Plan yaptınız, hazırlandınız bekliyorsunuz diyelim. Ama yok gelmiyor, telefonu da kapalı... Ertesi gün arıyor sizi. Açar mısınız telefonu? Ne yaparsınız?
Geleceğim deyip gelmeyen, sizi eken sevgiliye tavrın nasıl olur?
bir gün acele gel konuşmamız lazım deyip cafede randevu veririm gider bekler mesaj atar az geciktim hemen çıkacağım derim derken balkonda yayıla yayıla kahve içip keyif yaparım. sonra bayağı süre geçer yoldayım bekle derim. sonra bayağı süre sonra gelmek üzereyim derim yeni bir kahvemin yanında balkonda tatlımı da yerken. sonra fıtık olup ben gidiyorum derken bekle bekle geldim der biraz daha bekletirim. sonra ben döndüm deyince eee ben geldim boşuna mı çektim o kadar trafiği. az katlanamadın mı oturmaya. ben o kadar nelerle uğraştım gelmeye neler geldi başıma biliyor musun sen beni sevmiyorsun azıcık sabredemedin. bekleyemedin beni vs. vs. vs. deyip üste çıkıp çifte keyif yaşardım...
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben sevgilimi 5 saaat bekledim be 80 defa aradım arkadaşına mesaj attım ulaşamadım dedi iyi evine gidiyorum ozaman dedim ne hikmetse ulaştı arkadaşı sonra suçlu ben oldum nasıl gidermişim evinin oraya ki bu insan beni evine çağırmış defalarca orda beklemişim bide diyo bir insan 1 kere aranır 80 defa değil hem saat söyüyo hemde gelmedi şerro
Merhabalar. "Ekilmek" diye tabir ettiğiniz, erkek/ kız arkadaşınızın önceden belirlediğiniz buluşma planına gelmemesi başıma daha önce gelmedi. Ancak yine ön yargımı yıkar yarın aradığında sakince açar ve hiç bir şey olmamış gibi konuşurum. Bundan ağır bir cevap olamaz. Kendisi özür dilerse ve sebebini anlatırsa sorun yokta o da bir şey olmamış gibi davranırsa sıkıntı büyük.
O gün boyu ne yaptı acaba, merak ederim. Açayım, bir dinleyeyim; mantıklıysa söyledikleri tamam alınmam. :D Saçma gelirse, gevelerse ağzında lâfları; ayrılık kaçınılmazdır. Çünkü ne halt ettiği belirsizdir.
ulasamazsam kızarım merakta ederım önce dinlerim bana dönüş yapacaktır illa eger yeterli bir sebebi yoksa gelmemesinin nedeni olarak birdaha görüşmem ama önmli bir durum varsa saygı duyarm birdahaki bulısmayı ayarlarım insanız sonucta
Sevgilim değil ama bir arkadaşım yapmıştı aramız bozuldu. Aniden işi çıkabilir, canı sıkkın olabilir planı değiştirmek isteyebilir anlarım ama bir anda ortadan kaybolursa telefonumu açmazsa. hahaha.
Güven denen şeyin bir kere kırıldığı zaman bir daha geri gelmeyeceğini göz önünde bulundurursak yanlış kişiyi seçmişimdir. Tez zamanda vazgeçerim ondan.
eğer nadiren yapıyorsa sıkıntı değil ama çoğu zaman yapıyorsa ayrılırdım çünkü seni seven bir insan elinden geldiğince sana değer verir oyüzden ben olsam ayrılırdım beni önemseyen birini bulurdum.
Zaten gelmemişse aşırı endişe ederim onun hakkında bir şey mi oldu diye. Açtığımda tatmin eden bir cevap almazsam biter eğer başına bir şey gelmişse yanına giderim hemen.
telefonu açarım başka güne buluşma ayarlarım, çok mantıklı ve doğru gerekçeler sunmazsa buluşmada yüzüne tükürüp ayrılırım, daha en ufak bir şeyde sözünü tutamıyorsa neden o insana güveneyim ki
Açarım benden ayrılacak dahi olsa kaçarak olmaz nedenini illa bilmem gerekiyor diğer türlü ben peşinden koşarım nedeninin öğrenirim ona göre davranırım
Anlayıp dinlemeden sevgilinizi yani "seviyorum " dediğiniz insanı ne kolay silebiliyormuşsunuz vay be. Ben açarım, dinlerim. Bir insan kolay kolay böyle bir şey yapmaz.
Ben olsam telefonu açar ve konuşurdum gelmemesiyle alakalı bir açıklama yapmalı duymak istiyorum nedenini. Açmadan hemen triplenip tavır almak doğru olmaz önemli bir işi çıkmış olabilir ya da başına ne geldiğini bilemeyiz. Açtığında da saçma bir bahane sunmuş olsa bile affederdim sanırım çünkü fazla yufka yürekliyim. Trip atardım bir dahaki görüşmemizde hep bu konuyu açar yüzüne vururdum ama sonuçta affederdim.
Bende çok ekildim be ekilmek kaderimizde var :) bir yere giderken yarım saat öncesinde orda olur herşeyi gözden geçirim ama 1-2-3-4-5 saat beklemek zor kötü bir durum
Acarim dinlerim, belki kaza gecirdi, ailesinden birine bisey oldu, anlamadan dinlemeden tribe girmek ergen isidir, ha mantikli bir aciklamasi yoksa gule gule sekerim.
En İyi Cevaplar