ağır biri ama yanında ben varsam onlar olsa bile yine aynı şekilde kedi moduna giriyor. Onlarda söylüyor normalde böyle biri değil sen olunca huy değiştiriyor diye, ben ağır başlı biri olarak tanıdım şimdi böyle yapması falan aşırı sinir ediyor beni 😂 yeşil türbe olayına döndü bizim iş efenim çok sıkıntılardayıık😂
Trip atan erkekle nasıl baş edilir? İlişkide erkeğin aşırı alıngan olması problem mi?