Aile & Toplum Gel demeden gelsen dediğiniz biri var mı? İsmimimneönemivar Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gel demeden gelsen de ben seni bi kovsam ksks içimde kaldıSen yine de beni etme suistimal Güncellemeler+1 yıl yok mu yani? Pü Gel demeden gelsen dediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KaraMagma Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yok... Gel desem bile gelmesin kimse 1 39 Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Gel demem zaten bende zaten kimseye cidden Yorumla KaraMagma +1 yıl Gelen içini döküp gidiyor gelmesin daha iyi be abla Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Aynen be ablam ksksksd Yorumla KaraMagma +1 yıl 🤝. Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Bu arada şarkı iyi he dinlersen eğer Yorumla KaraMagma +1 yıl Yabancı tercihim apla Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl E sen bilin teklif var ıısrar yok ablam Yorumla KaraMagma +1 yıl Eyvallah bacım Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Dkdkdkd Yorumla KaraMagma +1 yıl Canın mı sıkılıyor senin Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Evet smdmd Yorumla KaraMagma +1 yıl Belli Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Çok belli de etmiyodum halbuki a nası farkettin Yorumla KaraMagma +1 yıl Dimi dimi DC de takılman lazımdı senin ama bu saatte Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl DC ne birinci sorum İkinci sorum kötü bi şi mi dedinÜçüncü sorum neyse bu ikisinin cevabını ver ona göre Carlıyım Yorumla KaraMagma +1 yıl Discord Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Kötü bi şi mi dedin yani? Yorumla KaraMagma +1 yıl Hayır Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Ay çok meraklıydım ya konuşmaya dkdkd agzından zorla laf alıyo gibi davranman neyin kafası sinirlenme zeynep sakın ol o sadece bi çocuk Yorumla KaraMagma +1 yıl Ben hep böyleyim ablammmm istersen sinirlen benim hoşuma gider yani Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Yok sen gibi bi kardeşim var idmanlıyım ben sinirlenmedim sinirlenip seni hoşnut kalmam kardeşimm benimm Yorumla KaraMagma +1 yıl Anladım canım ablam benim Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Aman seni de böyle kabul ediyorım boş ver dkdkd aldım verdim 7 7 7 Yorumla KaraMagma +1 yıl Neyi aldın neyi verdin Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Evrenden enerji aldım verdim sen karışma dkdkkdf Yorumla KaraMagma +1 yıl tamam karışmıyorum gidiyorum ben küstüm Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Küsüceksen oynamayalım zaten kız gibi ağla istersen bi de Yorumla KaraMagma +1 yıl Sen ne ile oynayacak isen oyna ben gidiyorum aslan Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Bana bak aslanın parçası seni bölerim ikiye dediği şeye baakkkkkkkkkk Yorumla KaraMagma +1 yıl Ok Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Ebene selam söyle Yorumla KaraMagma +1 yıl As. Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Kskslddkslsldld Aaaaa Aaaaa çığlık atmalık ya Yorumla KaraMagma +1 yıl Tmmmm Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Sen bekle Yorumla KaraMagma +1 yıl Tmmm Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Ebenin ki tamamı Yorumla KaraMagma +1 yıl Sen kudur ben gidiyorum hadi bay Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Sen kudur selam sms sms sen kudur asılllllll Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yokki hiç yok 1 5 Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Sana kıl oldum dün öpeyim faşan dedin engellememişim bak seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hatırlamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunun akışına göre demiş olabilirim Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Valla ben bilmem abi sen yine de ayagını deng al Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruya göre eğlencelik takılıyorumBen yine bildiğimi ruh halime göre yaparım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok... Gel desem bile gelmesin kimse
Gel demem zaten bende zaten kimseye cidden
Gelen içini döküp gidiyor gelmesin daha iyi be abla
Aynen be ablam ksksksd
🤝.
Bu arada şarkı iyi he dinlersen eğer
Yabancı tercihim apla
E sen bilin teklif var ıısrar yok ablam
Eyvallah bacım
Dkdkdkd
Canın mı sıkılıyor senin
Evet smdmd
Belli
Çok belli de etmiyodum halbuki a nası farkettin
Dimi dimi DC de takılman lazımdı senin ama bu saatte
DC ne birinci sorum
İkinci sorum kötü bi şi mi dedin
Üçüncü sorum neyse bu ikisinin cevabını ver ona göre Carlıyım
Discord
Kötü bi şi mi dedin yani?
Hayır
Ay çok meraklıydım ya konuşmaya dkdkd agzından zorla laf alıyo gibi davranman neyin kafası sinirlenme zeynep sakın ol o sadece bi çocuk
Ben hep böyleyim ablammmm istersen sinirlen benim hoşuma gider yani
Yok sen gibi bi kardeşim var idmanlıyım ben sinirlenmedim sinirlenip seni hoşnut kalmam kardeşimm benimm
Anladım canım ablam benim
Aman seni de böyle kabul ediyorım boş ver dkdkd aldım verdim 7 7 7
Neyi aldın neyi verdin
Evrenden enerji aldım verdim sen karışma dkdkkdf
tamam karışmıyorum gidiyorum ben küstüm
Küsüceksen oynamayalım zaten kız gibi ağla istersen bi de
Sen ne ile oynayacak isen oyna ben gidiyorum aslan
Bana bak aslanın parçası seni bölerim ikiye dediği şeye baakkkkkkkkkk
Ok
Ebene selam söyle
As.
Kskslddkslsldld Aaaaa Aaaaa çığlık atmalık ya