Gizli Üye(30-35)+1 yılDemişsin ki "ben hep alfa karakterli dominant karakterli erkekleri hayatıma aldığım için bana bu tavırları aşırı anlamsız geliyor " Sonra "Her seferinde de kendisi geri adım atmak zorunda kaldı " Sen ya Alfa bir olduğunu zannedip kendini kandırmışsın ya da Çakma alfalığa aldanmışsın Bu arada trip le tavırda farklı şeylerdir. Trip ben anlatmayayım sen anla olayıdır. Tepki veya tavır almak çizgı çekmekse başkadır. Ortada bariz bir hata vardır. Düzeltmen beklenir veya anlaman. Çizgi çekmek örneğinde bir mesele varsa Zaten Alfa neden geri adım atsın onu anlamadım. Baktın karşı taraf dinlemiyor Hadi güle güle dersin kestirir atarsın Hayatına dominant ruhlu alfa erkek aldığını gerçekten zannediyormusun Yoksa çin malı çakma sahte alfa ile berabermisin yoksa öyle olduğunu idda edip böbürlenme aracı haline mi getiriyorsun bilemedim. Ama Alfa piskolojinde bir adam trip atmaz Tavır koyar çizgi čeker bir hadi iki kere geçersen Sana yol verir Aksi takdirde Betayla berabersin demektir. Karşında Çakma Alfa var demektir.
18 Yorumla- 1 yıl
Okuduğunu anlamayan biri olduğunu düşünüyorum, ben hayatıma hep alfa karakterli erkek aldığımı onunsa beta diye tabir edilen erkeklerden olduğunu ve bazı davranışlarını manasız bulduğumu onu anlayamadığımı belirttim. Şuanda hayatımda bulunan kişinin alfa olduğunu söylemedim nerden çıkarttın. Trip ve tavır yapıyor demişim zaten adam hem trip atıyor sebep vermeden sonrasında da tavır alıyor kendi kendine aradan zaman geçince benim adım atmadığımı atmayacağımı anlayınca kendisi geri geliyor. Yani kısaca karşımda çakma alfa yok alfa olduğunu da belirtmedim tam tersi olmadığını belirttim iyi okumalısın
Cevap sahibi1 yılAlfa aldığını belirtiyorsun HEP sonra böyle davrandığını ifade etmen alfa olduğunu düşündüğün yargısına vardırır Açık şekilde Alfa zannettim betaymış gibi bir ifade yok
Cevap sahibi1 yılTamam sorun devamında ki alfaları hayatıma alıyor ifadenden sonra meseleye girmenden kaynaklanıyor bende onu diyirum zaten
Cevap sahibi1 yılAma ifade etme konusunda daha iyiler.
Cevap sahibi1 yılAynen baya buyuk
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTripli oldugunu gorursem hissedersem devam etmiyorum. Toksiklikte hissedersem ayni sekilde. Mesajlarima niye donmedin diye darlayan, zirt pirt arayan kisilerden rahatsiz olurum.
Cevrem de bilir ki telefon cok kullanan, eli yapisik gezen biri degilim. Telefona baktigim zaman dilimlerim vardir yoksa önünü alamam. Kendimi sınır koyuyorum. Biriyle saatlerce mesajlasamam vs vs.
Bu konuda trip atan erkeklere de birbirimize uygun degiliz diyerek bitirdigim 3-4 kisi var.
Ki tanisirken bu huyumu söylüyorum zaten. Ben pek telefonla ilgilenmem, mesajlarini gormeyebilirim, telefonda gecirecegim zamani ders calisarak, resim yaparak vs harcamayi uygun buldugumu soyluyorum.
Ama anlamayip bu konuda trip atan, taciz ederek surekli mesaj, arama birakanlardan, hesap soranlardan fazlasiyla rahatsiz oluyorum. Benim o kisiden baska da bir hayatim, ugraslarim, hedeflerim var.
Elim telefonda her an mesaj, arama gelecek diye bekleyemem, saatlerce mesajlasamam da. Gozum agriyor, beynim zonkluyor sanki.
Bu onu ihmal edecegim anlamina gelmiyor. Denge önemli. Bu konuda rahatsizlik duyan erkegin de basta bu konu olmak uzere bircok konuda da tribini çekemem. Gitsin baska limanlarda trip atsin.
Erkegin triplisini genel olarak hayatima almak istemem zaten. Kadin gibi hal hareketlerden hic hoslanmam.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence o seni gerçekten seviyor ve değer veriyor. Dediğin gibi bir tipse dışarıda, yanında böyleyse sana derin anlamlar yüklemiş. Bu ileride de yine o dışarıda olduğu gibi bir model olacak biraz daha ilerlersen zamanla sana alışacak, eskisi gibi görünmeyeceksin gözüne..
Trip atma dediğin bir problem var demek ki böyle yapıyor bence onu anlatmalısın. Durduk yere niye yapsın?
Hayatına alfa erkek alıyorsun ama onla da yine kavga ediyorsun, bir araya gelince yine yumuşuyor, kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. İlişkilerde tam ALFA bir tip ile hiç bir kadın anlaşamaz sadece sen değil. Uzun ilişki olmaz öyle tipler ile ortası olması şart. Aslında bir süre sonra onlar seni anlıyorlar. İnsan kişiliğine göre şekil alıyorlar.
12 Yorumla- 1 yıl
❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, tam bir olaylar kadınısın anlaşılan! 🤪 Trip atan bir erkekle uğraşmak gerçekten sabır işi! Herkesin aşırı duygusallığı farklı olabiliyor tabii, ama sürekli trip atmak... Off zor iş! Eğer gerçekten seviyorsan, belki onunla oturup, kalbini açarak daha derinlemesine konuşabilirsin. Belki bir sorunu var ve böyle ifade ediyor, kiminiz ki? Eğer çözüm olmazsa, bazen de herkesin kendine uygun partneri bulması en mantıklısı oluyor. 💔
Ama şu an aşıksın ve hayatta her şey yolunda, ohh miss! Ben de sevgilimle öyleyim, hiç keyfimizi bozmuyoruz, adeta bulutların üzerinde uçuyoruz. Umarım sen de bu triplere rağmen dikiş tutturur ve bir denge bulursunuz. Yoksa başka yolları denemekten çekinme! 💁♀️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğer uslu bir çocuk olur da, trip atmazsa bir gün şirinleri görebileceğini hatırlatmak gerekiyor. Çocuk gibi 😂 kıyamam
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aşırı alıngan bir erkek büyük bir problem hemde
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTrip fazlasıyla yorucu bir durum ve bunu yapan insan asla çekilmiyor bence zaten. İçinde biriktirmeden konusmak çok daha kolay bir yöntem kesinlikle. Ben yerinde olsam 2-3 defa kendimi ve bu duruma bakış açımı açıklar, benimle konusmasını isterdim. Aksi durumda trip attığında benden bir aksiyon göremeyeceğini bilmesini sağlardım.
16 Yorumla- +1 yıl
İnan çok defa konuştum hatta kendinden soğutuyorsun artık yeter dedim bir daha yap ayrılcam suratına bakmıycam dedim 😂 dün yine triplendi köşesine çekildi bişey dese terslerim akşam benimle buluşamaz gelme derim çünkü sjsj, demese akşam için arkadaşlarla plan yaptık gelirse orada burnundan getiririm. Ayy resmen dengemi bozdu be neyse duruma göre tepki vericem bu akşam
- +1 yıl
Eğer yeterince sınırını belirlemez ve yansıtmaz isen maalesef devam eder zaten bu durum. Ki uzun vadede seni de yorar ve ilişkiden bıktırır dediğin gibi. Kim sürekli suçlandığı ve açıklama yapmak, tek taraflı uğraşmak zorunda hissettiği bir yerde durmak ister ki. Dilerim en kısa sürede bir şekilde çözülür 😄
- +1 yıl
Valla bebek cins bi trip atma şekli var hani ne suçluyor nede böyle sebebi veriyor boş boş trip atıyor neye bozuldun şimdi diyorum çıt yok tepki yok saat geçiyor sürekli bişeye vurgu yapınca buna mı alındın diyince çenesi açılıyor bu sefer ben sinirlenmiş oluyorum sjjs döngüye girdik artık ama yok yani Oluru yok onu bi anladım
- +1 yıl
Valla aşırı zor bir karakter ilişki için, insanı çok çabuk tüketir. Trip atmanın temeli suçlamak ya zaten bence, biri seni yaptığın bir şey için susarak ve arayıp kendin bul diyerek deli edip cezalandırıyor sanki. Bu kadar zorlaştırmak neden hayatı bilmiyorum inan ben de 🤷♀️😄 Bu huyunun tamamen değişeceğini ben de sanmam, belki törpülemeye çalışabilir tabi
- +1 yıl
Dilerim seni en az yoracak şekilde gelişir durum
Trip atan erkek annesinin prensesidir. Direkt olarak sal gitsin.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisini dinlemeden bir şey söylemek zor. Neden bu kadar trip yapıyor neye bu kadar alınıyor soru işareti.
Fakat erkek adamın kadınlar gibi trip naz alınganlık yapmaması gerektiği konusunda katılıyorum.
Sevgilinize beta demenizi de hoş bulmadım. Siz ona daha en baştan bu şekilde tepeden baktığınızda bu işin yürümemesi gayet normal.
13 Yorumla- +1 yıl
Kendisi beni fazlaca en başından itibaren ulaşılmaz gördüğü için ve bu şekilde söylem ve yaklaşımları olduğu için beta olduğunu dile getirdim ama bunu zaten kendiside kabulleniyor. Trip atma sebebine gelecek olursak kendisi kendi alanında fazla ağır başlı biri bunda problemim yok ama bende rahat biriyim çekinip lafımı esirgemiyorum. Ona ve bana normal gelen söylemlerim o fazla ağır başlı olduğu için tuhaf geliyor o zamanda da normalde tepki vermesi beklenirken ses etmiyor ters konuşmamak için ama sonrası bi tavırlar bi alınganlıklar saçma sapan triplere giriyor. İnsan alınganlık yaptığı şeyi gelir konuşur bana burada bunu dedin hoş değildi der bu o an tepki vermeyip saatlerce uzatıyor konuyu oraya çekiyor saçma geliyor ya anlatırken bile şiştim 😂
Cevap sahibi+1 yılNeden saçma biliyor musunuz? Çünkü siz en başından itibaren sevgilinize bir kadının erkeğine duyduğu saygıyı duymuyorsunuz/duyamıyorsunuz, bu konuda da sizi eleştirmiyorum. Buda sizin ona olan yaklaşımınızı şekillendiriyor. İlişkinizde normalden daha umursamaz oluyorsunuz ona karşı çünkü onun duygularını ve hislerini o kadar da önemsemiyorsunuz. İlişkiye herhangi bir emek harcamak istemiyorsunuz. İfade ettiğiniz gibi, konuşmayı kesiveriyorsunuz canınızı sıktığında. Buda haliyle sevgilinizin canını sıkıyor ve nazlanma triplenme küslük alınganlık gibi bir erkeğe yakışmayan hallere sokuyor.
Ona insan olarak saygı duyuyor olabilirsiniz. Ama kesinlikle bir kadının erkeğine duyduğu saygıyı duyamıyorsunuz. Sorun tamamen buradan kaynaklı.- +1 yıl
Aslında aşırı doğru bişey söyledin tam olarak dediğin gibi oluyor. Ama sırf o üzülmesin diye de ilişkiye devam etmek mantıksız geliyor artık. Önceden çok üzülür falan diye affediyordum ama artık o hal hatır durumuda bırakmadı bende insani olarak onu seviyorum ama duygum ona karşı yok. Yolları ayırmak en iyisi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabreden erkeği kullandığınız için erkekler sabretmeyip sizin gibi davranıyor. Birazda kızlar erkeklerin triplerini çeksin. Yoksa enayi yerine koyuyorsunuz. Bu devirde erkek olarak baskıcı olmayınca kız baskıcı oluyor. Kızlar köle ruhludur, eğer erkek çok iyi davranırsa kıza göre o erkek köle gibi gözüktüğü için kötü mualeme yapan erkekler el üstünde tutuluyor
16 Yorumla- +1 yıl
Sen olayı yanlış kavramışsın, o zaten ne dersem yapıyor üzmemek için fazla çabada gösteriyor. Tek problem fazlaca alınganlık yapması, ilgi istiyor. O trip atınca ben onu bırakmak istiyorum bu seferde tam tersi kendini affettirmeye çalışıyor kendinden soğuttuğu için yani bumerang oldu o trip atıyor ben uzaklaşıyorum sonra geri geliyor çabalayıp duruyor ve sıkıldım
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ilgi sevmiyorsunuz. Süründüren erkek istiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama kızlar istemsizce onu istiyor. İçgüdü gibi
Cevap sahibi+1 yılAma kadınların %90'ı 30 yaşına kadar böyle oluyor
+1 yılAcemi.. kızı elinde tutamayan erkek türüne giriyor senin ki.. kızlara nasıl davranılacağını.. nerede nasıl hareket etmesi gerektiğini öğret diyeceğim de. . zaman alır. yorulursun.. kızlarla duygusal ilişkileri öğren de öyle gel diyebilirsin..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Huylu huyundan vazgeçmez, açıkça net konuşman gerekir "ben var anlamamak sen direk herseyi net söylemek"😀, o da olmuyorsa yapacak bir şey yok.
Aşırı duygusal insalar yorar.18 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Trip atan erkek tırnaklarımı da törpülesin bi zahmet
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu ilişkide erkek hangi tarafta anlayamadım ahashdahs ama trip atan erkek bu derecede özellikle ılıktır
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Senin ciddi saygısızlığı yoksa aşırı alınganlık yorar ilişkide. Kadina da erkeğe de yakışmıyor. Erkeğe eril olmak daha çok yakişir
12 Yorumla
+1 yılerkekler kadınlardan daha beter trip atar hal geldi bu da ilişkide eril dişil enerjisini bozuyor. kadınlar eril gibi erkekler dişil gibi
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılAyhhh hiç gelemem eşimde oğlumda tripçi😂😂😂😂trip demeyin bana😂bir ben atamadım arkadaş şunu 🤣🤣🤣🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Sormaa oğlumun ki çok tatlı hıh yapıo kolları bağlıo yüzünü aşağı eğiyor gel de dayan ama eşimin ki çekilmio😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂aynen ama işte hayattt 😂😂😂🤪
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılTrip atan erkek cidden çekilmiyor, hoş kadın da çekilmiyor. Ama huyu buysa şayet, ne kadar uyarırsan uyar devam eder
15 Yorumla- +1 yıl
Üzücü.. benim bi flörtüm böyleydi cidden bikaç yaş yaşlandırıyor
- +1 yıl
Kendine saygı duyman çok güzel, umarım her hemcinsimize nasip olur bu özellik💖
- Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılHiç umursamam, kapı her daim açık kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider, umursama benim gibi insanlar gelip geçicidir.
14 Yorumla- +1 yıl
Kovmuyorsun, Engelle geç.
- +1 yıl
La siz ne yaşıyonuz la
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Trip değil sitemdir o. Ben sitem ettiysem uğraşmam o kadar demekki karşı koyamıyor sana.
12 YorumlaPrenses erkek diyorum bunlara Allah Yardımcın olsun hiçç çekilmez
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Karısının prensesi 😂 yazık kız izin ver naz yapsın biraz ne olacak 😃
18 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılya kişiye anası babası fazla yüz vermiş olabilir benim için problem olmaz seni bilemem
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ayrıl ben arkandayım 😂 Huylu huyundan vazgeçmez ne yazık ki
18 Yorumla- +1 yıl
Ya çevresi biraz etkiliyor beni, ben sinir olup uzaklaşıyorum onlarda tam tersi böyle biri değil sana aşık ondan böyle yapıyor diyince hıı tamam o zaman oluyorum 😂 normalde şey düşünürüm bu kadar tavır yapıyorsa bilinçli soğutmak için yapıyor derdim bunda tam tersi azıcık gönlünü alayım diye ota b. ka tripleniyor ilgi istiyor
- +1 yıl
32 yaşında benden büyük, aşırı özgüvenli arkadaş ortamında veya iş konusunda ama ilk hayatına giren kişi benim daha önce ilişkisi vs olmamış bazen iş için beraber yemek için dışarı çıkıyoruz ağır moduna giriyor ama arkadaş ortamında ben varsam onları sallamadığı için en ufak lafıma alınıyor, üzülüyor trip falan atıyor. Bazen arkadaşlarla topluca çıkıyoruz, benim ve onun arkadaşları benimkiler bana alışık olduğu için garipsemiyorlar laflarımı ama onun çevresi bi donup kalıyor adamdan tepki vermesini bekliyorlar ama tam tersi adam kedi gibi trip atınca onlarda bana dönüp sevdiğinden ses etmiyor falan yapıyorlar şaşırıyorlar öyle olunca bende çok uzatmıyorum trip mi atası var atsın diyorum. Ama boğaldııım ben alışık değilim erkeğin trip atanına alışmışım benle tartışan adama😂
- +1 yıl
Soğuma noktasına geldim en son dün akşam yine söyledim bitirme noktasındayız kendini düzelt ben uğraşamıyorum diye bu sabah yine triplerde, işin komik yanı akşam arkadaşlarla beraber yemeğe gidicez zaten akşam aynı ortamda bulunacaksın benimle neyi uzatıyorsun şeytan git ayrıl orada kov masadan diyor😂 trip atmadığı haller iyi güzel ama bu haller şeytanı dinlemeye sevk ediyor 😅🤦🏼♀️
erkekler doğal durumu dile getirdiğinde bile trip atıyoruz sanılıyot
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı.
+1 yılTrip atmak erkeğe yakışmaz sorun varsa söylenir karşındaki devam ediyorsa elbetteki gereği düşünülür ya da öyle kabul edilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bir erkeğin trip atması nasıl oluyor?
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrip atan erkekle ağdaya gidilir bu ne mk ya erkeklik bitmis
21 Yorumla
+1 yılErkek kadın farketmez. Engelliyorum bitiyor. Kimseyle uğraşacak potansiyelde değilim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadınlar onca seçenek içinden uğraştıranı sevmez öyle bir duyguları yok s
10 Yorumla
+1 yılTribi kadın atar ya trip atan erkekle olmaz.
10 YorumlaSağlıklı bir ilişkide kimse trip atmamalıdır.
10 Yorumla
+1 yılBenim de başımda böyle bir tanesi var. İlişkinin erkeği gibi hissediyorum arada. Bence o kişiye fazla kapılmadan yol verin.
11 Yorumla
+1 yılTrip atan erkekten olmuyor haklı yere belki atabilir ama abartı şekilde trip atılmaz
10 YorumlaBöyle biriyle baş etmek pek mümkün değil
20 Yorumla
+1 yılPrensesi babasina yollayin
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılTrip atan erkeğe elbise alır giydiririm
12 Yorumla- +1 yıl
Gızz ne diyonnn daha beterini yapmak lazımm ahzhhsz 🙄
Yol vererek baş edilir, başka çaresi yok
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet naz çekecek olsam tercihim erkek olmazdı.
11 Yorumla
+1 yılEtme gönder gitsin bu sıcakta uğraşılmaz
14 Yorumla- +1 yıl
ya herkesin kendine göre derdi tasası var zaten ekstra yük olmaya gerek yok
- +1 yıl
insan sevdiği kadında veya adamda nefes almalı sorun çıkarmamalı hayat zaten zor varsa bir sorun oturup konuşmalı trip ne mkkkk çocukmuyuz
Erkek dediğin umursamaz olur trip nedir😀
11 Yorumlafarkına varma yeter :D
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber oje sürün aşkoo
11 Yorumla
+1 yılBüyük problem hemen bırak ömrünü yer senin
12 Yorumla- +1 yıl
Sen acı çekersin o degil
+1 yılTrip atmayan erkek erkek midir
16 Yorumla- +1 yıl
Sizde anlayın biraz her şeyi yüzünüze mi vuralım
- +1 yıl
Bizi de böyle kabul edin 🤷🏻♂️
- +1 yıl
Hee onu görürsem soylerimn
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılMıknatıs gibi çekiyon böylelerini 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Sınav büyük
Erkek adam trip atmaz, gönül koyar.
11 YorumlaO Erkek değil. Pasif tostik birde trip bizden de eksik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaş edebilirsen evlen yoksa ayrıl
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTrip atmakta haklıysa idare et sende ara sıra trip at çok şımarmasın
Cevap sahibi1 yılSeni üzmemek veya kaybetmekten korktuğu için atmıyor olabilir
Cevap sahibi1 yılHerşeye tavır almaması onun iyiliğine
Lan bunu diyen bir kızı daha görsem cidden kafasına yumruğu geçireceğim
06 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa uzatma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük problem hemde
10 Yorumla
+1 yılBaş edilmez alıngan insanın kendisi sıkıntı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alınganlık olmaz alttan almalı bazen
10 YorumlaErkek tribi hiç çekilmiyor büyük problem
10 YorumlaAy çocuk gibi bunlar.
12 Yorumla
+1 yıliliskide erkek trip atiyorsa kac aq
12 Yorumla- 1 yıl
arkana bakmadan kac askim
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence bahane ediyor
11 Yorumla
+1 yılAyrılarak
14 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevmem öyle negatif insanları enerji katili oluyorlar
- +1 yıl
Iyyy
+1 yılÇok yüz vermişsin
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman çok aşık
- +1 yıl
Ay hiç sevmem ya uğraşma ayrıl