Fikir veren, derdimi dinleyen, çözüm önerileri sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bazen elimizden bir şey gelmiyor. Böyle zamanlarda Allaha havale etmek ya da akışa bırakmak en doğrusu sanırım...
Ay çok özlemiş gelmesi varmış.. İşleri de varmış... Gelecekmiş... Gelmesini istemiyorsun. Direk gelme diyemiyorsun... Neler mümkün? Nasıl gelmemesini sağlarsın?
Akraba ilişkisi için özellikle yanıtlarsanız sevinirim. Bi hayır dua ederim 😊
Eşinle aranın iyi olmadığını bu sebeple başka zaman görüşmenizin daha iyi olacağını söyle. Yinede gelirse somurtup oturmakta ilgi göstermemekte bahanen hazır. Gelmeme ihtimali yine var.
Yok yüzsüz kendisi... Gelir bu durumda. Eşimin babası... Eşim, eve geç gelir erken çıkarızsenden yemek de beklemiyorum kendileri yapsın, sen üzülme.. Dedi
Covid olabilirim o tarihte bakalım...
eşinin babasını mı istemiyorsun. bu ne saygısızlık. adam torunlarını özlemiştir. oğlunu özlemiştir. 70 yaşında adam. sana ne yaptı. sırf bu sebeple bile kadınlarla evlenilmez. Kusura bakma, sebebini bilmiyorum. Sana tacizde bulunduğunuda sanmıyorum. Onun dışında eşinin babasını evinde istemiyorsan, ben kocanın yerinde olsam senide istemezdim. Çok ağır olacak ama, gerçekten kusura bakma. Gözümde şu an 0 sın.
O kadar ön yargılısın ki... Sana izah etmeye elim varmadı... Benden helallik istemesi gerekir eşimin babasının... Eşim helallik vermesen haklısın diyor. Daha da bir şey demeyeyim.. İzaha gerek yok...
dedim ya hiç önemli değil. sana eziyet etmiş bile olsa, taciz dışında, kesinlikle. ben evli olsam ne eşimin ailesine, ne kendi aileme asla ve katta bu şekilde düşünmem. ön yargılı değil katıyım. o adam senin kocanın var olma sebebi. bu bile yeter. kesinlikle yanlış fikir. sağol evlenmemek için bir sebep daha söyledin.
Sana izah etmeyeceğim. Kendine iyi bak. 🖐️
ben fikrimi söyledim. kusura bakma bu konuda taviz olmaz bende.
Sıfırın demiş olman fikir beyanı değil. Neyse hoşça ve mutlu kal 🖐️
ok. sanada hayatta başarılar.
🙏
Bence akrabalarımız ziyarete gelicekler, bir iki gün bende kalıcaklar, veya arkadaşlarım gelicekler.
ya da direk yalan söylemek yerine gelmeni istemiyorum de gitsin🤣.
Abi çok kolay ya, niye kimse söyleyemiyor doğruları 😂😂😂
Eşimin babası çünkü
Aboo.
Ben az önce yorumları okuyordum da...
Ya bu vicdansızın tekiymiş ya.
Bence eşine o gelirse ben giderim de, eğer yine gelirse o zaman annenlere bi 20 gün kalmaya git, belki akılları başlarına gelir.
Ya kayın babanın geliniyle aynı evde kalmasını hiç doğru bulmuyorum, hele hele laftan anlamayan kayın babaysa o zaman hiç doğru bulmuyorum.
Düşün sımdi onun sevdiği yemekleri pişireceksin, onun dedikleri geçerli olacak, çünkü "evin büyüğü" o, arkadından topla bitire bilirsen.
Yuh abi yuh, bu kayınpeder filandan kurtulmak gerekiyor bir an önce, başına çok büyük bela olurlar yoksa
Yaaa bana hak vermiş olman, en azından tarafsız bir gözle bakman beni mutlu etti... 💙 Sağolasın
Umarım...
Cevap
15Cevap
Yani ben açık sözlüyüm birine gelme demek istersem direk söylerim neden istemediğimi. bunu dışında kandırmış gibi olurum.
Eşimin babası. Diyemiyorum.
Kendim olmak ilk olarak.
Hayattan beklentilerimi açık şekilde gösteririm.
Tabi üzerime düşün ne varsa yaparım.
Gerisi de hayatıma girecek ve girmek isteyen kişiye kalmış.
Eğer iyiyi , güzeli , mutluluğu arayan biriyse.
Sükunet batar ona. Kavgadan ve kaostan beslenir. Sürekli arıza çıkarır. İllet biri.
Seviyoruz bende de o yok.
Çünkü çözüm kavga da değil tatlı dilde.
Bu da benim suçum değil ki.
Ögretmen anneden ancak bu kadar erkek çocuk çıkıyor.
"Başımızın üstünde yeriniz varda, bizim adam film için bilet almış, yanmasın şimdi" dersin ve dabbe beşe billet aldırırsın. Yalanda olmaz🙂
Eşimin babası... Şimdi bul bi bahane... Sağlam olsun
Hiç hastalık üstüne yalan diyemem hem benim adam beni evden bırakmaz ki uzun süre.. Gittiğim şehir dışları bi gece iki gece... O da maksimum...
Covid iyimiş, bi arkadaş daha dedi.. . Belki erteleye erteleye vazgeçer... Belki de o gerçekten hastalanır.. Allah'ın işi... Rabbim biliyor beni... Dilemiyorum ama olmayacak bir şey değil... Nasip kısmet diyelim
Amin... Anlatasım var ama kelimeler yetmez.. Susayım en güzeli...
Kesinlikle öyle.. Kaostan beslenir. Sürekli eşimi sinirlendirir. O kadar sakin adam, alev topuna dönüşüyor. Evde sürekli bir gerginlik oluyor.
Hah işte ruh hastası!
Geçen sene ananemde oturuyoruz, gülüş cümbüş eğlendik, taki teyzem gelene kadar. Teyzem geldi, annem bir anda değişt. Giderken, "artık cenazeme gelirsiniz filan demeye başladı.
Beni mağdur ettiler demesin diye iki evin kirasını da ona veriyoruz, emekli maaşı var, yinede bizden çok ağlanıyor.🙂
Bak gsyrşmenkulleri var... Kira alır, maaşı da var. Söylemeyeyim daha fazla ayrıntı.. Eşimden cep telefonu istemiş.. Eski kazaklarını istemiş... Mali durumu çok çok iyi.. Eşim gülmüş. Ben şaka yapmıyorum demiş...
Eşim oraya gidiyor, arabaları var. Sabahın köründe onu şehir içi otobüs minibüs 4 - 5vasıta değiştirip Havaalanı veya otogara gitmesini istiyorlar. Soğukta karda kışta... Eşim astım hastası.. Umuru değil. Bu nasıl baba?
Eşim diyor ben arabaya benzin koyayım beni bırakın otogara... Gene de yapmıyorlar... Hele bi sefer İzmir'de hava güzeldi acil Ankara'da iş çıktı eşim apar topar uçağa atladı gitti. Ankara'da kar varmış... Nasıl dondum anlatamam dedi.. O karda eşimi bıraktı toplu taşımalara... Almadı onu...
Ben eşimi gözümden sakınıyorum... O böyle yapıyor... Bi de baba olacak şerefi kıt insan!
İnsanın tüm derdi kendi nefsi olunca, başka bir şey görmüyor. Düğün, döneminde, neler çektiğimi bir ben biliyorum. Allah yardım etti borçları ödedim ama ben biliyorum. Evin birisini satalım, üç kardeş kredi çekip, kendimize ev alalım" dedik, önce ben kendime lüks stelerden birisinde av alayım dedi.
Deprem bekleniyormuş de 😅🤦♀️ ( gelirseniz dünyam başıma yıkılacak " demenin kibarcası 😅 )
Çok mantıklı 😊🙏
musait değilim diyorum ben genelde kestirip atıyorum ancak covid mevzusunu bende kullanmıştım bir defa :))
şehir dışındayım üzgünüm (iki gün sonra pişti olunca da yeni döndüm)
Eşimin babası.. Diyemiyorum... Covid oldum diyebilirim bilemiyorum... Nasip kısmet...
ya gerçekten olursan?
Ben de ondan korkuyorum... Hastalık yalanı uydurmaktan hep korkmuşumdur.. Ama gelmesini istemiyorum. 🙄 Gelme diyemem. Eşim de diyemez. Ama gelmesin...
başıma geldiği için söyledim :)
Rüyasında beni görmüş... Bir köprüden geçiyormuşuz. Ben geçmişim, o düşmüş. Sonra onu sudan ben çıkarmışım... Bu rüyayı anlattı bana.. Sence ne demek dedi. Kalbimi kırmışsın. Benim rızamı alman gerek dedim. O helallik istemedi ben de vermedim.
siz yakında mutluluk dolu bir haber alacaksınız gibi geliyor bana öyle düşündüm :)
Eşim, bak bu şekilde davranmaya devam edersen eşim seni istemeyecek dedi geçmişte... O da kahkaha ile güldü... Zaman gelecek ihtiyaç duyacaksın dedi eşim... O da gülmeye devam etti...
Bankalarca uygulanan en yüksek kredi faizi ile bize borç verdi. Taksit taksit ödedik senelerce. Taksiti geciktirsek arayıp küfür etti. Bu yaptıklarından sadece biri... Ne kadar zor duruma düştük... Bi dönem yokluktan ağladığımı bilirim... Oturdum bir parka.. Kimseler yoktu.. Bir Allah, bir ben, bir de ağaçlar... Öyle ağladım ki... Zatı muhteremi evleri arsaları var. Bizden gelen faize muhtaç değildi. Diyanetten fetva almış gitmiş hocalara danışmış. Alabilirsin demişler... Hesap etti. Paramı şu bankaya koysa şu vadede şu kadar getirir... Çatır çatır ödedik... Daha başka bir sürü şey... Ama anlatsam kelimeler yetmez, sussam gönül razı değil.. Şimdi sırattan geçerken benim rızamı almasın da kimin alsın?
işte işin en zor bölümü, kul hakkı, bütün bunları yaşadıktan sonra hangi sıfatla hangi suratla size gelmek istiyor? bence açık sözlü olmakta fayda var çok ciddiyim, yakın akraba falan değildi, yıllar önce birisinden faiz ile borç aldım ama inanılmaz faizi çok yüksekti, kısaca aldığım para 30 bin TL karşılık ayda 4 bin TL faiz ödedim bir yıl ve bir yıl sonra ana parayı öyle böyle ödedim 30 bine karşılık 78 bin TL, aradan yıllar geçti beni aradı ve telefondan helallik istedi meğer yaptırdığı inşaattan düşmüş ve ölüm ile burun buruna gelmiş buluştuk dedim ki ona "Bak benim bir yıl etimi kemiğimi yedin bitirdin, hayatımı kararttın şimdi helallik istiyorsun öylemi? sana helallik yok haram olsun haram olsun haram olsun" dedim kalktım masadan
Daha bir kısmını anlattım...
Bir iş ortağımız vardı. Ofise gelen borçlular parayı ona ödediklerinde alıp parayı cebine atıyormuş. Alacaklı müvekkile vermiyormuş.. Borçlular dedi biz ortağınız ödedik.. Müvekkil ile güven ilişkisi sarsılmasın diye hepsimi çıkarıp cebimizden ödedik müvekkile. Ortaklığı bitirdik. Babasına anlattı zor durumda kaldım baba itibarımı korumak zorundaydım dedi. Babası kahkaha ile güldü gözünden yaş geldi... Daha başka niceleri...
Alay etti...
Bu arada özür.. Kredi faizi değil en yüksek mevduat faizi ile ödedik. O zamanlar kırık vade diye bir şey vardı.. En yüksek o veriyordu. Batan bankalardan birinin faiz türü idi.. Biz de o şekilde ödedik zamanında borcumuzu.. Senin durumun da kötü imiş...
siz helal etseniz dahi ilahi adalet asla etmeyecektir, hiç merak buyurmayın kimsenin ettiği yanına kar kalmıyor inanın bana ve çok üzüldüm allah bu tip insanları ıslah etsin desem de bunlar ıslah olmaz
Hacı...
ya benimki tamamen bir anlık panik aslında panik adam değilim ama işte oluyor, bir kaç şirkete (dağıtım tedarikçi) gecikmiş borcum vardı bir arkadaşa sordum nasıl yaparım banka kredisi istemiyorum diye keşke bankadan alsaydım ama oldu bitti çok şükür, Allah kimseyi tefeciye düşürmesin
eyvah eyvah zaten rahmetli babam bu dünya hacının hocanın üzerine yıkılacak der dururdu
ben hacılık hocalık yaptıklarını örter diye düşünmüyorum
Daha da var artık yeter bu kadar. Başını ağrıttım. Eyvallah sağolasın. Şimdi bu noktada gelme diyemiyorum.. Diyebilmek isterdim. Covid mantıklı mı?
mantıklı ama başıma geldi ayağımı kırdım dedim kırıldı yinede siz bilirsin, başımı ağırtmadınız öyle düşünmeyin lütfen
Ben de korkuyorum böyle şeylerden... Ama hiç göresim yok... Yahu zamanında rahmetli kayınvalidemi döve döve kafatasını çatlatmış. Kadının beyninde travmaya bağlı tümör oluşmuş. Alınamamış tümör. Çok derindeymiş. Hayatı boyunca ağır hareket etti, ağır konuştu, akli melekleri tam ve sağlam değildi. Anlatırdı ama çok çektim kızım ben çok dayak yedim diye... Kıyamam... Öyle bir adam... Keşke bir yolu olsa...
acınası zavallı ezik işte yapacak bir şey yok tez elden geberir inşallah herkes kurtulur
Allah biliyor ve görüyor... Ben covidim diyemeyeceğim... 1-iyileşince gelir. 2-ya gerçekten covid olursam... 😊 Allaha havale ediyorum... Böyle sakinleştim biraz...
affedin işlerimin yoğunluğundan gecikmeli cevap veriyorum, siz kadınlar en iyi kararı her zaman verenlersiniz, doğrusunu bulacağınıza şüphem yok
İşin çıkar kesin senin il dışından çok güzel bir dava gelir 😀 🤣
Bir gün iki gün.. O belki kalacak 15-20gün...
😀 İzmire tatile geliyorlar desene
Ev alacak. Yazlık alacak... 🙄 Buraya yerleşiyor... Ömür dediğin nedir ki.. Bi bakmışsın hık demiş.. Allah bilir.. Dilemiyorum yani ama ne diyim...
Senin için kötü haber galiba belki uzakta bulur evi
Bilmiyorum inan... Torunlarına yakın olmak istiyormuş... Bak küçük bi şey anlatayım... Benim oğlanlar biri 6 biri 4 yaş civarı.. Geldi bu ze.. Oğlanları aldı çıkardı gezmeğe.. Demiş aç mısınız.. Bizimkiler boyoz istemiş... Eşime diyor ki senin oğlanlar beni ayakta uyuttu. Camiye girmemek için benden boyoz istediler. Çok uyanık senin çocuklar... Kandırdılar beni? Nasıl Yaaaa?
Kalbi karanlık... Kötü... O yaştaki çocuk ne bilsin seni böyle kandırmayı... Rezil insan!
İzmir kötü şehir ya çocuklar camiden kaçıyor olur
Çok seviyor İzmiri. Sadece kaostan besleniyor. Sürekli kavga çıkarmak için böyle gıcık sinir bozucu şeyler söylüyor. Eşim çocuklara çok düşkün. Çocukları üzerinden eşime sataşıyor. Çok anlatasım var deşme... Susuyorum...
Sorunu seninle yani asıl konu o sıkma canını biran yokmu kenarda
Sorunu herkesle... Beni çok severek beğenerek gelin aldı. Tam bir cimri.. Molliere bunu görse, vay üstad der. Hayatı bunun üzerine kurulu. Bir de kaos... Sürekli eşimi sinirlendiriyor... Ay neler neler... Neyse ağzım bozulacak sinkaflı küfür böyle dilimin ucuna ucuna geliyor geliyor yutuyorum.. Susayım ben... Uyuyayım.. Uykumu da kaçırdı yüzlerce km öteden şerefi kıt insan.
Tamam sıkma canını daha ortada bir durum yok
Evet 😊 Teşekkür ederim.
Rica ederim iyi uykular
Sende gerçekten bir yere git hem yalan olmaz hem atlatmış olursun.
Uzun süre kalacak. Belirsiz...
Amin... Ama covid işe yarar gibi... Deneyeceğim
Di mi... Anca paklar...
Evde yokum tatildeyim. Veya çok hastayım covid oldum bahanesi en iyi çözüm.
Covid süper çözüm... Ama erteler sonra gelir gibi.. Yine de denenebilir.. Eyvallah
Tekrar olursun korkusuyla gelmezler. iyi taklittir 😉
Çok güzel. Zaten kronik hastalığı var. Yaşı var. Rabbim biliyor bee... Kayırır beni 😊
Evde olamayacağım ama başka bir güne ayarlayalım olmaz mı? deyince zaten anlıyorlar. :D
Yatılı gelecek. 2 ay sonra... Belirsiz süre kalacak... Planı bu... Ben davet etmedim. Peki neler yapabilirim? Aklım şeytani şeylere basmıyor. Ben dümdüz söyleyenlerdenim... Ama buna söyleyemem... 🙄 Hadi bi yardım... Sevabına...
Hem de yatılı hem de 2 ay sonra... Yok artık. :D Yahu hayırdır, otel rezervasyonu yapar gibi 2 ay önceden yatılı nasıl ya? :D Sen çok yumuşak yüzlü davranıyosundur insanlara, önce o açığı kapatmakla başla işe... Ben yalnız yaşıyorum ve bekar arkadaşlarım bile bana bu hadsizliği kolay kolay yapamazlar.
Ne yalan söylersen söyle eline yüzüne bulaşır, benden söylemesi. :D
Eşimin babası...
Ooooooo durum epey vahimmiş, baştan söylesene. :D Sen unut bahaneyi.
🙄
Ne yaparsan yap ağırlayacaksın. Yani adamın babası neticede... Yukarı tükürsen sakal, aşağı tükürsen bıyık.
Ağırlamayacağım. Eve geç geleceğim. İşe erken gideceğim. Eşim yemek yapma kendileri yapsın senden iş hizmet beklemiyorum dedi... Üzülme sen dedi... Ama gelme diyemem dedi.. Nasıl diyeyim dedi...
Doğru söylüyor. :D
Covid olabilirim o tarihte... Bakalım...
İlahi ya... :D
Eşim tamam ama iyi denk getir dedi..
Vay be, kadinlar nasıl oluyor da erkekleri bu kıvama getiriyorlar anlamıyorum. 😃
Çünkü ben mazlumum. Eşim adil bir insan. Babası ise kötü kalpli. Ben de ilk evlendiğimde böyle değildim. Severek ağırlar, güler yüz gösterir, başımın üstünde tutardım. Beni bu hale getiren o zat utansın.. Rüyasında beni görmüş. Beraber bir köprüden geçiyormuşuz. Ben geçmişim o düşmüş. Onu sudan ben çıkarmışım. Boğulmaktan kurtarmışım. bunu anlattı... Sence bu Ne demek dedi. Kalbimi kırmışsın, benim rızamı alman gerek dedim. Sustu. O helallik istemedi. Ben de vermedim...
Bazı insanlar sebep aramaksızın kötücül oluyorlar, çok karşılaştım ve yaşadım inanıyorum sana...
Kötülüğün genetik olduğunu düşünüyorum ama ne şanslısın ki eşine geçmemiş. :)
Eşim adil bir insan. İyi bir baba ve iyi bir koca. Eşime saygı duyuyorum. Aslında diğer bi kullanıcıya anlattım çoktaumurumda adlı kullanıcının yorumu altında yaptıklarından bir kısmı var. Tekrar anlatmayayım... 😊
Ne mutlu sana... :)
🙏Sağolasın
Bizde tam size geliyorduk diyip işin içinden sıyrılabilmeniz mümkün. Ya da covid olduk son çare olarak başvurabilirsiniz
Gidemem zira işler var. Buraya yerleşmek için ev bakacakmış 🙄 ne kadar sürede ev bulur bilemiyorum
Yerleşmeye geliyor yani durum fena :/
Üzgünüm...
Kadınlar için daha kolay bu..
Evi temizliyorum, her yer her yerde, rahat etmezsiniz.. İşler bitince biz sizi ararız.. 😄
Şehir dışından yatılı belirsiz süreli gelecek. Eşimin babası. Şimdi uygun bir bahanen varsa alırım sevabına 😊
Kısaca sağlam bir yalan diyorsun.. 😄
Covid olduk de.. 😄
Evet öyle dicem 😊 ohh içim rahatladı eyvallah
Geleceği güne başka programın vardj ben unuttum diyebilirsin
Onlara odaklanma evi pansiyon gibi kullan az iş az muhabbet çoğu kendine vakit yat kalk işine git
Elimden geldiğince öyle yapıcam... Bakalım... Başarırım inşallah. Çok sağ ol destek için. 🙏
Rica ederim
Yaaa öyle mii benim de o gün şu işim vardıı ya keşke başka güne alabilseydim (çok abrrttım galiba fkfk) gibi bir şey?
Yatılı ve belirsiz süre gelecek... Keşke bi gün olsa..
Tüh en sevmediğim djnd sen bir yerde kalamazsan odandan çıkmazsın sınav haftam veya çalışıyorsan çok yoğun bir şeylerle uğraş ne biliyim😅 kötüymüş
Evet ben de odamdan çıkmak istemiyorum.. Sanırım öyle yapacağım
Ay canım nolcak kolçak artık gribe dönüştü zaten diyormuş jsuxfjdjdjdjs
Kolçak ne ya "o artık"
Kronik hastalığı var
😂😂 oo kaçar tamamdır ödkd
Hadi inşallah
Açıklamayı okumasam covit diyecektim ama alternatif düşünelim
tesisat patladı
kombi çatladı 😂
Covid diyemiyorum... İyileşince gelir. Engel olamıyorum... Eşime dedim ki hani bana zamanında söz vermiştin.. Bir daha babamla seni muhatap etmeyeceğim demiştin ne oldu... O da seni şehir dışına arkadaşına göndereyim dedi... Mantıklı mı? Evi terk etmem çocuklarımdan eşimden ayrı kalmam mantıklı mı?
Değil tabi ki
Kaç gün
Belirsiz... Ev bakacak burada. Yazlık bakacak ayrıca... Bu süre ne kadar olur bilmiyorum. Bizde kalacak. Eşim babasının kötücül olduğunu ama yine de hayır diyemeyeceğini söyledi. Kötü kalpli haklısın dedi...
Aynen diyemez
Arada kalmış eniştem
Belirsiz bi süre seyahat de olmaz
ya da şehirde başkasında kalsan arkadaşın mesela
Var mı öyle müsait bi arkadaş
başkasında kalmam ki...
kayınbiraderim de gelecek onunla birlikte... evde 5 erkek olacak... gir akıl çık akıl...
kocamın arada kalacak bir durumu yok ki inan.. ben sadece çok üzgünüm. gelmesin baban, ben giderim gelirse... bu eve o giremez. ya o ya ben demedim, demem, diyemiyorum.. sadece gelmelerine engel olabilir miyim diye yollar aradım ama o da mümkün olamadı ne yazık ki. üzgünüm sadece... yaptığı onca şeyden sonra... ne diyebilirim... Allah'a havale ediyorum... Hakkımı helal etmiyorum...
Allah kolaylıklar versin
Zor bir durum
Umarım en az temas ile umduğundan kolay ve hızlıca geçer süre
Şunu da söylemek istiyorum
Zaman ve sabır
Göreceksin ettiklerinin karşlığını bulacak
Şu aralar hastalık yaygın malum gribiz diyip gelmemesini saglayabilirsin
olmadı... diyemeyeceğim.. yazık... yapacak bir şey yok
Direkt soylemekten cekiniyorsan o hafta acil bir isin ciktigini sehir disina gittigini soylersin
Ben gitsem eşim evde.. Eşimin babası...
Esinizin babasiysa elden bir sey gelmez ne kadar sevmeseniz de esiniz icin kucuk bir fedakarlik gibi dusunun durumu
Ağlamak istiyorum... Sanırım ağlarım müsait bir zamanda 😊
Sevmediği şeyler varmış gibi yapıp onun beni ekmesini sağlarım
Kötü hava koşulları nedeniyle yollar kapalı de 🤣
trenle gelir. zaten oldukça cimridir. en ucuz ulaşım aracı tren olduğu için onu tercih eder.
Raylar yoldan çıkartır de
yok yaa.. yapamıyorum bir şey... kapana kısıldım.. üzgünüm...
Allah kurtarsın 🤣
amin... ne zaman giderler acaba...
Kapanı onlara kur
başarabilseydim, bunca senedir bu kadar üzülmezdim... sadece içe dönüyorum.. elimden bir şey gelmiyor...
Bahane uydurmak isteyene,. bahane bitmez.
Covid buldum...
Şehir dışına çıkacağını şöyle
Önceden ayarlıyor... 2 ay var gelmesine... Gel demedim... Belirsiz süre kalacak.. Planı bu... 🙄
Sende kalacak birde belirsiz süre
Apaçık şöyle kardeşim. istemiyorum. yahu gelme de gelme
Eşime dedim.. Gelmesin dedim. Nasıl diyeyim dedi... Babası...
Ön yargılı olma... Bana çok yanlış yaptı. Göresim yok. Anlatsam kelimeler yetmez sussam gönül razı değil...
On yargılı olacak bir şey yok insanlar garip varlık çünkü
Yaptıklarını yazdım... Utandım onun adına. Sildim... Hakkımı helal etmiyorum diyim daha bir şey demeyeyim... Gelecek şimdi pişkin pişkin...
Ona gelme diyemiyorsan sen başka yere git
O da olmuyor... Kapana kısıldım... Aslında şehir dışı iş ayarlasam süper olur ama ne kadar şehir dışında kalabilirim... Olsun olsun bir gece iki gece... Onun ne kadar kalacağı belirsiz...
Gelince sizde kalmayacaksa ona şehir dışında uzun süre kalacağını söyleyebilirsin gidip 2 gün kalırsın oradan fotoğraf vs atarsın ama döndüğünü söylemezsin
Bizde kalacak
O zaman yapacak bir şey yok boşuna yol düşünme
🙄
Benim de işlerim var de
Bana sormadı...
yoğunum, işlerim var de
Diyorum da soran yok...
anlamıyorlarsa daha açık bir şekilde ifade et
yine anlamıyorlarsa gelmeyin işim gücüm var diyorum de. akrabalara tahammülüm yok da.
Gelme derim direkt sıkıntı olmaz 👍
diyemiyorum... üzgünüm... gelecek... sadece üzgünüm.
Gelsin nolcakkkkk
tarzını, tavrını ve yaşadıklarımızı bilmediğiniz için böyle düşünmeniz normal...
kaostan beslenen bir insan. sürekli huzursuzluk çıkarıyor. daha bir sürü şey.. anlatmayayım...
Haklisiniz ozaman doğrudur 👍🙄
Direkt düşünceni belirtmelisin.
Söylemiyorum.
Başka işim var derim
Eşimin babası... Olmuyor o bahaneler
Evet kesinlikle
Amin...
Çok hastayım yorgunum yatacam. Oldu bitti işte.
Hastalık bahanesi
olmadı yaa... yapamayacağım... :(((
Ben de ablamlar gelmesin istiyorum bir şey diyemiyorum fesat tartışma çıkarıyor
benim de kayınpederim çok acayip. sürekli tartışma çıkarıyor...
Allah yardımcımız olsun sabır etmek zor akraba olmasa eve sokmam. Annem duyarsa üzülür onu düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?